80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pek farkım yoktur aslında. benimde içimden bir sen çıkarsın yani. hem kütlesel hem ruhsal açıdan

canım dıkkat edıyorum sende hergun sırkelı su içiyosun dıyetısyenınmı tavsıye ettı merak ettım bende gunde 3kere ıcıyorum ınsallah ıse yarar

sabah 1 küp şekerli neskafe

öğle 1 havuç 25gr peynir 1 yumurta 1 tatlı kaşığı aşure

1 diyet kraker 65 kl

akşam 100gr yoğurt 2 dilim portakal syu

1 yemek kaşığı kısır

başlangıç: 86.1 (25 ekim)
geçen hafta: 84.5
bu hafta: 84.2
giden: 300gr
toplam giden: 1900gr
Hedef: 75(şimdilik)
Spor: yok

Bu hafta alırım diyordum ama vermişim çoook mutluyum. Yani 300 gr az görünse de artıdan iyidir :) bu topikte olmasam o yediğim aşureleri tatlı niyetine yer, üstüne bi de yemek yerdim. Ama buraya yazmaya utanacağım için abartmıyorum. Teşekkürler tekrar.

Herkese günaydınnnnnnnn. Güzel bir gün diliyorum :)

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese Hayırlı Cumalarrrrrrr
RAbbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı kılsın ve en kısa zamanda şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepinizin önünüze sunsun ....Aminnnnnnnnnnnnnn

Bugün Allahın izniyle Aşure yapacağım
İnşallah kıvamı ve lezzeti güzel olur eşim cinstir beni kızdırmak için başlar şekeri mi az olmuş, yok kıvamımı koyu olmuş falan diye beni dellendirene kadar
Aslında akşam kendi yapacaktı ama baktım yok karanfilde koyacağım yok mısırda koyacağım falan diye sayıyor dedim sen bırak annemmmmmmmm ben yaparım çünkü ben pek sevmem öyle çok antin kuntin şeyleri aşure içinde

canım dıkkat edıyorum sende hergun sırkelı su içiyosun dıyetısyenınmı tavsıye ettı merak ettım bende gunde 3kere ıcıyorum ınsallah ıse yarar

Evet canım her sabah içiyorum ama diyetisyenim önermedi sadece ben faydalı olduğunu okumuştum denemek adına içiyorum

başlangıç: 93.5
geçen hafta: 86
bu hafta: 84.7
giden: 1300 gr
toplam giden: 8800

sanırım buna benzer bişe. kusura bakmayın kafam gitmiş uykusuzluk falan sanırım beynimi durdurdu. hesap yapamadım iki saat ya sevgili isveççilere de aşkolsun bir haftalık sevinç yaşattınız sonra elimden aldınız çok gördünüz bana.

Son düzenleme:
Anammmmm aklımdayken bildirimimide yapayım bari
az daha unutuyordum

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 118.8 kg
Bu hafta; 118.6 kg
Giden; - 0.2 kg
Toplam giden; 1.4 kg
Hedef; 85 kg şimdilik

Spor; 40 dakika tempolu yüzme + suda hareketler + 1 gün yürüyüş
Bu hafta pek fark yok ama suyu ihmal ettim bir kaç gündür

arkadaşlar hepınıze gunaydın bugun sıkı bır dıyetımın 3 gunu ınşallah bugunude guzel kapatırım dun akşam yatmadan bır diş sarımsak yuttum hem saglık açısında hemde zayıflamaya yardımcı oluyormuş birde saç dokulmesını engellıyormus dogal olarak dıyetteyız belkı eksık bı gıda alırız saçlarımızı etkıler dıe dusunuyorum bırde bugun kalkar kalkmaz dun akşamdan ıslattıgım 5 tane kaysı kurusunu yedım vede suyunu içtim bunlarda bagırsakları ıyı çalıştırıyormus ınternette okudugum kadarıyla zayıflamak ıstıyorsanız bagırsaklarınızı duzeltmenız ve kabız olmamamızı söyluyolar ınşallah dogru bişeyler yapıyorumdur bırazdanda sırkelı ballı suyumu içip daha sonra kahvaltımı yapacam sizce yaptıklarım dogrumu bunlar zayıflamaya yardımcı oluyolarmı???

ay canım 1,5 saat sürdü yemem ama kılcıklarını ayıkladım zar zor cıgneye cıgneye yuttum 6tane cık kokusuna dayanamadım azmettım yemek ıcın

bu arada cok gecmış olsun canım kendıne dikkat et önce saglıkk

buna sen kkarşı gelemezsin içten gelen bi oynaklık bu ne güzel işte bal gibi kardeşin vardı şimdi iki tane bal gbi kızın var üç cdalozlar olucaz biz

Günaydın kızlar herkese güzel bir gün dilerim

Başlangıç; 88
Geçen hafta; 83.2 kg
Bu hafta; 82.8 kg
Giden; 400 gr
Toplam giden; 5.2
Hedef; 65

Bu hafta reglin kurbanı oldum sağlık olsun haftaya daha çok gider inşallah

Dün menü yazmayı unutmuşum

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
menemen
5 zeytin
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan adaçayı
2 yemek kaş. tatlı lor
3 kuru kayısı

ÖĞLE :
yarım elma yarım ayva tarçınlı

AKŞAM:
Sebze çorbası 1 kase
1 orta boy karnıyarık
3 y.k. bulgur pilavı
Çoban salata

SPOR:
60 dk lık karışık hızda yürüyüş

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan yeşilçay
1 fincan beyaz çay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan adaçayı
takviye olarak omega 3

İzmirde hava kapalı felaket yağış var ruhum karardı:2:

kızlar ufak kızımı doktora götürdum yenı geldım dun menu yazmişmıydım ben yaneyse sımdı gecmıs yapamam aksama yazarım
bıldırımımı yapayım
baslangıc 89
gecen hafta 83
bu hafta 82.7
gıden 300
spor hergun duzenlı 2.5 saat yuruyus bıraz mekık 100tane ip atlama
kızlar yedıklerımede cook dıkkat ettım buhafta ama nıye böyle oldu anlamadım
reglımde yakın degıl ama moral bozmak yook yuruyus cook oldugundan belkı sıkılasıyorumdur dıye ümit edıyorum
ınsallah bundan sonra daha hızlı gıdecek

hayırlı cumalar kızlar

bildirim
başlangıç.86
geçen hafta.77.6
bu hafta.77.4
giden.200 gr
toplam giden.8.6
hedef..65
spor.yürüyüş

selam kızlar
bildirimim
başlangıç:89.9
geçen hafta:88.5
bu hafta:88
giden:500 gr
top giden:1900 gr
hedef:70
spor:yok

Başlangıç; 83,5
Geçen hafta;79,5
Bu hafta; 78
Giden; 1,5
Toplam giden; 5,5
Hedef; 60

menümü yazayım hazır bildirim yapmısken

kahvaltı
minnacık peynir
ayran

ögle
1haslanmıs yumurta
ayran

akşam
2tane sarmanın içi
dondurma

sonunda adam gibi dogru duzgun menum oldu ıkı lokma yyecek gıttı mıdeme yupppııııııııııııııııııııııııı yasasın yasasın yemek yemek

Son düzenleme:

sevindim senin adına canım yemek yemek çok mutlu ediyor insanı dimi
iyi yanı güzel kilo vermişsin

sevindim senin adına canım yemek yemek çok mutlu ediyor insanı dimi
iyi yanı güzel kilo vermişsin

hem nasıl canım vallahı basım donuyordu aclıktan ayakta duramayacak gıbı olmustum sımdı ıyyım 1,5kılo verdım ama bukadar ac kalmamam ragmen az olmus ben en azından 2kılo olur dıye dusunmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…