- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Business Damen Stoffhose Nadelstreifenhose Schlaghose Hose mit breitem Gürtel S1 | eBay
pantolon bu..siyah kumasa siyah cizgili olani en sag tarafta görünen..ama karnimi ikiye böldü resmen..bu diette 5 Kilo giderse incelebilirsem tam olucak insallah
ah keske Beyaz et olur deseler herkesten cok ben sevinecegim
kiz ben o pantolonun ustune o Kadar dar gömlek giyemem..benim yan simitlerim manken hatuna göre oldukca belirgin...kizima aldigim sadece siyah hatta simsiyah bir gönlek var icinden biraz canlica bir renk topla harika olucak ama dedigim gibi en az 5 Kilo gitmesi gerek....65 olayim soz giyinip Foto cekip koyacagimgule gule giy canim. bu gun ecim sahanede bi kadin yuksek bel kumas pantolonlar giyiyodu. ay kalca okadar cikiyodu bilse oyle gorundugunu eminim giymezdi. sonra programin tulumunu giydi. allahim nasil yakisti iste dedim secimler insani nasil kotu gosteriyo. sende dikkat ette oyle goruniyosan sakin ha sakin giyme
aslanim benim kim tutar seniyapanlar vardı aslında kkdaki sayfada dur ben bi inceliyim
babam yasında amelıyat olursan bademcıkten bole oluradam 27 yasında cocuk amaleyatı olunca bole oluyo ya
bana sooorallah yardimcin olsun gulum ya. cok zor aclik coook.
allah yardimcin olsun gulum ya. cok zor aclik coook.
hadi be gercektenmiöznurrrr 13 günü bitirmiş biriii mucizevi bi insan o:)))
89.7 den 80.7 inanamadımmmmm yaa süperr
evet fazla ama napiyim arada kaçırıyorumGünaydın kızlar hepinize güzel bir pazar dilerim
Tatlım makarna miktarı fazla değilmi bir de meyveyi öğlen veya ara öğünlerinde yersen daha sağlıklı olur bence
bana öyle geliyorki bu hafta listete yüksek rakamlarla birinciligi zorlayacagiz..bu hafta en basarili hafta olacak gibi listedeaslında cogu zaman hıssetmıyom agrıdan açlıgı ama bugun 6oldu henuz bunun 9gunu daha var:)heralde bu cumada senınle cekısıcez ben aclıktan zayıflayacam sende malum suttu dogumdu derken epeyce yorulup vercen ıılesısınce hızlı bı tırmanısa gecerım heralde:)
bana soooracligi bana soooooooooooooooor
misafirlikteydim mecbur yedim canımpoğaça ve elmalı pasta yerine yoğurt yemeyi dene cnm
Aleyküm selam banuşum ne güzel işte gez canım strese birebir
Günaydın canım verirsin artık üzme tatlı canını isveç diyetinde başarılar
kızlarrr kötü bişey oldu sınavın tarihi belli oldu 4 ocak
ama bana büyük bi süpriz oldu kıbrısa öğretmen almıyolarmışşşşş
canım maaşallah sana ,hamile kalmadan önceki haline dönmene çok az kalmış, böyle gidersen sen bizleri hep sollarsınha gayret kizlar belirlediginiz tarihe kadar insallah zayiflayacaksiniz. sevdiklerinizin karsisina fit cikacaksiniz. sole bi bes kilo gidermis vay anam vay. bu arada bakim isvec diyetiniz bana yetisebilecekmi. ayiptir solemesi insallah bozulmaz da gunde yarim kilo kadar gidiyo sanki. bi de boyle soledim diye almaya baslarmisim oyyyyy ne fena
ne kadar zamanını aldı peki senin bu rakamlara inemn ? inşallah canım ya ,bu sefer daha bi azimliyim sanki kendimce,hırs yaptımgelir gelir merak etme..gelmese benimki gelmezdi malum 104 kilolardan geldim bu günlere
gülaycım ben de bol su tüketiminin süt yaptığını biliyorum emziren yakınlarımdan , hatta yakın arkadaşım her emzirmeden önce mutlaka 1 bardak su içer sırf süt olsun diyetaze inxir degil de annem kuru incir receli getirmis. bol bol ondan yedim. ama ne kadar etkisi oldu bilemem.
hamilelik bittti kızım mide bulantısı da biiti senin için... dilamız için katlancan yapcak bişey yok bak kaç tane teyzesi var onun
haakkket öz teyzesi nerde.. nerde o cadalozzz farkettiysen hiç muhattap olmadım aman gelmiş bi deli millletin canını sıkacak dediminsanların başka hiç mi işi yok dedim
hadi be gercektenmisoklardayim..zaten bu dieti 13 gün sürdürmek basli basina basari neticede süper olmus ha ..acaba ben bende 10 Kilo olmadi 9 hatta 8 düsünsene 71,4 ten 61-62 lere o pantolon bana bol bile gelir boool
bana öyle geliyorki bu hafta listete yüksek rakamlarla birinciligi zorlayacagiz..bu hafta en basarili hafta olacak gibi listede
selam kızlar
misafirlikteydim mecbur yedim canım
hayırlısı buymuş demekki kaptancım üzülme...
bu arada dün sizi okuyunca gaza geldim ve ben de isveç diyetine başladım
menüm kızlar
sabah:1 fincan tek şekerli kahve
öğle:2 yumurta,1 porsiyon ıspanak,1 domates
akşam:200 gr haşlanmış et,1 kase yeşil salata
kiz ispanaktan bir catal alana Kadar benimde agzimin suyu akiyordu..ki en sevdigim sebzelerden biridir..bir catal aldim allahim yok böyle bir sey...aclik öyle gelip gidiyor ama caysizlik dolapta kazanla bekleyen asure zorluyor beni ama kendimden eminim yemem..inat ettim dedimse yaparim dedim herife...ona ispat icin olsa gene yemem..ya benim bu herifle cakmam olmasa ben bir tip sahibi olamazdim ya neeyse..aslınnda yedıgın ıspanaktan bır parca yıyebılıyor olsaydım ii olurdune kadar gozum donuyosa artık tabı kendımı ıı hıssedınce bole ıstıyo canım yoksa aclıkta gelmıyo rabbım bı sekılde yardım edıyor aclıgı dusunmemeye calıs canım aklıan bır suru cıcı kıyafetler getır
canim 3-4 sene..her sene 10 Kilo verdim...verdiklerimin hicbirini birsonraki sene almadim..genellikle yürüdüm az yedim..hayatimda ilk defa listeye bagli diet yapiyorum birdahada yapmamcanım maaşallah sana ,hamile kalmadan önceki haline dönmene çok az kalmış, böyle gidersen sen bizleri hep sollarsın
ne kadar zamanını aldı peki senin bu rakamlara inemn ? inşallah canım ya ,bu sefer daha bi azimliyim sanki kendimce,hırs yaptım
gülaycım ben de bol su tüketiminin süt yaptığını biliyorum emziren yakınlarımdan , hatta yakın arkadaşım her emzirmeden önce mutlaka 1 bardak su içer sırf süt olsun diye
irem bende cadolos hakkında senin gibi düşündüm ilk başta , konuşur sataşır gider diye düşünmüştüm ama meğer sonradan işin yüzü açığa çıktı
bende aksam üstü disciden gelince uzandigim yerde icim gecmis yarim Saat falan..Karadayi baslayinca herif kaldirdi..hiiic uykum yokbu motiveyle hala aç mısın ??
yaaa öğleden sonra uyudum yaaa şimdi uykum yok ama atıştırmak istiyorum uyuyayım diyorum sabah tartıya çıkayım diyorum
ama dediklerimin hiçbirini yapmadan öölece oturup duruyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?