ohhhh ohhh maşalahhhh güzelliğe bakkkk nazar değmesin kırkbin kere maşşalllahhhhhhh dilamızaaaaEki Görüntüle 868279
nasil olmus bakalim
walla zor biraz canım ama süper gidiyo yalan yok ertesi gün tartıda bir gün önceki çektiğin açlığın notunu alınca insan tarifsiz bi mutluluğa bürünüyo sonrada o gazla öğleden sonraya kadar devam ediyosun sonra çökme anları başlıyor malesefff (çökme derken yememenin verdiği mutsuzluk diyim )nasıl yapıyorsunuz canım bu isveç diyetini, ne yiyrsunuz hatta yemiyorsunuz
kızlarrrrrrr 6 tane fırında pişirilmiş yumusacık yerınden hamsı yedım2sat surdu amma yedımmm artık bir rizeli olarak asla hamsıye dayanamam hemen menumu yazayım
dondurma
su
ayran
çorba
6adet hamsı
ayy cok mutluyummmmm
artık çok geççTünaydın kızlarrr hepimize güzel bir gün dilerim
Çok geçmiş olsun canımcım birşey alerji yapmış kesin vücudunda hemen dr a git tatlım eldivensiz de elletme ya mikrop kaptırsaydı
evet menülerini takip ediyorum gayet dikkat ediyorsun fakat yürüyüşünü yavaş yavaş artır canım kilo verdikçe dakikaları uzat ya da her gün aynı dk da yürüme kas yapman çok güzel daha çok kalori yaparsın
Çok güzel gidiyorsun canım aynen devam tatlım
Bugün nolur aşure yeme artık beyazcanımmm prensese başarılar
gel işte beraber zayıflayalım yiyerek içerek
geçmiş olsun canım sıkıntı stes herşeyin sebebi zaten.mrb kızlar nasılsınız bakalım bugün o kadar yoğunumki netin yanından geçemyrm diyeti yapmaya çalışıyrm ama artıdayım regl olucam ondan galiba bugün gece 4 te bir kalktım aman Allahım nasıl bir mide ağrısı kıvrandım resmen ilaç falan kar etmedi 7 ye kadar hiç uyumadım sonra doktora gideyim dedim öğrencilerime kıyamadım gitmedim öğleyin yine biraz tekrar etti ama Allahtan çabuk geçti inş akşama bi daha olmaz stres var galiba biraz da sinir insanı gerçekten mahvediyor hani derler ya duvarı nem insanı gam çürütür diye gerçekten stres kadar tehlikeli bişey yokmuş mahvetti beni 3 saatte
oyy oyy oy kuzummm maşallahEki Görüntüle 868279
nasil olmus bakalim
kızlarrrrrrr 6 tane fırında pişirilmiş yumusacık yerınden hamsı yedım2sat surdu amma yedımmm artık bir rizeli olarak asla hamsıye dayanamam hemen menumu yazayım
dondurma
su
ayran
çorba
6adet hamsı
ayy cok mutluyummmmm
Eki Görüntüle 868279
nasil olmus bakalim
Eki Görüntüle 868279
nasil olmus bakalim
sıla benziyor da bunu bilmiiyorum valla ablama sormak lazımayyüzlü değişmiş kız dila..doğduğunda aynı sana benziyordu . .şimdi kime benziyor bilmem ama çok tatlı maşallah
cadaloz kız sanamı benziyor yoksa
artık çok geççben topikmi değiştirsem nasıl hızlı kilo alınır diye bi topik varmıki kızlar ben coştumm
geçmiş olsun canım sıkıntı stes herşeyin sebebi zaten..işallah tez zamanda sıkıntından kurtulursun
oyy oyy oy kuzummm maşallahalahımm nazardan korusun pek tatlı olmuş cimcime
ohh ohhh afiyet olsun ..sonunda boğazından normal bi yemek geçti, ohh bee
ohhhh ohhh maşalahhhh güzelliğe bakkkk nazar değmesin kırkbin kere maşşalllahhhhhhh dilamızaaaa
walla zor biraz canım ama süper gidiyo yalan yok ertesi gün tartıda bir gün önceki çektiğin açlığın notunu alınca insan tarifsiz bi mutluluğa bürünüyo sonrada o gazla öğleden sonraya kadar devam ediyosun sonra çökme anları başlıyor malesefff (çökme derken yememenin verdiği mutsuzluk diyim )
amanda aman rizelimiz indirmiş mideye hamsileriiii:104::104: afiyet olsunnn
Eki Görüntüle 868279
nasil olmus bakalim
ayyüzlü değişmiş kız dila..doğduğunda aynı sana benziyordu . .şimdi kime benziyor bilmem ama çok tatlı maşallah
cadaloz kız sanamı benziyor yoksa
sagol canim..doktorda alerjid edi ama henuz bir duzelme yok..haftayada gitmezse gene Doktor yollari görünüyor banaöznurum sanada çok geçmiş olsun vücudun zayıf olduğu bi mikropla falan karşılaşmışsındır bende de sık sık bişeylere allerji olur geçmiş olsun bitanem
kendimi bu tabloda görmeyi cook istiyordum...face de cikan bir laf varya:hani kursak diye birsey var hayallerim umutlarim sevdiklerim hepsi orada kaldi di<e...benimde bu listedeki haayalim tam orada iste[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] gün [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 88prenses22 [/TD] [/TR]
[TR][TD] başlangıç [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1.gün [/TD] [TD] 75.6 [/TD] [TD] 89 [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2.gün [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 88.7 [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3.gün [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 88.4 [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] toplam giden [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [/TR]
[/table]
oy oy yesinler bunu..alahim ya kiz bu cimcime pek bir guzel olacaga benziyor..maasallahEki Görüntüle 868279
nasil olmus bakalim
neee corbayi bile daha dun soguk soguk icerden Hemde hamsimi yedin..dogruyu söyle yedinmi yuttunmukızlarrrrrrr 6 tane fırında pişirilmiş yumusacık yerınden hamsı yedım2sat surdu amma yedımmm artık bir rizeli olarak asla hamsıye dayanamam hemen menumu yazayım
dondurma
su
ayran
çorba
6adet hamsı
ayy cok mutluyummmmm
kiz senin mesajlari okurken sanki senin bir günlügün varmista onu okuyormusum gibi hissediyorum haSelamün aleyküm kızlarrrrrrr
Gezenti ceco geldiiiiiii
Bugünüde Allahın izniyle güzel atlattım diyebilirim
Gün benim eve baya uzaktı ama sora sora bağdat bulunur misali hayatımda ilk kez arabayla Pendike gittim daha doğrusu kaynarcayaEşimin yengeside benle birlikte diyetisyene gittiğinden yolda ara öğünümüzü yaptık sütle hem çok acıkmayalım hemde gittiğimiz yerde kuran okunana kadar saatimiz şaşmasın diye
Ev sahibi 2 çeşit hamur işi, mercimek köftesi, tavuklu yoğurtlu karışık bir salata, çiko soslu kek ve aşure yapmıştı ama ben tabiki kendimi bozmadım
Sadece tabağımdaki 2 mercimek köftesini ve 1 kaşık o tavuklu yoğurtlu karışımdan ( pek beğenmedim o ayrı) yedim ve şekersiz çayımın yanında bir avuçta leblebi yedim
Benle birlikte perhizini sıkı tuttuğunu idda eden eşimin yengesi maşallah hamur işi hariç hepsini silip süpürdü
Aşurenin bile sadece 2 tatlı kaşığı alarak tadımlık yedim
İster istemez diyetimizden konuşunca eşimin halaları hadi sen tutuyorsun ama maşallah yengemiz ( görümceler yani) silip süpürdü kesin yakında vazgeçer yine dediler
Daha evvel kaç kere başlayıp 10 gün sonra pes etti ama inşallah bu sefer oda dayanırda oda kilolarından kurtulur
Maşşallah çok çok tatlı olmuş cimcime
sagol hayatim..bana herif dokunuyor herif hazmi zor aman vucutta yara bere dokuntu oluyor onunla sitresli hayata katlanmanin bedeligünaydın kızlarr
DUYUMCUM geçmiş olsun tekrar.nazarmı oldu sana ne oluyor böyle kız..
yediğin bişeymi dokundu diycem,:26:ama aç gezdin ne yedinde dokunucak..
bnde bu gün küçük kuzumun kreşte aşure etkimliği var ,öğrendikleri sureleri okuycaklarmış minikler..
oraya gidicem benim kız çok utangaç bakalım ne yapıcak o kadar insanın önünde..
bulursam yakındaki marketten kırmızı pancar alıcam ..sebze kahvesi için,birde ben deneyim bakalım..
ben yemeyerek deyil de yiyerek içerek kilo verme isteği içindeyin
canim kas yapiyorsun ve SIKILASIYORSUN yazin bende yasadim aynisini..it gibi kostur kostur yürüyordum..yediklerimede dikkat ediyordum ama tarti biz nazlaniyor bir nazlaniyorduki sorma gitsinaslında tamda dedıgın gıbı tartı pek kılo vermısım gıbı durmuyo ama ben yedıklerımede dıkkat edıyorum
napsam acaba yuruyusumu azaltsam yoksa kas yaptım dıye gıtmıyosa bırden gıdermı sonra
ama kıyafetlerımde hafıf bollasma var farkedıyorum napsam acaba bana fıkır verın pes etmek ıstemıyorum
sagol hayatim..bu diet cok riskli aman dikkat edin...bence biz daha düzgun bir diet listesi cikaralim hep beraber onu uygulayalim...karışmayın arkadaşlarıma onlar benim rakiplerim
geçmiş olsun duyumcum
sağlığımız her şeyden önemli canım
kötü hissedersem bırakırım ben de
teşekkürler
normalde ben de çok karşıyım bu tarz diyetlere ama düştüm içine bi kere
baksana isveç diyetiyle bile gram gram veriyom ne vücudum varmış ama
keşke alırkende böyle dirense
kiz isvec dietine gunde 3 defa binlik antibotikten alasimi olurcok geçmiş olsun canım başka doktora git, özel cilt hastanesi falan varsa oraya gitsen tahlil yapsın ayrıca yediklerine dikkat et bakalım farklı yediğim bir şey varsa yeme
kiz varya sende benimkine benzer bir espri tarzi var varya..seninde icinde duyummu var nedircanim coook gecmis olsun kiz antibiyotik ve isvec hiiiic birbirine bagdasmiyo. allahtan turkiyeye daha erken gelmek zorunda kalmadin ucagin bagaji((( insallah en kisa zamanda da o kuzarikliklar gider de azicik rahatlarsin.
ay evet hayatim herseyin sebebi sitres...adami benim gibi uyuz bile ediyor uyuzmrb kızlar nasılsınız bakalım bugün o kadar yoğunumki netin yanından geçemyrm diyeti yapmaya çalışıyrm ama artıdayım regl olucam ondan galiba bugün gece 4 te bir kalktım aman Allahım nasıl bir mide ağrısı kıvrandım resmen ilaç falan kar etmedi 7 ye kadar hiç uyumadım sonra doktora gideyim dedim öğrencilerime kıyamadım gitmedim öğleyin yine biraz tekrar etti ama Allahtan çabuk geçti inş akşama bi daha olmaz stres var galiba biraz da sinir insanı gerçekten mahvediyor hani derler ya duvarı nem insanı gam çürütür diye gerçekten stres kadar tehlikeli bişey yokmuş mahvetti beni 3 saatte
ohhh ohh afiyet bal şeker olsun..afrikalım benim kursağında kalsada isveç tereyağlı yumurta hopp diyee gitmiştir..yaşasın karataySabah:
1 simit
peynir zeytin
2 dl salam
tereyagli yumurta(valla ben karatayin kurbaniyim..tereyagindan korkmayin Sabah tereyagli yumurta yiyen daha kolay Kilo veriyor diyordu yazisinda..isimede geldi )
ara:2 isirik muz
ögle:ceyrek simit
aksam:1 kase asure
ara:yok
evet ya en güzeli yerli diet..yerli mali yurdun mali insan bunu kullanmali yaniohhh ohh afiyet bal şeker olsun..afrikalım benim kursağında kalsada isveç tereyağlı yumurta hopp diyee gitmiştir..yaşasın karatay
kiz senin mesajlari okurken sanki senin bir günlügün varmista onu okuyormusum gibi hissediyorum ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?