kizlar ya ben pazartesi kirmizi kart görücem ilk hafta zararli basliyorum isvecdietine nerden baksan 1-2 Kilo su toplayacagim neticede...:26::26::26: ay bu yüzden hiic veremezsem ya
kim dedi...oruclunun yaninda yemek yemek su icmek gibi birsey kim dedi laaayn dolma diye..picakliicam ha aciz ac elinsaf2 litremi bitirdim cok sükür yarin 2,5 litre icecegim unutmazsam tabi
71.4 göbek:94 cm Dogru ölctüysem tabi istersen kol bacak hepsini ölcüp yazayim
ayy bırı dolmamı dedııııııı nama namaamammaben heralde bır aydaha dolma yıyemem15 gın sıvı gıdalar ondan sonra katıya yavasca gececegıme gore fr gıt hemn dolma yede demez sanırım pure tıpı seler onerır
kim dedi...oruclunun yaninda yemek yemek su icmek gibi birsey kim dedi laaayn dolma diye..picakliicam ha aciz ac elinsaf
bu ayın sonunda kaynanama gıdıcez samsuan 1 aylık ızın kullanıcak esım kaynanmada amerıkaya ucacak bizimle bir kaç gün gecirip la kadın amelıyat oldum gecmıs olsun dıyecegıen sımdı kıloda verırısın sen dıyo ıkı gun sonra gorumcem netten yazdı kız 2kılo vermısım dıye resım cekmıs kendıne nette koymus kayananm bıraz bos bogazdır bana kızıyla hava atmaya calısırken ay korse gıydıde kıloyu sakladı bunun kılo verecegıde yok dedıı kızı içinaklımı bulanıyo bu kanıdın yoksa saflıgından mı bızı yarıstırıyo anlamadım gıttı
sanada ıı gecelerneyse kizlar ben yavas yavas yatagima cekiliyorum yoksa is cigrindan cikacak..bakalim yarin kac Kilo gelicem..birde 72 gelirmisimpicaklarim lan baskülü o kadar
hepinize iyi geceler
hosgeldin hayatim ..saglik olsun derslerin daha önemli biz hep buralardayiz neticede
evet benbiri dahami isvec dietine basladim dedi ben hayalmi gördüm:44::44:
evet canım büyüdü zaten hep zorla emzirdim sütüm de hep yetersizdisütün kesilmesin diecektim ama zaten musab ta büyümüş baya kocaaa delikanlı sütsüzlük koymaz ona artık
bugün 2 litreyi zorla içtim su içemem ben normaldeisveçlilerrr su içmeyi unutmayın önemliiiii
89.5 canımprenses ve duyum başlangıç kilolarınızı versenize bi
hoş geldin ve kolay gelsin başarılarrevet canım üzülüyorum muhabbetlerden geri kaldım diye geçmiş falan yapamadım uzun zamandırdönüşüm muhteşem olacak canlarım haydi ben kaçar yarına 2 sınavım var
prenses 3. müzü yapmaya çalıştım ekranda görünüyo buraya çıkmıyo yarın bi daha deniycem canım
ben hayatimda hic ekmekten bu Kadar uzak kalmamistim haa..yarinda yok...3.gün 1 dilim ekmek hakkim var mucize olacak valla bukadar Zaman ekmek yememek
babam yasında amelıyat olursan bademcıkten bole oluradam 27 yasında cocuk amaleyatı olunca bole oluyo ya
hanımlaaaarr ben geldim, bilgisaayrım yapıldı çok mutluyum:126: ama bu hafta sınavlarım var
canım ya ben kaçırmışım mesajını şimdi gördüm.bizimle cuma yarışmalarında olmak istiyorsan kapımız sana açıktam benden bahsetmissin canim ya..benimde söyle bir yarisacak gaza gelip getirecek birilerine ihtiyacim vardi..gerci biz 4 kisi 1 aylik bir yarisa girdik ama Hazir yaristayken bir iki yarisida aradan cikarabilirim yanivay ne cok yönlülük diye buna diyorlar herkalde
canım bu elma suyu sirkesi kullanımın biraz fazla geldi bana zararı dokunmasın:44:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
İnşallah bugünde hepimiz için çok verimli geçer
Bugün öğleye kadar evdeyim şükürhem biraz iş yaparım hemde biraz keyif
Öğleden sonrada artık büyük cadıya kışlık bot ve mont bakmaya gidiceğiz
Gitmeden spor çantamıda hazırlayacağım ki kızları direk eve bırakıp hiç eve çıkmadan Spor salonuna atayım kendimide Havuzda bir güzel yüzeyim
Tabi önce bir duş almam şart dışarı çıkmadanmalum reglm yeni bitti
Hazır cimcimem uyurken bir duşa atayım kendimide ondan sonra rahat oturayım
Valla kiloların patır patır gideceğini bilsem inan aylarca ağzıma sürmem ama benim bünye fazla kesincede direnişe geçiyor
İnşallah karşılığını kat kat fazlasıyla alacaksın canım
Tekrar geçmiş olsun
Hala geçmedimi ağrıların :44: Benim küçük kuzu ameliyat olduğunda hemen geçti sanıyorduk ertesi gün meğer kuzum ne çok acı çekmiş:26: Rabbim kimseyi sağlıkla terbiye etmesinAminnnnnnnnnnnn
Hadi gözün aydın
İnşallah bir daha asla bozulmaz
Herkese günaydın kızlar kahveler benden akşam iyi kaynatmışsınız yine
Eki Görüntüle 865630
minikeksper sabret canım inş bi an önce geçer iyi yönünden bakalım harika kilo vereceksin:13:
İrem ve bilgisever szilere allah zihin açıklığı versin
İsveçlilere de bolll bolll sabırlar diliyorum başarılar:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?