canım benim teşekkür ederimayşe ablacımm
biz seni brda görmek isteriz
o güzel sohbetlerin bizi mutlu eder inan
slm kızlar. eeeee bildirim yapim unutmuşum bu günün cuma olduğunu. sabah yine hastanede olunca. dilanın sarılığını ölçtürdük şükür düşmüş 13 e.
başlangıç: 93 olsun
son bildirim: 93 (diye hatırlıyom)
bu hafta: 86
giden: 6000 gr
toplam giden: 6000 gr
hedef: 80
spor: bebek bakmak
slm kızlar. eeeee bildirim yapim unutmuşum bu günün cuma olduğunu. sabah yine hastanede olunca. dilanın sarılığını ölçtürdük şükür düşmüş 13 e.
başlangıç: 93 olsun
son bildirim: 93 (diye hatırlıyom)
bu hafta: 86
giden: 6000 gr
toplam giden: 6000 gr
hedef: 80
spor: bebek bakmak
anam ha gayret şekerli şeyleri dayıyolar süt olsun diye. ama bilmiyolarki kp gitse sütüm coşacakşimdilik veriyo göründüm ama sonum ne olur bilmiyom allah büyük eeee naptınız ben yokken doğru düzgün gelemiyom. gece olunca yatmadan tlf den azıcık bakmaya çalışıyom o da bizimki hadi kız uyurken sende dinlen diyo. kapatıp yatıyom.
sen herifin sözünü dinle daha taze lohusasın vakit buldukça uyu dinlen.
ne zaman gidicek kpyeter artık sen onların yanında rahat rahat ne yatabilirsin, nede bebek emzirebilirsin giibi geliyor bana
aman biran evvel gitse bari
tebrikler ayyüzlüm..bu hafta hem anne oldun hem birinci oldun...çifte mutluluk yaşıyorsun ne güzel
sanırım hamile kaldığında 82 kiloydun..:26:çok az bi kiloyla bitti şükür hatta hiç kilo bile sayılmaz.
6 kilo neki sen onu bebek emzirirken verirsin canım benim
hastaneden çıktım eve geldikten sonra bizimki elinde bir porselen tabak içerisinde hat yazısı gibi seni seviyorum yazıyo. çok hoşuma gitti ama içimden dedim bumudur sadece diye. ama bellide etmedim. bu gün öğleden sonra dışarı çıktı. geç geldi o sırada da babamla yatak odasında mobilyaların yerini değiştiriyoduk beşik cam kenarındaydı daha iç tarafa almak için tuvalet aynasının yerini değiştittirdim. odaya geldi babam çıktıktan sonra kapıyı kapattı. bismillah noluyo adam niyetimi bozdu naptı dedimcebinden bir kutu çıkardı. meğerse bilezik almış yıllar sonra ilk defa kolumda bilezik var. en son yeni evliydim şaşırdım. dedim o tabağı hediyem zannetmiştim dedim. güldü yok daha neler dedi. geçen günkü öküzlüğünden sonra birazcıkta olsa gönlümü aldı
afferim enişteme
güle güle tak bileziğini canımm
bu arada adres neydi Gülay
bilezik şu an nerde:86:.nerde saklıyorsun.gece camı açık bırak çocuk sıkılır sıcak olur
ayy muşa kaç saatte gidilir acep.bilezik var işin ucunda
inşallah veririm yapışıp kalacak diye korkuyom
yola verdiğin para zaten bileziği karşılar. merak ediyosan 20 saat civarı sürüyo sanırım ordan bura
ayyy ne güzel bi bildirim bu böyleee kimseye nasip olmaz bak bu topikte :)) yada en azından 2 yıldır olmadı
kızımızın sarılığıda düşmüş sevindim
kp ye git demek lazım ufaktan ama içten deniyor da dile gelemiyor malesef idare etcanım takmamaya çalışş
kocişin gezi sonrasını hatasını iii affetttrimiş ma sen tabak diyince okumadan daha gözlerim pörtledi bileziği duyunca söndü :) hp kolunda kalır işllah güle güle kullan özelmişiz kız seni yokluğun hissediliyor ama dinlen de tabiii
neeee olamazzz
ama bileziğin kalınlıı durumu değiştirir gelmeye deyermi, deymezmi:26:
AYYÜZLÜM
çok sevindim bebişine aman bi dha Allah hastaneye düşürmesin ismide istediğin gibi olmuş hayırlı ömrü olsun
veeeee bildirimim
başlangıç 77
geçen hafta yani 77
bu hafta:74.8
giden:2.2
top.giden:2.2
hedef:65 spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?