80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm arkadaşlar malüm hafta sonu temizlik bebekler dün yorgunluktan uyuya kalmışım menümü paylaşamadım bu ikisini birden yazıyorum dünkü
sabah ;zeytin peynir domates salatalık ,yumurta,1 dilim ekmek
öğlen ;5 dilim patates kızartması,1 elma
akşam;5 adet balık ,salata ,1 dilim ekmek
arada; küçük bir kase aşure

bugün
sabah;kaşarlı domatesli 1 tost ,yumurta
öğlen; 1 elma
akşam;etli mantar sote,salata yogurt
arada ;1 mandalina
2 litre su 45 dakika yürüyüş
off yarın gene pazartesi gene iş var

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] bebek bakmak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] minieksper [/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 2.5 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 180 dk yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 6.6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] bilgisever [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 4.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ceco34 [/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 118.8 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş 2gün yüzme [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] melankoli 84 [/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 87.4 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 6.1 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] 88prenses22 [/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 88.7 [/TD] [TD] 88.5 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 3gün leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] pembeHipopotam [/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] EYLÜL SILA [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 4gün yürüyüş spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] +1.1 [/TD] [TD] 9.1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 3 defa 35 dklık twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] beyazcan [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] +1.6 [/TD] [TD] 8.4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]

[/table]

kağtanım eline saglık:81::81: kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum veremeyenlerde üzülmesin haftaya inşallah verecekler motıvasyonu bozmak yok çatır çatır patır patır dokülsün kilolar inşallahhhhhhhh

kaptanım eline saglık:81::81: kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum veremeyenlerde üzülmesin haftaya inşallah verecekler motıvasyonu bozmak yok çatır çatır patır patır dokülsün kilolar inşallahhhhhhhh

kaptancım ellerine ve emeğine sağlık , kilo veren arkadaşlarımı kutlarım veremeyenlerde eminim haftaya ekside olurlar ama çanta da lazım duyum . beyazcan

Şans işte ne zaman bişey beğensek ya bedeni yoktur genelde bu tabii ya da numarası :2::2:

hipokrat kahvesini merak ettim bacım:26:

kabak tatlısını görmezden geldim offf ben demi yapsamki şekersiz avunurum belki

kahvaltı hariç bişey yememişsin tatlım götürdüğün kremalı keklerin telafisimi bu:44:

Allah sabır versin bacım geçmiş olsun tekrar:2:

İyi akşamlar bacım maşallah afiyetolsun sende kabak tatlısı yemişsin:2:

Hay maşallah ne diyim yarasınnnnn

klasik pazartesi sendromu kolay gelsin çalışan tüm arkadaşlara

Kilo veren arkadaşları tebrik ederim

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
1 yerli muz 1 lop yumurta
8 zeytin
1 domates 1 yeşil biber
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
3 kuru erik

ÖĞLE :
yoğurt kürü denedim ama yok bana göre değil
tarçınlı elma

AKŞAM:
ızgara balık
pancar salatası
1 parça helva

SPOR:
90 dk lık karışık hızda yürüyüş

SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3

Kahvaltı: 2 dilim börek, 1 sigara böreği, 3kk peynir, 4 zeytin,çeyrek simit, 1 servis kaşığı menemen,1 gofret, 4 çay

Ara: yok

Öğle: emzirme çayı

Ara: yok

Akşam 15:00 : 5 köfte, 5 kaşık makarna

18:00 2 kase çoook sulu aşure

Açık büfe kahvaltıdaydık görüldüğü üzere. Sırf utanıyım diye yazıyorum. Umarım etkisi olur

afiyet olsun pazar kahvaltisi bise olmaz. tekrarlamasin yeter

Afiyetolsun canım açık büfenin tuzakları malesef utanma ama bir daha da tekrarlamamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…