80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende bir kaç gün sonra adet olucağım herhalde ama tartıyla ilgili bende birşey diyemiyeceğim
Kendimede süpriz olsun diye salıdan beri hiç tartılmadım

kızımın adı dila

Helallllllllllllllllllllll
Kadının fendi erkeği yendi
Hayırlı olsun canım Rabbim adıyla mutlu, huzurlu ve uzun ömürlü yaşatsın inşallah ....Aminnnnnnnnnn

allahhh gözümün önüne geldilerşimdi,,daltonlar gibi .allah iyiliklerini versin olurda bu kadar olmaz
ay sorma hayatim..ben yemek davetindeydik dar paca giydim ya hepsi oradaydi..ertesi gün birtanesi elinde torbayla gelmezmi..yenge kendime pantolon aldim ba´ksana dedi..baktim 2 tane darpaca pantolon...hic ummazdim sok oldum...ki kendisi bayagi bir kilolu yani hele popo tam disarda karni 7-8 aylik hamile duruyor..yani bende birzamanlar öyleydim benim annemde sisman..yanlis anlamayin derdim sismanlik degil..insan önce tipine bakar sonra giyer..her vucuda hersey yakismazki hatun dün giymis pantolonu ama etiket yanda sallaniyor...kapidan börek birakti ..ben görmeedim de bizim hakiki cakma gördü uyardi..epeyi güldük tabi yani bikiniyi giyinim sokaga ciksam onuda yaparlarmi acaba

slm kızlar yıne baslamıs sohbet yarın ıgne oyası kursum var bıraz calısıyodum öyle bı ugrayıp kacıcam
menum sabah
2 dılım tam bugday ekmegı 1parca peynır 5 yesıl zeytın
öğle 1 kase asure 1kase sehrıye corbası
aksam
1 TABAK BROKOLI turp salatası 1 dılım ekmek 1kase corba
arada 1 armut 1dılım kek
su ve bıtkı cayı sınırsız

sohbet çok güzel ama ben uykuya yenik düğüyorum kızlar
size güzel sohbetler
bende yarın okurum artık

allah şifa versin kaptanım
kullanıyormusun gece makineyi :26:

evet her gece kullanıyorum ama doktorum zayıflayınca 15 kilo verince tamamen bırabilirsin belki demişti

ee şimdi yolu yarıladım sayılır bence seviyesi yüksek geliyor gece uyanıyorum bazen napcam bilmiyorum

evet her gece kullanıyorum ama doktorum zayıflayınca 15 kilo verince tamamen bırabilirsin belki demişti

ee şimdi yolu yarıladım sayılır bence seviyesi yüksek geliyor gece uyanıyorum bazen napcam bilmiyorum

İremciğim ihmal etme onu mutlaka doktoruna bir danış belki gerek bile kalmaz artık ona

anaaaaaa 15 kişi vardı nerelere kaçtınız bi anda tek kalmışımmmm

Anammmmmmm sorma iki dakika başından ayrıldım tepiği yemişim sistem atmış haberim yok

Sizlere doyum olmaz ama yatmadan biraz yatak odasında toparlanacak birşeyler var ve benim felaket uykum geldi
Yapıp yatayım bari yarın yaparım ütülerimi inşallah

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kocaman öpüyorum herkesi

başlangıç: 86.1 (25 ekim)
geçen hafta: 84.5
bu hafta: 84.5
giden: 0gr
toplam giden: 1600gr
Hedef: 75(şimdilik)
Spor: yok

Aşure haftasının gazabı ((

Son düzenleme:
günaydın kızlar

bildirim

başlangıç.86
geçen hafta.76
bu hafta.77.6
gelen.1.600
toplam giden.8.400
hedef.65

bu hafta çanta yetmez bana ,,valiz,çuval ne varsa vur kaptanım:18:

Son düzenleme:
kaptanım eksik bildirim yapanlar

swetdimple..6
ayça35.4
suesue.7

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…