80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allahim ya listeye baktimda ya´rinda biftek varmis ben mahvoldum....hayatta yiyemem..bu bistegi iyicene kiyma kaline getirsek tavada yagsiz kavursak yesek olmazmi yaaaaaaaaaaaa..benim kibi bir neneye revami bu

İyi akşamlar canlar öğleden sonra arabanın vizesini yaptırdım şükür üzerimden büyük bir yük kalktı istasyon teyzeme yakın olduğu için ona uğradım anneannem teyzemde kalıyor ikisinide görmüş gelmiş oldum teyzem çok ısrar etti ama 2 tane sarma bile yemedim aferim bana eve geldim yemek olayını hallettim yürüyüşümü de yaptım yemeğimizi yedik sizlere bakim dedim a

Banuşum güle güle kullan cicilerini ama sporunu ihmal etme tatlım

bugunkü menümü paylaşım
ayran
dondurma
su
gecmıs yapamıyorum rahatsılıgımdan dolayı bunu bıle zor yazıyorum kusura bakmayın kızlar kendınıze ii bakın hepinizz

İyi dayanıyosun canım inş bir an önce atlatırsın

Başaracağına şüphem yok canım sabahları geçmi kalksan acaba öğlenki yumurta seni tok tutar ama hiç yoktan iyidir
inş yatana kadar acıkmazsın:26:

bu kadar az gıdayla ilaçlar dokunmasın sakın bünyene:26:

Biftekleri rondodan geçir yemekte zorlanmazsın özuşum dişçiye her gittiğimde iğne yapar hissediyormusun der evet derim tekrar yapar yine evet 3 kez yaptırırım korkuyorum napim tavsiye ederim

allahim ya listeye baktimda ya´rinda biftek varmis ben mahvoldum....hayatta yiyemem..bu bistegi iyicene kiyma kaline getirsek tavada yagsiz kavursak yesek olmazmi yaaaaaaaaaaaa..benim kibi bir neneye revami bu

bu da olabilir neden olmasın nenemiiiiiiiii senmiiiiii hiç okumamış olayım

bu da olabilir neden olmasın nenemiiiiiiiii senmiiiiii hiç okumamış olayım
aferim kiz sana..onca israr genede yemedin demek kutlarim valla demekki sen bu isi basaracaksin...bende herifin israrlarina ragmen asure yemedik..öyleki asure kovasina kafami sokup dibi görünene Kadar yemek istiyordum..kiz ben zaten bu disler yüzünden her hafta uyusturucu yiye yiye bagimli oldum yani..sokakta yürürken bir disci görsem dalip igne vurdurasim geliyor ay bu dietin en güzel yani 4.günü beyazpeynir var yasasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
Menemen
5 zeytin
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan yasemin çayı
3 kuru erik
ÖĞLE :
1 tarçınlı ayva
AKŞAM:
Bol soğanlı böbrek
Renkli mevsim salatası
SPOR:
60 dk lık karışık hızda yürüyüş
SIVI:
2.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan yasemin
takviye olarak omega 3

Tşk ederim kez kararlıyım 1 mayısta hedefime ulaşacağım nasipse .aşureye ben de bayılırım hiç tatmadım ama gelenlerden
hepsini abime yolluyorum anneme de yasak geeni geri çevirmekte olmaz böyle buldum çareyi
3 günün var daha beyaz peynire dayan bakalım:13::13:

Selamün aleyküm kızlarrrrrr

Bir sürü iş yaptım yemeğimide aradan çıkardım hazır eşimde karadayıda dalmak üzereyken bir koşu buraya geldim
Anamdan fırsat bulamıyorum diye bugün baya bir sinir oldum ama kadıncağızada birşey diyemiyorum sonuçta senelerce gurbet yaşadı bizleri ancak senede 1 ay görüyordu. Şimdi yeni geldiği için özelim kalmadı yok işlerimi yapamıyorum demek kırıcı olur diye ses etmiyorum. Tabi ona ses etmiyorum ama evde eşime söylendim bugün

Aslında ben pek sevmem temizliği ( her ev hanımının olduğu gibi ) ama dağınıklık olunca bana geliyorlar
Sağ olsun ev ahaliside nasılsa ben ses edemiyorum diye bu ara azıtmıştı
Tam söylenmeye başlayacaktım ki eşim hadi ben sana yardım edeyimde birlikte yapalım dedi
Birlikte yatak odasına bir giriştik ( geçen gün kaldırmıştım işim bitmemişti daha en çokda ona takmıştım )
Şükür hemen iki saatte hallettik tabi geç olmasın diye de yemeği araya sıkıştırıverdik
Yarın akşamda birlikte mutfağı temizliyormuşuz
Ohhhhhh valla rahatladım hee temizlik gibisi yok ama işte insan kendi yapmak zorunda kalınca sinir oluyor

sana kolay gelsin cecooo insan acken carsiya cikti mi dünyalari aliyooo gözü doymuyoo.nasil diyet listesine aynen uyabiliyomusunn

Canım çok şükür listeme uyuyorum sadece bugün 2 ufak küp çikolata yedim oda regl olduğumdan çok canım istedi onuda akşam yemeğinde dengeledim şükür

Son düzenleme:
Hazır aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım

Uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan elma sirkeli sıcak su

Kahvaltı;
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
2 KK kadar taze kaşar ( az yağlılardan )
( ekmek yemedim çünkü pazarda simit yemeden dönmek olmaz )

ara;
1/2 simit

Öğlen;
1 kase çorba
3 YK Kavurma ( yağsız )
2 YK makarna
2 YK mantar sote

ara;
1 fincan süt + 2 küp çikolata ( çok canım çektiği için nefsimi körledim daha beter krize girip dibine vurmim diye )

Akşam;
1 kase çorba
3 - 4 Yk Patlıycan yemeği ( susuz, etsiz )
1 koca kase karışık salata ( 1 tk yağ döktüm )

Şu anda 1 büyük fincan yeşil çay içiyorum ve yatarkende 1 bardak sütle günü kapatacağım inşallah

bende tam bunu tavsiye edecektim ha tüm ha parçalanmış ne fark eder

sabah : 2 dilim t.buğday ekmeğiyle yağsız kaşarlı tost , şekersiz kuşburnu çayı
ara : yapamadım ( ders yoğunluğundan )
öğle - ikindi : 1,5 lahmacun ,yeşil salata , yarım künefe:26:
akşam : 7 tane mezgit , 2-3 çatal salata
ara : 1 mandalina
yatarken : 1 bardak kahveli süt

kızlar bu sabah tartıldım dayanamayıp 86 rakamını gördüm ve çok mutlu oldum cumaya kadar bakalım neler olcak

ahh nerde bu işin tek bir yanı iyi kilo veriyorum

kızlarrr kötü bişey oldu sınavın tarihi belli oldu 4 ocak

ama bana büyük bi süpriz oldu kıbrısa öğretmen almıyolarmışşşşş

ay evet askim beyazpeynir...allahtan 2 günde bir haslanmis yumurta var..hic degilse ondan mahrum degilim

bende tam bunu tavsiye edecektim ha tüm ha parçalanmış ne fark eder
kiz karar verdim yarin kasaptan tamamen yagsiz etten kiyma cektirecegim...yagsiz tavada kavururum yada firinda pisiririm böylede yagsiz pistigi icin ev fazla kokmaz....bu iki hafta böyle idare edecegim napalim artik

ahh nerde bu işin tek bir yanı iyi kilo veriyorum
bardaga birde dolu taraftan bakmak lazim degilmi...bende yaza Dogru bademcik ameliyati olayim bari ..mecburi birsey yiyemem eksik gedik tamamlanir

kızlarrr kötü bişey oldu sınavın tarihi belli oldu 4 ocak

ama bana büyük bi süpriz oldu kıbrısa öğretmen almıyolarmışşşşş
hadi ya o Zaman daha cok calisman lazim...moralini bozma canim hiic beli olmaz bir duymussun kibrisa ögretmen atanacak bellimi olur

ay bu isvet dieti ne zormus böyle yaaaaaaaaaaaaa icim siyriliyor gerci ben menüden az yedim malesef..malum ispanaklar yagsiz tuzsuz sossuz etten sadece 3 minik parca yutabildim menün bu günkü menüm normal isvet 1.gün menüsünden daha beter oldu ama kafaya koydum bozmayacagim
Dayan duyumum dayaaaaaaaan Dayan yarina inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…