- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
sanada iyi geceler hayatim
ay sorma onu gördükten sonra zaten kendime geldim...kiz ne giymis bu hatun ne hallere sokuyor kendini bu sene..yaslilik komplekslerimi baslamis nedir yani
bundan sonra yenim seklim degisti..Allah seni bülent ersoya cevirsinmiki diyecem yemin verdirirken
Geçen haftada bi garipti ama bu hafta aşmış kendini
Sen börekleri yut ondan sonra acaba de
İsveç diyetine başlayaksın neyseki
bu gün iyi yedim valla ama bence bu bu günün degil son 2 günün asure kazasi...ama dedigin gibi isanada iyi geceler hayatim
Geçen haftada bi garipti ama bu hafta aşmış kendini
Sen börekleri yut ondan sonra acaba de
İsveç diyetine başlayaksın neyseki
Svec dieti basliyor
yarin allahtan...gerci tam ortasinda kirmizi kart görücem sanssiz bir zamanlama ama olsun giden kardir neticede..bu arada rezil menümü yazmayi unuttum hemen yazayim
Sabah:
1 dilim ekmek pekmez
ögle: bir avuc büyüklügünde kol böregi+sahanda yumurta
ara:3 kasik asure
aksam:
bir kase Kadar pilav
1 kase Kadar et sote
1 bardak kola
1 elma 1 mandalin
dügün yemekliydi önüme geleni yedim iste..allahtan erken kalktikta dügün pastasindan kurtardim kendimi
bu menüyü önümüzdeki iki hafta göremeyecegimi düsününce aciyorum kendime ama icin icinde seviniyorum haaaaaaacok merak ediyorum yarin ac karna kac gelicem..bu geceki kiloma bakilirsa durum vahim 71 den asagi cikmaz gibi ama allahim ya moralim bozuldu aksam aksam
2 gün gelemedim sayfalar çok ilerlemiş
menüm
sabahöğlen sayılır)1 yumurta,peynir,ekmek
ara:1 küçük poğaça,1 elmalı pasta
akşam:tavuklu sebze yemeği,1 dlm ekmek,ayran
ara:1 avuç ceviz,üzüm,incir
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese bol eksili ve bol enerjili bir hafta diliyorum
Ben haftaya yine hızlı bir başlangıç yaptımsağ olsun annemler temelli türkiyeye geldiklerinden beri totoşum yer görmedi
Bir yandan iyi bir yandanda kötü
Bazen kendime özel bir hayatım kalmadı gibi hissediyorum ama sonra kendimde dayanamıyorum
Şu anda beni bekliyor hatunbirlikte pazara gideceğiz
Kahvaltımı ettim şimdi cadıyı uyandırıp hemen çıkıyorum
Akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Gune berbat basladim dun 69.4 oldugum kilo bu sabah tamitamamina 71.4 tu...inanilir gibi degil....24 saatte 2kilo alamaz insan .cirkin bir komploya kurbanmi gittim nedir yaniimdaaaaaaat acaba cumadan veri gunde 3 kere ictigim 1000 lik antibiyotiklerin marifeti olabilirmi ....tamam yedimde kabul ediyorum ama yedigimin tamami kalsa icimde 2 kilo etmez allahtan isvec dietine basladim bu gun tek tesellin bu valla
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Ya eve geldiğimden beri koşturuyorumtotoşum daha yeni yer gördü
Sabahtan pazara gittik daha sakin oluyor o saatlerde diye
Normalde doğru düzgün birşey bulamayan ben dünyayı aldım
Eşime hızımı alamadım birde yorgan aldım kendimize dediğimde anammm şaşırdın sen kendini dedi
Öğleden sonra gelip ancak evimin işiyle uğraştım. Çamaşırdı bulaşıktı derken yemeğimide ateşe koydum buraya attım kendimi
Bu ara yine Annemin planları yüzünden spor Salonuna gidemiyorum yaaa :26:
Kızkardeşim bile farkında kız işim var desene anneme diyor
Neyse bu haftayıda atlatayımda ondan sonra kesinlikle spor salonuna gideceğimhatta yarında ayarlayıp kaçmaya çalışacağım havuza
sagol canim basarilmasida pek bir zor dietmis valla yalanmi diiim..bence bunu 13 gün hatasiz yapmak imkansiz gibi amaaaaaaaaa ben imkansizlarin kadini oldugum icin basaracagim insallahpoğaça ve elmalı pasta yerine yoğurt yemeyi dene cnm
Aleyküm selam banuşum ne güzel işte gez canım strese birebir
Günaydın canım verirsin artık üzme tatlı canını isveç diyetinde başarılar
sagol canim gercekten zor be..vakit bulamadigim icin giremiyorum isvec diyeti yapanlara kolay gelsinn ben ücüncü gün birakmistim
- menüm
- sabah yok
- öglen iki brotchen .bes alti zeytin.üc dilim kasar peyniri.iki üc kasik ayva receli
- ikindi dört tane chips.bir kase yesil mercimek crbasi
- aksam dört dilim ciger.salata ayran
- bir litreye yakin su
daha toparlanamadinmi canim ya tez iyiles tezbugunkü menümü paylaşım
ayran
dondurma
su
gecmıs yapamıyorum rahatsılıgımdan dolayı bunu bıle zor yazıyorum kusura bakmayın kızlar kendınıze ii bakın hepinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?