kaptanım eksik bildirim yapanlar
duyyum 1
ceco..2
eylülsıla.2
swettdimple.6
88 prenses.2
bilgisever.1
şekernaz.1
ayça35.4
minikeksper.1
Swetdimple hiç girmedi bu hafta sanki. Bişi mi oldu acaba??
günaydın kızlar
bildirim
başlangıç.86
geçen hafta.76
bu hafta.77.6
gelen.1.600
toplam giden.8.400
hedef.65
bu hafta çanta yetmez bana ,,valiz,çuval ne varsa vur kaptanım:18:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Hepinize kocaman bir günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :122: :122: :122: :122:
Cumanız mübarek olsun ve Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsinin çok daha fazlasını sizlere nasip etsin ....Aminnnnn
Bugün biraz geç uyandım sayılır ama neysehemen kahvaltımı edeceğim birazdan
Merakla beklenen Ceco bildirimini yapayım bari
Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 120 kg
Bu hafta; 118.8 kg
Giden; 1.2 kg
Hedef; 85 kg şimdilik tabi
Spor: 2 gün yüzme + 2 gün yürüyüş
Sonucumdan çok memnunum çünkü reglm çok yakıninşallah bir sonraki cumada reglm bitmiş olur ve tekrar eksi bildirim yaparım Allahın izniyle inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnn
Üzülme kuzum yaaa aşure maduru sayılırsın senBen inanıyorum haftaya kesin yine önceki kilona düşmüş olucaksın
TEBRİKK EDERİM CECOM
MAŞALLAHHSÜPERSİN SÜPER
BEN AŞUREZEDE BEYAZ YEDİMM YEDİMM OLAN BU İŞALLAH HAFTAYA VERMİŞ OLURUM ALDIĞIMI
AÇIKCASI AĞIR HİSSETMİYORUM KENDİMİ AMA KARMIM ÇOKK KÖTÜ ŞİŞTİ DAVUL OLDUM SANIRIM ADETİMİN VE WC SORUNUMUN MADURUYUM
BEN MASUMUN YANİ
Cumanız mübarek olsun ve Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsinin çok daha fazlasını sizlere nasip etsin ....Aminnnnn
Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 120 kg
Bu hafta; 118.8 kg
Giden; 1.2 kg
Sonucumdan çok memnunum çünkü reglm çok yakıninşallah bir sonraki cumada reglm bitmiş olur ve tekrar eksi bildirim yaparım Allahın izniyle inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnn
Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 120 kg
Bu hafta; 118.8 kg
Giden; 1.2 kg
Üzülme kuzum yaaa aşure maduru sayılırsın senBen inanıyorum haftaya kesin yine önceki kilona düşmüş olucaksın
Sende süpersin canım
Valla sizlerin desteği olmasaydı şu son yaşadığım şokla birlikte kesin kendimi salıp daha beter olurdum
Dün Havuzda benim gittiğim sağlık ocağındaki hemşiremize deng geldimHatun beni görünce ooo iyi yüzme senin için en güzel spor dedi ama tabi arkasındanda ya obezite cerrahisini hala düşünmüyormusun bak bizim orada daha yeni yaptıran bir bayan var istersen tanıştırayım seni bir görüş onla dedi bende o an hiç düşünmeden; Gerek yok ben diyetisyenede başladım Allahın izniyle kilolarımı vereceğim dedim
Oooo senin motivasyonun gayet iyimiş verirsin inşallah ama gerek olursa beni bul dedi
Eh bende zayıflayıp sağlık ocağına gidip al sana demezsem
canım senin adına çok sevindimçok güzel bir rakam başlangıç için hadi banucum bas gaza
Çok sevindim senin adına :) tebrik ederim :)
İnşallah valla süper kapak olur :)
Bikaç gün önce tvde gördüm. Bi hemşire baya kilo vermiş. Midesine kelepçe taktırmış. Demekki yeni moda bu mu ki acaba???
diyceksin tabiiSende süpersin canım
Valla sizlerin desteği olmasaydı şu son yaşadığım şokla birlikte kesin kendimi salıp daha beter olurdum
Dün Havuzda benim gittiğim sağlık ocağındaki hemşiremize deng geldimHatun beni görünce ooo iyi yüzme senin için en güzel spor dedi ama tabi arkasındanda ya obezite cerrahisini hala düşünmüyormusun bak bizim orada daha yeni yaptıran bir bayan var istersen tanıştırayım seni bir görüş onla dedi bende o an hiç düşünmeden; Gerek yok ben diyetisyenede başladım Allahın izniyle kilolarımı vereceğim dedim
Oooo senin motivasyonun gayet iyimiş verirsin inşallah ama gerek olursa beni bul dedi
Eh bende zayıflayıp sağlık ocağına gidip al sana demezsem
Çok sağ ol canım yaa inşallah hep böyle devam ederim
Teşekkür ederim canım
Aslında bu kadar çok sevinmemin bir nedenide regl olmaya başladığım halde eksi çıkmamnormalde hep 2 kilo fazla çıkardım regle olacağıma bir kaç gün kala Şimdi desen olmaya başlamışken eksi görmek gerçekten iyi geldi
Sorma modaya cevirecekler. Dün havuzda bir bayanla sohbet ettik onunda yeğeni tüp mide ameliyatı olmuş180 kgken 110 kg düşmüş ameliyattan sonra bir sene içinde :26: Dedim nasıl karar verdi o ameliyata sonuçta zor bir süreç üstelik hangisini yaptıracağını nasıl belirledi. Kızcağız ( daha 25 yaşındaymış ) obezite cerrahisine gitmiş oradaki doktor sana bu uygun demiş. Ameliyat çok rahattı ama tabi inanılmaz sarkmalar olmuş şimdi sıra gelince 1 sene sonra gerdirme ameliyatı da olmak zorundaymış yani tekrar tekrar acı çekmek zorunda kalacak kızcağız.
TVlerde ay çok basit ameliyat, yok efendim şöyle çabuk gitti kilolar falan diye göze hoş göstermeye çalışanlar var ve maalesef bizim gibi çok kiloluları şeytan dürtüyor ne uğraşacaksın git yaptır işte diye:26: ama tabi ben uymayacağım
diyceksin tabii
bence sende bu azim oldukça 1 yıl içimde fıstık olup karşısına dikilirsin o hemşirenin
uyma şeytana cecoş
sen normal yollarla kilo verebilirsin..cerrahi son çare,,sen şu diyetisyenin dediklerini tam yap gerisi gelir elbette
tam yapdan maksadın senin çok yiyceğin deyil.benim kastım az yemen.çok görüp yememezlik yapma.3 dilim ekmk diyorsa 2 dlm yeme 3 ye
az yedinde ne oldu az yemeyle klo verilmiyormuş meğer..
böyle yazdım diye kızma bana canım .diyet pisikolojisine öyle girdikki hepimiz ,belkide metebolizmamızı yavaşlatmakdan başka bişey yapmıyoz
ben şu günlerede coşdum ya
minareyi çalan kılıfını hazırlarmış .bende kılfy hazırlıyorum sanki
Beyazcannnnnnnnnn canımmmmmmmm yine baş başayız
Nerede bu millet nerede bu devlet
diyceksin tabii
bence sende bu azim oldukça 1 yıl içimde fıstık olup karşısına dikilirsin o hemşirenin
uyma şeytana cecoş
sen normal yollarla kilo verebilirsin..cerrahi son çare,,sen şu diyetisyenin dediklerini tam yap gerisi gelir elbette
tam yapdan maksadın senin çok yiyceğin deyil.benim kastım az yemen.çok görüp yememezlik yapma.3 dilim ekmk diyorsa 2 dlm yeme 3 ye
az yedinde ne oldu az yemeyle klo verilmiyormuş meğer..
böyle yazdım diye kızma bana canım .diyet pisikolojisine öyle girdikki hepimiz ,belkide metebolizmamızı yavaşlatmakdan başka bişey yapmıyoz
ben şu günlerede coşdum ya
minareyi çalan kılıfını hazırlarmış .bende kılfy hazırlıyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?