- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
sagol canim..doktorda alerjid edi ama henuz bir duzelme yok..haftayada gitmezse gene Doktor yollari görünüyor bana
kendimi bu tabloda görmeyi cook istiyordum...face de cikan bir laf varya:hani kursak diye birsey var hayallerim umutlarim sevdiklerim hepsi orada kaldi di<e...benimde bu listedeki haayalim tam orada iste
oy oy yesinler bunu..alahim ya kiz bu cimcime pek bir guzel olacaga benziyor..maasallah
neee corbayi bile daha dun soguk soguk icerden Hemde hamsimi yedin..dogruyu söyle yedinmi yuttunmukiz kilciktandami korkmadin..normal yemek yiyemezken hamsi ye hay sana ne diiim..benim antibiyotikli antibiyotikli isvec dietine dönmüs
kiz senin mesajlari okurken sanki senin bir günlügün varmista onu okuyormusum gibi hissediyorum ha
sagol hayatim..bana herif dokunuyor herif hazmi zor aman vucutta yara bere dokuntu oluyor onunla sitresli hayata katlanmanin bedeli
canim kas yapiyorsun ve SIKILASIYORSUN yazin bende yasadim aynisini..it gibi kostur kostur yürüyordum..yediklerimede dikkat ediyordum ama tarti biz nazlaniyor bir nazlaniyorduki sorma gitsinmeger SIKILASIYORMUSUM tas gibi vucudum oldu...yani tag gibi derken aklina mankenler gelmesin kendi sarkik katkat selülitli kapsamialanima göre diyorum yani..yoksa mankenlik nerde ben nerdeeeeeeeeeee..benim bir bakdirim mankene koltuk olur koltuk
sagol hayatim..bu diet cok riskli aman dikkat edin...bence biz daha düzgun bir diet listesi cikaralim hep beraber onu uygulayalim...
kiz isvec dietine gunde 3 defa binlik antibotikten alasimi olur
kiz varya sende benimkine benzer bir espri tarzi var varya..seninde icinde duyummu var nedir
ay evet hayatim herseyin sebebi sitres...adami benim gibi uyuz bile ediyor uyuz
canım dıkkat edıyorum sende hergun sırkelı su içiyosun dıyetısyenınmı tavsıye ettı merak ettım bende gunde 3kere ıcıyorum ınsallah ıse yararGerçek hayatta günlüğe ne gerek var burası günlükten de güzel bence hem duygularımızı yazıyoruz hemde iki sohbet ediyoruz
Anammmm aklımdayken günlük menümüde yazayım
Uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan sıcak elma sirkeli su
Kahvaltı;
Bu sabah canım hiç birşey istemedi birde geç kalacağım diye acele ettim o yüzden ;
1 elma
1 mandalina
1 yeşil çay
ara;
1 ufak süt
Öğlen;
2 mercimek köftesi
1 kaşık tavuklu yoğurtlu salata
1 avuç leblebi
3 şekersiz çay
ara;
2 tatlı kaşığı aşure
akşam; ( eşimin canı kahvaltı istemiş)
3 dilim ekmek
2 KK beyaz peynir
3 dilim sucuk
Domates
Salatalık
2 bardak şekersiz çay
Birazdan da kendime yeşil çay yapacağım
Bugün pek su içemedim :26: ancak 1 litre olmuştur :26: neyse yatana kadar 1 litre daha bitiririm inşallah
Sporumda yok maalesef
Neyse önümüzdeki hafta çok daha iyi olucak inşallahbu arada yarından itibaren ip atlayacağım evde
Hiç yoktan iyidir
canım dıkkat edıyorum sende hergun sırkelı su içiyosun dıyetısyenınmı tavsıye ettı merak ettım bende gunde 3kere ıcıyorum ınsallah ıse yarar
sagol canim..doktorda alerjid edi ama henuz bir duzelme yok..haftayada gitmezse gene Doktor yollari görünüyor bana
kendimi bu tabloda görmeyi cook istiyordum...face de cikan bir laf varya:hani kursak diye birsey var hayallerim umutlarim sevdiklerim hepsi orada kaldi di<e...benimde bu listedeki haayalim tam orada iste
oy oy yesinler bunu..alahim ya kiz bu cimcime pek bir guzel olacaga benziyor..maasallah
neee corbayi bile daha dun soguk soguk icerden Hemde hamsimi yedin..dogruyu söyle yedinmi yuttunmukiz kilciktandami korkmadin..normal yemek yiyemezken hamsi ye hay sana ne diiim..benim antibiyotikli antibiyotikli isvec dietine dönmüs
kiz senin mesajlari okurken sanki senin bir günlügün varmista onu okuyormusum gibi hissediyorum ha
sagol hayatim..bana herif dokunuyor herif hazmi zor aman vucutta yara bere dokuntu oluyor onunla sitresli hayata katlanmanin bedeli
canim kas yapiyorsun ve SIKILASIYORSUN yazin bende yasadim aynisini..it gibi kostur kostur yürüyordum..yediklerimede dikkat ediyordum ama tarti biz nazlaniyor bir nazlaniyorduki sorma gitsinmeger SIKILASIYORMUSUM tas gibi vucudum oldu...yani tag gibi derken aklina mankenler gelmesin kendi sarkik katkat selülitli kapsamialanima göre diyorum yani..yoksa mankenlik nerde ben nerdeeeeeeeeeee..benim bir bakdirim mankene koltuk olur koltuk
sagol hayatim..bu diet cok riskli aman dikkat edin...bence biz daha düzgun bir diet listesi cikaralim hep beraber onu uygulayalim...
kiz varya sende benimkine benzer bir espri tarzi var varya..seninde icinde duyummu var nedir
ilk gunler yuzu cok sisti bide bembeyez gorunuyodu. simdi sariliktan muzdarip rengi farkli bide sisleri indi. sanki abisini andiriho gibi geliyo ozellikle de guluverince ama bu renkli gozlu olacak gibi duruyo. huy olarak soruyosaniz cadolozu pek aratmayacak. gecenlerde diyomki cadoloz benim elimde buyudu yetmedi sila da ayni cadoloz gibi bir huyu oldu aynisindan iki karaktere katlanmak nekadar zordu. bi de bu onun gibi olursa yandim ki ne yandim. hepsi birbirinden nazli cadi offff offdf bas cadi ben sizi ywtistirirken nerde hata yaptim solede bunda dogru davranim.
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese Hayırlı Cumalarrrrrrr
RAbbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı kılsın ve en kısa zamanda şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepinizin önünüze sunsun ....Aminnnnnnnnnnnnnn
Bugün Allahın izniyle Aşure yapacağım
İnşallah kıvamı ve lezzeti güzel olureşim cinstir beni kızdırmak için başlar şekeri mi az olmuş, yok kıvamımı koyu olmuş falan diye beni dellendirene kadar
Aslında akşam kendi yapacaktı ama baktım yok karanfilde koyacağım yok mısırda koyacağım falan diye sayıyor dedim sen bırak annemmmmmmmm ben yaparımçünkü ben pek sevmem öyle çok antin kuntin şeyleri aşure içinde
selam kizlar hepinize hayirli cumalar bende asure hazirligi icersindeyim onu kaynat bunu kaynatt ne zor ismis yahu benim esim de begenmez yok sekeri az mis yok malzemelrinde sunu koysaymisin daha iyi olurmuss sabah tan beri ugrasiyorum .allah hepimizin asureleri kabul etsin. iki kase den fazla yemek yokk ceccoo senin kini de allah kabul etsin
Başlangıç; 83,5
Geçen hafta;79,5
Bu hafta; 78
Giden; 1,5
Toplam giden; 5,5
Hedef; 60
menümü yazayım hazır bildirim yapmısken
kahvaltı
minnacık peynir
ayran
ögle
1haslanmıs yumurta
ayran
akşam
2tane sarmanın içi
dondurma
sonunda adam gibi dogru duzgun menum oldu ıkı lokma yyecek gıttı mıdeme yupppııııııııııııııııııııııııı yasasın yasasın yemek yemek
sevindim senin adına canım yemek yemek çok mutlu ediyor insanı dimi
iyi yanı güzel kilo vermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?