80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Hepinize kocaman bir günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :122: :122: :122: :122:
Cumanız mübarek olsun ve Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsinin çok daha fazlasını sizlere nasip etsin ....Aminnnnn

Bugün biraz geç uyandım sayılır ama neyse hemen kahvaltımı edeceğim birazdan

Merakla beklenen Ceco bildirimini yapayım bari

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 120 kg
Bu hafta; 118.8 kg
Giden; 1.2 kg
Hedef; 85 kg şimdilik tabi

Spor: 2 gün yüzme + 2 gün yürüyüş

Sonucumdan çok memnunum çünkü reglm çok yakın inşallah bir sonraki cumada reglm bitmiş olur ve tekrar eksi bildirim yaparım Allahın izniyle inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnn

günaydın kızlar

bildirim

başlangıç.86
geçen hafta.76
bu hafta.77.6
gelen.1.600
toplam giden.8.400
hedef.65

bu hafta çanta yetmez bana ,,valiz,çuval ne varsa vur kaptanım:18:

Üzülme kuzum yaaa aşure maduru sayılırsın sen Ben inanıyorum haftaya kesin yine önceki kilona düşmüş olucaksın

Son düzenleme:
TEBRİKK EDERİM CECOM
MAŞALLAHHSÜPERSİN SÜPER

BEN AŞUREZEDE BEYAZ YEDİMM YEDİMM OLAN BU İŞALLAH HAFTAYA VERMİŞ OLURUM ALDIĞIMI
AÇIKCASI AĞIR HİSSETMİYORUM KENDİMİ AMA KARMIM ÇOKK KÖTÜ ŞİŞTİ DAVUL OLDUM SANIRIM ADETİMİN VE WC SORUNUMUN MADURUYUM
BEN MASUMUN YANİ

Sende süpersin canım
Valla sizlerin desteği olmasaydı şu son yaşadığım şokla birlikte kesin kendimi salıp daha beter olurdum
Dün Havuzda benim gittiğim sağlık ocağındaki hemşiremize deng geldim Hatun beni görünce ooo iyi yüzme senin için en güzel spor dedi ama tabi arkasındanda ya obezite cerrahisini hala düşünmüyormusun bak bizim orada daha yeni yaptıran bir bayan var istersen tanıştırayım seni bir görüş onla dedi bende o an hiç düşünmeden; Gerek yok ben diyetisyenede başladım Allahın izniyle kilolarımı vereceğim dedim
Oooo senin motivasyonun gayet iyimiş verirsin inşallah ama gerek olursa beni bul dedi
Eh bende zayıflayıp sağlık ocağına gidip al sana demezsem

günaydınnnn kızlarrr :) gerçi günaydın demek için geç ama net kopup duruyor gelir gelmez girdim. ben dün diyete başlamıştım 5 günde 5 kilo diyetine bugün mutlu bi rakamla uyandım ama belliki ödem gidiyor adetimede bikaç gün var gitsin ödem gitsinnnnn

dünkü başlangıç kilom: 85.8

bugün:84.6
giden:1.2 kilo
neyden gidiyor bilmiyorum ama gitsinnn gelmesinnnn

selam kızlar
bildirimim
başlangıç:89.9
geçen hafta:88.7
bu hafta:88.5
giden:200 gr
top.giden:1400 gr
hedef:70
spor:3 gün leslie

canım senin adına çok sevindim çok güzel bir rakam başlangıç için hadi banucum bas gaza

başlangıç : 93,5
geçen hafta : 88.0
bu hafta : 87,4
giden : 0,6
top. giden : 6,1
spor :yok
hedef : 80 ( şimdilik )

adet dönemimdeyim ve ödem peşimi bırakmıyor, büyük ihtimalle yarın sabah daha az çıkarım baskülde ama o da haftaya kalsın

Çok sevindim senin adına :) tebrik ederim :)

İnşallah valla süper kapak olur :)

Bikaç gün önce tvde gördüm. Bi hemşire baya kilo vermiş. Midesine kelepçe taktırmış. Demekki yeni moda bu mu ki acaba???

merhaba hanımlar nasılsınız, ben de başlayalı 10 gün filan oluyo
başlangıç : 84
geçen hafta : 83
bu hafta : 82
giden : 1
toplam giden: 2
spor :1 gün egzesiz
hedef : 65 :13:

canım senin adına çok sevindim çok güzel bir rakam başlangıç için hadi banucum bas gaza

Çok sağ ol canım yaa inşallah hep böyle devam ederim

Teşekkür ederim canım
Aslında bu kadar çok sevinmemin bir nedenide regl olmaya başladığım halde eksi çıkmam normalde hep 2 kilo fazla çıkardım regle olacağıma bir kaç gün kala Şimdi desen olmaya başlamışken eksi görmek gerçekten iyi geldi

Sorma modaya cevirecekler. Dün havuzda bir bayanla sohbet ettik onunda yeğeni tüp mide ameliyatı olmuş 180 kgken 110 kg düşmüş ameliyattan sonra bir sene içinde :26: Dedim nasıl karar verdi o ameliyata sonuçta zor bir süreç üstelik hangisini yaptıracağını nasıl belirledi. Kızcağız ( daha 25 yaşındaymış ) obezite cerrahisine gitmiş oradaki doktor sana bu uygun demiş. Ameliyat çok rahattı ama tabi inanılmaz sarkmalar olmuş şimdi sıra gelince 1 sene sonra gerdirme ameliyatı da olmak zorundaymış yani tekrar tekrar acı çekmek zorunda kalacak kızcağız.
TVlerde ay çok basit ameliyat, yok efendim şöyle çabuk gitti kilolar falan diye göze hoş göstermeye çalışanlar var ve maalesef bizim gibi çok kiloluları şeytan dürtüyor ne uğraşacaksın git yaptır işte diye:26: ama tabi ben uymayacağım

diyceksin tabii
bence sende bu azim oldukça 1 yıl içimde fıstık olup karşısına dikilirsin o hemşirenin

uyma şeytana cecoş
sen normal yollarla kilo verebilirsin..cerrahi son çare,,sen şu diyetisyenin dediklerini tam yap gerisi gelir elbette
tam yapdan maksadın senin çok yiyceğin deyil.benim kastım az yemen.çok görüp yememezlik yapma.3 dilim ekmk diyorsa 2 dlm yeme 3 ye
az yedinde ne oldu az yemeyle klo verilmiyormuş meğer..
böyle yazdım diye kızma bana canım .diyet pisikolojisine öyle girdikki hepimiz ,belkide metebolizmamızı yavaşlatmakdan başka bişey yapmıyoz

ben şu günlerede coşdum ya
minareyi çalan kılıfını hazırlarmış .bende kılfy hazırlıyorum sanki

Beyazcannnnnnnnnn canımmmmmmmm yine baş başayız

Nerede bu millet nerede bu devlet

ben burdayım şekerim

Akıllı uslu öğle yemeğimi yedim demin şimdide ara öğünümü beklerken sizlere bir bakayım dedim
Akşam biraz daha hafif yiyeceğim çünkü çaya kızkardeşime gidiyoruz ve aşure yiyeceğim ama yarım kase sonuçta biride bir binide bir

ayyüzlü gelmişş

hoş geldin hani bildirim yapmadın kaç kilosun canımm

dila bebek nasıl .sarılığı ne alemde

Anammm kaçırmışım yazını özür
Yok canım uymam şeytana Liste ne diyorsa o ne bir eksik ne bir fazla
Hee akşam yemeğinde iki dilim eksik yiyeceğim çünkü değişim listesinde 1 kase aşurenin karşılığında 2 dilim ekmekten feragat edin diyor
Bende aç gezerek senelerdir kilo verileceğini sanıyordum ama dediğin gibi kendimize zarar vermiş olduk metabolizmamızı bozarak : ama zararın neresinden dönülürse kardır
İnşallah bundan sonra hep eksi göreceğiz hepbirlikte

Hem kızmakda ne demek sizler benim iyiliğimi istiyorsunuz ve ben sizlerin fikirlerinize inanılmaz önem veriyorum
İNşallah bende en geç bir sene sonra sizlerin kilolarında olacağım günleride göreceğim
İyiki varsınız kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…