80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aklımdayken yediklerimide yazayım

Uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan elma sirkeli sıcak su

Kahvaltı;
1 Fincan yeşil çay
kaşarlı sandeviç ( ufak kepekli ekmeğe )

ara;
1 Fincan yeşil çay
1 elma
1 mandalina

Öğlen;
1 kaşarlı tost ( çok işim olduğundan basite kaçtım )
1 nescafe

ara;
1 çay bardağı süt + 1/2 çay bardağı leblebi

akşam;
1 kase Telşehriye çorbası
Bol hamsi buğlama
3 dilim patates
1 bardak portakallı gazoz ( onu içmeseydim süper olurdu ama işte oldu bir kere )

gece;
1 ufak tabak patlamış mısır

Allah eylulcum demeseydin keske bunu simdi taslanican

kız taslamasınlar:)zor dıyet saglıksız onuda kabul edıyorum ama dayanabılen yapsın bence
hızlı kılo vermek motıve edıyo ınsanı benımde ıhtıyacım var ama olmuyo
kırmızı et yesem bende düşünücem ama bıde aclıktan mıgrenım tutar dıye korkuyorum
1 haftadır sabah aksam 80er dakka yuruyorum yanı 2.5 saat falan
aldıgım kalorı 1300le 1500 arası bakalım cuma gunu nekadar gıdecek

Ne bileyim benim gözüm alıştı artık diğerini hatırlamıyorum sanki balık hafızalı ceco
Kadinin sesi duygusuz bir defa....buz buz
ben yaıtyorummmm kızlarrr hadi iii geceler hepinizeeee
iyi geceler canim bakalim sabaha be olucak

super ama yuruyusun cok vyani kas yapabilirsin dikkat et.tartida umdugun kiloyu goremezse emin olki kas yapmisindir yaglarin her durumda erir

canım ya bende hazırladım kuruttum arada ıcıyorum ama sen nasıl içtınde kılo verdın tarıf edermısın
gunde kackere içtın ve posasını attınmı yedınmı

sabah öğle akşam 3 kere içiyorum canım ben, yani ana yemeklerden 20 dk önce içip bitiriyorum son yudumdan sonra 20 dk bekliyorum yani aman maşallah subhanallah diyin nasar olurum bir de veremem sonra

ben de yarın hattıma para yükleticem internetim bitti bacım, gelince yine konuşuruz. sütünü bile buraya yazdıklarından öğreniyom kerata o kp var ya o kp elimde kalıcak.. benim bacımın canını yakmasın çok üzülüyorum burda:95::113::113:

valla iyiyim desem yalan essekten dusmus harpuz gibiyim ...bir yandan dis agrilarim biryandan isvec birde unuttum buraya yazmayi uyuz oldum uyuz....saka degil ha gercekten once bikini bolgesinde baslayan kasinma tum vucudumu sardi..kirmizi kirmizi leke dolu her yanim.once kadin doktoruna gittim...alerjiye benziyor dedi.krem yazdi...kremi kullandim durdu oradaki kabarcikli kasinma...bir gun sonra tum vucudumu sardi.kizim ust giyerken gordu bir ciglik atti anne sana noolmus diye...ay o dakikaya kadar badit bir kasinti diyordum.aynaya birbaktimki ne goriiim heryerim kipkirmizi tomur tomur yara...ertesi gun erkenden doktorda aldim solugu.8.30 da doktordaydim 11 civari anca cikabildim doktordan.alerji dedi hicbir tahlil falan yapmadan ciplak elle yarama dokunup ilaci yazdi saldi.kortizon kullaniyorum simdi....kadindan tiksindigimdenmidir nedir daha cok kasiniyorum.birde doktor olucak eldiven taksana..o elle baskasina dokunacak yani saglik sorunlari icinde cocuk ve koca sorunuyla surunup gidiyorum iste....yani bir dokun bin ah isit diye buna diyorlar sanirim :)

Günaydınlar herkese. Dün menü yazamadım. Kayınvalidemler burda ve diyet yalan oldu (sanırsın çok katı gidiyordu). Neyse artık yarın çanta yiyince dank eder belki :)
Geçmiş yapamadım ama isveç diyetlileri çooook merak ediyorummmmm. Umarım herşey güzel gidiyordur; bol bol kilo veriliyordur. Herkese güzel bir gün diliyorum :)

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Çok fazla vaktim yok aslında ama yinede bir çööö diyeyim dedim
Bugün Anadolu yakasına gidiyorum gün için
Aslında günleri hiç sevmem ama eşimin akrabalarından çoğu gün olmayınca bir araya gelmiyorlar Bizde bari o bahaneyle 15 günde bir bir araya gelelim dedik hem o bahaneyle gidilen evlerde Kuran da okunmuş oluyor
Birazdan kahvaltımıda edip hemen hazırlanıp cicimeyi uyandırıp hazırlarım
Elma sirekeli suyumu içerken sizlerede bir haber vereyim dedim merak etmeyin diye

Akşam inşallah bol bol sohbet ederiz nasılsa
Herkese bol enerjili az kalorili bir gün diyorum

mesaj tekrarı olmuş

Son düzenleme:
...... abartmışım basmayı

Son düzenleme:
günaydın kızlarr

DUYUMCUM geçmiş olsun tekrar.nazarmı oldu sana ne oluyor böyle kız..
yediğin bişeymi dokundu diycem,:26:ama aç gezdin ne yedinde dokunucak..

bnde bu gün küçük kuzumun kreşte aşure etkimliği var ,öğrendikleri sureleri okuycaklarmış minikler..

oraya gidicem benim kız çok utangaç bakalım ne yapıcak o kadar insanın önünde..

bulursam yakındaki marketten kırmızı pancar alıcam ..sebze kahvesi için,birde ben deneyim bakalım..
ben yemeyerek deyil de yiyerek içerek kilo verme isteği içindeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…