- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Allah eylulcum demeseydin keske bunu simdi taslanican
Yahu bu hatun hic yakismiyor hurremlige yani sirf konusundan bakiyorum oda 3haftada bir
Yahu bu hatun hic yakismiyor hurremlige yani sirf konusundan bakiyorum oda 3haftada bir
Kadinin sesi duygusuz bir defa....buz buzNe bileyim benim gözüm alıştı artık diğerini hatırlamıyorum sankibalık hafızalı ceco
iyi geceler canim bakalim sabaha be olucakben yaıtyorummmm kızlarrr hadi iii geceler hepinizeeee
super ama yuruyusun cok vyani kas yapabilirsin dikkat et.tartida umdugun kiloyu goremezse emin olki kas yapmisindir yaglarin her durumda erirkız taslamasınlar:)zor dıyet saglıksız onuda kabul edıyorum ama dayanabılen yapsın bence
hızlı kılo vermek motıve edıyo ınsanı benımde ıhtıyacım var ama olmuyo
kırmızı et yesem bende düşünücem ama bıde aclıktan mıgrenım tutar dıye korkuyorum
1 haftadır sabah aksam 80er dakka yuruyorum yanı 2.5 saat falan
aldıgım kalorı 1300le 1500 arası bakalım cuma gunu nekadar gıdecek
inşallah canım ya hepimiz zayıf olalım dimiyayınladığın videoyu izledim canım , bende deniycem inşallah sonuç seninki kadar iyi olur
canım ya bende hazırladım kuruttum arada ıcıyorum ama sen nasıl içtınde kılo verdın tarıf edermısın
gunde kackere içtın ve posasını attınmı yedınmı
kaç haftADIR YAPIYORSUN BU KAYFEYİ
canım posasının yersen iyi olur ama ben yemiyorum yiyemedim yaniEYLÜL SILA
duyuuumm ben seni özlemişim muzur muhabbetlerini
bu gunlerde kendimi cok yalniz hissediyorum sadece bebekle vakit geciriyorum. diger cocuklara hic vaktim kalmiyo. esime gore odaya cekiliyom ondan ama napim kp nin yaninda oturmak ta istemiyom bizimki de benim yanim yerine babasinin yanini secince sonuc yalnizlik oluyo. su yedi gun de bi gecerse hayirlisiyla giderler herhalde artik. bide siz olmasaydiniz napardim ki acep. hic olmazsa buraya gelipte azicik dertlesiyorum. bide karsilikli kahve icebilsek ne guzel olurdu dimi:)))
valla iyiyim desem yalan essekten dusmus harpuz gibiyim ...bir yandan dis agrilarim biryandan isvec birde unuttum buraya yazmayi uyuz oldum uyuz....saka degil ha gercekten once bikini bolgesinde baslayan kasinma tum vucudumu sardi..kirmizi kirmizi leke dolu her yanim.once kadin doktoruna gittim...alerjiye benziyor dedi.krem yazdi...kremi kullandim durdu oradaki kabarcikli kasinma...bir gun sonra tum vucudumu sardi.kizim ust giyerken gordu bir ciglik atti anne sana noolmus diye...ay o dakikaya kadar badit bir kasinti diyordum.aynaya birbaktimki ne goriiim heryerim kipkirmizi tomur tomur yara...ertesi gun erkenden doktorda aldim solugu.8.30 da doktordaydim 11 civari anca cikabildim doktordan.alerji dedi hicbir tahlil falan yapmadan ciplak elle yarama dokunup ilaci yazdi saldi.kortizon kullaniyorum simdi....kadindan tiksindigimdenmidir nedir daha cok kasiniyorum.birde doktor olucak eldiven taksana..o elle baskasina dokunacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?