80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrr kötü bişey oldu sınavın tarihi belli oldu 4 ocak

ama bana büyük bi süpriz oldu kıbrısa öğretmen almıyolarmışşşşş

Üzülme canım hiç belli olmaz bakarsın daha sonra son anda hadi alıyoruz derler
Rabbim gönlüne göre verir inşallah .....Aminnnnnnnnnnnnnn

hadi ya o Zaman daha cok calisman lazim...moralini bozma canim hiic beli olmaz bir duymussun kibrisa ögretmen atanacak bellimi olur

yok canım yaaa ööle değil sınavda yoksa gitme ihtimalim ortadan kalkmış demektir

valiz toplama zamanı bursadan demir alma zamanı

ve de tüp bebeğe uzun bir zaman elveda zamanıııı

yok canım yaaa ööle değil sınavda yoksa gitme ihtimalim ortadan kalkmış demektir

valiz toplama zamanı bursadan demir alma zamanı

ve de tüp bebeğe uzun bir zaman elveda zamanıııı
herseyden önce Allah hakkinda hayirlisi neyse onu versin..demekki hakkinda hayirlisi bu..hem bir bakmissin tüp bebege gerek kalmadan hamissin...hayatim bunlar olmamis seyler degilki yeterki sen moralini yüksek tut...üzerinde pozitif enerji bulundur..bak benim Sabah kaprislenerek doktora gitmem tüm islerimi yokusa sürdü...inan bana beyin gücü herseye kaadir

Sabah: 2 dilim ekmek, beyaz peynirli omlet

Öğle: 4 köfte, 3 kaşık makarna, 2 kaşık yoğurt

Ara: yarım elma

Akşam: 2 köfte, 2 kaşık ıspanak, 1 kase aşure

hayırrrrrrr acıkmadın acıkmadınnn yok ööle bişey şurda uyumana ne kaldı kiii sabah eksileri düşünnnn
zaten o eksilerin vede kizimin gömleklerinin ortagi olma hayali olmasa beni kimse tutamazdida sabir diliyorum kendime..aa mezroyu bulmam lazim

Sabah: 2 dilim ekmek, beyaz peynirli omlet

Öğle: 4 köfte, 3 kaşık makarna, 2 kaşık yoğurt

Ara: yarım elma

Akşam: 2 köfte, 2 kaşık ıspanak, 1 kase aşure
1 kase asurenin 400-450 kalori oldugunu hatirlatmadan gecemeyecegim ki benim tüm günlük kalorimdi sanirim bu ben yiyemiyorum ya sizde yiyemeyin canim Banane banane

aaa bende ölçmedimmm

ben hayatimda hic ekmekten bu Kadar uzak kalmamistim haa..yarinda yok...3.gün 1 dilim ekmek hakkim var mucize olacak valla bukadar Zaman ekmek yememek

menümü yazayım yoksa beyazcan listeden beni atar hakketen nerde o yaaa bugün görmedim özletti kendini

sabah: 1 küp şekerli neskafe

öğle 2 yumurta 1 por.haşlanmış ıspanak 1 domates

akşam yağsız 200gr kuşbaşı salata zeytin büyüklüğünde peynir

şekersiz neskafe ve 4-5 damlalı çay da içiyorum tenefüslerde

ben hayatimda hic ekmekten bu Kadar uzak kalmamistim haa..yarinda yok...3.gün 1 dilim ekmek hakkim var mucize olacak valla bukadar Zaman ekmek yememek

zor ama değecek işalllah öznurum yaaaa

bak ben kocamın yanına 23 aralıkta gitcem derken 14 aralık oldu gidiş tarihi daha da kasmam lazımmm

kızlarrr kötü bişey oldu sınavın tarihi belli oldu 4 ocak

ama bana büyük bi süpriz oldu kıbrısa öğretmen almıyolarmışşşşş
canini sıkma tatlim allah bi kapiyi kapatir oteki kapiyi acar.

kiz ben bunu bide ramazanda yapmaya calismistim. sana bi tavsiye ispanaga limon sıkıp yemeyi dene limon da yasak degil ya

ha gayret kizlar belirlediginiz tarihe kadar insallah zayiflayacaksiniz. sevdiklerinizin karsisina fit cikacaksiniz. sole bi bes kilo gidermis vay anam vay. bu arada bakim isvec diyetiniz bana yetisebilecekmi. ayiptir solemesi insallah bozulmaz da gunde yarim kilo kadar gidiyo sanki. bi de boyle soledim diye almaya baslarmisim oyyyyy ne fena

ay ay ay tesadüfe bak ayni seyleri ayni miktar yemisis görüyonmu sen

bak ben kocamın yanına 23 aralıkta gitcem derken 14 aralık oldu gidiş tarihi daha da kasmam lazımmm
14 araliga var ama Adam seni görünce cok sasiracak bence birden bire kac Kilo eksilmis olucan ay incelmis alimlanmis havalanmis hatun

kiz ben bunu bide ramazanda yapmaya calismistim. sana bi tavsiye ispanaga limon sıkıp yemeyi dene limon da yasak degil ya
salataya limon zeytinyagi diyor ama ispanaga olurmu bilmem...ya ben bu acliga dayaniyorum ya listede ne varda aynen o olsun istiyorum bir limon damlasi bile fazla olmasin..gerci bugün gani gani eksikler oldu miktarlarda ama neeeyse

dur dur aman nazar değmesin

ben bunlara cevap yazmistim benim yerime leptopmu acliktan kafayi siyirdi ne

kesin siyirdi kesin

al iste bunuda cevaplamistim..Allah Allah halisinasyonlar görmeye basladim dis morfinlerinden :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…