80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kadinin sesi duygusuz bir defa....buz buz
iyi geceler canim bakalim sabaha be olucak

super ama yuruyusun cok vyani kas yapabilirsin dikkat et.tartida umdugun kiloyu goremezse emin olki kas yapmisindir yaglarin her durumda erir

aslında tamda dedıgın gıbı tartı pek kılo vermısım gıbı durmuyo ama ben yedıklerımede dıkkat edıyorum
napsam acaba yuruyusumu azaltsam yoksa kas yaptım dıye gıtmıyosa bırden gıdermı sonra
ama kıyafetlerımde hafıf bollasma var farkedıyorum napsam acaba bana fıkır verın pes etmek ıstemıyorum

evvet canım malesef öle

konuşşş prenses duyumla beni sıkıştırıyo bunlarrrr
karışmayın arkadaşlarıma onlar benim rakiplerim
Canim ben bugun zehirlenmis hamambocegi misali nallari dikiyordum ya kizlarda bunu duyunca isveclileri protostoya kalkti.....donek isvecli olarak allah yardimciniz olsun diyorum
geçmiş olsun duyumcum
sağlığımız her şeyden önemli canım
kötü hissedersem bırakırım ben de

teşekkürler
normalde ben de çok karşıyım bu tarz diyetlere ama düştüm içine bi kere
baksana isveç diyetiyle bile gram gram veriyom ne vücudum varmış ama
keşke alırkende böyle dirense

canım bende senın guzel sözlerinle katılıyorum .evet canım bu hafta aclıkla basbasayım ve daha en az 5 gun daha var ac gecıcek siz olmasanız daha kotu ve krız gecırerek gecerdı gunlerım .opuyorum seni

arkadaşlar dıyetınız nasıl gıdıyor ben dunu başarılı bir şekilde kapattım bugun ise yıne aynı bır azımle gune başladım kahvaltıdan once sirkeli ballı ılık suyumu içtim ve bıraz bekledıkten sonra kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek 1 tane yumurta 1 dılımde beyaz peynır ustunede yarım lt su bu şimdilik yaptıklarım bu bugunku hedefım ara ogun olarak bı tane salatalık veya meyve yemek bıraz acıkmaya başlayıncada guzel bır eşkili salata yapıp yemeyı dusunuyorum akşama daha neyapacamı bilmiyorum yemeklerde sadece 1 kaşık yag kullanıyorum eşimde sagolsun bana destek için sen neyaparsan yerım dıyor bu gibi durumlarda insanın arkasında başarılırsın yapabilirsin zayıflarsın dıyecek sizin gibi guzel dostlara ve hayırlı bir eşe insanın ihtıyacı var ıykıde bu siteyi tanımışım

cok geçmiş olsun canım başka doktora git, özel cilt hastanesi falan varsa oraya gitsen tahlil yapsın ayrıca yediklerine dikkat et bakalım farklı yediğim bir şey varsa yeme

canım eğer kas yaptıysan bu süper bişey.
ben diyetisyene giderken kas oranım arttığı zamanlarda çok iyi olduğunu,kasımızın ne kadar çok olursa kalori yakımı o kadar çok olur derdi.belki tartıda çok çıkarsın ama sıkılaşmışsındır kas yaptıysan.daha kolay kilo verirsin.yani kas çok içimize yarar.halsiz olmazsın.bence doğru yoldasın keşke kas yapmış ol

canim coook gecmis olsun kiz antibiyotik ve isvec hiiiic birbirine bagdasmiyo. allahtan turkiyeye daha erken gelmek zorunda kalmadin ucagin bagaji((( insallah en kisa zamanda da o kuzarikliklar gider de azicik rahatlarsin.

Tünaydın kızlarrr hepimize güzel bir gün dilerim

Çok geçmiş olsun canımcım birşey alerji yapmış kesin vücudunda hemen dr a git tatlım eldivensiz de elletme ya mikrop kaptırsaydı

evet menülerini takip ediyorum gayet dikkat ediyorsun fakat yürüyüşünü yavaş yavaş artır canım kilo verdikçe dakikaları uzat ya da her gün aynı dk da yürüme kas yapman çok güzel daha çok kalori yaparsın

Çok güzel gidiyorsun canım aynen devam tatlım

Bugün nolur aşure yeme artık beyazcanımmm prensese başarılar

gel işte beraber zayıflayalım yiyerek içerek

insallah canım ya 8gundur tas catlasın 1400 kalorı alıyorum ekmek abur cubur yok kesınlıkle
salatalarıma bıle nerdeyse yag koymuyorum
sabah aksam 2.5 saat yuruyorum butun bunlara ragmen tartı eksı göstermıyosa kas yapmısımdır dıye umıt edıyorum:)
ınsallah cunku kıyafetlerımde hafıfte olsa bollasma var
bıde gunde 2kere sarımsakcayı 3 yesılcay 4hıpokratkahvesı içiyorum bıde 3 kere sırkelı su
yanı kılo vermıs olmam lazım heralde ay nolur bana gaz verın pes etmemem lazım 30 yasındayım
hıc bukadar kararlı bısekılde yedıklerıme dıkkat etmemıstım.bu sefer kesın kararlıyım
sızce yuruyusu azaltsammı ben bıde bugun mekık cekmeye basladım
hergun 200 mekık 200 ıp atlama eklemeyı dusunuyorum abartımı olur acaba
ama kendımı cook zınde hıssedıyorum yorgunluk yook cok sukur

mrb kızlar nasılsınız bakalım bugün o kadar yoğunumki netin yanından geçemyrm diyeti yapmaya çalışıyrm ama artıdayım regl olucam ondan galiba bugün gece 4 te bir kalktım aman Allahım nasıl bir mide ağrısı kıvrandım resmen ilaç falan kar etmedi 7 ye kadar hiç uyumadım sonra doktora gideyim dedim öğrencilerime kıyamadım gitmedim öğleyin yine biraz tekrar etti ama Allahtan çabuk geçti inş akşama bi daha olmaz stres var galiba biraz da sinir insanı gerçekten mahvediyor hani derler ya duvarı nem insanı gam çürütür diye gerçekten stres kadar tehlikeli bişey yokmuş mahvetti beni 3 saatte

öznurum sanada çok geçmiş olsun vücudun zayıf olduğu bi mikropla falan karşılaşmışsındır bende de sık sık bişeylere allerji olur geçmiş olsun bitanem

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] gün [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 88prenses22 [/TD] [/TR]
[TR][TD] başlangıç [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1.gün [/TD] [TD] 75.6 [/TD] [TD] 89 [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2.gün [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 88.7 [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3.gün [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 88.4 [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] toplam giden [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [/TR]

[/table]

vay be sonuc gerçekten güzel gidiyor tebrıkler vallahi ben tüm gün aç olmama ragmen tam 9gun oldu o kadar kilo vermedim ne isveçmiş ama bravooo

sabah: 1haşlanmış yumurta, 1dlm ekmek,3zeytin, 1domates,3dal maaydanoz
öğle: kepekli bisküvi(dısardaydım)
akşam: 1kepçe corba, accık kızrtma accık makarna

kilo vermişim hee yarın söylicem ama süpriiss

nasıl yapıyorsunuz canım bu isveç diyetini, ne yiyrsunuz hatta yemiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…