- 7 Mart 2011
- 7.388
- 8.066
- 398
- 36
hem nasıl canım vallahı basım donuyordu aclıktan ayakta duramayacak gıbı olmustum sımdı ıyyım 1,5kılo verdım ama bukadar ac kalmamam ragmen az olmus ben en azından 2kılo olur dıye dusunmustum
bence de az olmuş sende benim gibi geçmi kilo veriyosun acaba
evet canım kılo verme hızım cok yavas ne yaptımsa olmuyorsımdede hastayım dıye bole verdım gr gr verıyorum bunalıyorum yanıı:44::44::44:verırken
hayırlı cumalar kızlar
bildirim
başlangıç.86
geçen hafta.77.6
bu hafta.77.4
giden.200 gr
toplam giden.8.6
hedef..65
spor.yürüyüş
Bugün Allahın izniyle Aşure yapacağım
İnşallah kıvamı ve lezzeti güzel olureşim cinstir beni kızdırmak için başlar şekeri mi az olmuş, yok kıvamımı koyu olmuş falan diye beni dellendirene kadar
Aslında akşam kendi yapacaktı ama baktım yok karanfilde koyacağım yok mısırda koyacağım falan diye sayıyor dedim sen bırak annemmmmmmmm ben yaparımçünkü ben pek sevmem öyle çok antin kuntin şeyleri aşure içinde
selam kizlar hepinize hayirli cumalar bende asure hazirligi icersindeyim onu kaynat bunu kaynatt ne zor ismis yahu benim esim de begenmez yok sekeri az mis yok malzemelrinde sunu koysaymisin daha iyi olurmuss sabah tan beri ugrasiyorum .allah hepimizin asureleri kabul etsin. iki kase den fazla yemek yokk ceccoo senin kini de allah kabul etsin
hayırlı cumalar millet
bugün kilo takip günüymüş ben de kendimi takip ettim
başlangıç 45
şimdiki kilom 45.1
hedef 50
gelen 0.1
spor yok, ara sıra yürüyüş
slm kizlar oluyom ya. iki gunden beri karnim cok sancilanihodu. yolculuktan heralde diyodum. bide bu kadar yemenin uzerine az kili verdim gibi geliyodu megerse durum farkliymis. kanamam basladi yine ya. ne guzel bitti heralde diyodum. ama iste salak kafa kirk gune kadar bitmiyo unutmusum. masallah bu gun kimse artida gorunmuyo. benim hevesimi hepiniz kursagimda birakmaya ahtettiniz degilmi. aman cadoloz birken on mu oldu lan kiz kardesimsiniz diye kilo olarak da o ami cekeceniz. beni kilolu mu birakacaniz yoksa
bugün ki menüm
sabah:1 limonlu rendelenmiş havuç
öğle:200 gr balık
akşam:200 grlık biftek,brokoli,salata
canım şu anada yememeiz gereken ne varsa önümde ama mutsuz muyum hayırrr yiyorum daaa yiorummmmmmmm
Eki Görüntüle 868279
nasil olmus bakalim
Başlangıç; 83,5
Geçen hafta;79,5
Bu hafta; 78
Giden; 1,5
Toplam giden; 5,5
Hedef; 60
menümü yazayım hazır bildirim yapmısken
kahvaltı
minnacık peynir
ayran
ögle
1haslanmıs yumurta
ayran
akşam
2tane sarmanın içi
dondurma
sonunda adam gibi dogru duzgun menum oldu ıkı lokma yyecek gıttı mıdeme yupppııııııııııııııııııııııııı yasasın yasasın yemek yemek
ama bu akşam ki menümüz pek güzeldi
çok tokum şimdi
gerçi sabah baygınlık geçiriyodum az daha
Kör olma emi 1 gram almış diye ağlıyacak birdekız kilo almak istiyorsan bizim listelerin bol kaçamaklılarına uy kesin kilo alırsın bizde verelim de ortada buluşuruz
slm kizlar oluyom ya. iki gunden beri karnim cok sancilanihodu. yolculuktan heralde diyodum. bide bu kadar yemenin uzerine az kili verdim gibi geliyodu megerse durum farkliymis. kanamam basladi yine ya. ne guzel bitti heralde diyodum. ama iste salak kafa kirk gune kadar bitmiyo unutmusum. masallah bu gun kimse artida gorunmuyo. benim hevesimi hepiniz kursagimda birakmaya ahtettiniz degilmi. aman cadoloz birken on mu oldu lan kiz kardesimsiniz diye kilo olarak da o ami cekeceniz. beni kilolu mu birakacaniz yoksa
geçmiş olsun canımm..slm kizlar oluyom ya. iki gunden beri karnim cok sancilanihodu. yolculuktan heralde diyodum. bide bu kadar yemenin uzerine az kili verdim gibi geliyodu megerse durum farkliymis. kanamam basladi yine ya. ne guzel bitti heralde diyodum. ama iste salak kafa kirk gune kadar bitmiyo unutmusum. masallah bu gun kimse artida gorunmuyo. benim hevesimi hepiniz kursagimda birakmaya ahtettiniz degilmi. aman cadoloz birken on mu oldu lan kiz kardesimsiniz diye kilo olarak da o ami cekeceniz. beni kilolu mu birakacaniz yoksa
oooooooo kaptanımmBaşlangıç; 83
Geçen hafta: 76.8
Bu hafta:73.6
Giden:3.2
Toplam giden:9.4
Hedef:70
spor 7 saat yürüyüş 100 dk spor aletleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?