- 7 Mart 2011
- 7.388
- 8.066
- 398
- 36
Kadinin sesi duygusuz bir defa....buz buz
iyi geceler canim bakalim sabaha be olucak
super ama yuruyusun cok vyani kas yapabilirsin dikkat et.tartida umdugun kiloyu goremezse emin olki kas yapmisindir yaglarin her durumda erir
iyi akşamlar canlar
Sen de sağol bitanem inş canım en kısa zamanda paylaşırsın
Ben nisafirleri uğurladım ortalığı toparladım attım kendimi adaşım hürremi izlerken bi gözümde sizde olsun dedim kolay gelsin adaşım sana iyi dayanmışsın hamsilere afiyetolsun canım ellerine sağlık
çok şanslısın ben pazara gitmezsem yandım kalırız dondurucudakilere bende sebzesiz yapamayanlardanım
slm canım ilk satırı okudum içim cız etti allahtan geçecek bir rahatsızlıkmış aman maşallah diyelim
hey allahım 5 gün daha bunlara talimmidayan canım yapacak bişey yok
karışmayın arkadaşlarıma onlar benim rakiplerimkonuşşş prenses duyumla beni sıkıştırıyo bunlarrrr
geçmiş olsun duyumcumCanim ben bugun zehirlenmis hamambocegi misali nallari dikiyordum ya kizlarda bunu duyunca isveclileri protostoya kalkti.....donek isvecli olarak allah yardimciniz olsun diyorum
sizi sevi,yoruz ve sağlığınızı önemsiyoruz , o yüzdeeeeeeeeeenn aç kalmaya yönelik diyetleri taşlıyoruz,bombalıyoruz:100: hadi bitirin şu isveçi aramıza dönün :128: geri dööööön tülaaaaayyyyyyy
iyi dileklediniz icin hepinize tesekkurnediyorum. ben sizi cok seviyorum yaaaa. hepiniz kiz kardeslerim gibi oldunuz. iyiki uye olmusum buraya iyiki sizi tanimisim. ama dikkat. edin isvec yapacam derken sakin bizi birakmayin aclik krizleri bunyenizi mahvetmesin. miniexper bu hafta en ac kalan kardesimiz oldu ve kesinlikle corbayi da haketti. afiyet olsun tatlim. yav tlf da ifade ekleyemiyom siz gerekli yrlere aklinizdan gecen ifadeleri ekleyin.
valla iyiyim desem yalan essekten dusmus harpuz gibiyim ...bir yandan dis agrilarim biryandan isvec birde unuttum buraya yazmayi uyuz oldum uyuz....saka degil ha gercekten once bikini bolgesinde baslayan kasinma tum vucudumu sardi..kirmizi kirmizi leke dolu her yanim.once kadin doktoruna gittim...alerjiye benziyor dedi.krem yazdi...kremi kullandim durdu oradaki kabarcikli kasinma...bir gun sonra tum vucudumu sardi.kizim ust giyerken gordu bir ciglik atti anne sana noolmus diye...ay o dakikaya kadar badit bir kasinti diyordum.aynaya birbaktimki ne goriiim heryerim kipkirmizi tomur tomur yara...ertesi gun erkenden doktorda aldim solugu.8.30 da doktordaydim 11 civari anca cikabildim doktordan.alerji dedi hicbir tahlil falan yapmadan ciplak elle yarama dokunup ilaci yazdi saldi.kortizon kullaniyorum simdi....kadindan tiksindigimdenmidir nedir daha cok kasiniyorum.birde doktor olucak eldiven taksana..o elle baskasina dokunacakyani saglik sorunlari icinde cocuk ve koca sorunuyla surunup gidiyorum iste....yani bir dokun bin ah isit diye buna diyorlar sanirim :)
aslında tamda dedıgın gıbı tartı pek kılo vermısım gıbı durmuyo ama ben yedıklerımede dıkkat edıyorum
napsam acaba yuruyusumu azaltsam yoksa kas yaptım dıye gıtmıyosa bırden gıdermı sonra
ama kıyafetlerımde hafıf bollasma var farkedıyorum napsam acaba bana fıkır verın pes etmek ıstemıyorum
Kizlar cepten giriyorum herif leptopa el koydu
Bu sabah ciddi bir basdonmesi bulantiyla uyandim ..sonradan iyice fenalasinca solugu doktorda aldik..isvec dieti yaparken 3 ogun 1000 lik antibiyotik icince ackarna zehirlemis beni..herif cok korkmus kotu motu bir karim vardi oda gidiyordu az daha dedi..doktorda tabi bana tam bir gerizekali muamelesi yapti..kuzu kuzu dinlediiim ee hakki vardi ams bendeki irade varya cok gucluymus coooook.bedenim dayanmadi ben aksama genede az yedim.......ilk curuk halka ben oldum sanirim saglkk olsun nspalim yaslaninca dieti bu kadar surdurebiluyor insan ...yok yani bosubosuna 3gun ac kaldim
valla iyiyim desem yalan essekten dusmus harpuz gibiyim ...bir yandan dis agrilarim biryandan isvec birde unuttum buraya yazmayi uyuz oldum uyuz....saka degil ha gercekten once bikini bolgesinde baslayan kasinma tum vucudumu sardi..kirmizi kirmizi leke dolu her yanim.once kadin doktoruna gittim...alerjiye benziyor dedi.krem yazdi...kremi kullandim durdu oradaki kabarcikli kasinma...bir gun sonra tum vucudumu sardi.kizim ust giyerken gordu bir ciglik atti anne sana noolmus diye...ay o dakikaya kadar badit bir kasinti diyordum.aynaya birbaktimki ne goriiim heryerim kipkirmizi tomur tomur yara...ertesi gun erkenden doktorda aldim solugu.8.30 da doktordaydim 11 civari anca cikabildim doktordan.alerji dedi hicbir tahlil falan yapmadan ciplak elle yarama dokunup ilaci yazdi saldi.kortizon kullaniyorum simdi....kadindan tiksindigimdenmidir nedir daha cok kasiniyorum.birde doktor olucak eldiven taksana..o elle baskasina dokunacakyani saglik sorunlari icinde cocuk ve koca sorunuyla surunup gidiyorum iste....yani bir dokun bin ah isit diye buna diyorlar sanirim :)
aslında tamda dedıgın gıbı tartı pek kılo vermısım gıbı durmuyo ama ben yedıklerımede dıkkat edıyorum
napsam acaba yuruyusumu azaltsam yoksa kas yaptım dıye gıtmıyosa bırden gıdermı sonra
ama kıyafetlerımde hafıf bollasma var farkedıyorum napsam acaba bana fıkır verın pes etmek ıstemıyorum
arkadaşlar dıyetınız nasıl gıdıyor ben dunu başarılı bir şekilde kapattım bugun ise yıne aynı bır azımle gune başladım kahvaltıdan once sirkeli ballı ılık suyumu içtim ve bıraz bekledıkten sonra kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek 1 tane yumurta 1 dılımde beyaz peynır ustunede yarım lt su bu şimdilik yaptıklarım bu bugunku hedefım ara ogun olarak bı tane salatalık veya meyve yemek bıraz acıkmaya başlayıncada guzel bır eşkili salata yapıp yemeyı dusunuyorum akşama daha neyapacamı bilmiyorum yemeklerde sadece 1 kaşık yag kullanıyorum eşimde sagolsun bana destek için sen neyaparsan yerım dıyor bu gibi durumlarda insanın arkasında başarılırsın yapabilirsin zayıflarsın dıyecek sizin gibi guzel dostlara ve hayırlı bir eşe insanın ihtıyacı var ıykıde bu siteyi tanımışım
günaydın kızlarr
DUYUMCUM geçmiş olsun tekrar.nazarmı oldu sana ne oluyor böyle kız..
yediğin bişeymi dokundu diycem,:26:ama aç gezdin ne yedinde dokunucak..
bnde bu gün küçük kuzumun kreşte aşure etkimliği var ,öğrendikleri sureleri okuycaklarmış minikler..
oraya gidicem benim kız çok utangaç bakalım ne yapıcak o kadar insanın önünde..
bulursam yakındaki marketten kırmızı pancar alıcam ..sebze kahvesi için,birde ben deneyim bakalım..
ben yemeyerek deyil de yiyerek içerek kilo verme isteği içindeyin
canım eğer kas yaptıysan bu süper bişey.
ben diyetisyene giderken kas oranım arttığı zamanlarda çok iyi olduğunu,kasımızın ne kadar çok olursa kalori yakımı o kadar çok olur derdi.belki tartıda çok çıkarsın ama sıkılaşmışsındır kas yaptıysan.daha kolay kilo verirsin.yani kas çok içimize yarar.halsiz olmazsın.bence doğru yoldasın keşke kas yapmış ol
vay be sonuc gerçekten güzel gidiyor tebrıkler vallahi ben tüm gün aç olmama ragmen tam 9gun oldu o kadar kilo vermedim ne isveçmiş ama bravooo[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] gün [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 88prenses22 [/TD] [/TR]
[TR][TD] başlangıç [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1.gün [/TD] [TD] 75.6 [/TD] [TD] 89 [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2.gün [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 88.7 [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3.gün [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 88.4 [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] toplam giden [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [/TR]
[/table]
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] gün [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 88prenses22 [/TD] [/TR]
[TR][TD] başlangıç [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1.gün [/TD] [TD] 75.6 [/TD] [TD] 89 [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2.gün [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 88.7 [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3.gün [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 88.4 [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] toplam giden [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [/TR]
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?