hadi ya süper ama bebisi emziriyorsun sütün falan azalmasindaha gayret kizlar belirlediginiz tarihe kadar insallah zayiflayacaksiniz. sevdiklerinizin karsisina fit cikacaksiniz. sole bi bes kilo gidermis vay anam vay. bu arada bakim isvec diyetiniz bana yetisebilecekmi. ayiptir solemesi insallah bozulmaz da gunde yarim kilo kadar gidiyo sanki. bi de boyle soledim diye almaya baslarmisim oyyyyy ne fena
gelir gelir merak etme..gelmese benimki gelmezdi malum 104 kilolardan geldim bu günleresağolasın canım , aslında beklemiyordum ama görünce pek bi sevindim , ne zamandır 854 rakamını görmedim ,inşallah haftaya en geç görürüm ve ilerisi daha çabuk gelir ( amiiin )
banada öyle geliyoooormorfimin etkisi leptopa sirayet etti herhalde
hadi ya süper ama bebisi emziriyorsun sütün falan azalmasinda
gelir gelir merak etme..gelmese benimki gelmezdi malum 104 kilolardan geldim bu günlere
hayatim bulabilirsen taze incir ye Irmak oluyor irmaaakdiyet yapmiyom ama sanirim odem falan gidiyo simdilik. gerci sutumde de azalma var ama. rezene aldirdim bizimkine. biraz ictim aksam. belki biraz faydasi olur
hayatim bulabilirsen taze incir ye Irmak oluyor irmaaak
ay evet askim beyazpeynir...allahtan 2 günde bir haslanmis yumurta var..hic degilse ondan mahrum degilim
kiz karar verdim yarin kasaptan tamamen yagsiz etten kiyma cektirecegim...yagsiz tavada kavururum yada firinda pisiririm böylede yagsiz pistigi icin ev fazla kokmaz....bu iki hafta böyle idare edecegim napalim artik
bardaga birde dolu taraftan bakmak lazim degilmi...bende yaza Dogru bademcik ameliyati olayim bari ..mecburi birsey yiyemem eksik gedik tamamlanir
unutmammi 11 de meydanlardayiz..sen ceco wintersun ben ama sende iyi gidiyorsun haaa ay ben bu ayin 11 ini gercekten cok merak etmeye basladim...ama bizim isvec bittince biraz genlesecegimiz gevseyecegimiz kesin gibi avantaj sana geciyor bu durumda ama bu isvec dieti en azindan 5 Kilo garantiliyor yani sunun surasinda 11 ine ne kaldi canimslm kızlar yıne muhabbetler ılerlemıs
ıremle öznura uyup ısvec yapasım var ama ben kırmızı et yemıyorum malesef
bırı bana desekı onun yerıne beyaz et olur yaparım
neyse öznurcum unutmasın 11 aralıga kadar benımlede ıddası var:)
ben 4 gundur cook dıkkat edıyorum bu sefer karalıyım bu işi bitircem
ne cıkolata ne abur cubur surmedım agzıma
sadece 1 dılım kepek ekmegı yedım dun yanı ekmegı bıle kestım
ıyı kılo verene kadar ekmekte yemıycem kararlıyım meyveyı bıle tuketmıyorum nerdeyse
menüm
sabah
elma sırkelı su+sarımsakcayı+yesılcay 1 parca peynır 4 yesılzeytın
ara 2 cevız 3gunkurusukayısı 2 kepeklı kraker
öğlen 2tane derısız teflonda yagsız kızarmıs but yagsız salata
ara 5ı1 arada sırkelı su
aksam
2kase yagsız tarhana corbası bıraz yagsız az tuzlu yesıllık salatası
ara
elmasırkelı su+2 bardak 5ı1 arada
enaz 2.3lıtrede su hemıde karbonatlı:)
ben de dolu tarafla aklım sıra tesellı oluyorum ama bos tarafı daha agır basıyor malesef ama eksık gedık konusunda haklısın canım
canım bu elma suyu sirkesi kullanımın biraz fazla geldi bana zararı dokunmasın:44:slm kızlar yıne muhabbetler ılerlemıs
ıremle öznura uyup ısvec yapasım var ama ben kırmızı et yemıyorum malesef
bırı bana desekı onun yerıne beyaz et olur yaparım
neyse öznurcum unutmasın 11 aralıga kadar benımlede ıddası var:)
ben 4 gundur cook dıkkat edıyorum bu sefer karalıyım bu işi bitircem
ne cıkolata ne abur cubur surmedım agzıma
sadece 1 dılım kepek ekmegı yedım dun yanı ekmegı bıle kestım
ıyı kılo verene kadar ekmekte yemıycem kararlıyım meyveyı bıle tuketmıyorum nerdeyse
menüm
sabah
elma sırkelı su+sarımsakcayı+yesılcay 1 parca peynır 4 yesılzeytın
ara 2 cevız 3gunkurusukayısı 2 kepeklı kraker
öğlen 2tane derısız teflonda yagsız kızarmıs but yagsız salata
ara 5ı1 arada sırkelı su
aksam
2kase yagsız tarhana corbası bıraz yagsız az tuzlu yesıllık salatası
ara
elmasırkelı su+2 bardak 5ı1 arada
enaz 2.3lıtrede su hemıde karbonatlı:)
bi arkadaş pekmezli yumurta yerdi ve bulgur pilavıı süt için
unutmammi 11 de meydanlardayiz..sen ceco wintersun ben ama sende iyi gidiyorsun haaa ay ben bu ayin 11 ini gercekten cok merak etmeye basladim...ama bizim isvec bittince biraz genlesecegimiz gevseyecegimiz kesin gibi avantaj sana geciyor bu durumda ama bu isvec dieti en azindan 5 Kilo garantiliyor yani sunun surasinda 11 ine ne kaldi canim
ah keske Beyaz et olur deseler herkesten cok ben sevinecegimvalla kırmızı et yemıyorum maalesef yoksa bende takılcam sıze hazır gaza gelmısken tavuk yesem olmazmı
bulgur pilavi ise yariyo bilihom ama cok ta gaz yapiyomus. ama pekmezli yumurtanin adi bile midemi bulandirdi kiz
Allah yardimcin olsun gülayim..kiz cadolos yokmu bu gecedun gece dedim ya kiz uyurken uyuyayim diye. cadi uyumadi. gece ikiye kadar uyu.adim ikiden sonra bi uyu bi uyan yaptim. simdi de iki saat once banyo yapti kesintisiz uyudu. allah gece yardimcim olsun. bu hece uzun olacak besbelli biliyorum
evet bulgurunda marifeti cok bilhassa yasadim vallabi arkadaş pekmezli yumurta yerdi ve bulgur pilavıı süt için
ne zamana kadar kati gida yemeyeceksin ki. hani corba falan dami yiyemiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?