80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gule gule giy canim. bu gun ecim sahanede bi kadin yuksek bel kumas pantolonlar giyiyodu. ay kalca okadar cikiyodu bilse oyle gorundugunu eminim giymezdi. sonra programin tulumunu giydi. allahim nasil yakisti iste dedim secimler insani nasil kotu gosteriyo. sende dikkat ette oyle goruniyosan sakin ha sakin giyme

babam yasında amelıyat olursan bademcıkten bole olur adam 27 yasında cocuk amaleyatı olunca bole oluyo ya

cadaloza msj attim ama cvp vermedi en son yemek hazirlayacam diyodu gicik face gecen haftaki viyana ve budapeste resimlerini atmis. coook kiskqndim cooook

kiz ben o pantolonun ustune o Kadar dar gömlek giyemem..benim yan simitlerim manken hatuna göre oldukca belirgin...kizima aldigim sadece siyah hatta simsiyah bir gönlek var icinden biraz canlica bir renk topla harika olucak ama dedigim gibi en az 5 Kilo gitmesi gerek....65 olayim soz giyinip Foto cekip koyacagim

yapanlar vardı aslında kkdaki sayfada dur ben bi inceliyim
aslanim benim kim tutar seni

öznurrrr 13 günü bitirmiş biriii mucizevi bi insan o:)))

89.7 den 80.7 inanamadımmmmm yaa süperr

allah yardimcin olsun gulum ya. cok zor aclik coook.

aslında cogu zaman hıssetmıyom agrıdan açlıgı ama bugun 6oldu henuz bunun 9gunu daha var:)heralde bu cumada senınle cekısıcez ben aclıktan zayıflayacam sende malum suttu dogumdu derken epeyce yorulup vercen ıılesısınce hızlı bı tırmanısa gecerım heralde:)

öznurrrr 13 günü bitirmiş biriii mucizevi bi insan o:)))

89.7 den 80.7 inanamadımmmmm yaa süperr
hadi be gercektenmi soklardayim..zaten bu dieti 13 gün sürdürmek basli basina basari neticede süper olmus ha ..acaba ben bende 10 Kilo olmadi 9 hatta 8 düsünsene 71,4 ten 61-62 lere o pantolon bana bol bile gelir boool

bana öyle geliyorki bu hafta listete yüksek rakamlarla birinciligi zorlayacagiz..bu hafta en basarili hafta olacak gibi listede

bana sooor acligi bana soooooooooooooooor

aslınnda yedıgın ıspanaktan bır parca yıyebılıyor olsaydım ii olurdune kadar gozum donuyosa artık tabı kendımı ıı hıssedınce bole ıstıyo canım yoksa aclıkta gelmıyo rabbım bı sekılde yardım edıyor aclıgı dusunmemeye calıs canım aklıan bır suru cıcı kıyafetler getır

selam kızlar

misafirlikteydim mecbur yedim canım
kızlarrr kötü bişey oldu sınavın tarihi belli oldu 4 ocak

ama bana büyük bi süpriz oldu kıbrısa öğretmen almıyolarmışşşşş

hayırlısı buymuş demekki kaptancım üzülme...

bu arada dün sizi okuyunca gaza geldim ve ben de isveç diyetine başladım
menüm kızlar
sabah:1 fincan tek şekerli kahve
öğle:2 yumurta,1 porsiyon ıspanak,1 domates
akşam:200 gr haşlanmış et,1 kase yeşil salata

canım maaşallah sana ,hamile kalmadan önceki haline dönmene çok az kalmış, böyle gidersen sen bizleri hep sollarsın
gelir gelir merak etme..gelmese benimki gelmezdi malum 104 kilolardan geldim bu günlere
ne kadar zamanını aldı peki senin bu rakamlara inemn ? inşallah canım ya ,bu sefer daha bi azimliyim sanki kendimce,hırs yaptım
taze inxir degil de annem kuru incir receli getirmis. bol bol ondan yedim. ama ne kadar etkisi oldu bilemem.
gülaycım ben de bol su tüketiminin süt yaptığını biliyorum emziren yakınlarımdan , hatta yakın arkadaşım her emzirmeden önce mutlaka 1 bardak su içer sırf süt olsun diye

irem bende cadolos hakkında senin gibi düşündüm ilk başta , konuşur sataşır gider diye düşünmüştüm ama meğer sonradan işin yüzü açığa çıktı

hadi be gercektenmi soklardayim..zaten bu dieti 13 gün sürdürmek basli basina basari neticede süper olmus ha ..acaba ben bende 10 Kilo olmadi 9 hatta 8 düsünsene 71,4 ten 61-62 lere o pantolon bana bol bile gelir boool

bu motiveyle hala aç mısın ??

yaaa öğleden sonra uyudum yaaa şimdi uykum yok ama atıştırmak istiyorum uyuyayım diyorum sabah tartıya çıkayım diyorum

ama dediklerimin hiçbirini yapmadan öölece oturup duruyorummm

bana öyle geliyorki bu hafta listete yüksek rakamlarla birinciligi zorlayacagiz..bu hafta en basarili hafta olacak gibi listede

sanırım öle ama benım bunye bıraz manyaktır yavas calısır belkıde veremez neyın kendı kendımın katılı olurum o zaman

kızzzzzz musab emmeyi bitirdimiydi ki??? soruma bak yalnız süper süper süperrr dilbilgisi:44::44:

kiz ispanaktan bir catal alana Kadar benimde agzimin suyu akiyordu..ki en sevdigim sebzelerden biridir..bir catal aldim allahim yok böyle bir sey...aclik öyle gelip gidiyor ama caysizlik dolapta kazanla bekleyen asure zorluyor beni ama kendimden eminim yemem..inat ettim dedimse yaparim dedim herife...ona ispat icin olsa gene yemem..ya benim bu herifle cakmam olmasa ben bir tip sahibi olamazdim ya neeyse..

canim 3-4 sene..her sene 10 Kilo verdim...verdiklerimin hicbirini birsonraki sene almadim..genellikle yürüdüm az yedim..hayatimda ilk defa listeye bagli diet yapiyorum birdahada yapmam

bende aksam üstü disciden gelince uzandigim yerde icim gecmis yarim Saat falan..Karadayi baslayinca herif kaldirdi..hiiic uykum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…