80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrrrrr 6 tane fırında pişirilmiş yumusacık yerınden hamsı yedım2sat surdu amma yedımmmartık bir rizeli olarak asla hamsıye dayanamamhemen menumu yazayım
dondurma
su
ayran
çorba
6adet hamsı
ayy cok mutluyummmmm

ohhhh ohhh maşalahhhh güzelliğe bakkkk nazar değmesin kırkbin kere maşşalllahhhhhhh dilamızaaaa
nasıl yapıyorsunuz canım bu isveç diyetini, ne yiyrsunuz hatta yemiyorsunuz
walla zor biraz canım ama süper gidiyo yalan yok ertesi gün tartıda bir gün önceki çektiğin açlığın notunu alınca insan tarifsiz bi mutluluğa bürünüyo sonrada o gazla öğleden sonraya kadar devam ediyosun sonra çökme anları başlıyor malesefff (çökme derken yememenin verdiği mutsuzluk diyim )

amanda aman rizelimiz indirmiş mideye hamsileriiii:104::104: afiyet olsunnn

artık çok geççben topikmi değiştirsem nasıl hızlı kilo alınır diye bi topik varmıki kızlar ben coştumm
geçmiş olsun canım sıkıntı stes herşeyin sebebi zaten..işallah tez zamanda sıkıntından kurtulursun
oyy oyy oy kuzummm maşallahalahımm nazardan korusunpek tatlı olmuş cimcime

ohh ohhh afiyet olsun ..sonunda boğazından normal bi yemek geçti,ohh bee

sabah : t.b ekmeğiyle yağsız tost , 1 nescafe
ara : 2 kurabiye , şekersiz çay
öğle : çok az kızartma , 1 dilim ekmek , 1 tavuk burger
ara : uyku
akşam : 10 hamsi , 2 y.k yoğurtlu havuç salatası , yarım dilim ekmek
ara : bilinmiyor :44:

iyi akşamlar kızlar
bu gün benim küçük kızın aşure etkinliği vardı,oraya gittim.minikler grup grup sahneye çıktılar.kimi sure okudu kimi hadis okudu.bizimkilerde kelime i tevhit ve imanın şartları bağıra bağıra okudular.çok güzeldi ..küçücük çocuklara nasıl öğretiyorlar bunca şeyi bilmiyorum,:26:evde bizi dinlemeyen yap dediğimizi yapmayan çocuklar çatır çatır okudular maşallah tabi orda ikram edilen aşureyi yedim.ne garip deyilmi ben kimm aşure kim :26:.ama söz artık yemiycem

menüm
sabah
1 dlm peynir
4 zeytin
domates
1 dlm ekmk

ara
yok

öğlen
1 tabak taze bamya
1 hşlmş yumurta
1 bim gevreği

ara
1 küçük kase aşure

akşam
2 lokma tavuk
1 tabak bamya
2 lokma ekmk

evet sonunda 6adet bıle olsa sukur rabbıme iyi geldi vallahi

tsk ederimm

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Gezenti ceco geldiiiiiii

Bugünüde Allahın izniyle güzel atlattım diyebilirim
Gün benim eve baya uzaktı ama sora sora bağdat bulunur misali hayatımda ilk kez arabayla Pendike gittim daha doğrusu kaynarcaya Eşimin yengeside benle birlikte diyetisyene gittiğinden yolda ara öğünümüzü yaptık sütle hem çok acıkmayalım hemde gittiğimiz yerde kuran okunana kadar saatimiz şaşmasın diye
Ev sahibi 2 çeşit hamur işi, mercimek köftesi, tavuklu yoğurtlu karışık bir salata, çiko soslu kek ve aşure yapmıştı ama ben tabiki kendimi bozmadım
Sadece tabağımdaki 2 mercimek köftesini ve 1 kaşık o tavuklu yoğurtlu karışımdan ( pek beğenmedim o ayrı ) yedim ve şekersiz çayımın yanında bir avuçta leblebi yedim
Benle birlikte perhizini sıkı tuttuğunu idda eden eşimin yengesi maşallah hamur işi hariç hepsini silip süpürdü
Aşurenin bile sadece 2 tatlı kaşığı alarak tadımlık yedim

İster istemez diyetimizden konuşunca eşimin halaları hadi sen tutuyorsun ama maşallah yengemiz ( görümceler yani ) silip süpürdü kesin yakında vazgeçer yine dediler
Daha evvel kaç kere başlayıp 10 gün sonra pes etti ama inşallah bu sefer oda dayanırda oda kilolarından kurtulur

Maşşallah çok çok tatlı olmuş cimcime

ayyüzlü değişmiş kız dila..doğduğunda aynı sana benziyordu ..şimdi kime benziyor bilmem ama çok tatlı maşallah

cadaloz kız sanamı benziyor yoksa

ilk gunler yuzu cok sisti bide bembeyez gorunuyodu. simdi sariliktan muzdarip rengi farkli bide sisleri indi. sanki abisini andiriho gibi geliyo ozellikle de guluverince ama bu renkli gozlu olacak gibi duruyo. huy olarak soruyosaniz cadolozu pek aratmayacak. gecenlerde diyomki cadoloz benim elimde buyudu yetmedi sila da ayni cadoloz gibi bir huyu oldu aynisindan iki karaktere katlanmak nekadar zordu. bi de bu onun gibi olursa yandim ki ne yandim. hepsi birbirinden nazli cadi offff offdf bas cadi ben sizi ywtistirirken nerde hata yaptim solede bunda dogru davranim.

öznurum sanada çok geçmiş olsun vücudun zayıf olduğu bi mikropla falan karşılaşmışsındır bende de sık sık bişeylere allerji olur geçmiş olsun bitanem
sagol canim..doktorda alerjid edi ama henuz bir duzelme yok..haftayada gitmezse gene Doktor yollari görünüyor bana

kendimi bu tabloda görmeyi cook istiyordum...face de cikan bir laf varya:hani kursak diye birsey var hayallerim umutlarim sevdiklerim hepsi orada kaldi di<e...benimde bu listedeki haayalim tam orada iste

oy oy yesinler bunu..alahim ya kiz bu cimcime pek bir guzel olacaga benziyor..maasallah

neee corbayi bile daha dun soguk soguk icerden Hemde hamsimi yedin..dogruyu söyle yedinmi yuttunmu kiz kilciktandami korkmadin..normal yemek yiyemezken hamsi ye hay sana ne diiim..benim antibiyotikli antibiyotikli isvec dietine dönmüs

kiz senin mesajlari okurken sanki senin bir günlügün varmista onu okuyormusum gibi hissediyorum ha

sagol hayatim..bana herif dokunuyor herif hazmi zor aman vucutta yara bere dokuntu oluyor onunla sitresli hayata katlanmanin bedeli

canim kas yapiyorsun ve SIKILASIYORSUN yazin bende yasadim aynisini..it gibi kostur kostur yürüyordum..yediklerimede dikkat ediyordum ama tarti biz nazlaniyor bir nazlaniyorduki sorma gitsin meger SIKILASIYORMUSUM tas gibi vucudum oldu...yani tag gibi derken aklina mankenler gelmesin kendi sarkik katkat selülitli kapsamialanima göre diyorum yani..yoksa mankenlik nerde ben nerdeeeeeeeeeee..benim bir bakdirim mankene koltuk olur koltuk

sagol hayatim..bu diet cok riskli aman dikkat edin...bence biz daha düzgun bir diet listesi cikaralim hep beraber onu uygulayalim...

cok geçmiş olsun canım başka doktora git, özel cilt hastanesi falan varsa oraya gitsen tahlil yapsın ayrıca yediklerine dikkat et bakalım farklı yediğim bir şey varsa yeme
kiz isvec dietine gunde 3 defa binlik antibotikten alasimi olur

canim coook gecmis olsun kiz antibiyotik ve isvec hiiiic birbirine bagdasmiyo. allahtan turkiyeye daha erken gelmek zorunda kalmadin ucagin bagaji((( insallah en kisa zamanda da o kuzarikliklar gider de azicik rahatlarsin.
kiz varya sende benimkine benzer bir espri tarzi var varya..seninde icinde duyummu var nedir
ay evet hayatim herseyin sebebi sitres...adami benim gibi uyuz bile ediyor uyuz

Sabah:
1 simit
peynir zeytin
2 dl salam
tereyagli yumurta(valla ben karatayin kurbaniyim..tereyagindan korkmayin Sabah tereyagli yumurta yiyen daha kolay Kilo veriyor diyordu yazisinda..isimede geldi )

ara:2 isirik muz
ögle:ceyrek simit

aksam:1 kase asure

ara:yok

iyi geceler kızlar

çok isterdim kalıp sizinle olmayı ama uykum çok bastırdı,yarında kız kardeşim kahvaltıya gelicek kargalardan önce.:erken yatıyım sabah 6 kalk borusu çalıcak benim için

ohhh ohh afiyet bal şeker olsun..afrikalım benim kursağında kalsada isveç tereyağlı yumurta hopp diyee gitmiştir..yaşasın karatay

Son düzenleme:
kiz senin mesajlari okurken sanki senin bir günlügün varmista onu okuyormusum gibi hissediyorum ha

Gerçek hayatta günlüğe ne gerek var burası günlükten de güzel bence hem duygularımızı yazıyoruz hemde iki sohbet ediyoruz

Anammmm aklımdayken günlük menümüde yazayım

Uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan sıcak elma sirkeli su

Kahvaltı;
Bu sabah canım hiç birşey istemedi birde geç kalacağım diye acele ettim o yüzden ;

1 elma
1 mandalina
1 yeşil çay

ara;
1 ufak süt

Öğlen;
2 mercimek köftesi
1 kaşık tavuklu yoğurtlu salata
1 avuç leblebi
3 şekersiz çay

ara;
2 tatlı kaşığı aşure

akşam; ( eşimin canı kahvaltı istemiş )
3 dilim ekmek
2 KK beyaz peynir
3 dilim sucuk
Domates
Salatalık
2 bardak şekersiz çay

Birazdan da kendime yeşil çay yapacağım

Bugün pek su içemedim :26: ancak 1 litre olmuştur :26: neyse yatana kadar 1 litre daha bitiririm inşallah
Sporumda yok maalesef
Neyse önümüzdeki hafta çok daha iyi olucak inşallah bu arada yarından itibaren ip atlayacağım evde
Hiç yoktan iyidir

Kahvaltı: kaşarlı sucuklu light ekmek arası tost, emzirme çayı, 5 zeytin

Öğle: 1 kase tarhana çorbası, 1 simit

Ara: 1 dilim fıstıklı kadayıf (yuhhhhhh)

Akşam: 4 kaşık pilav, 5 kaşık etli pırasa, 1 kk peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…