ayy kızlar bana efkar bastı . . . nuket duru- SEVDA
ayy kızlar bana efkar bastı . . . nuket duru- SEVDA
demedi ama ben genede kahve yaptim ona..senede 1 kere kendiligimden yaptigim bir fincan kahve hakkimida kullanmis bulunuyorumben bu yil Kilo verdikten sonra arka takimlarsa sarkma ve cökme oldu yani tek hosuma gitmeyen bu oldu Kilo vermede...ön takimlarda cabasida neeyse..diyecegim o ki bu laflarinin üstüne benim söken arka takimlar kalkti geri tipik g..ü kalkti denen tiplerdenin demedi demedur ya firsatini bulmusken biraz daha simarayim..senin bu dediklerinin ceyregini herif dese hemen simcik kalkar bol köpüklü kahve yapardim ona
nerden de geldiyse aklıma , sabah beri dilimde . . . hüsnü şenlendirici de klarnetle çalmış , HARİKA olmuş yaaao seni basanlar beni 15 yil öncesinden basti ya neeeyse
hayde terellelli lelli leyli yar ah teretere terellii..yüzüm gülse sayende icim huzurla dolar :118:gülüm kendini boşlama adın gibi melankolik takılma hadi aç bi tarkan murat boz oyna be hay deeeeeeeeee yada fatih ürek
nerden de geldiyse aklıma , sabah beri dilimde . . . hüsnü şenlendirici de klarnetle çalmış , HARİKA olmuş yaaa
demedi ama ben genede kahve yaptim ona..senede 1 kere kendiligimden yaptigim bir fincan kahve hakkimida kullanmis bulunuyorumkim Verdi leyyyn bana bu kahhi..istemiyorum kardesim bana bu Hakki veren bu evrimini tamamlayamayanada verse ya hatta senede 12 ay verse her pazartesi yapmayincada sorsam Kirk katirmi Kirk satirmi diye
ay evet cok renkliyiz..birbirimizi her firsatta bozuyoruz morariyoruz mesela..sonra birbirimizin damarina basiyoruz(ki bunu genellikle benim evrimsiz yapiyor) öfkeden kizariyoruz..birbirimizi her babah görüsümüzde derdimizden sarariyoruz yani ne ararsan varkız sen şu adamla uğraşa uğraşa bi kaldın ama sen olmasan nasıl bi hayatı olurdu bilmiyorum baya renkli bi hayatınız var gibi duruyo
kiz kamile yanlis hatirlamiyorsam sen antalyada calisiyordun degilmi hala ordamisin..ordayim de ordayim de lütfeeeeeeeeeeeeeeen 1 hafta sonra bende orada olacagimda
afyonluydunda is dolayisiyla antalyadaymissin gibi kalmis aklimda neyse afyondan her yaz geciyoruz özdilek tesislerini tur atip yola devam ediyoruza yı tutturdun da gerisini tutturamadın afyondayım ne yazıkki ama antalyada olmayı çok isterdim senle tanışma fırsatını bulurdum ama afyona yolun düşerse de beklerim
afyonluydunda is dolayisiyla antalyadaymissin gibi kalmis aklimda neyse afyondan her yaz geciyoruz özdilek tesislerini tur atip yola devam ediyoruz
hep bu adamin sucu kafa birakmadi bendeyazın o zaman görüşelim canım ama benim Antalya işi hiç olmadı bi ara buraya ilk takılmaya başladığımda yani
2 sene önce yozgattaydım ama çok şükür kurtulduk yaban ellerden hayatımı en berbat 1 yılıydı o yozgat
hep bu adamin sucu kafa birakmadi bendeben 3 yil evli kaldim orada...benim icinde hic kolay olmadi gelisimde oradan dö nüsümde hep acilarla oldu malesef..aslinda Hayati Roman olacak kariyimde kesfelidmedim malesef
aman aman kurtulmuşsun ya ona bak hakkaten ya ben geçen senelerdede söylemiştim sana ya sen bu kitap yazma işini bi düşün kendi hayatın olmasa bile muhteşem romanlar çıkar senden
aslinda bunu birkac arkadas daha söylemislerdide simdi meshur olurum Ünlü olurum birtaraflarim kalkar size tepeden bakarim falan..imzali kitap istersiniz benden önce kiptabi satarim sonra imzalarim yani öyle böyle degil cok kallesim ben coooooooooooooooookay bugun gene icime duyum kacti valla
ne bir haftasi..bir haftami demisimne bi haftası duyum değştimi tarihin
vay be nekadar da belli etmisim karaktersizligimi böyle..o kadarda insanlik numaralari cektim yani yememiskızım sen kitabı normal yollarsa satsan iyide normal vatandaşa 5 arkadaşa 15lira istersin ben ondan korkuyorum zaten bedava vermeyeceğini dünya alem bilirde neyse bende imzalatacağım zaman tanımamazlıktan gelirim yada dur dur daha güzel bi yolu var kılık değiştirim çünkü sen ahanda burda tanıdım arkadaş var vurun abalıya hesabı verin 15 liraya dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?