kararlısın yani
illede yapıcan öylemi
kızım git işine bak moralini bozmak istemiyorum ama evde yalnızsın fenalaşsan biz napıcaz
ekrandan elimizi uzatıp sana lahmacun yediremeyiz ..
kendimi vasviye gibi gördüm ama ,napıyım kıyamam sana
gelmeyin layn ustume picaklarim acimam.....herifin tehditi yuzunden biraktim zaten.sen çükük halka falan deyilsinde bu diyet çok sert
çok geçmiş olsun birdahada böyle şeyler yapma be canım..senin ne kadar iradeli olduğunu hepimiz zaten biliyoruz,,kendini böyle paralamadanda kilo verirsin sen ..bir öznur daha bir irem daha yok.kocalarınız sizi böylede çok seviyor .ama diri tabi ölmüş hatun işlerine yaramaz
.yettinizz leynnnnnn
bırakın şunu garii
ayyy canım benim sağol
ama ööle bişey olursa diyet filan düşünmeme dalarım şekere tatlıya lahmacunaaaaa
benim oyum sanaa
aynı fikirdeyim kızların moralini bozmak istemem ama doğruya doğru şimdi.işin ucunda sağlıkları var:26:
gel vatandaş gelsağlığa EVET isveçe HAYIIRR
gelmeyin layn ustume picaklarim acimam.....herifin tehditi yuzunden biraktim zaten.
Dieti birakmazsan hastanalik oldugunu soylerim dedi..ay cakma geldi gozumun onune aman aman dedim dieti birakirim gene rezil etmem kendimi...normal hayatima dondum.ama bu uc gunluk olum dieti sanirim fazlasiyla kilo almama srbep olacak neeyse cekicez cezasini artik
kız bu ne
oğlanı uyuttum geldim ne istiyosunuz bizim isveçten yazık günah
kız bu ne
gel vatandaş gelsağlığa EVET isveçe HAYIIRR
kız bu ne
iyiki çakma var desene
o daplmasa hala bırakmıycak diyeti hatun
ayyy kızz duyumm
pıçanı almışken şöyle karnıma karnıma sallada ,karın yağlarımı kesiver birazz:104:
çok sevaba girersin kızz
kızlar yıne yurutmusunuz sohbetı
duyumcum senın adına uzuldum dıyetı yarım bıraktın dıye ama saglıktan kıymetlı degıl canım bosver
ırem dayanabıldıgı yere kadar devam eder ınsallah guzelde kılo verır
menüm
sabah 3kasık lor yarımdomates yarım sıvrıbıber salatalık
ara 1 cevız yesılcay sarımsak cayı
öğlen corba yesıllık salatası 1 tatlı kasıgı sıvıyagla
ara yesılcay hıpokrat kahvesı 3 dıyet karaker 2 cevız
aksam1 tabakzeytınyaglı kerevız 1 porsıyon kerevız salatası 4 5 roka
2lıtre su
kızlar yıne yurutmusunuz sohbetı
duyumcum senın adına uzuldum dıyetı yarım bıraktın dıye ama saglıktan kıymetlı degıl canım bosver
ırem dayanabıldıgı yere kadar devam eder ınsallah guzelde kılo verır
Allah eylulcum demeseydin keske bunu simdi taslanican
dur durrrrr ben alkışlıycam
slm kizlar. bugun erzuruma gittik. kizimin kalbinde.bi delik var gercekten ama butun bebeklerde olan biseymis ve 8 aylikken ancak kapanirmis. nasil bir oh cektim anlatamam. sonrasinda da diger cucuklerin gonlunu gormek icin gezdik ama son zamanina dogru artik yurumeye mecalim kalmamisti. simdi sukur evimize geldik sanirim dr isimiz bitti. seytan kulagina kursun diyeyim ben yinede:)))
Ben nisafirleri uğurladım ortalığı toparladım attım kendimi adaşım hürremi izlerken bi gözümde sizde olsun dedim kolay gelsin adaşım sana iyi dayanmışsın hamsilere afiyetolsun canım ellerine sağlık
çok şanslısın ben pazara gitmezsem yandım kalırız dondurucudakilere bende sebzesiz yapamayanlardanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?