Kilo verme isini bu isvet dietiyle finalliyecegim insallah hayatim..malum önümüzdeki aya turkiye yollari var bu 13 gün benim jübilem olacak..sonra sadece Sabit tuttmak icin spor aralikli dietler o Kadar yani son 7-8 Kilo insallah sonra yasasin özgürlüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüük..Kücük beden kiyafetler cakmalari Duman etmeler.......yasasiiiiiiiiiiiiiiiiiin
oooo harikaa
dukanın güçlendirmesi olabilir mesela canım
oy oy niye kilo alamadığın belli,kız sen bu enerjiyle nasıl kilo alcan
topikte bile iki dk yerinde duramıyorsun
yalnız tüm kızlar adına saydığım ihtimallerin % 0 olmasına gerçekten çok sevindimdüşünsenize mesela duyumun kocası çıkıyomuş yada herhangi birinin ayy yada cecoşun kv si aman allah tam bi kaos olurdu
buna mı kızdın yaniiher türlü akrabalık bağı var kızdığın bu olsun
kizlar uzgunum ne kadar dediysemde durduramadiilla gelecem dedi. o catlak benim kiz kardesim olur adi nurgul. benim aksime cop gibidir. ama sirf kemik degil yanlis anlamayin zayif ve olanlarda kas. abruu salli yaninda halt etmis yani o derece
himmmm demez bizi keklersin sen ha 40 katirmi Kirk satirmi Cabuk karar veryok beaa kız kardeşiyim vallah :80:Kirk kocada iyi bir iskence olabilir tamam listeye kocayida ekliyorum Kirk kocami Cabuk söyle
hadi ya kiz zaten böyle bir cadolosun yakinlarinda olmasi sakincali olur yani...günlük dayak yer gelirdi Kilo verme topiginde gezdiklerinden..ee kimse 45 kiloyu helede yiyip yiyip siskaloz kalan birinin etrafinda hava atmalarindan hoslanmaz yani...ben bile paralayacaktimda bacinmis hadi torpilli ciktiyok harbi harbi bacim olur kendileri. yarismaya cekcumhuriyetinden katiliyo.
Hoşgeldin Öznurcum hedefine ulaşınca bizi unutmazsın inş:2:
Gülaycım kızkardeşine bayıldım bıcır bıcırçok şanslısın hiç canın sıkılmaz ne güzel gerçi ben de şüphelenmiştim ama kimin yakını olduğunu çıkaramamıştım gerçi seninle çok uğraştı anlamalıydık
himmmm demez bizi keklersin sen ha 40 katirmi Kirk satirmi Cabuk karar verKirk kocada iyi bir iskence olabilir tamam listeye kocayida ekliyorum Kirk kocami Cabuk söyle
hadi ya kiz zaten böyle bir cadolosun yakinlarinda olmasi sakincali olur yani...günlük dayak yer gelirdi Kilo verme topiginde gezdiklerinden..ee kimse 45 kiloyu helede yiyip yiyip siskaloz kalan birinin etrafinda hava atmalarindan hoslanmaz yani...ben bile paralayacaktimda bacinmis hadi torpilli cikti
sakin ol sakinkırk lı olan hiçbişey kabul edilemez verdiğim eziyetten ötürü özür dilerim sizinle tanışmak istedim çünkü ablam sizi çok seviyo ve hep bahsediyo kk dan
himmmm demez bizi keklersin sen ha 40 katirmi Kirk satirmi Cabuk karar verKirk kocada iyi bir iskence olabilir tamam listeye kocayida ekliyorum Kirk kocami Cabuk söyle
hadi ya kiz zaten böyle bir cadolosun yakinlarinda olmasi sakincali olur yani...günlük dayak yer gelirdi Kilo verme topiginde gezdiklerinden..ee kimse 45 kiloyu helede yiyip yiyip siskaloz kalan birinin etrafinda hava atmalarindan hoslanmaz yani...ben bile paralayacaktimda bacinmis hadi torpilli cikti
eti senin kemigi benim diyecem ama yine cogu bende kalacak. al komple senin olsun sen bir kusa benzetirsin:)))
elimde buhudu kerata. hos sonra ayrildik biz de yeni yeni tanisiyoruz aslinda..benim universte evlilik falan derken uzun bi sure ayri kaldik. ama sukur ki yeniden tanimaya basladim kardesimi. ve insanin bi kiz kardesi olmasi cok guzelmis. gec olsada farkettim. seni seviyom cadoloz:))))*
bak bu espri süperdi haaa...bu gün gelen kizarkadasimda 45 kiloydu..3 ay Kilo almasi icin igne vuruldu 53 olmus..allahim o kupkuru sey birden göbeklenmis popo dolmus hayret ettim valla ..dedim yeter fazlasinida alma bu süper olmus..cadolosa tavsiye ederimhimmmm demez bizi keklersin sen ha 40 katirmi Kirk satirmi Cabuk karar verKirk kocada iyi bir iskence olabilir tamam listeye kocayida ekliyorum Kirk kocami Cabuk söyle
eti senin kemigi benim diyecem ama yine cogu bende kalacak. al komple senin olsun sen bir kusa benzetirsin:)))
bak bu espri süperdi haaa...bu gün gelen kizarkadasimda 45 kiloydu..3 ay Kilo almasi icin igne vuruldu 53 olmus..allahim o kupkuru sey birden göbeklenmis popo dolmus hayret ettim valla ..dedim yeter fazlasinida alma bu süper olmus..cadolosa tavsiye ederim
benim toto kıyetli şimdi üç ay iğneye ne gerek var ilerde alırım yaa şimdilik takıntı etmiyorumzaten 50 olsam çok güzel olucak da 6-7 yıldır kilom hiç değişmiyor
aglatmayin lan beni romantizme baglayipta..dügünden gelmisim ciftetelli oynamisim nasilsa yarin isvec dieti basliyor diye yemis icmisin ne yani duygusala baglamak..bende bacimi seviyorum noolmus yani oda beni seviyor...yani 3000 km uzagimda diye dünyada ondan baska karindasim kalmadi diye benim etim canim cigerim gamzesine hasret kalmisim diye romantizme bagliyormuyum hiiicbende seni seviyom gız
ne eziyeti kiz egleniyoruz iste....demek bizden cok bahsetti ha benden ne dedi benden sen onu söyle..herifi bosayacakmi beni alicakmihimmmm demez bizi keklersin sen ha 40 katirmi Kirk satirmi Cabuk karar verKirk kocada iyi bir iskence olabilir tamam listeye kocayida ekliyorum Kirk kocami Cabuk söyle
sakin ol sakinkırk lı olan hiçbişey kabul edilemez verdiğim eziyetten ötürü özür dilerim sizinle tanışmak istedim çünkü ablam sizi çok seviyo ve hep bahsediyo kk dan
tamam canim hadi iyi geceleeeeeeeerkizlar muhabbete doyum olmaz. dila uyumusken bende azicik kestirim. benim diger cucuklrde tutturdular sizle kalacaz bu gece diye. onlarda zar zor uyudu. bende uyuyayim hepinizi optum. iyi sohbetler. sakin sayfalari fa/zla ilerletmeyin haaaa.
bak yine basladi giciklasmaya yaaaaa...benim toto kıyetli şimdi üç ay iğneye ne gerek var ilerde alırım yaa şimdilik takıntı etmiyorumzaten 50 olsam çok güzel olucak da 6-7 yıldır kilom hiç değişmiyor
aglatmayin lan beni romantizme baglayipta..dügünden gelmisim ciftetelli oynamisim nasilsa yarin isvec dieti basliyor diye yemis icmisin ne yani duygusala baglamak..bende bacimi seviyorum noolmus yani oda beni seviyor...yani 3000 km uzagimda diye dünyada ondan baska karindasim kalmadi diye benim etim canim cigerim gamzesine hasret kalmisim diye romantizme bagliyormuyum hiiicalla alla ya aglatacakmisin anam siz beni picaklarim haaaaaaaaaaaaa
ne eziyeti kiz egleniyoruz iste....demek bizden cok bahsetti ha benden ne dedi benden sen onu söyle..herifi bosayacakmi beni alicakmi
Aşk olsun biz neciyiz burda biz de bacın sayılmazmıyızağlama sakın :13:
aglatmayin lan beni romantizme baglayipta..dügünden gelmisim ciftetelli oynamisim nasilsa yarin isvec dieti basliyor diye yemis icmisin ne yani duygusala baglamak..bende bacimi seviyorum noolmus yani oda beni seviyor...yani 3000 km uzagimda diye dünyada ondan baska karindasim kalmadi diye benim etim canim cigerim gamzesine hasret kalmisim diye romantizme bagliyormuyum hiiicalla alla ya aglatacakmisin anam siz beni picaklarim haaaaaaaaaaaaa
ne eziyeti kiz egleniyoruz iste....demek bizden cok bahsetti ha benden ne dedi benden sen onu söyle..herifi bosayacakmi beni alicakmi
çok komiksin yaakişi kişi bahsetmedi de burayı diyet grubunu anlatmıştı
yok kiz unuturmuyum hiiic...ben bu topige geldigimde tam bu topige yakisir kilodaydim...bak 70 leri bile bitirdim sayilir birakmadim topik degismeedim...ben 50 bile olsam gitmem burdan...kiz ben burdan ayrilmayayim diye her ay 1 Kilo geriye hedef veririm kendime..baktim verecek Kilo kalmamis önce alirim sonra yeniden veririm...yani benden Kurtulus yokHoşgeldin Öznurcum hedefine ulaşınca bizi unutmazsın inş:2:
Gülaycım kızkardeşine bayıldım bıcır bıcırçok şanslısın hiç canın sıkılmaz ne güzel gerçi ben de şüphelenmiştim ama kimin yakını olduğunu çıkaramamıştım gerçi seninle çok uğraştı anlamalıydık
o halk biz oluyoruz sanirimdi mi yani çok çaktırdık aslındayaa gördün mü abla halk bana bayılıyo
elbette saayilirsiniz..hatta bacimdan sonra direkt siz gelirsiniz..aktarmali falan degil yani direkt ucusaglatmayin lan beni romantizme baglayipta..dügünden gelmisim ciftetelli oynamisim nasilsa yarin isvec dieti basliyor diye yemis icmisin ne yani duygusala baglamak..bende bacimi seviyorum noolmus yani oda beni seviyor...yani 3000 km uzagimda diye dünyada ondan baska karindasim kalmadi diye benim etim canim cigerim gamzesine hasret kalmisim diye romantizme bagliyormuyum hiiicalla alla ya aglatacakmisin anam siz beni picaklarim haaaaaaaaaaaaa
Aşk olsun biz neciyiz burda biz de bacın sayılmazmıyızağlama sakın :13: yok hiic aglayasim yok bugece..
slm kızlar nasılsınız. bugün çok sancım var benim de bebeğinde. sanırım yediğim bişe sancı yaptı. aslında ne olduğunuda tahmin ediyom amayer fıstığı sorumlu olabilirmi acaba.:18::18::18:
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] bebek bakmak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] minieksper[/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 2.5 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 180 dk yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 6.6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] bilgisever[/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 4.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 118.8 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş 2gün yüzme [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 87.4 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 6.1 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 88.7 [/TD] [TD] 88.5 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 3gün leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] pembeHipopotam[/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] EYLÜL SILA[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 4gün yürüyüş spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] +1.1 [/TD] [TD] 9.1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 3 defa 35 dklık twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] +1.6 [/TD] [TD] 8.4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[/table]
cadalozcum sen gerçekmisin ya
bana pek gerçekçi gelmedin,yeni üyeliksin ve kilo alma topiğide olmasına rağmen direk 80-89 topiğinde soluğu almışsın nasıl oluyor bu şekerim bi banada anlatsan diyorum hani aydınlansam:44:
bu topiğide elinle koymuş gibi bulduğuna göre acaba diyorum burdan birinin çakması yada eşi yada sevgilisi falan olma ihtimalin % kaç
güvenlik sayıları vericem gerçekmisin robotmusun diyede olmucak şimdi
dn:tamamen iyi niyetle yazdım,herhangi bir art niyet yok...
oy oy niye kilo alamadığın belli,kız sen bu enerjiyle nasıl kilo alcan
topikte bile iki dk yerinde duramıyorsun
yalnız tüm kızlar adına saydığım ihtimallerin % 0 olmasına gerçekten çok sevindimdüşünsenize mesela duyumun kocası çıkıyomuş yada herhangi birinin ayy yada cecoşun kv si aman allah tam bi kaos olurdu
yok kiz unuturmuyum hiiic...ben bu topige geldigimde tam bu topige yakisir kilodaydim...bak 70 leri bile bitirdim sayilir birakmadim topik degismeedim...ben 50 bile olsam gitmem burdan...kiz ben burdan ayrilmayayim diye her ay 1 Kilo geriye hedef veririm kendime..baktim verecek Kilo kalmamis önce alirim sonra yeniden veririm...yani benden Kurtulus yok
o halk biz oluyoruz sanirim
elbette saayilirsiniz..hatta bacimdan sonra direkt siz gelirsiniz..aktarmali falan degil yani direkt ucusyok hiic aglayasim yok bugece..
Ağlama aç show tv yi bülent abla döktürüyo gülimmi ağlıyimmi
sanada iyi geceler hayatimhepinize bayıldım sohbetiniz de gerçekten çok güzel, ablam uyarmıştı bi girersen bi daha çıkamazsın diyehaklı yine haklı hepinize iyi geceler millet öpüldünüz!!
ay sorma onu gördükten sonra zaten kendime geldim...kiz ne giymis bu hatun ne hallere sokuyor kendini bu sene..yaslilik komplekslerimi baslamis nedir yaniyok kiz unuturmuyum hiiic...ben bu topige geldigimde tam bu topige yakisir kilodaydim...bak 70 leri bile bitirdim sayilir birakmadim topik degismeedim...ben 50 bile olsam gitmem burdan...kiz ben burdan ayrilmayayim diye her ay 1 Kilo geriye hedef veririm kendime..baktim verecek Kilo kalmamis önce alirim sonra yeniden veririm...yani benden Kurtulus yok
o halk biz oluyoruz sanirim
Ağlama aç show tv yi bülent abla döktürüyo gülimmi ağlıyimmi
bundan sonra yenim seklim degisti..Allah seni bülent ersoya cevirsinmiki diyecem yemin verdirirken
hepinize bayıldım sohbetiniz de gerçekten çok güzel, ablam uyarmıştı bi girersen bi daha çıkamazsın diyehaklı yine haklı hepinize iyi geceler millet öpüldünüz!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?