ah o sabir yokmu o sabir bendede bayagi bir cokmus ha bildigin gibi degil
hayirdir hayatim ya senin moralini bozan ne
ah canim benim ...yalniz degilsin birkere dag gibi duyum var yaninda ayi gibi killi inek gibi yagli kopek gibi safik t coskun gibi sapik kamyonumda var ustelik bana baba diyebilirsin ben sana yslnizlik yasatmam merak etme
mecburi diet desene suna
mecburi diet desene suna
tamam kaç fırın ekmek yemem gerektiğini söylersinizmrb kızlar nasılsınız bakalım bi öznurumuz vardı bide cadoloz eklenecek gibi duruyo ama cadoloz hanım söyliyim bizimle baş etmekte öznur kadar başarılı olman için baya bi fırın ekmek yemen gerekiyor yani bizim gibi dombili olman lazım ona göre
bbilmiyorum ki canım yaaa, içim burkuluyo nedense hep şu günlerde , çok mutluyum aslında ama bir o kadar da mutsuz ve yalnız . . .
ah canim benim ...yalniz degilsin birkere dag gibi duyum var yaninda ayi gibi killi inek gibi yagli kopek gibi safik t coskun gibi sapik kamyonumda var ustelik bana baba diyebilirsin ben sana yslnizlik yasatmam merak etme)) ay ben ciddi olmayi beceremiyorumki :))))
sonunda evime girebildimmmmmm,
sabah 6:30 da kalktım çikoyu çıkarrtttım sınava gittim ordan avm ye gittim bir sürü bot vardı ama fikir veren olmadığı için karar veremedim baktım baktımmmmmm kaldım 2 saat dolaştım
bi sac fırçası alıp çıktım
sonra vee doğru gelip pazara gittim isveç diyeti alışverişi yaptım hazırımmmmmm
Hoşgeldin İremcim geçen gün gösterdiğin bot gayet güzeldi rahat kullanışlı ve şık keşke onu alsaydın
Slm Gülaycım yerfıstığı neden sancı yapsın ki tatlım üşütmüş olmayasın
kız cadaloz bu ne biçim ticker
ayyy sıkılmaz mıyımmmm resmen ne yaptım biliyomusun 180 dak sınavsıkılmıyonuzmu gözetmenlikte. hep sınavlarda aklıma gelir zavallı hocalar öylece kaç saat ayakta duruyolar diye
Hoşgeldin İremcim geçen gün gösterdiğin bot gayet güzeldi rahat kullanışlı ve şık keşke onu alsaydın
Slm Gülaycım yerfıstığı neden sancı yapsın ki tatlım üşütmüş olmayasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?