80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaparsın Özuşum yeterki iste bekledik valla ne yalan diyim
ay sorma iste kisa sürer dedim birtürlü parcalari birlestiremedik..daha dogrusu ben parcalamis yikamistim..herif yanimda degildi..nasil söktügümü sordu bende cevap olarak aksama ne yemistikki degim Adam bende umut olmadigini anlayinca umutsuzca birlestirmeye calisti becerdide haaaaaaaaaaaa...bu konularda her eve lazim

isvecmi yapiyonuz kiiiiz. biraz zor oluyo ama . ben gecen ramazan degil bir oncekindeydi yapmaya calistim cabuk biraktim. belki ramazan olmasi zorladi:))) hadi bakalim gorelim sizi nasil olacak sonuclariniz.

isvecmi yapiyonuz kiiiiz. biraz zor oluyo ama . ben gecen ramazan degil bir oncekindeydi yapmaya calistim cabuk biraktim. belki ramazan olmasi zorladi:))) hadi bakalim gorelim sizi nasil olacak sonuclariniz.
evet csnim biraz zorlayacak gibi gibi ama sonucu düsününce heyecanlaniyorum valla

Ağaç olur yazıkkkkkkk :)

Ben isveç fiyetini ünvdeyken yapmıştım. Gözlerimin akı sararınca arkadaşlarım altı günde zorla bıraktırmışlardı. Umarım sizde işe yarar :)
hadi ya gözün akidami sarariyor..aneeeeeeeeey..olsun bende korkufilmlerindeki frediler gibi gezerim SIKINTI yok yani

benim de 6 gün adak oruç borcum var ondan haftaya cuma başlayalım dedim öznura ama iştahım kabardı verilen kiloları görünce
kafam karıştı:44:

seni gunaha sokmak istemem iremcim ama hemen yarin baslasak hiicte fena olmaz haa

yok ben onu 13 gün sonrada tutarım işalllah ömrümüz yeterse de
yarın ales sınavı var orda görevliyim 6 da kalkmak zorundyım okul uzakta baya bi de pazardan sebze filan almak lazım gel pazartesi başlayalım

yok ben onu 13 gün sonrada tutarım işalllah ömrümüz yeterse de
yarın ales sınavı var orda görevliyim 6 da kalkmak zorundyım okul uzakta baya bi de pazardan sebze filan almak lazım gel pazartesi başlayalım
tamam pazartesi basliyoruz o Zaman..sürekli iletisim halinde olalimki birbirimize gaz verelim...olmadi face den atisiriz arada bir diet kafamizda canli kalir...ben buna birde günlük 40 Dakka eklersem tamamdir..pazartesi sabahi birdaha tartilalim ac karna..bakalim nasil sonuclar dogacak..herdurumda kazancli olacagiz buda güzel

kizlar benim evrimsiz mizmizlanmaya basladi onla 3 5 sohpet edeyimde geri gelirim...pazartesi isvec dietine basliyoruz ha ona göre hazirlanin yapacak olanlar..iremcim tartilmayi unutmayalim ama bakalim kac Kilo gidecek

yapalım yapalım hem ii giderse bizim kızlara da kaptanlık yaparız

senin telde whatsapp var mı kız yeni telefon o varsa benim noyu özelden atıyom kaydet kalsın sende
o benm her an elimin altında

yapalım yapalım hem ii giderse bizim kızlara da kaptanlık yaparız

senin telde whatsapp var mı kız yeni telefon o varsa benim noyu özelden atıyom kaydet kalsın sende
o benm her an elimin altında

kiz whatsup bana tuhaf geldi viber daha guzel bi program tavsiye ederim

Kızlar bu tür diyetler çok sakıncalı hızla kilo vereceksiniz fakat normal beslenmeye geçince yine alacaksınız üstelik Metabolizmanızı bozmanız da cabası bence tekrar düşünün derim canlarım:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…