- 7 Mart 2011
- 7.389
- 8.066
- 398
- 36
kızzzzzz musab emmeyi bitirdimiydi ki??? soruma bak yalnız süper süper süperrr dilbilgisi:44::44:
ben b unu cevaplamistimaslınnda yedıgın ıspanaktan bır parca yıyebılıyor olsaydım ii olurdune kadar gozum donuyosa artık tabı kendımı ıı hıssedınce bole ıstıyo canım yoksa aclıkta gelmıyo rabbım bı sekılde yardım edıyor aclıgı dusunmemeye calıs canım aklıan bır suru cıcı kıyafetler getır
bunuda cevapladimcanım maaşallah sana ,hamile kalmadan önceki haline dönmene çok az kalmış, böyle gidersen sen bizleri hep sollarsın
ne kadar zamanını aldı peki senin bu rakamlara inemn ? inşallah canım ya ,bu sefer daha bi azimliyim sanki kendimce,hırs yaptım
gülaycım ben de bol su tüketiminin süt yaptığını biliyorum emziren yakınlarımdan , hatta yakın arkadaşım her emzirmeden önce mutlaka 1 bardak su içer sırf süt olsun diye
irem bende cadolos hakkında senin gibi düşündüm ilk başta , konuşur sataşır gider diye düşünmüştüm ama meğer sonradan işin yüzü açığa çıktı
yok artik yaaaaa bunuda cevaplamistimbu motiveyle hala aç mısın ??
yaaa öğleden sonra uyudum yaaa şimdi uykum yok ama atıştırmak istiyorum uyuyayım diyorum sabah tartıya çıkayım diyorum
ama dediklerimin hiçbirini yapmadan öölece oturup duruyorummm
adresi ver ekleyeyim gerci onlar yarin basliyormus biz tecrübeliyiz koca bir yili ay pardon gunu bitirdiköznur isvece yarın başlayan bi ekip var
yazdım orayada sende ekle bilgilerini
ay Allah korusun hicbir emek karsiliksiz kalmaz az yada cok ille gider kafana takma sensanırım öle ama benım bunye bıraz manyaktır yavas calısır belkıde veremez neyın kendı kendımın katılı olurum o zaman
yok canım emiyo günde 1-2 kez
süpperrr olmuş ne var
hosgeldin hayatim ..saglik olsun derslerin daha önemli biz hep buralardayiz neticedehanımlaaaarr ben geldim, bilgisaayrım yapıldı çok mutluyum:126: ama bu hafta sınavlarım var
kiz ispanaktan bir catal alana Kadar benimde agzimin suyu akiyordu..ki en sevdigim sebzelerden biridir..bir catal aldim allahim yok böyle bir sey...aclik öyle gelip gidiyor ama caysizlik dolapta kazanla bekleyen asure zorluyor beni ama kendimden eminim yemem..inat ettim dedimse yaparim dedim herife...ona ispat icin olsa gene yemem..ya benim bu herifle cakmam olmasa ben bir tip sahibi olamazdim ya neeyse..
canim 3-4 sene..her sene 10 Kilo verdim...verdiklerimin hicbirini birsonraki sene almadim..genellikle yürüdüm az yedim..hayatimda ilk defa listeye bagli diet yapiyorum birdahada yapmam
bende aksam üstü disciden gelince uzandigim yerde icim gecmis yarim Saat falan..Karadayi baslayinca herif kaldirdi..hiiic uykum yok[
/cakman olması ii hayatta herkese lazım azim edip gaza gelmesi içinay canım bak ıste bu yuzden amelıyat olabırsın ıstesende yıyemeyecen ıcın buzdalabını rahatca acıyom yemeklere bakıyom kendımden cok emınım yanı yıyemeyecem konusunda hatta esıme yemek yerken bulasıyom hemen beım ıcın sundan ye bundan ye dıye zavallım aklımı kacırdıgımı dusunuyo aclıktan hemen odaya goturuyo yatırıyo benı nasıl bı pskopatsın dıyoo 52:
adresi ver ekleyeyim gerci onlar yarin basliyormus biz tecrübeliyiz koca bir yili ay pardon gunu bitirdik
ay Allah korusun hicbir emek karsiliksiz kalmaz az yada cok ille gider kafana takma sen
2 litremi bitirdim cok sükür yarin 2,5 litre icecegim unutmazsam tabiisveçlilerrr su içmeyi unutmayın önemliiiii
71.4 göbek:94 cm Dogru ölctüysem tabi istersen kol bacak hepsini ölcüp yazayimprenses ve duyum başlangıç kilolarınızı versenize bi
kiz arkadaslardan biri 2 dolma yemis menusunde okudum..sanada cok lüks birseymis gibi geldimi...bana cok lüks geldi vallakiz ispanaktan bir catal alana Kadar benimde agzimin suyu akiyordu..ki en sevdigim sebzelerden biridir..bir catal aldim allahim yok böyle bir sey...aclik öyle gelip gidiyor ama caysizlik dolapta kazanla bekleyen asure zorluyor beni ama kendimden eminim yemem..inat ettim dedimse yaparim dedim herife...ona ispat icin olsa gene yemem..ya benim bu herifle cakmam olmasa ben bir tip sahibi olamazdim ya neeyse..
canim 3-4 sene..her sene 10 Kilo verdim...verdiklerimin hicbirini birsonraki sene almadim..genellikle yürüdüm az yedim..hayatimda ilk defa listeye bagli diet yapiyorum birdahada yapmam
bende aksam üstü disciden gelince uzandigim yerde icim gecmis yarim Saat falan..Karadayi baslayinca herif kaldirdi..hiiic uykum yok[
/cakman olması ii hayatta herkese lazım azim edip gaza gelmesi içinay canım bak ıste bu yuzden amelıyat olabırsın ıstesende yıyemeyecen ıcın buzdalabını rahatca acıyom yemeklere bakıyom kendımden cok emınım yanı yıyemeyecem konusunda hatta esıme yemek yerken bulasıyom hemen beım ıcın sundan ye bundan ye dıye zavallım aklımı kacırdıgımı dusunuyo aclıktan hemen odaya goturuyo yatırıyo benı nasıl bı pskopatsın dıyoo 52:
2 litremi bitirdim cok sükür yarin 2,5 litre icecegim unutmazsam tabi
71.4 göbek:94 cm Dogru ölctüysem tabi istersen kol bacak hepsini ölcüp yazayim
kiz arkadaslardan biri 2 dolma yemis menusunde okudum..sanada cok lüks birseymis gibi geldimi...bana cok lüks geldi valla
ayy bırı dolmamı dedııııııı nama namaamammaben heralde bır aydaha dolma yıyemem15 gın sıvı gıdalar ondan sonra katıya yavasca gececegıme gore fr gıt hemn dolma yede demez sanırım pure tıpı seler onerır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?