cadalozcum sen gerçekmisin yaAnladım ben öznur tam benim kafadan ayyuzlu
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim
naber kizlar..dügünün Taki merasimi biterbitmez solugu evde aldik..ee nevar ne yok
yahu bu kirmizi renk ve cantayi kafaya yemek aliskanlikmi yapiyor nedir kardesim 2 haftadir pespese..nerde layyyyn benim isvec dietim krizim tuttu mazluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] bebek bakmak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] minieksper[/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 2.5 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 180 dk yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 6.6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] bilgisever[/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 4.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 118.8 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş 2gün yüzme [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 87.4 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 6.1 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 88.7 [/TD] [TD] 88.5 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 3gün leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] pembeHipopotam[/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] EYLÜL SILA[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 4gün yürüyüş spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] +1.1 [/TD] [TD] 9.1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 3 defa 35 dklık twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] +1.6 [/TD] [TD] 8.4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[/table]
komplekse gerek yok diyorsun yani..tamam agdaciya gitmesemde olur bu durumdaBurkma içini filan tatlım neden yalnız olasınki hem bak bizler neciyiz burda
Biz seni böyle seviyoruz canımcım olduğun gibi
cadalozcum sen gerçekmisin ya
bana pek gerçekçi gelmedin,yeni üyeliksin ve kilo alma topiğide olmasına rağmen direk 80-89 topiğinde soluğu almışsın nasıl oluyor bu şekerim bi banada anlatsan diyorum hani aydınlansam:44:
bu topiğide elinle koymuş gibi bulduğuna göre acaba diyorum burdan birinin çakması yada eşi yada sevgilisi falan olma ihtimalin % kaç
güvenlik sayıları vericem gerçekmisin robotmusun diyede olmucak şimdi
dn:tamamen iyi niyetle yazdım,herhangi bir art niyet yok...
Kilo verme isini bu isvet dietiyle finalliyecegim insallah hayatim..malum önümüzdeki aya turkiye yollari var bu 13 gün benim jübilem olacak..sonra sadece Sabit tuttmak icin spor aralikli dietler o Kadar yani son 7-8 Kilo insallah sonra yasasin özgürlüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüük..Kücük beden kiyafetler cakmalari Duman etmeler.......yasasiiiiiiiiiiiiiiiiiinduyum kilo verme artık gııııııı
yüzün çökecek :44:
kiz benim cakmalarimdan biri olamaz..onlarda espri yetenegi yoookcadalozcum sen gerçekmisin ya
bana pek gerçekçi gelmedin,yeni üyeliksin ve kilo alma topiğide olmasına rağmen direk 80-89 topiğinde soluğu almışsın nasıl oluyor bu şekerim bi banada anlatsan diyorum hani aydınlansam:44:
bu topiğide elinle koymuş gibi bulduğuna göre acaba diyorum burdan birinin çakması yada eşi yada sevgilisi falan olma ihtimalin % kaç
güvenlik sayıları vericem gerçekmisin robotmusun diyede olmucak şimdi
dn:tamamen iyi niyetle yazdım,herhangi bir art niyet yok...
hani kiziydin yalanciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihahahaha%0!! hiçbiri değilim ama enselendik kaçmanın faydası yok ayyuzlum'ün kız kardeşiyim
Kilo verme isini bu isvet dietiyle finalliyecegim insallah hayatim..malum önümüzdeki aya turkiye yollari var bu 13 gün benim jübilem olacak..sonra sadece Sabit tuttmak icin spor aralikli dietler o Kadar yani son 7-8 Kilo insallah sonra yasasin özgürlüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüük..Kücük beden kiyafetler cakmalari Duman etmeler.......yasasiiiiiiiiiiiiiiiiiin
oooo harikaa
dukanın güçlendirmesi olabilir mesela canım
oy oy niye kilo alamadığın belli,kız sen bu enerjiyle nasıl kilo alcanhahahaha%0!! hiçbiri değilim ama enselendik kaçmanın faydası yok ayyuzlum'ün kız kardeşiyim
hani kiziydin yalanciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
oy oy niye kilo alamadığın belli,kız sen bu enerjiyle nasıl kilo alcan
topikte bile iki dk yerinde duramıyorsun
yalnız tüm kızlar adına saydığım ihtimallerin % 0 olmasına gerçekten çok sevindimdüşünsenize mesela duyumun kocası çıkıyomuş yada herhangi birinin ayy yada cecoşun kv si aman allah tam bi kaos olurdu
kizlar uzgunum ne kadar dediysemde durduramadiilla gelecem dedi. o catlak benim kiz kardesim olur adi nurgul. benim aksime cop gibidir. ama sirf kemik degil yanlis anlamayin zayif ve olanlarda kas. abruu salli yaninda halt etmis yani o derece
bakicaz artik önümüzdeki 13 günü hayirlisiyla bitirelimde sonuclara göre degerlendirme yapacagim....Kilo verme isini bu isvet dietiyle finalliyecegim insallah hayatim..malum önümüzdeki aya turkiye yollari var bu 13 gün benim jübilem olacak..sonra sadece Sabit tuttmak icin spor aralikli dietler o Kadar yani son 7-8 Kilo insallah sonra yasasin özgürlüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüük..Kücük beden kiyafetler cakmalari Duman etmeler.......yasasiiiiiiiiiiiiiiiiiin
oooo harikaa
benim kocam olsa kesin anlardim ama o zaten su anda yanimda ve cadolos catir catir cevap vermeye devam ettigine göre ihtimal degil..ama cakmalardan biri olsa cakmam icin aci bir son olurdu...bunalima girerdi herhaldeoy oy niye kilo alamadığın belli,kız sen bu enerjiyle nasıl kilo alcan
yalnız tüm kızlar adına saydığım ihtimallerin % 0 olmasına gerçekten çok sevindimdüşünsenize mesela duyumun kocası çıkıyomuş yada herhangi birinin ayy yada cecoşun kv si aman allah tam bi kaos olurdu
yoksa kocasimisinbuna mı kızdın yaniiher türlü akrabalık bağı var kızdığın bu olsun
Kilo verme isini bu isvet dietiyle finalliyecegim insallah hayatim..malum önümüzdeki aya turkiye yollari var bu 13 gün benim jübilem olacak..sonra sadece Sabit tuttmak icin spor aralikli dietler o Kadar yani son 7-8 Kilo insallah sonra yasasin özgürlüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüük..Kücük beden kiyafetler cakmalari Duman etmeler.......yasasiiiiiiiiiiiiiiiiiin
oooo harikaa
oy oy niye kilo alamadığın belli,kız sen bu enerjiyle nasıl kilo alcan
buna mı kızdın yaniiher türlü akrabalık bağı var kızdığın bu olsun
sen ciddimisin kiz kafami karistirdiniz simdi :44: :44: :44:kizlar uzgunum ne kadar dediysemde durduramadiilla gelecem dedi. o catlak benim kiz kardesim olur adi nurgul. benim aksime cop gibidir. ama sirf kemik degil yanlis anlamayin zayif ve olanlarda kas. abruu salli yaninda halt etmis yani o derece
bakicaz artik önümüzdeki 13 günü hayirlisiyla bitirelimde sonuclara göre degerlendirme yapacagim....
benim kocam olsa kesin anlardim ama o zaten su anda yanimda ve cadolos catir catir cevap vermeye devam ettigine göre ihtimal degil..ama cakmalardan biri olsa cakmam icin aci bir son olurdu...bunalima girerdi herhalde
yoksa kocasimisin
yok harbi harbi bacim olur kendileri. yarismaya cekcumhuriyetinden katiliyo.
Hoşgeldin Öznurcum hedefine ulaşınca bizi unutmazsın inş:2:
Gülaycım kızkardeşine bayıldım bıcır bıcırçok şanslısın hiç canın sıkılmaz ne güzel gerçi ben de şüphelenmiştim ama kimin yakını olduğunu çıkaramamıştım gerçi seninle çok uğraştı anlamalıydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?