80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah: 1kk peynir ve 1dlm buğday ekmeği ile tost, 1domates,3zeytin,roka tere maydanoz, 1haşlanmış yumurta
öğle yok gec yapıyorum kalvaltıyı
akşam: 1kepçe işkembe çorbası,yeşillik 2 dolma
aralarda türk kahvesi, meyve

spor yok ayol bıraktım sporu bacağımda ağrı yapıyor maalesef :18:

ben b unu cevaplamistim

bunuda cevapladim

yok artik yaaaaa bunuda cevaplamistim

sabah: 1kk peynir ve 1dlm buğday ekmeği ile tost, 1domates,3zeytin,roka tere maydanoz, 1haşlanmış yumurta
öğle yok gec yapıyorum kalvaltıyı
akşam: 1kepçe işkembe etli un corbası, 2dolma
aralarda türk kahvesi, meyve

ay adet oldum meyveleri balla karıştırıp yiyorum :26::26:

öznur isvece yarın başlayan bi ekip var
yazdım orayada sende ekle bilgilerini
adresi ver ekleyeyim gerci onlar yarin basliyormus biz tecrübeliyiz koca bir yili ay pardon gunu bitirdik
sanırım öle ama benım bunye bıraz manyaktır yavas calısır belkıde veremez neyın kendı kendımın katılı olurum o zaman
ay Allah korusun hicbir emek karsiliksiz kalmaz az yada cok ille gider kafana takma sen

kizlar benim Avatar resmide asureye yada kizarmis ekmek peynire bakan zavalli halim gibi geliyor gözüme..yok yok ben kesin siyirdim

adresi ver ekleyeyim gerci onlar yarin basliyormus biz tecrübeliyiz koca bir yili ay pardon gunu bitirdik
ay Allah korusun hicbir emek karsiliksiz kalmaz az yada cok ille gider kafana takma sen

inşallah öle olur ya bılerek cumaya kaar tartılmıyom ınat ettım rakamı bırden gorup sasırıp sevınmek ıstiyorum

isveçlilerrr su içmeyi unutmayın önemliiiii
2 litremi bitirdim cok sükür yarin 2,5 litre icecegim unutmazsam tabi

prenses ve duyum başlangıç kilolarınızı versenize bi
71.4 göbek:94 cm Dogru ölctüysem tabi istersen kol bacak hepsini ölcüp yazayim

kizlar ya ben pazartesi kirmizi kart görücem ilk hafta zararli basliyorum isvecdietine nerden baksan 1-2 Kilo su toplayacagim neticede...:26::26::26: ay bu yüzden hiic veremezsem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…