onu sevme beni sev...benle mumisiginda yemek ye...cok ihtiyacim var romantizmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...ormantizden anlayan biriyle yillar gecirmek ne demek biliyormusun beni sec beni secceco
,başbaşa mum ışığında yemek yiyelimmi senle
selamün aleyküm şekerler,hayırlı cumalar olsun inşallah
ayy içimi dökmeye geldim
hastalıklar,taşınma telaşı derken psikolojide kalmadışekil a da görüldüğü üzre kafayı yemiş bulunuyorum
her şeyin başı sağlık,rabbim dert verip çektirmesin inşallah.aminn.
tüm sorunlarımın üzerine birde cuma yarışmalarındaki takımımın sorunları var
gerekli motivasyon sağlanamadığından kilo vermek zor hale geldi.bende pes edip takımı kapatabilirim bu olmasın diye direniyorum
gelen kaçıyor
bana şöyle azimli ,bol paylaşımlı bir kaç yarışmacı lazım,gönüllü olan varmı yoksa ben mi seçiyim
cecoşşş senn hiç şansın yok şekerim 1.sırada seni yarışmacı yazdım ona göre,hatta bu hafta listeye alıyorum
başka kimi yakalasam kimi yakalasam acaba:44:
beyazcannnn sen ne dersin şekerim
acil cevaplarınızı bekliyorum kızlar bu haftaki listeye yetiştireyim gelenleri
tam benden bahsetmissin canim ya..benimde söyle bir yarisacak gaza gelip getirecek birilerine ihtiyacim vardi..gerci biz 4 kisi 1 aylik bir yarisa girdik ama Hazir yaristayken bir iki yarisida aradan cikarabilirim yanibaslangıc 83,5
gecen hafta 82
bu hafta 79,5
hedef 60
spor 4 gun 45 dk yuruyus
hastaneden simdi cıktım agrım cok hıç bısey yiyemiyorum 2ggunluk menum eksik hemen soleyım dondurma ve suuuuuuuuu
vay vay vaaay havani yiiim senin...1.4 ne demek biliyormusun...senin adina cok sevinsemde kendi adima kiskancliktan kivrim kivrim kivraniyorum yani hiiic saklayamayacagim..bildirim yapıyorum
baslangıc: 83
gecen hafta: 77.8
bu hafta: 76.4
giden:1.4
toplam giden :6.6
hedef: 70http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/ssz.gif
spor 8 saat yürüyüş 90 dk spor aletleri
ceco
,başbaşa mum ışığında yemek yiyelimmi senle
selamün aleyküm şekerler,hayırlı cumalar olsun inşallah
ayy içimi dökmeye geldim
hastalıklar,taşınma telaşı derken psikolojide kalmadışekil a da görüldüğü üzre kafayı yemiş bulunuyorum
her şeyin başı sağlık,rabbim dert verip çektirmesin inşallah.aminn.
tüm sorunlarımın üzerine birde cuma yarışmalarındaki takımımın sorunları var
gerekli motivasyon sağlanamadığından kilo vermek zor hale geldi.bende pes edip takımı kapatabilirim bu olmasın diye direniyorum
gelen kaçıyor
bana şöyle azimli ,bol paylaşımlı bir kaç yarışmacı lazım,gönüllü olan varmı yoksa ben mi seçiyim
cecoşşş senn hiç şansın yok şekerim 1.sırada seni yarışmacı yazdım ona göre,hatta bu hafta listeye alıyorum
başka kimi yakalasam kimi yakalasam acaba:44:
beyazcannnn sen ne dersin şekerim
acil cevaplarınızı bekliyorum kızlar bu haftaki listeye yetiştireyim gelenleri
baslangıc 83,5
gecen hafta 82
bu hafta 79,5
hedef 60
spor 4 gun 45 dk yuruyus
hastaneden simdi cıktım agrım cok hıç bısey yiyemiyorum 2ggunluk menum eksik hemen soleyım dondurma ve suuuuuuuuu
bildirim yapıyorum
baslangıc: 83
gecen hafta: 77.8
bu hafta: 76.4
giden:1.4
toplam giden :6.6
hedef: 70
spor 8 saat yürüyüş 90 dk spor aletleri
anacim hic degilse telafi edebiliyor...aramizda telafi edemeyenlerde varbilmiyom bu saltanatim ne kadar surer ama kac aydir diplerdeyim hakettim dimi.
allah herkesun kocasini gonlune gore versin insallah. gecen gunku okuzlugunden onra bu anca telafi ederdi oylede oldu:)))
merhaba canim..azmin elinden hicbirsey kurtulamaz biraz azim biraz Irade tamadir birazda sabir tabiMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende umarım burada güzel vakit geçiriyorsunuzdur :) bende kilolarıyla başı dertte biriyim üstelik nişanlıyım düğünüm var ve kilom 79-80 arası gidip geliyor geçen sene sporla falan 75 olmuştm ama yine aldım. özellikle de bel çevrem çok kalıninşallah hepimiz istediğimiz görüntüye kavuşuruz bir an önce (
menünden belli bu gün günün oldugudün ki menüm
sabah : 1 mandalina
öğle : 1 kase çorba ,az bulgur pilavı ve ayran
ara : yok
akşam : 17 tane hamsi , 3 lokma ekmek ve 2 dilim baklava :26:
ara : yarım muz
bugün ki menüm
sabah : 2 dililm cevlizli ekmek
ara : yok
öğle-akşam : 1 dolu kase nar ekşili kısır , 1 dilim kremalı kek , 1 küçük kurabiye
kızlar bugün günüm vardı , menümde ki kek ve kurabiye bu yüzden varlar :26:
menünden belli bu gün günün oldugu
al sana bir cakma daha2 mil leslie mi yaptım geldim bayadır spor yapmıyodum iyi geldi baya terledim inşallah devamlı hale getirebilirim ve bir an önce şu kıskandığım öznur gibi 70 in altını görürüm
bende bu gun 2 kase asure yedim ..yani inanki hiic canim istemedi sirf bunye sasirsin afallassin aptallassin kafayi yesin diyeama gün olmasına rağmen çok kaçırmadım dimi yinede , arada bünyeyi şaşırtmakta lazım :)) bugün iyice şaşsın ki kilolar gitmekte hızlansın
al sana bir cakma dahadesemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tabiki saka yapiyorum...kiskan kiskan kiskanclik böyle konularda cok ise yariyor..bak ben iremi bu hafta pek bir kiskandim haftaya onu halt etmem gerek sonucta kiskancligimin bana faydasi olacak..hem bizimki oyle kotu kiskanma degil benim 70 olmama 100 gr kalmisti..bu Sabah korkumdan cikmadim tartiya..karar verdim becerebilirsem bu hafta hiiiic tartilmayacagim
bende bu gun 2 kase asure yedim ..yani inanki hiic canim istemedi sirf bunye sasirsin afallassin aptallassin kafayi yesin diyeyoksa ben asureyi hiiiiiiiiiiiiiiiiic sevmem bir Kazan olsa bir saatte indirmem yani mideye..noluyo laaaaaaaa imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat biri bana yardim etsin burnum otobana Kadar uzandi...olamaz olamaz burnuma kötü kokular geliyor...yoksa yo yo yooo yoksa kiz anne asureyi yaktin demi
verirsin verirsin ne kilolar gorduk kiz biz .hatirliyormusun ilk geldigin sene 85 civarlarindaydim..neydi be o gunler..80 de takilmistim allahim haftalarda 79 u görememistim...simdi ise 69 gördüm diye homurdaniyorum kendime...ee insanoglu böyle iste...dur dur o günler senin icinde yakindir hiic merak etme..sen yeterki gayret et bu yaz bizim yazimiz hayatim ...10 Yas birden genclesmenin onlarca kilodan kurtulmanin serefine bir Pasta kesecegizay valla çakman olmaya razıyım 70 in altına ineyim yeterki oysa bi zamanlar ne kadarda yaklaşmıştım 70-71 i gördük ama bak şimdi ne haldeyiz ama bu sefer kararlıyım verecem verecemde haftaya eşimin arkadaşının düğünü var istanbula gitcez ben bu kiloyla ne edecem ne g,iyecem onu bilmiyom
kutlarim hayatim seni süper Kilo vermissin valla harika...basarilarinin devamini dilerim
bende bu gun 2 kase asure yedim ..yani inanki hiic canim istemedi sirf bunye sasirsin afallassin aptallassin kafayi yesin diyeyoksa ben asureyi hiiiiiiiiiiiiiiiiic sevmem bir Kazan olsa bir saatte indirmem yani mideye..noluyo laaaaaaaa imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat biri bana yardim etsin burnum otobana Kadar uzandi...olamaz olamaz burnuma kötü kokular geliyor...yoksa yo yo yooo yoksa kiz anne asureyi yaktin demi
ay bunun hayal gücü benimkindende cilgin cikti ayool:26::26:kız burnun o kadar uzadıkı bence otobanı atladıda ankaraya uzandı galiba o kokuda mamak çöplüğünün kokusu aşure yanığının değil kendini kandırma
bazen mecburi sebepler cok ise yariyor degilmi...birileride bana bol su icecen mecbursun desede arada bir aklima gelse icsemm..saol canım ay bakalım 10gun daha sıvı seylerle beslenıcem mecburı aclık grevı gıbı oldu bu amelıyat yerım iileşene yutkunabılenedek bole :84::84:
canim tavsiyem once Doktor kontrolunden gec..sonrada bünyene göre bir diet listesiyle basla kendini yeniden sekillendirmeyearkadaşlar bende 83 kıloyum ama bi turlu zayıflayamıyorum şu yaptıgınız dıyetlerle nasıl zayıfladıgınızı bide bana soylesenız ne kadar mutlu olacam bilemezsınız yazın dugun var şimdiden abiyelere baktıkca çok uzuluyorum zayıflara nekadar guzel ve bol çeşit kıyafetler var bizlere ise bi kocaman ahhhhhhhh çekıyorum ve gonlume gore bişey bulamıyorum zayıflamak istiyorummmmm
ne sandın canıııııııııııım ama gizli cevherler senin sayende ortaya çıkıyo bundan emin olabilirsin buradaki bi çok kişi seninle sohbet etmek için bile olsa buraya gelir muhteşemsin be gülüm hadi bide öpüveremay bunun hayal gücü benimkindende cilgin cikti ayool:26::26:
bazen mecburi sebepler cok ise yariyor degilmi...birileride bana bol su icecen mecbursun desede arada bir aklima gelse icsemm..
canim tavsiyem once Doktor kontrolunden gec..sonrada bünyene göre bir diet listesiyle basla kendini yeniden sekillendirmeye
kiz ne sanslisinmi diim sansina küsmü diim ne diyecegimi bilemedim..bizede tencerelerle yogurt kovalariyla geldi bu yilohhhh canıma yarasın aşurelerrrrrrben daha hiç yemedim aşure ama sanma ki vardı da irademe sahip oldum
yok ööle bişey:2:
ben bu yil Kilo verdikten sonra arka takimlarsa sarkma ve cökme oldu yani tek hosuma gitmeyen bu oldu Kilo vermede...ön takimlarda cabasida neeyse..diyecegim o ki bu laflarinin üstüne benim söken arka takimlar kalkti geri tipik g..ü kalkti denen tiplerdenin demedi demene sandın canıııııııııııım ama gizli cevherler senin sayende ortaya çıkıyo bundan emin olabilirsin buradaki bi çok kişi seninle sohbet etmek için bile olsa buraya gelir muhteşemsin be gülüm hadi bide öpüverem
lavinya ve betülcüm hoş geldiniz aramıza belli bi diyet listemiz yok kendi vücudumuza göre diyet yapıyoruz bize takılın verin kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?