80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elimde buhudu kerata. hos sonra ayrildik biz de yeni yeni tanisiyoruz aslinda..benim universte evlilik falan derken uzun bi sure ayri kaldik. ama sukur ki yeniden tanimaya basladim kardesimi. ve insanin bi kiz kardesi olmasi cok guzelmis. gec olsada farkettim. seni seviyom cadoloz:))))*

kizlar Kanal avrupada hatunun biri turku söylüyor :
dünyanin güzelide olsa cirkin soysuz soyha yerini kimseler dolduramiyi diye uzun hava söylüyordu..herif birden bana dönüp cirkin soysuz soyha yerini kimse dolduramiyiiii demezmi dedim ne yani ben simdi bu lafa sevineyimmi üzüleyimmi yerimin dolmamasinami sevineyim kocamin beni cirkin soysuz soyha görmesinemi sinirleneyim:44::44::44::44:

kizlar muhabbete doyum olmaz. dila uyumusken bende azicik kestirim. benim diger cucuklrde tutturdular sizle kalacaz bu gece diye. onlarda zar zor uyudu. bende uyuyayim hepinizi optum. iyi sohbetler. sakin sayfalari fa/zla ilerletmeyin haaaa.

bende seni seviyom gız
aglatmayin lan beni romantizme baglayipta..dügünden gelmisim ciftetelli oynamisim nasilsa yarin isvec dieti basliyor diye yemis icmisin ne yani duygusala baglamak..bende bacimi seviyorum noolmus yani oda beni seviyor...yani 3000 km uzagimda diye dünyada ondan baska karindasim kalmadi diye benim etim canim cigerim gamzesine hasret kalmisim diye romantizme bagliyormuyum hiiic alla alla ya aglatacakmisin anam siz beni picaklarim haaaaaaaaaaaaa

kizlar muhabbete doyum olmaz. dila uyumusken bende azicik kestirim. benim diger cucuklrde tutturdular sizle kalacaz bu gece diye. onlarda zar zor uyudu. bende uyuyayim hepinizi optum. iyi sohbetler. sakin sayfalari fa/zla ilerletmeyin haaaa.
tamam canim hadi iyi geceleeeeeeeer

yok kiz unuturmuyum hiiic...ben bu topige geldigimde tam bu topige yakisir kilodaydim...bak 70 leri bile bitirdim sayilir birakmadim topik degismeedim...ben 50 bile olsam gitmem burdan...kiz ben burdan ayrilmayayim diye her ay 1 Kilo geriye hedef veririm kendime..baktim verecek Kilo kalmamis önce alirim sonra yeniden veririm...yani benden Kurtulus yok

di mi yani çok çaktırdık aslında yaa gördün mü abla halk bana bayılıyo
o halk biz oluyoruz sanirim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Çok geç olduğu için hemen menümü paylaşıp kaçıyorum
Kusuruma bakmayın ama hem çok yorgunum hemde eşim yatmıyormuyuz diyip durdu ben pc başına oturunca bir 5 dakika ancak müsaade etti uyuzum

Evet günün menüsü

Sabah uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan az elma sireki sıcak su

Kahvaltı;
3 dilim çavdar ekmeği
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
2 yumurtadan bir omlet
Domates, Salatalık
1 fincan şekersiz çay

ara;
1 mandalina, 1 elma

Öğle;
1 ufak kase tel şehriye çorbası
1 ufak karnıyarık ( yarım patlıycandan )
2 Yk pilav
1 kase cacık

ara;
1 şekersiz nescafe, 1/2 kase aşure

Akşam;
1 kase çorba
4 Yk Kuzu Kavurma ( yağsız )
1 büyük kase salata
1 dilim ekmek

ara;
2 bardak şekeriz çay

Gece;
1 su bardağı tarcınlı süt

slm kızlar nasılsınız. bugün çok sancım var benim de bebeğinde. sanırım yediğim bişe sancı yaptı. aslında ne olduğunuda tahmin ediyom ama yer fıstığı sorumlu olabilirmi acaba.:18::18::18:

Çok geçmiş olsun canım
Umarım biraz daha iyisindir

Ellerine ve emeğine sağlık
İnşallah her hafta herkes eksilerde bildirimler yapar

Valla aynı şeyleri bende düşündüm ama meğer ayyüzlümün çıbık kraker kılıklı kızkardeşiymiş
( Fesat ceco )

Anammmmmmm benim KV uzak dursun burdan tübe tübe Allahım sen nasip eyleme yaaaa RAbbimmmmmmm
Şükür bu kadarını beceremiyor yoksa sırf beni sinir etmek için aynı sitelerede girerdi fesatlığından

hepinize bayıldım sohbetiniz de gerçekten çok güzel, ablam uyarmıştı bi girersen bi daha çıkamazsın diye haklı yine haklı hepinize iyi geceler millet öpüldünüz!!

kizlar ya ben az önce tartildim 72.6 geldim yaaaaaaaaaaaaaaaa normalden 2 Kilo fazlasi diet arifesi nedir bu ya insallah sabaha 2,7 kg gitmis olur insallah ama o kadarda gitmezki sabaha..noooldu lan bana...Sabah yedigim böregin etkisi olabilirmi..

hepinize bayıldım sohbetiniz de gerçekten çok güzel, ablam uyarmıştı bi girersen bi daha çıkamazsın diye haklı yine haklı hepinize iyi geceler millet öpüldünüz!!
sanada iyi geceler hayatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…