vay be nekadar da belli etmisim karaktersizligimi böyle..o kadarda insanlik numaralari cektim yani yememisbence sen komsunu yolla ..ben seni herdurumda tanirim...kokunu alirim ben senin
kiz ilk kocam benim yüzümdenmi öldü yoksaay valla kız sen adamı öldürürsün neyse gülüm ben kaçar erken yatıp erken kalkcam yarın yine seminer var deli oluyorum bu milli eğitimin işlerine öğretmenin ne işi olur ekolojik çevre seminerinde durmuşlar bize tarımsal ilaçları anlatıyolar ya mesleği bırakıp çiftçimi olsam bilemedim
neyse öznurum sana seviyorum çoooook öpüyorum herkesleri kaptanım sanada iyi gecelergörüşürüz birazda kızımla oynayayım onu yorayımda sonrada yatış
ne bir haftasi..bir haftami demisimyok yok bunu bosamanin Zamani gelmis kesin yok giii araligin 13 u...23 ünede Sabah erkenden dönüs...ee fukaranin izini böyle oluyor..en ucuz bilet bu tarihteydide bende dedim muhim olan askimiz varsin en soguk havalar olsun..beni yüregi sicacik insanlar bekliyor nasilsa bana bahar yaz olucak
23 de ben geri ucuyorum..kiz beraber baslayim noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuurbede 23ünde kocişin yanında olcam işallah son hafta isveç diyeti yapcam haberiniz olaaaaaaa
burda 2 arkadaş yaptı biri 6 günde 2.5 biri 5 kilo verdi 5 kilo veren 100 kilo ama olsun
23 de ben geri ucuyorum..kiz beraber baslayim noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuur
varim kiz valla varim billa varim:)tamam okuduklarımdan anladığım kadarıyla 13 gün yapılıyormuş dayanabilecek misin
varım diyosan haftaya cuma başlıyoruz????
Kahvaltı: 1,5 sucuklu kaşarlı tost, 3 ceviz
Ara: yok
Öğle: 4 köfte, 3 kaşık pilav, 2 elma dilim patates, 1 ayran
Ara: 2-3 parça çikolata, yarım avuç kuruyemiş
Akşam : yarım dilim börek, yarım kase yoğurt, emzirme çayı
Bütün motivasyonumu kaybettim valla. Bu hafta biraz da can sıkıcı şeyler yaşadım. Bi de üstüne bugün arkadaşım "facede zayıfladığın dönemdeki fotolarına baktım. Ne güzelmişsin. Ne güzel kilo vermişsin ozamanlar" dedi iyice demoralize oldun.
ses gelsin öznurummmmmm
zor biraz demi yani baya bi zor
ama değer mi ki yapabilirmiyiz kiiii:44::44:
yapariz kiz niye yapamayalim hahayyt bizim elimizden ucanla kacan kurtulur diicem ama ucani sapanla kacani sopayla yakalariz evelallahses gelsin öznurummmmmm
zor biraz demi yani baya bi zor
ama değer mi ki yapabilirmiyiz kiiii:44::44:
yok kiz tam o sirada cocugun bebekarabasini internete vermistim satmak icin mesaj geldi..bu aradda parcalara ayirip yikamistim Temiz olsun diye..herifle parcalari birlestirdik siz Burda beni bekleyekaldiniz tabiöznurun nutku tutuldu sıtkı sıyrıldı
yaparim bilirsin yakarim romayida yakarim ben veririm bu son 10 kiloyuda veririmİyi akşamlar
Öznur yaparım dediyse yapar bence ama gramlarla uğraşmak zor İremcim yapabilirseniz bravooo
Aşureleri götürmüş gerçi ama afiyetolsun diyelim
alıntı yaparak cevap verim diyorum ama bi süre sonra hepsi gidiyor o yüzden okumaya anca yetişiyorum kusurabakmayın nolur
yapariz kiz niye yapamayalim hahayyt bizim elimizden ucanla kacan kurtulur diicem ama ucani sapanla kacani sopayla yakalariz evelallah
yok kiz tam o sirada cocugun bebekarabasini internete vermistim satmak icin mesaj geldi..bu aradda parcalara ayirip yikamistim Temiz olsun diye..herifle parcalari birlestirdik siz Burda beni bekleyekaldiniz tabi
yaparim bilirsin yakarim romayida yakarim ben veririm bu son 10 kiloyuda veririm
yapariz kiz niye yapamayalim hahayyt bizim elimizden ucanla kacan kurtulur diicem ama ucani sapanla kacani sopayla yakalariz evelallah
yok kiz tam o sirada cocugun bebekarabasini internete vermistim satmak icin mesaj geldi..bu aradda parcalara ayirip yikamistim Temiz olsun diye..herifle parcalari birlestirdik siz Burda beni bekleyekaldiniz tabi
yaparim bilirsin yakarim romayida yakarim ben veririm bu son 10 kiloyuda veririm
cok zor oldugu kesin ama ben sonuna Kadar varim...haftaya Cuma basliyoruz tamam anlastik pilavdan dönenin kasigi kirilsin..hatta pilava dönenin kasigi kirilsinhafataya cuma bildirimle birlikte başlıyoruz o zman
en başta yazanı gördünmü 7-20 kilo arası diyo
ben 7 versem yeter bana da sen belki son 10 kiloyu hoplatırsın ama bak bu çok ciddi bişey kaçamak olmaması lazım zor tutarız biraz kendimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?