ay sorma iste kisa sürer dedim birtürlü parcalari birlestiremedik..daha dogrusu ben parcalamis yikamistim..herif yanimda degildi..nasil söktügümü sordu bende cevap olarak aksama ne yemistikki degimyaparsın Özuşum yeterki iste bekledik valla ne yalan diyim
sanada selam gülayim..kalabaligiz demislm kizlar deminden beri muhabbete dahil olim diyom tlf bir turlu izin vermedi iki lafin belini kirayim. hafta sonu amma masallah herkes burda:)))
dur bir bakeeeemhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet...z/293817-isvec-diyeti-deneyimlerimiz-184.html
öznur bi incelesene neler diolar bööle herşey gerçek miii cumaya kadar beklemesek mi kiii
cok zor oldugu kesin ama ben sonuna Kadar varim...haftaya Cuma basliyoruz tamam anlastik pilavdan dönenin kasigi kirilsin..hatta pilava dönenin kasigi kirilsinhiiic sanmam 10 Kilo verecegimi ama ben senin dedigin gibi 5-7 kiloyada raziyim yeterki vereyim..geri almayacagimizida garantiliyor ama bir sorun var..35 yasin üsündekilere önerilmiyor..ben 36 yim:44::44::44:
bekle geliyorum deseydin sen o arkadaşınaaa:))
evet csnim biraz zorlayacak gibi gibi ama sonucu düsününce heyecanlaniyorum vallaisvecmi yapiyonuz kiiiiz. biraz zor oluyo ama . ben gecen ramazan degil bir oncekindeydi yapmaya calistim cabuk biraktim. belki ramazan olmasi zorladi:))) hadi bakalim gorelim sizi nasil olacak sonuclariniz.
hadi ya gözün akidami sarariyor..aneeeeeeeeey..olsun bende korkufilmlerindeki frediler gibi gezerim SIKINTI yok yaniAğaç olur yazıkkkkkkk :)
Ben isveç fiyetini ünvdeyken yapmıştım. Gözlerimin akı sararınca arkadaşlarım altı günde zorla bıraktırmışlardı. Umarım sizde işe yarar :)
seni gunaha sokmak istemem iremcim ama hemen yarin baslasak hiicte fena olmaz haabenim de 6 gün adak oruç borcum var ondan haftaya cuma başlayalım dedim öznura ama iştahım kabardı verilen kiloları görünce
kafam karıştı:44:
seni gunaha sokmak istemem iremcim ama hemen yarin baslasak hiicte fena olmaz haa
tamam pazartesi basliyoruz o Zaman..sürekli iletisim halinde olalimki birbirimize gaz verelim...olmadi face den atisiriz arada bir diet kafamizda canli kalir...ben buna birde günlük 40 Dakka eklersem tamamdir..pazartesi sabahi birdaha tartilalim ac karna..bakalim nasil sonuclar dogacak..herdurumda kazancli olacagiz buda güzelyok ben onu 13 gün sonrada tutarım işalllah ömrümüz yeterse de
yarın ales sınavı var orda görevliyim 6 da kalkmak zorundyım okul uzakta baya bi de pazardan sebze filan almak lazım gel pazartesi başlayalım
ayyyy bi duraydiniz birinciligin zevkini cikaraydim. amaaaan istahinizin kabaracagi tuttu
seni kiskandik catladik patladik.kafa kafaya verip böyle bir sonuca vardik..yedirmeyiz sana o birinciligi
tamam pazartesi basliyoruz o Zaman..sürekli iletisim halinde olalimki birbirimize gaz verelim...olmadi face den atisiriz arada bir diet kafamizda canli kalir...ben buna birde günlük 40 Dakka eklersem tamamdir..pazartesi sabahi birdaha tartilalim ac karna..bakalim nasil sonuclar dogacak..herdurumda kazancli olacagiz buda güzel
yapalım yapalım hem ii giderse bizim kızlara da kaptanlık yaparız
senin telde whatsapp var mı kız yeni telefon o varsa benim noyu özelden atıyom kaydet kalsın sende
o benm her an elimin altında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?