80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam kaç fırın ekmek yemem gerektiğini söylersiniz ama ben ekmek yapmak için hamur mayalamayı da bilmiyom yaa gerçekten çok yolum var çookk

bbilmiyorum ki canım yaaa, içim burkuluyo nedense hep şu günlerde , çok mutluyum aslında ama bir o kadar da mutsuz ve yalnız . . .

Burkma içini filan tatlım neden yalnız olasınki hem bak bizler neciyiz burda

Biz seni böyle seviyoruz canımcım olduğun gibi

sonunda evime girebildimmmmmm,

sabah 6:30 da kalktım çikoyu çıkarrtttım sınava gittim ordan avm ye gittim bir sürü bot vardı ama fikir veren olmadığı için karar veremedim baktım baktımmmmmm kaldım 2 saat dolaştım
bi sac fırçası alıp çıktım

sonra vee doğru gelip pazara gittim isveç diyeti alışverişi yaptım hazırımmmmmm

slm kızlar nasılsınız. bugün çok sancım var benim de bebeğinde. sanırım yediğim bişe sancı yaptı. aslında ne olduğunuda tahmin ediyom ama yer fıstığı sorumlu olabilirmi acaba.:18::18::18:

sıkılmıyonuzmu gözetmenlikte. hep sınavlarda aklıma gelir zavallı hocalar öylece kaç saat ayakta duruyolar diye

Hoşgeldin İremcim geçen gün gösterdiğin bot gayet güzeldi rahat kullanışlı ve şık keşke onu alsaydın

Slm Gülaycım yerfıstığı neden sancı yapsın ki tatlım üşütmüş olmayasın

sıkılmıyonuzmu gözetmenlikte. hep sınavlarda aklıma gelir zavallı hocalar öylece kaç saat ayakta duruyolar diye
ayyy sıkılmaz mıyımmmm resmen ne yaptım biliyomusun 180 dak sınav
10 dak gitti kaldı 170
30 dak gitti kaldı 150
120 dak gitti kaldı 60 bak işte o seni yendi önüne geçti bak sana ark atıyo diye içimden konuşup durdum bi ara resmen kafam düşüyodu sandalyede uyku apnesi de var ya kalkıp kalkıp gezindim çok zor geçti

canım botun kremi vardı çok hoştu 38 bi taneydi o da defoluydu kremini beğenmişken almış olmak için almadımmm

slm kızlar bıraz sakon yıne topık malum pazar
menüm
sabah
elma sırkelı su sarımsaklı cay
1parca beyaz peynır 1 ufak kızarmıs hellım 1dılım kepek ekmegı domates salatalık 5 yesılzeytın
ara 2 cevız 1yesılcay 1hıpokrat kahvesı
öglen 1 tabak yagsız tuzsuz lahana yemegı
ara
3 dıyet karker 1 kepeklı bıskuvı yesılcay
aksam
1tabak bulgur pılavı 2 kasık yogurt
ara yesılcay sarımsak cayı
enaz 2lt su

mrb kızlar çok işim var menümü yazıp kaçayım ayy bide benim kociş yeni geldi o da ilgi bekliyo bana kim ilgi gösterecek bilmiyrm

sabah:2 dilimekmek menemen maydonoz marul zeytin

öğle 1 tabak bulgur pilavı ve salata

ara:1 b süt

akşam:yarım tabak bulgur pilavı yoğurt 2 dilim kabak tatlısı

biraz cozuttuk ama pazar keyfi diyelim yarına toparlıycam söz

sabah - öğle : az omlet ,yarım k.k beyaz peynir , 1 dilim t.buğday ekmek ve şekersiz çay
ara : 2 gün kurusu , 5 tuzsuz badem
akşam : 2 s.k fasulye turşu kavurmsı , 1 dilim t.b ekmek ve şekersiz çay
ara : 1 mandalina olabilir :44:

birazdan bitki çayımı demliycem ( yeşil çay ve mısır püskülü )

belki yatarken kahveli süt

açlıktan ölecem artık yaw bu nasıl bademcıktı arkadas canımı alacak agrısı ateşi bi yandan aclığı dıyer yandan agrıdan ayranda ıcemedım ıyımı kafam dagılsın dıye burya f
geldım artık catlayacam ya bu nasıl bı ıılesme suresıdır

Güzel akşamlar herkese

16.11.2013 ün menüsünü yazayım ki menü demek gene bin şahit ister

2 lahmacun
1sprite
yeşillik

bugünün menüsü

öğle: (haftasonu oldugundan malum uyku )
2 yumurtanın beyazı sade omlet
1 tatlı kaşığı incir reçeli
1 bugday ekmeği (kızarmış)
salatalık
peynir
süt

Akşam:

1 çay (şekersiz)
2 ufak kurabiye

az ezo gelin çorbası
sarma beyti
1 bardak sprite
2 çatal kabak tatlısı

protein ile başlayıp protein ile bitirmek istedim ama keşke peynirli salata yeseydim dışarda olunca nefsede hakim çıkamıyor bazen insan işin başında olunca
yarın yürüyüş yapıcam zaten salata falan dengelerim inşaAllah

kahvaltı&öğle yemeği
1 kupa bardağı çay
5-6 dilim ekmek
bi parça peynir
9 tane zeytin
7-8 dilim salatalık
1 tabak kızartma
1 tabak menemen

akşam yemeği
1 orta boy pizza
2 bardak kola

ee performansım nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…