80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

demedi ama ben genede kahve yaptim ona..senede 1 kere kendiligimden yaptigim bir fincan kahve hakkimida kullanmis bulunuyorum kim Verdi leyyyn bana bu kahhi..istemiyorum kardesim bana bu Hakki veren bu evrimini tamamlayamayanada verse ya hatta senede 12 ay verse her pazartesi yapmayincada sorsam Kirk katirmi Kirk satirmi diye

kız sen şu adamla uğraşa uğraşa bi kaldın ama sen olmasan nasıl bi hayatı olurdu bilmiyorum baya renkli bi hayatınız var gibi duruyo

kız sen şu adamla uğraşa uğraşa bi kaldın ama sen olmasan nasıl bi hayatı olurdu bilmiyorum baya renkli bi hayatınız var gibi duruyo
ay evet cok renkliyiz..birbirimizi her firsatta bozuyoruz morariyoruz mesela..sonra birbirimizin damarina basiyoruz(ki bunu genellikle benim evrimsiz yapiyor) öfkeden kizariyoruz..birbirimizi her babah görüsümüzde derdimizden sarariyoruz yani ne ararsan var

kiz kamile yanlis hatirlamiyorsam sen antalyada calisiyordun degilmi hala ordamisin..ordayim de ordayim de lütfeeeeeeeeeeeeeeen 1 hafta sonra bende orada olacagimda

kiz kamile yanlis hatirlamiyorsam sen antalyada calisiyordun degilmi hala ordamisin..ordayim de ordayim de lütfeeeeeeeeeeeeeeen 1 hafta sonra bende orada olacagimda

a yı tutturdun da gerisini tutturamadın afyondayım ne yazıkki ama antalyada olmayı çok isterdim senle tanışma fırsatını bulurdum ama afyona yolun düşerse de beklerim

a yı tutturdun da gerisini tutturamadın afyondayım ne yazıkki ama antalyada olmayı çok isterdim senle tanışma fırsatını bulurdum ama afyona yolun düşerse de beklerim
afyonluydunda is dolayisiyla antalyadaymissin gibi kalmis aklimda neyse afyondan her yaz geciyoruz özdilek tesislerini tur atip yola devam ediyoruz

afyonluydunda is dolayisiyla antalyadaymissin gibi kalmis aklimda neyse afyondan her yaz geciyoruz özdilek tesislerini tur atip yola devam ediyoruz

yazın o zaman görüşelim canım ama benim Antalya işi hiç olmadı bi ara buraya ilk takılmaya başladığımda yani
2 sene önce yozgattaydım ama çok şükür kurtulduk yaban ellerden hayatımı en berbat 1 yılıydı o yozgat

hep bu adamin sucu kafa birakmadi bende ben 3 yil evli kaldim orada...benim icinde hic kolay olmadi gelisimde oradan dö nüsümde hep acilarla oldu malesef..aslinda Hayati Roman olacak kariyimde kesfelidmedim malesef

hep bu adamin sucu kafa birakmadi bende ben 3 yil evli kaldim orada...benim icinde hic kolay olmadi gelisimde oradan dö nüsümde hep acilarla oldu malesef..aslinda Hayati Roman olacak kariyimde kesfelidmedim malesef

aman aman kurtulmuşsun ya ona bak hakkaten ya ben geçen senelerdede söylemiştim sana ya sen bu kitap yazma işini bi düşün kendi hayatın olmasa bile muhteşem romanlar çıkar senden

aman aman kurtulmuşsun ya ona bak hakkaten ya ben geçen senelerdede söylemiştim sana ya sen bu kitap yazma işini bi düşün kendi hayatın olmasa bile muhteşem romanlar çıkar senden

aslinda bunu birkac arkadas daha söylemislerdide simdi meshur olurum Ünlü olurum birtaraflarim kalkar size tepeden bakarim falan..imzali kitap istersiniz benden önce kiptabi satarim sonra imzalarim yani öyle böyle degil cok kallesim ben coooooooooooooooook ay bugun gene icime duyum kacti valla

kızım sen kitabı normal yollarsa satsan iyide normal vatandaşa 5 arkadaşa 15lira istersin ben ondan korkuyorum zaten bedava vermeyeceğini dünya alem bilirde neyse bende imzalatacağım zaman tanımamazlıktan gelirim yada dur dur daha güzel bi yolu var kılık değiştirim çünkü sen ahanda burda tanıdım arkadaş var vurun abalıya hesabı verin 15 liraya dersin

ne bi haftası duyum değştimi tarihin
ne bir haftasi..bir haftami demisim yok yok bunu bosamanin Zamani gelmis kesin yok giii araligin 13 u...23 ünede Sabah erkenden dönüs...ee fukaranin izini böyle oluyor..en ucuz bilet bu tarihteydide bende dedim muhim olan askimiz varsin en soguk havalar olsun..beni yüregi sicacik insanlar bekliyor nasilsa bana bahar yaz olucak

vay be nekadar da belli etmisim karaktersizligimi böyle..o kadarda insanlik numaralari cektim yani yememis bence sen komsunu yolla ..ben seni herdurumda tanirim...kokunu alirim ben senin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…