Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Ya eve geldiğimden beri koşturuyorumtotoşum daha yeni yer gördü
Sabahtan pazara gittik daha sakin oluyor o saatlerde diye
Normalde doğru düzgün birşey bulamayan ben dünyayı aldım
Eşime hızımı alamadım birde yorgan aldım kendimize dediğimde anammm şaşırdın sen kendini dedi
Öğleden sonra gelip ancak evimin işiyle uğraştım. Çamaşırdı bulaşıktı derken yemeğimide ateşe koydum buraya attım kendimi
Bu ara yine Annemin planları yüzünden spor Salonuna gidemiyorum yaaa :26:
Kızkardeşim bile farkında kız işim var desene anneme diyor
Neyse bu haftayıda atlatayımda ondan sonra kesinlikle spor salonuna gideceğimhatta yarında ayarlayıp kaçmaya çalışacağım havuza
bugunkü menümü paylaşım
ayran
dondurma
su
gecmıs yapamıyorum rahatsılıgımdan dolayı bunu bıle zor yazıyorum kusura bakmayın kızlar kendınıze ii bakın hepinizz
Sabah: sabahlara dayanamam osman aga
kahvalti(12.30) bir fincan az kahveli tek sekerli kahvem
ögle:3-4 catal ispanak +2 haslanmis yumurta+1 domates(en büyügünü sectim yedim)
aksam:bir kase salata +3 lokma haslanmis kirmizi et
ara:aralarda 1000 lik antibiyotik ve 4 saatte bir agrikesici
allahim ya listeye baktimda ya´rinda biftek varmis ben mahvoldum....hayatta yiyemem..bu bistegi iyicene kiyma kaline getirsek tavada yagsiz kavursak yesek olmazmi yaaaaaaaaaaaa..benim kibi bir neneye revami bu
İyi akşamlar canlar öğleden sonra arabanın vizesini yaptırdım şükür üzerimden büyük bir yük kalktı istasyon teyzeme yakın olduğu için ona uğradım anneannem teyzemde kalıyor ikisinide görmüş gelmiş oldum teyzem çok ısrar etti ama 2 tane sarma bile yemedim aferim bana eve geldim yemek olayını hallettim yürüyüşümü de yaptım yemeğimizi yedik sizlere bakim dedim a
Banuşum güle güle kullan cicilerini ama sporunu ihmal etme tatlım
İyi dayanıyosun canım inş bir an önce atlatırsın
Başaracağına şüphem yok canım sabahları geçmi kalksan acaba öğlenki yumurta seni tok tutar ama hiç yoktan iyidir
inş yatana kadar acıkmazsın:26:
bu kadar az gıdayla ilaçlar dokunmasın sakın bünyene:26:
Biftekleri rondodan geçir yemekte zorlanmazsın özuşum dişçiye her gittiğimde iğne yapar hissediyormusun der evet derim tekrar yapar yine evet 3 kez yaptırırım korkuyorum napim tavsiye ederim
aferim kiz sana..onca israr genede yemedin demek kutlarim vallabu da olabilir neden olmasın nenemiiiiiiiii senmiiiiiihiç okumamış olayım
anacim agzimda dis kalmamis nene degilde neebu da olabilir neden olmasın nenemiiiiiiiii senmiiiiiihiç okumamış olayım
aferim kiz sana..onca israr genede yemedin demek kutlarim vallademekki sen bu isi basaracaksin...bende herifin israrlarina ragmen asure yemedik..öyleki asure kovasina kafami sokup dibi görünene Kadar yemek istiyordum..kiz ben zaten bu disler yüzünden her hafta uyusturucu yiye yiye bagimli oldum yani..sokakta yürürken bir disci görsem dalip igne vurdurasim geliyor ay bu dietin en güzel yani 4.günü beyazpeynir var yasasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
neyse kizlar leptopu herife veriyorum..birkac Saat sonra alirim geri
sana kolay gelsin cecooo insan acken carsiya cikti mi dünyalari aliyooo gözü doymuyoo.nasil diyet listesine aynen uyabiliyomusunn
allahim ya listeye baktimda ya´rinda biftek varmis ben mahvoldum....hayatta yiyemem..bu bistegi iyicene kiyma kaline getirsek tavada yagsiz kavursak yesek olmazmi yaaaaaaaaaaaa..benim kibi bir neneye revami bu
sagol canim basarilmasida pek bir zor dietmis valla yalanmi diiim..bence bunu 13 gün hatasiz yapmak imkansiz gibi amaaaaaaaaa ben imkansizlarin kadini oldugum icin basaracagim insallah
sagol canim gercekten zor be..
daha toparlanamadinmi canim ya tez iyiles tez
ay evet askim beyazpeynir...allahtan 2 günde bir haslanmis yumurta var..hic degilse ondan mahrum degilimTşk ederimkez kararlıyım 1 mayısta hedefime ulaşacağım nasipse .aşureye ben de bayılırım hiç tatmadım ama gelenlerden
hepsini abime yolluyorum anneme de yasak geeni geri çevirmekte olmaz böyle buldum çareyi
3 günün var daha beyaz peyniredayan bakalım:13::13:
kiz karar verdim yarin kasaptan tamamen yagsiz etten kiyma cektirecegim...yagsiz tavada kavururum yada firinda pisiririm böylede yagsiz pistigi icin ev fazla kokmaz....bu iki hafta böyle idare edecegim napalim artikbende tam bunu tavsiye edecektim ha tüm ha parçalanmış ne fark eder
sabah : 2 dilim t.buğday ekmeğiyle yağsız kaşarlı tost , şekersiz kuşburnu çayı
ara : yapamadım ( ders yoğunluğundan )
öğle - ikindi : 1,5 lahmacun ,yeşil salata , yarım künefe:26:
akşam : 7 tane mezgit , 2-3 çatal salata
ara : 1 mandalina
yatarken : 1 bardak kahveli süt
kızlar bu sabah tartıldım dayanamayıp 86 rakamını gördüm ve çok mutlu oldumcumaya kadar bakalım neler olcak
bardaga birde dolu taraftan bakmak lazim degilmi...bende yaza Dogru bademcik ameliyati olayim bari ..mecburi birsey yiyemem eksik gedik tamamlanirahh nerde bu işin tek bir yanı iyi kilo veriyorum
hadi ya o Zaman daha cok calisman lazim...moralini bozma canim hiic beli olmaz bir duymussun kibrisa ögretmen atanacak bellimi olurkızlarrr kötü bişey oldu sınavın tarihi belli oldu 4 ocak
ama bana büyük bi süpriz oldu kıbrısa öğretmen almıyolarmışşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?