tavsiye ederim hiiic tanimasan daha iyidiröznuur yetiş bana!!
öznur kimdi
BAK SON CÜMLENIN KIRKYIL HATIRI VAR BILIYORSUN DEGILMIbizim topiğin cadalozuuu ama sanaa yetişemeyebilir :))
kızıştırayım ortalığııı kocişiyle sohbet etsin gelir az sonraaa kavga etmezlerse tabii
yook giii almak zorunda kalacagim bir gönül olmasin diye sus payi verdim o kadarduyum koca gonlu almaya mi gitti:))))
sen bu topige yaramazsin gülüm..senin gibi biri ancak psikolojimizi cökertir..ne o öyle ye ye Kilo alma..en büyük hayalimiz ve en sinir oldugumuz tip..ya arada numara cekicen cok yedim Kilo aldim diye yada hergün birtanesinden meydan dayagi yiiccen yani ötesi yokben öküz gibi yerim ayyüzlü bayan eğri oturup doğru konuşmalıyım
kiz cok inceledimde aslinda menüler cok agir degil..yani ette var sebzede..en güzelide haslanmis yumurta...cok severimde...tek hosuma gitmeyen tarafi kahvalti olmamasi..beni encok bu zorlayacak..ama altiüstü 13 gün naapalim..Kızlar bu tür diyetler çok sakıncalı hızla kilo vereceksiniz fakat normal beslenmeye geçince yine alacaksınız üstelik Metabolizmanızı bozmanız da cabası bence tekrar düşünün derim canlarım:26::26:
nedir yani sakamisin neben sizden güzel hamur işi tarifleri alacağımı düşünüyorum, ben 45 kiloyum ama yine de size katıldım, isteseniz de istemesenizde!!
yurtdisinda nerdeben yurtdışındaym ama anam çok uzakta sana anne diyebilir miyim:111:
yettim gariÖznurrrrr yetiş bu cimcime tam senlik
var canim..özelden yaz..daha iyi olur valla arada birbirimizi dürteriz diet nasil gidiyor sorariz..yapalım yapalım hem ii giderse bizim kızlara da kaptanlık yaparız
senin telde whatsapp var mı kız yeni telefon o varsa benim noyu özelden atıyom kaydet kalsın sende
o benm her an elimin altında
valla mı yatavsiye ederim hiiic tanimasan daha iyidircakalin teki!!bulasikta ..saga sola bulasmadan Durmaz ...vay onun eline düsenin haline derim yani...daha yol yakinken don tanima bile.hayatin tadini cikar kirlarda bayirlarda gez cicek topla...asil ol ablanin vermedigi yemek tariflerini arakla...pisir tasir ama oznur deme..aman diiim üc harfliler gibi buda 5 HARFLI ADINI BILE ANMAYA GELMEZ AMAN ALLAH KORUSUN
yok yok dokunmam piskolojinize numara da çekerim: ay şekerim geçen bi yedim hemencecik on kilo aldım hemen geri vermem lazım derimsen bu topige yaramazsin gülüm..senin gibi biri ancak psikolojimizi cökertir..ne o öyle ye ye Kilo alma..en büyük hayalimiz ve en sinir oldugumuz tip..ya arada numara cekicen cok yedim Kilo aldim diye yada hergün birtanesinden meydan dayagi yiiccen yani ötesi yok
daha önce birçok yorum duymuştum kilom hakkında ama patates bi ilknedir yani sakamisin nehem 45 Kilo ki ben onu kilodan sayamiyorum bile..benim bir bacagim 45 Kilo gelir herhalde Hemde hamurisi tarifi ariyor.bak sen suna bak bak kiz sana Tarif yazacak milletin istahi acilacak ille biri yapip yemek isteyecek...cok sakincali cooook ben en cokta su 45 Kilo dedigin kisimda takildim yani...45 kiloda kilomu kardesim..benim evde aylik giden patates kilosu
hmm demek öznur sensinyettim gari
eveet sevdimama en baştan demedim mi isteseniz de istemesenizde katıldım buraya
sabah:1kk peynir ve 1 dilim b. ekmeği ile tost,1haşlanmış yumurta,3zeytin,tere maydanoz,1domates,şekersiz çay
öğle yapmadım geç uyandım
arada az şekerli türk kahvesi içtim
akşam: 1kepçe tavuklu çorba, 1kepçe makarna,sınırsız yeşillik salatası,2bardak ayran
ara: az şekerli kahve, biraz fıstık ve meyve
Hoşbulduk adaşım
Sorma valla çok iyi geldipammıhhh gibi oldum
Komşu ablama da dedim yaza doğru şu havalar bir ısınsın ilk işim kendime bir akbil alıp kızlarıda yanıma alıp her hafta en azından bir gün bir yerlere böyle gidip geziceğim Allahın izniyle
Eşime mi yalvaracağım ille götür bir yerlere diyealırım kızçelerimi gezerim akşama kadar valla
Arada insan ihtiyaç hissediyor canım yaa
Kesinlikle kendime de vakit ayıracağım
cadoloz hadi yat bacim gec oldu. bende bebemi uyuttum yatacam simdi.
eveet sevdimama en baştan demedim mi isteseniz de istemesenizde katıldım buraya
tamam anlastikvalla mı yatam bana göre diyosuuuuuuuuuuuuun pala biyikli bol killi yani kisin kürke falan ihtiyac yok saril yat .uyarmi genede
yok yok dokunmam piskolojinize numara da çekerim: ay şekerim geçen bi yedim hemencecik on kilo aldım hemen geri vermem lazım derimkiz senin bir ayarin yokmu ya 45 diyorsun ya bir yemede 10 Kilo diyorsun ...seni formatlamak lazim :))))
daha önce birçok yorum duymuştum kilom hakkında ama patates bi ilkherseyin bir ilki vardir bebegim
hmm demek öznur sensinbarış istiyorum bayan beş harfli :92:
gunaydiiin kizlar. oznur gelmis gec gelmis herkesin yatmasini beklemis. cadoloz bakma sen bizim bes harflinn solediklerine muhtesem bi insandir:))))
görücez cadolozAnladım ben öznur tam benim kafadan ayyuzlu
sen sevdin her halde burayı. gitsene kızım sinir bozuyon anlamıyonmu
kizlar arkadas gelicek birazdan o gelene Kadar size bir bakayim dedim...kiz Sabah ben uykudayken mesaj atmis..cok kötüyüm sana ihtiyacim var diye..ayiptir söylemesi hayranlarimda coktur haaaaaadedim atla gel aradim otobüsteymis birazdan Burda olur...aksamada dügün var cok gec gelecegiz..yani bugun beni bulabilene aaskolsun ..Sabah Sabah herifle takisiyorduk gene...arkadasi aradiktan sonra telden birde face bakayim dedim...bana demezmi sen arkadasini ara söyle..24 Saat leptop ve telefondan internete girsin kafasi dagilir... bak bak sen suna birde evrimsiz beyniyle bana laf sokuyor...dedim ne geregi var..o benden 1000 kere daha sansli..bu sartlarda bunalima girmis ben kafami nerelere vurayim..onda 2 cocuk bende 4 kocasi 24 Saat iste..benimkide tepemde gümrük kontrolü...cok bozuldu kahvalti yapmadan cekti gitti ya tamam issiz anliyorum insan birbirine böyle zamanda destek olmali ama bu Adam hem issiz hem cenesiz..bari tut ceneni..birde üstüne cikip laf vurmanin anlami ne Sabah sabah istemezdim baskalkmayi ama bazen zorluyor iste
ah o sabir yokmu o sabir bendede bayagi bir cokmus ha bildigin gibi degilsabah sabah güzel olmamış ama erkekler işte hiçbir zaman kadın ruhundan anlamazlar . . .sana takma kafana diycem ama illaki takılıyo bi yerlere insan , ALLAH kolaylık versin canım ve en önemlisi sabır . . .
hayirdir hayatim ya senin moralini bozan nebenimde bu aralar canım çok sıkkın aslında ama çaktırmıyorum kendimce , sadece çok dua ediyorum , ALLAH doğruyla beraberdir . . .
evet hos olmadi ama gel görki sinirlari o Kadar zorluyorki bildigin gibi degilmrb kızlar nasılsınız bakalım bi öznurumuz vardı bide cadoloz eklenecek gibi duruyo ama cadoloz hanım söyliyim bizimle baş etmekte öznur kadar başarılı olman için baya bi fırın ekmek yemen gerekiyor yani bizim gibi dombili olman lazım ona göre
öznurum hiç hoş olmamış sabah sabah o şekilde atışmanız bence sen yinede öyle laf deme anlayışlı ol iş bulunca acısını çıkarırsın nede olsa çocuklarının babası onunla sen kötü olursan bebelerde etkilenir bence yapma
sen simdi buna menümü diyorsunayran çay bardagı
dondurma 10 tatlı kasıgı
su 2lt anca olur
bunlardan bıle o kadar az yıyıp içebiliyorum kı eger yağlarım olmasa ölürdüm açlıktan
ah o sabir yokmu o sabir bendede bayagi bir cokmus ha bildigin gibi degil
hayirdir hayatim ya senin moralini bozan ne
evet hos olmadi ama gel görki sinirlari o Kadar zorluyorki bildigin gibi degil
sen simdi buna menümü diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?