80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim cooook gecmis olsun. insallah on gune kadar hiiic gormemis gibi olursun.

gunaydin hos bu saatte uyanilirmi diyebilirsiniz bende anlamadim nasil oldu bu is. bu gun kizi ben rahatsiz ettim. saat dortte bi kalktim sutum gelmis. kalk kiz beni rahatlat dedim:))) bide sabah yedide kalkti sonra nasiloldu bilmiyom uyumusum on ikiye kadar.
duyumcum artilardasin oructan sonra cok mu abarttin kiz. neyse sen telafi edersin.

yine haftasonu ve yine kimseler yok nerelerdesiniz yaaaaaa akşama kadar baktım yazan çizen yok 1-2 msj dışında

sorma be tatlım patlıyorum sıkıntıdan bi ton yapılacak iş var yerimden kalkasım yok netcez bilmem çözümü nedir bu sıkıntının

dün ki menüm

sabah : 1 mandalina
öğle : 1 kase çorba ,az bulgur pilavı ve ayran
ara : yok
akşam : 17 tane hamsi , 3 lokma ekmek ve 2 dilim baklava :26:
ara : yarım muz

bugün ki menüm

sabah : 2 dililm cevlizli ekmek
öğle-akşam : 1 dolu kase nar ekşili kısır , 1 dilim kremalı kek , 1 küçük kurabiye

kızlar bugün günüm vardı , menümde ki kek ve kurabiye bu yüzden varlar :26:

menüm
sabah:1 tane yağda yumurta zeytin marul maydonoz çay

öğle:az çorba bol salata turp minicikte makarna kızım zorla yedirdi o yesin diye bende yemek zorunda kaldım

ara:1 b süt yarım nar

akşam:küçük bi tabak kabak yemeği salata yoğurt

ara süt

leslie yapacam birazdan inş

Son düzenleme:
canım 2 menünde olması gerektiği gibi değil sabah yememişsin akşama baklava yemişsin bugün zaten kurabiye kek batırmış bence

slm kızlar kımseler yok yıne ortalıkta duyumda ugramıyo
bıldırım yapıp kacmıs
ayyuzlumde ugramıs taze anne:)
bende dün menumu yazmadım yazıp kacayım:)
dun sabah peynır zeytın
ara ayran corbası
öğle
ayran corbası
aksam ayran corbası
kursta asure ıkram ettıler 4 5 kasık ondan yedım bıde 2 tane mandalına
baska kacamagım yok
bugunde ayran detoksumun 2.gunu
sabah zeytın peynır
aksama kadar ayran corbası
aksam üstü 3tane etının lıght kepeklı cubuk krakerınden yedım
bakalım yarın ne cıkcak kılom merak ıcındeyım

bıde kızlar bı arkadasım gaza gelmıs fx 15 zayıflama hapı alacakmıs banada gaz verdı ama kullanmam dedım
varmı aranızda duyan yada kullanan
gercı ben cla kullanmak ıstıyorum ama bıraz pahalı
cla kullanıp fayda gören varmı aranızda

ay sorma abarttimki tam abarttim yani dedigim gibi haketmistim ben bu sonucu..neyse en azindan bu gün biraz daha dengeleyebildim..yarin daha daha iyi olucak insallah

veririm veririm hayatim..ohooo ben ne alipta verememeler gördün bu Kilo macerasinda...cok iyi hatirliyorum Sabah aksam yürüyüs ve resmen aclik krizlerine ragmen 3 hafta üstüste arti cikmistim...ama metobolizmada ir yere Kadar direniyor sonra kuzu kuzu calisiyor herif son zamanlarda hep evde ya biraz sorun oluyor nete girmem ama sartlari zorluyorum iste..simdi battaniyeyi cekti kafaya yanimda horul horul uyuyor bende firsat bu firsat deyip actim leptopo

yine haftasonu ve yine kimseler yok nerelerdesiniz yaaaaaa akşama kadar baktım yazan çizen yok 1-2 msj dışında

ben varim beeeeeeeen

canim o tür seylere cok sicak bakmiyorum..Zaman Zaman düsünmedim desem yalan ama her ilacta(ki bitkisel denenlerde bile cikmis) kimyasal bircok zararli sey var..neticede yaptiklari is sadece istah kesmek..yani biraz iradeyi zorladiktan sonra zaten onlara ihtiyac olmazki..benden tavsiye az ye cok haraket et

dun Sabah
acik bufe kahvaltiya gittik cakmalarla...
bir tabagin icinde 1 kasik melemen 1 kasik yumurtali kiyma b.peynir domates salatalik 1 haslanmis yumurta 3 dilim ekmek
ara: 1 kase asure

aksam: bir Tabak yogurtlu CORBA+1 Tabak yogurtlu köfte+1 dilim unhelvasi 1 tb salata

bugün:
2 dilim ekmek
1 yumurta b.peynir 1 yk pekmez

ara:asure
ögleyemegi: asure

aksam: 1/2 tavuk butu firinda pismis+
5-6 kasik p.puresi
salata
2 brdak ayran

dün ki menüm

sabah : 1 mandalina
öğle : 1 kase çorba ,az bulgur pilavı ve ayran
akşam : 17 tane hamsi , 3 lokma ekmek ve 2 dilim baklava :26:
ara : yarım muz

bugün ki menüm

sabah : 2 dililm cevlizli ekmek
öğle-akşam : 1 dolu kase nar ekşili kısır , 1 dilim kremalı kek , 1 küçük kurabiye

kızlar bugün günüm vardı , menümde ki kek ve kurabiye bu yüzden varlar :26:

veeeee bildirimim
başlangıç 77
geçen hafta yani 77
bu hafta:74.8
giden:2.2
top.giden:2.2
hedef:65 spor yok
supersin kamilecim supeeeeeeeer

duyum gelmediğine göre artı da mı acabaaaaa
eveeeeeeeeeeeeet bu hafta bana cantayi pek bir zevkle gecireceksin degilmi ee rakipligin cilvesi iste ama sana tavsiyem kaptanim bu hafta tadini cikar iyi sevin haftaya pek bir üzüleceksin gerci haftayada kirmizi kart haftam ama olsun ben basaririm
neee macami cikariz aman allahim ne maci...tenis olsun bari..giyelim mini mini etekleri hoplayip ziplayalim ay bu selulitlerlede pek bir komik olur benim mini etekle tenis macina gitmem ama her durumda cakmalardan daha iyi kurtaririm durumu onlarin sayesinde bana kimse dikkat etmez arada kaynarim bile
kızlar kızlar gelemmi yananııızdan öpem mi

Başlangıç: 81
geçen hafta: 77,5
bu hafta:76,3
giden:1,3
toplam verilen:4,8
hedef:65

çizelgemi de bi hale yola sokayım dimi
kutlarim seni tatlim..bir hafta icin oldukca iyi bir sonuc..

vay vay bildirim dedigin böyle olur iste kiz bu birkac hafta bize firsat vermezsin gibi geliyor 1.sirada olmaya..ee yeni dogum yaptin bebiste emiyorsa hizla gidecek kilolar gitsin gitsinde biz asagilardanda bakariz üst siraya

vaaaaaaaaaaaay vaaaaaaaaaaaaaay vaaaaaaaaaaaaay ne güzel hediye olmus canim..güle güle kullan insallah...ya diyorumki benim su evrimini tamamlayamamisla seninkine ayni kaptanmi yemek versek belki bulasir falan...ama bizimki seninkine bulastirmasin seninki bizimkine bulastirsin

bilmiyom bu saltanatim ne kadar surer ama kac aydir diplerdeyim hakettim dimi.
allah herkesun kocasini gonlune gore versin insallah. gecen gunku okuzlugunden onra bu anca telafi ederdi oylede oldu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…