80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim
naber kizlar..dügünün Taki merasimi biterbitmez solugu evde aldik..ee nevar ne yok

Anladım ben öznur tam benim kafadan ayyuzlu
cadalozcum sen gerçekmisin ya
bana pek gerçekçi gelmedin,yeni üyeliksin ve kilo alma topiğide olmasına rağmen direk 80-89 topiğinde soluğu almışsın nasıl oluyor bu şekerim bi banada anlatsan diyorum hani aydınlansam:44:
bu topiğide elinle koymuş gibi bulduğuna göre acaba diyorum burdan birinin çakması yada eşi yada sevgilisi falan olma ihtimalin % kaç
güvenlik sayıları vericem gerçekmisin robotmusun diyede olmucak şimdi

dn:tamamen iyi niyetle yazdım,herhangi bir art niyet yok...

İyi akşamlar bacım maşallah afiyetolsun sende kabak tatlısı yemişsin:2:

evet öyle oldu zaten kabak gibi tatlı bir şeye bol şeker konulmasını ve mideyi yakacak kadar rahatsızlık vermesini hiç anlamam

yahu bu kirmizi renk ve cantayi kafaya yemek aliskanlikmi yapiyor nedir kardesim 2 haftadir pespese..nerde layyyyn benim isvec dietim krizim tuttu mazluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum ellerine saglik iremcim Kilo verenleri kutluyorum kendimide yuhluyorum yaniiiiiiiiiiiiiiiii

Burkma içini filan tatlım neden yalnız olasınki hem bak bizler neciyiz burda

Biz seni böyle seviyoruz canımcım olduğun gibi
komplekse gerek yok diyorsun yani..tamam agdaciya gitmesemde olur bu durumda

hahahaha %0!! hiçbiri değilim ama enselendik kaçmanın faydası yok ayyuzlum'ün kız kardeşiyim

duyum kilo verme artık gııııııı
yüzün çökecek :44:
Kilo verme isini bu isvet dietiyle finalliyecegim insallah hayatim..malum önümüzdeki aya turkiye yollari var bu 13 gün benim jübilem olacak..sonra sadece Sabit tuttmak icin spor aralikli dietler o Kadar yani son 7-8 Kilo insallah sonra yasasin özgürlüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüük..Kücük beden kiyafetler cakmalari Duman etmeler.......yasasiiiiiiiiiiiiiiiiiin

kiz benim cakmalarimdan biri olamaz..onlarda espri yetenegi yoook sadece ortancalardan birinde var oda Düzgün turkce yazamak böyle yani benim cakmalarim olamaz...ama benide kuskulandirmadi desem..ama cakma olsa kendini 45 kiloyla caktirirmi hiiic kiz...gözlügü takar gecer bir kösede seyirci olurdu

hahahaha %0!! hiçbiri değilim ama enselendik kaçmanın faydası yok ayyuzlum'ün kız kardeşiyim
oy oy niye kilo alamadığın belli,kız sen bu enerjiyle nasıl kilo alcan
topikte bile iki dk yerinde duramıyorsun
yalnız tüm kızlar adına saydığım ihtimallerin % 0 olmasına gerçekten çok sevindimdüşünsenize mesela duyumun kocası çıkıyomuş yada herhangi birinin ayy yada cecoşun kv siaman allah tam bi kaos olurdu

kizlar uzgunum ne kadar dediysemde durduramadiilla gelecem dedi. o catlak benim kiz kardesim olur adi nurgul. benim aksime cop gibidir. ama sirf kemik degil yanlis anlamayin zayif ve olanlarda kas. abruu salli yaninda halt etmis yani o derece

kizlar uzgunum ne kadar dediysemde durduramadiilla gelecem dedi. o catlak benim kiz kardesim olur adi nurgul. benim aksime cop gibidir. ama sirf kemik degil yanlis anlamayin zayif ve olanlarda kas. abruu salli yaninda halt etmis yani o derece

bacım sallama kendimi bi halt sanıcam :90::103: beni tanımamazlıktan gelicen diye şüphelendim ama çok şükür ki dna testine gerek kalmadı

Hoşgeldin Öznurcum hedefine ulaşınca bizi unutmazsın inş:2:

Gülaycım kızkardeşine bayıldım bıcır bıcır çok şanslısın hiç canın sıkılmaz ne güzel gerçi ben de şüphelenmiştim ama kimin yakını olduğunu çıkaramamıştım gerçi seninle çok uğraştı anlamalıydık

di mi yani çok çaktırdık aslında yaa gördün mü abla halk bana bayılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…