- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
kızlarrr kötü bişey oldu sınavın tarihi belli oldu 4 ocak
ama bana büyük bi süpriz oldu kıbrısa öğretmen almıyolarmışşşşş
hadi ya o Zaman daha cok calisman lazim...moralini bozma canim hiic beli olmaz bir duymussun kibrisa ögretmen atanacak bellimi olur
herseyden önce Allah hakkinda hayirlisi neyse onu versin..demekki hakkinda hayirlisi bu..hem bir bakmissin tüp bebege gerek kalmadan hamissin...hayatim bunlar olmamis seyler degilki yeterki sen moralini yüksek tut...üzerinde pozitif enerji bulundur..bak benim Sabah kaprislenerek doktora gitmem tüm islerimi yokusa sürdü...inan bana beyin gücü herseye kaadiryok canım yaaa ööle değil sınavda yoksa gitme ihtimalim ortadan kalkmış demektir
valiz toplama zamanı bursadan demir alma zamanı
ve de tüp bebeğe uzun bir zaman elveda zamanıııı
bana aclik krizleri gelmeye basladi
zaten o eksilerin vede kizimin gömleklerinin ortagi olma hayali olmasa beni kimse tutamazdida sabir diliyorum kendime..aa mezroyu bulmam lazimhayırrrrrrr acıkmadın acıkmadınnn yok ööle bişey şurda uyumana ne kaldı kiii sabah eksileri düşünnnn
1 kase asurenin 400-450 kalori oldugunu hatirlatmadan gecemeyecegim ki benim tüm günlük kalorimdi sanirim buSabah: 2 dilim ekmek, beyaz peynirli omlet
Öğle: 4 köfte, 3 kaşık makarna, 2 kaşık yoğurt
Ara: yarım elma
Akşam: 2 köfte, 2 kaşık ıspanak, 1 kase aşure
zaten o eksilerin vede kizimin gömleklerinin ortagi olma hayali olmasa beni kimse tutamazdida sabir diliyorum kendime..aa mezroyu bulmam lazim
1 kase asurenin 400-450 kalori oldugunu hatirlatmadan gecemeyecegim ki benim tüm günlük kalorimdi sanirim buben yiyemiyorum ya sizde yiyemeyin canim Banane banane
ben hayatimda hic ekmekten bu Kadar uzak kalmamistim haa..yarinda yok...3.gün 1 dilim ekmek hakkim var mucize olacak valla bukadar Zaman ekmek yememek
canini sıkma tatlim allah bi kapiyi kapatir oteki kapiyi acar.kızlarrr kötü bişey oldu sınavın tarihi belli oldu 4 ocak
ama bana büyük bi süpriz oldu kıbrısa öğretmen almıyolarmışşşşş
ay bu isvet dieti ne zormus böyle yaaaaaaaaaaaaaicim siyriliyor gerci ben menüden az yedim malesef..malum ispanaklar yagsiz tuzsuz sossuz etten sadece 3 minik parca yutabildim menün bu günkü menüm normal isvet 1.gün menüsünden daha beter oldu ama kafaya koydum bozmayacagim
Dayan duyumum dayaaaaaaaanDayan yarina inan
canim cevap yazmayi unutmusum...kutlarim seni darisi 70 lere olsun insallah
ay ay ay tesadüfe bak ayni seyleri ayni miktar yemisis görüyonmu senmenümü yazayım yoksa beyazcan listeden beni atar hakketen nerde o yaaa bugün görmedim özletti kendini
sabah: 1 küp şekerli neskafe
öğle 2 yumurta 1 por.haşlanmış ıspanak 1 domates
akşam yağsız 200gr kuşbaşı salata zeytin büyüklüğünde peynir
şekersiz neskafe ve 4-5 damlalı çay da içiyorum tenefüslerde
14 araliga var ama Adam seni görünce cok sasiracak bence birden bire kac Kilo eksilmis olucanzor ama değecek işalllah öznurum yaaaa
bak ben kocamın yanına 23 aralıkta gitcem derken 14 aralık oldu gidiş tarihi daha da kasmam lazımmm
salataya limon zeytinyagi diyor ama ispanaga olurmu bilmem...ya ben bu acliga dayaniyorum ya listede ne varda aynen o olsun istiyorum bir limon damlasi bile fazla olmasin..gerci bugün gani gani eksikler oldu miktarlarda ama neeeysecanini sıkma tatlim allah bi kapiyi kapatir oteki kapiyi acar.
kiz ben bunu bide ramazanda yapmaya calismistim. sana bi tavsiye ispanaga limon sıkıp yemeyi dene limon da yasak degil ya
ha gayret kizlar belirlediginiz tarihe kadar insallah zayiflayacaksiniz. sevdiklerinizin karsisina fit cikacaksiniz. sole bi bes kilo gidermis vay anam vay. bu arada bakim isvec diyetiniz bana yetisebilecekmi. ayiptir solemesi insallah bozulmaz da gunde yarim kilo kadar gidiyo sanki. bi de boyle soledim diye almaya baslarmisim oyyyyy ne fena
ben bunlara cevap yazmistim benim yerime leptopmu acliktan kafayi siyirdi nemenümü yazayım yoksa beyazcan listeden beni atar hakketen nerde o yaaa bugün görmedim özletti kendini
sabah: 1 küp şekerli neskafe
öğle 2 yumurta 1 por.haşlanmış ıspanak 1 domates
akşam yağsız 200gr kuşbaşı salata zeytin büyüklüğünde peynir
şekersiz neskafe ve 4-5 damlalı çay da içiyorum tenefüslerde
kesin siyirdi kesinzor ama değecek işalllah öznurum yaaaa
bak ben kocamın yanına 23 aralıkta gitcem derken 14 aralık oldu gidiş tarihi daha da kasmam lazımmm
al iste bunuda cevaplamistim..Allah Allah halisinasyonlar görmeye basladim dis morfinlerinden :44::44::44:canini sıkma tatlim allah bi kapiyi kapatir oteki kapiyi acar.
kiz ben bunu bide ramazanda yapmaya calismistim. sana bi tavsiye ispanaga limon sıkıp yemeyi dene limon da yasak degil ya
ben bunlara cevap yazmistim benim yerime leptopmu acliktan kafayi siyirdi ne
kesin siyirdi kesin
al iste bunuda cevaplamistim..Allah Allah halisinasyonlar görmeye basladim dis morfinlerinden :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?