- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ceco
,başbaşa mum ışığında yemek yiyelimmi senle
SLM KIZLAR AY ANcak gelebıldım kurstaydım
bıldırım yapayım yedıgım asureler yuzunden okadar yuruyuse ragmen kılo veremedım
oyuzden bugun ayran detoksu yapıyorum moral olsun dıye
baslangıc 89
gecen hafta 83
bu hafta 83
hedef 68
spor 4gun 2ser saat yuruyus ara ara mekık
selamün aleyküm şekerler,hayırlı cumalar olsun inşallah
ayy içimi dökmeye geldim
hastalıklar,taşınma telaşı derken psikolojide kalmadışekil a da görüldüğü üzre kafayı yemiş bulunuyorum
her şeyin başı sağlık,rabbim dert verip çektirmesin inşallah.aminn.
tüm sorunlarımın üzerine birde cuma yarışmalarındaki takımımın sorunları var
gerekli motivasyon sağlanamadığından kilo vermek zor hale geldi.bende pes edip takımı kapatabilirim bu olmasın diye direniyorum
gelen kaçıyor
bana şöyle azimli ,bol paylaşımlı bir kaç yarışmacı lazım,gönüllü olan varmı yoksa ben mi seçiyim
cecoşşş senn hiç şansın yok şekerim 1.sırada seni yarışmacı yazdım ona göre,hatta bu hafta listeye alıyorum
başka kimi yakalasam kimi yakalasam acaba:44:
beyazcannnn sen ne dersin şekerim
acil cevaplarınızı bekliyorum kızlar bu haftaki listeye yetiştireyim gelenleri
takma kafana eminim bir sonraki hafta çok güzel eksi bir bildirimin olucak
banucum kırmayıp geldiğin için çok teşekkür ederim canmCanım kusura bakma sistemden düşmüşümmesajınla kendime geldim
Valla işin çok zor gerçekten canımRAbbim önce şifa sonrada güç kuvvet versin
Seni kırmam o zaten bellihiç guruplarda yarışmadım biliyorsun nedir ne değildi bana bir ara anlatırsan sevinirim canım
Eminim beyazcanda destek olur
Nasılsa fazla yere yazmıyorum burasıyla diğer tarafıda götürürüz nasılsa diye düşünüyorum
Hadi kızlar yokmu arttıranarkadaşımıza destek olalımda kilocuklarımızda gitsin daha fazla motive oldukça
insallah canım ya acaıp uzuldum ama sıkıcam bıraz ısı
baslangıc 83,5
gecen hafta 82
bu hafta 79,5
hedef 60
spor 4 gun 45 dk yuruyus
hastaneden simdi cıktım agrım cok hıç bısey yiyemiyorum 2ggunluk menum eksik hemen soleyım dondurma ve suuuuuuuuu
baslangıc 83,5
gecen hafta 82
bu hafta 79,5
hedef 60
spor 4 gun 45 dk yuruyus
hastaneden simdi cıktım agrım cok hıç bısey yiyemiyorum 2ggunluk menum eksik hemen soleyım dondurma ve suuuuuuuuu
Çok sağ ol canım yaa inşallah hep böyle devam ederim
Teşekkür ederim canım
Aslında bu kadar çok sevinmemin bir nedenide regl olmaya başladığım halde eksi çıkmamnormalde hep 2 kilo fazla çıkardım regle olacağıma bir kaç gün kala Şimdi desen olmaya başlamışken eksi görmek gerçekten iyi geldi
Sorma modaya cevirecekler. Dün havuzda bir bayanla sohbet ettik onunda yeğeni tüp mide ameliyatı olmuş180 kgken 110 kg düşmüş ameliyattan sonra bir sene içinde :26: Dedim nasıl karar verdi o ameliyata sonuçta zor bir süreç üstelik hangisini yaptıracağını nasıl belirledi. Kızcağız ( daha 25 yaşındaymış ) obezite cerrahisine gitmiş oradaki doktor sana bu uygun demiş. Ameliyat çok rahattı ama tabi inanılmaz sarkmalar olmuş şimdi sıra gelince 1 sene sonra gerdirme ameliyatı da olmak zorundaymış yani tekrar tekrar acı çekmek zorunda kalacak kızcağız.
TVlerde ay çok basit ameliyat, yok efendim şöyle çabuk gitti kilolar falan diye göze hoş göstermeye çalışanlar var ve maalesef bizim gibi çok kiloluları şeytan dürtüyor ne uğraşacaksın git yaptır işte diye:26: ama tabi ben uymayacağım
baslangıc 83,5
gecen hafta 82
bu hafta 79,5
hedef 60
spor 4 gun 45 dk yuruyus
koalay gelsin ayşe ablacımselamün aleyküm şekerler,hayırlı cumalar olsun inşallah
ayy içimi dökmeye geldim
hastalıklar,taşınma telaşı derken psikolojide kalmadışekil a da görüldüğü üzre kafayı yemiş bulunuyorum
her şeyin başı sağlık,rabbim dert verip çektirmesin inşallah.aminn.
tüm sorunlarımın üzerine birde cuma yarışmalarındaki takımımın sorunları var
gerekli motivasyon sağlanamadığından kilo vermek zor hale geldi.bende pes edip takımı kapatabilirim bu olmasın diye direniyorum
gelen kaçıyor
bana şöyle azimli ,bol paylaşımlı bir kaç yarışmacı lazım,gönüllü olan varmı yoksa ben mi seçiyim
cecoşşş senn hiç şansın yok şekerim 1.sırada seni yarışmacı yazdım ona göre,hatta bu hafta listeye alıyorum
başka kimi yakalasam kimi yakalasam acaba:44:
beyazcannnn sen ne dersin şekerim
acil cevaplarınızı bekliyorum kızlar bu haftaki listeye yetiştireyim gelenleri
çok çok geçmiş olsun canım.işallah yakında hiç bişeyin kalmazbaslangıc 83,5
gecen hafta 82
bu hafta 79,5
hedef 60
spor 4 gun 45 dk yuruyus
canım benim sağolasınkoalay gelsin ayşe ablacım
benide çağırmışın takıma amma velakin bende azim yok.son haftalarda zaten artıdayım genelde.
senin takıma destek deyill köstek olurmuşum gibi geliyor bana..
hele kendimi bi toplayıp kilo vermeye başlasam inan seve seve gelirim.yerimede sadığımdır kollay kolay gitmem geldiğim yerden.
sanki minikkelebek ok azimli gibi birde ona teklif edelim
canım benim sağolasın
sende kendini hazır hissedersen her zaman beklerim tatlım
aizmli olan herkese kapımız açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?