80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

uuuu hayırlı olsuunn tamam işte beni de al bunu da ben yaptım dersin ancelina juli bile kaç çocuk aldı evlat edindi yaa örnek al biraz, ben hem hiç yer kaplamam ufak defek bişeyim katlanabilir ve taşınabilir

gel o vakit katlar bazanin altinda saklarim. sen cok yemekte yemezsin simdi bu kiloda olduguna gore:)))

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Biliyorum gece yarısı oldu ama bugün gezentiliğim tuttu
Daha yeni girdik eve
Tüm günüm dışarda geçti ama gerçekten iyi geldi

Aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan az elma sirkeli sıcak su

Kahvaltı;
3 dilim ekmek
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
( yumurta ve salatalığım kalmamış sabah sabahta almaya gitmek zor geldi )

ara;
1 simit

Öğlen; ( dışarda olduğumdan )
1 tavuklu ılık salata
1 ayran

ara;
Yapmadım maalesef

Akşam;
1 kase çorba
1 ufak karnı yarık ( tamamen yağsız ve tuzsuz )
2 YK pilav
1 kase cacık

Ara;
1 ufak meyve tabaği

gece:
1 su bardağı süt

O yapamadığım tek araya taktım ama neyse bir dahakine çantama birşeyler atarak evden çıkarım

Merhabalar bende 84 kiloyum aranıza katılabilirim :) Birlikte başarıcaz inşallah...

Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz

Son düzenleme:

Aleyküm selam adaşım hoşgeldin menün çok güzel tatlım oh gezip gelmişsin stres filan kalmamıştır

kızlar kızlar merhaba, bu hafta adet olacağım ve kilo almadan bu haftayı atlatmak istiyorum nasıl yapıcam bunu adetliyken fazlalaşıyoruz malum :18:

Aleyküm selam adaşım hoşgeldin menün çok güzel tatlım oh gezip gelmişsin stres filan kalmamıştır

Hoşbulduk adaşım
Sorma valla çok iyi geldi pammıhhh gibi oldum
Komşu ablama da dedim yaza doğru şu havalar bir ısınsın ilk işim kendime bir akbil alıp kızlarıda yanıma alıp her hafta en azından bir gün bir yerlere böyle gidip geziceğim Allahın izniyle
Eşime mi yalvaracağım ille götür bir yerlere diye alırım kızçelerimi gezerim akşama kadar valla

Arada insan ihtiyaç hissediyor canım yaa
Kesinlikle kendime de vakit ayıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…