aayyy hadi gözünüz aydınnn adıyla yaşasınnn
artık dila nasıl die sorarız
bende bugün her hastalığa atlıyo gibi olucam ama bende pko luyum zordurbilirim
sağolasın cecomm
amma velakin ben kendimden pek ünitli deyilim:26:
zaten haftaya başlayışımda helavet yoktu
baklavayla açtım haftayı,aşureyle kapatcam
yarında kardeşim annemden bana geçicek ,o gelmiş diye ben yine löp löp yerimm
bu hafta canım hep tatlı istiyor zati,adet olmamında büyük payı var tabi
kızımın adı dila
kimse bişey demeden ben yazayım bende ağır uyku apnesi de var
ay sorma hayatim..ben yemek davetindeydik dar paca giydim ya hepsi oradaydi..ertesi gün birtanesi elinde torbayla gelmezmi..yenge kendime pantolon aldim ba´ksana dedi..baktim 2 tane darpaca pantolon...hic ummazdim sok oldum...ki kendisi bayagi bir kilolu yani hele popo tam disarda karni 7-8 aylik hamile duruyor..yani bende birzamanlar öyleydim benim annemde sisman..yanlis anlamayin derdim sismanlik degil..insan önce tipine bakar sonra giyer..her vucuda hersey yakismazkiallahhh gözümün önüne geldilerşimdi,,daltonlar gibi .allah iyiliklerini versin olurda bu kadar olmaz
iyi geceler canim güzel rüyalar gör güzel iradeli guclu yarinlara uyan insallahsohbet çok güzel ama ben uykuya yenik düğüyorum kızlar
size güzel sohbetler
bende yarın okurum artık
allah şifa versin kaptanım
kullanıyormusun gece makineyi :26:
neden bahsediyorsununz hiiic anlmadim vallaevet her gece kullanıyorum ama doktorum zayıflayınca 15 kilo verince tamamen bırabilirsin belki demişti
ee şimdi yolu yarıladım sayılır bence seviyesi yüksek geliyor gece uyanıyorum bazen napcam bilmiyorum
evet her gece kullanıyorum ama doktorum zayıflayınca 15 kilo verince tamamen bırabilirsin belki demişti
ee şimdi yolu yarıladım sayılır bence seviyesi yüksek geliyor gece uyanıyorum bazen napcam bilmiyorum
uyku apnesi için oksijen makinası kullanıyorum ya ondan bahsediyoruz haberim yok deme banaaaaneden bahsediyorsununz hiiic anlmadim valla
İremciğim ihmal etme onu mutlaka doktoruna bir danışbelki gerek bile kalmaz artık ona
iii akşamlarr...
iremcm geçmiş olsn
sağol cam hastalıklar yakama yapıştı yaşlanıyorum galibaaa
anaaaaaa 15 kişi vardı nerelere kaçtınız bi anda tek kalmışımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?