- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
cok kısa yaıp cıkıcam cunku kalkamıyorum malum kafamı oynatınca acıyo ne bademcıkmış arkadas öldürdü beni kanama riski var o yüzden ekstra dikkat ediyorum herkese tsk ederim gecmıs olsun dıleklerı için 10gun daha beslenmem sıvı ve soguk olacak dr öle söledi zaten istesemde iyiyemem coooooookkkkkkkk acıyo cokkkkkk
menum
dondurma vaniyalı
su
ayran
canım 2 menünde olması gerektiği gibi değil sabah yememişsin akşama baklava yemişsin bugün zaten kurabiye kek batırmış bencedün ki menüm
sabah : 1 mandalina
öğle : 1 kase çorba ,az bulgur pilavı ve ayran
ara : yok
akşam : 17 tane hamsi , 3 lokma ekmek ve 2 dilim baklava :26:
ara : yarım muz
bugün ki menüm
sabah : 2 dililm cevlizli ekmek
ara : yok
öğle-akşam : 1 dolu kase nar ekşili kısır , 1 dilim kremalı kek , 1 küçük kurabiye
kızlar bugün günüm vardı , menümde ki kek ve kurabiye bu yüzden varlar :26:
naber kizlar ne var ne yok gecmis yapmadim henüz firsat bgulunca bakicam ama
ay sorma abarttimki tam abarttim yani dedigim gibi haketmistim ben bu sonucu..neyse en azindan bu gün biraz daha dengeleyebildim..yarin daha daha iyi olucak insallahgunaydin hos bu saatte uyanilirmi diyebilirsiniz bende anlamadim nasil oldu bu is. bu gun kizi ben rahatsiz ettim. saat dortte bi kalktim sutum gelmis. kalk kiz beni rahatlat dedim:))) bide sabah yedide kalkti sonra nasiloldu bilmiyom uyumusum on ikiye kadar.
duyumcum artilardasin oructan sonra cok mu abarttin kiz. neyse sen telafi edersin.
veririm veririm hayatim..ohooo ben ne alipta verememeler gördün bu Kilo macerasinda...cok iyi hatirliyorum Sabah aksam yürüyüs ve resmen aclik krizlerine ragmen 3 hafta üstüste arti cikmistim...ama metobolizmada ir yere Kadar direniyor sonra kuzu kuzu calisiyorMerhaba Şekerler hepinize güzel bir haftasonu dilerim sık sık yazamasam da inanın fırsat buldukça okuyorum
Yeni gelen arakadaşlar hepiniz hoşgeldiniz bu topicten vazgeçemeyeceksiniz gerçekten çok tatlı muhabbetler var
Gülaycım Dila ismine ve bildirimine bayıldım canım güle güle büyüt bebişini bileiğinde hayırlı uğurlu olsun
Kilo veren tüm bacıları tebrik ederim
Banuşum moralinin düzelmesine çok sevindim canım bak ne güzel kilolar gitmeye başlamış bile aynı azimle devam et bitanem
Minikeksper geçmiş olsun çabucak iyileşirsin inş
Özuşum canın sağolsun haftaya eminim vereceksin bu arada burayı sensiz bırakma nolur
şimdilik çıkmam lazım kendinize cici bakın cıslardan uzak durun
gunaydin hos bu saatte uyanilirmi diyebilirsiniz bende anlamadim nasil oldu bu is. bu gun kizi ben rahatsiz ettim. saat dortte bi kalktim sutum gelmis. kalk kiz beni rahatlat dedim:))) bide sabah yedide kalkti sonra nasiloldu bilmiyom uyumusum on ikiye kadar.
duyumcum artilardasin oructan sonra cok mu abarttin kiz. neyse sen telafi edersin.
Merhaba Şekerler hepinize güzel bir haftasonu dilerim sık sık yazamasam da inanın fırsat buldukça okuyorum
Yeni gelen arakadaşlar hepiniz hoşgeldiniz bu topicten vazgeçemeyeceksiniz gerçekten çok tatlı muhabbetler var
Gülaycım Dila ismine ve bildirimine bayıldım canım güle güle büyüt bebişini bileiğinde hayırlı uğurlu olsun
Kilo veren tüm bacıları tebrik ederim
Banuşum moralinin düzelmesine çok sevindim canım bak ne güzel kilolar gitmeye başlamış bile aynı azimle devam et bitanem
Minikeksper geçmiş olsun çabucak iyileşirsin inş
Özuşum canın sağolsun haftaya eminim vereceksin bu arada burayı sensiz bırakma nolur
şimdilik çıkmam lazım kendinize cici bakın cıslardan uzak durun
yine haftasonu ve yine kimseler yok nerelerdesiniz yaaaaaa akşama kadar baktım yazan çizen yok 1-2 msj dışında
canim o tür seylere cok sicak bakmiyorum..Zaman Zaman düsünmedim desem yalan ama her ilacta(ki bitkisel denenlerde bile cikmis) kimyasal bircok zararli sey var..neticede yaptiklari is sadece istah kesmek..yani biraz iradeyi zorladiktan sonra zaten onlara ihtiyac olmazki..benden tavsiye az ye cok haraket etbıde kızlar bı arkadasım gaza gelmıs fx 15 zayıflama hapı alacakmıs banada gaz verdı ama kullanmam dedım
varmı aranızda duyan yada kullanan
gercı ben cla kullanmak ıstıyorum ama bıraz pahalı
cla kullanıp fayda gören varmı aranızda
supersin kamilecim supeeeeeeeerveeeee bildirimim
başlangıç 77
geçen hafta yani 77
bu hafta:74.8
giden:2.2
top.giden:2.2
hedef:65 spor yok
eveeeeeeeeeeeeetduyum gelmediğine göre artı da mı acabaaaaa
neee macami cikariz
Ahanda duyum bildirim yapmadımı kız kaçaaaaaak nerelerdesin yoksa gerçekten artıdamısın inanamıyorum aman Allahım çakmalar kadrosundan eksilmeler istemiyosan çabuk bildrim yap ve ekside olduğunu görelim de kadroyu 11 e tamamla maça çıkarsınız hep birlikte
kutlarim seni tatlim..bir hafta icin oldukca iyi bir sonuc..kızlar kızlar gelemmi yananııızdan öpem mi
Başlangıç: 81
geçen hafta: 77,5
bu hafta:76,3
giden:1,3
toplam verilen:4,8
hedef:65
çizelgemi de bi hale yola sokayım dimi
vay vay bildirim dedigin böyle olur isteslm kızlar. eeeee bildirim yapim unutmuşum bu günün cuma olduğunu. sabah yine hastanede olunca. dilanın sarılığını ölçtürdük şükür düşmüş 13 e.
başlangıç: 93 olsun
son bildirim: 93 (diye hatırlıyom)
bu hafta: 86
giden: 6000 gr
toplam giden: 6000 gr
hedef: 80
spor: bebek bakmak
vaaaaaaaaaaaay vaaaaaaaaaaaaaay vaaaaaaaaaaaaay ne güzel hediye olmus canim..güle güle kullan insallah...ya diyorumki benim su evrimini tamamlayamamisla seninkine ayni kaptanmi yemek versek belki bulasir falan...ama bizimki seninkine bulastirmasin seninki bizimkine bulastirsinhastaneden çıktım eve geldikten sonra bizimki elinde bir porselen tabak içerisinde hat yazısı gibi seni seviyorum yazıyo. çok hoşuma gitti ama içimden dedim bumudur sadece diye. ama bellide etmedim. bu gün öğleden sonra dışarı çıktı. geç geldi o sırada da babamla yatak odasında mobilyaların yerini değiştiriyoduk beşik cam kenarındaydı daha iç tarafa almak için tuvalet aynasının yerini değiştittirdim. odaya geldi babam çıktıktan sonra kapıyı kapattı. bismillah noluyo adam niyetimi bozdu naptı dedimcebinden bir kutu çıkardı. meğerse bilezik almış yıllar sonra ilk defa kolumda bilezik var. en son yeni evliydim şaşırdım. dedim o tabağı hediyem zannetmiştim dedim. güldü yok daha neler dedi. geçen günkü öküzlüğünden sonra birazcıkta olsa gönlümü aldı
vay vay bildirim dedigin böyle olur istekiz bu birkac hafta bize firsat vermezsin gibi geliyor 1.sirada olmaya..ee yeni dogum yaptin bebiste emiyorsa hizla gidecek kilolar gitsin gitsinde biz asagilardanda bakariz üst siraya
vaaaaaaaaaaaay vaaaaaaaaaaaaaay vaaaaaaaaaaaaay ne güzel hediye olmus canim..güle güle kullan insallah...ya diyorumki benim su evrimini tamamlayamamisla seninkine ayni kaptanmi yemek versek belki bulasir falan...ama bizimki seninkine bulastirmasin seninki bizimkine bulastirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?