80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar nasılsınız ben çok iyiyim elhamdülillah, kilolar gitsin keyfimiz yerine gelsin

başlangıç:84
geçen hafta:82
bu hafta:81
giden:1
top giden:3
hedef:65
spor:yok

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür Aşure faslımız bitmiş bulunuyor an itibariyle
Kızkardeşim ve annemlerde kahve içmeye uğramışlardı onlarıda uğurlayıp kendimi buraya attım
Şükür Rabbime aşuremi beğendiler bakalım benim sonradan Gurme kocam beğenecekmi
Kesin bir kulp takar sırf beni kızdırmak için

Haşladığım kuru fasülyeden biraz ayırdım akşamlık şöyle güzel bir piyaz yaparım yanınada ızgara köfte ve ayran ohhh missss hem hafif hemde sağlıklı
Bu arada tabiki bir kasecik kendi aşuremden yedim ama öğle yemeği niyetine Annemler birde simit getirmişlerdi ondanda yarım yedim şükür şu an kendimi çok hafif hissediyorum

hayırlı cumalar kızlar

bildirim
başlangıç.86
geçen hafta.77.6
bu hafta.77.4
giden.200 gr
toplam giden.8.6
hedef..65
spor.yürüyüş

Bu hafta ikimizde aynı vermişiz inşallah önümüzdeki hafta o 1 kilo eksi olur

Aminnnnn canım Rabbim hepimizin emeğini kabul etsin ....aminnnnn
Şükür benim işlerim bitti sağ olsun annem aşure tenceresinide aldı götürdü kendide haftaya yapacakmış
Rabbim kabul ederse Aşurem pişerken hemen birde abdest alıp kuranımı okudum ( bizde aşure kaynarken mutlaka kuran okunur )

hayırlı cumalar millet
bugün kilo takip günüymüş ben de kendimi takip ettim
başlangıç 45
şimdiki kilom 45.1
hedef 50
gelen 0.1
spor yok, ara sıra yürüyüş

Kör olma emi 1 gram almış diye ağlıyacak birde kız kilo almak istiyorsan bizim listelerin bol kaçamaklılarına uy kesin kilo alırsın bizde verelim de ortada buluşuruz

iyi akşamlar kızlar
bendeçarşıdan yeni eve adım attım bi size bakıyım dedim

çok şükür internetin ve diğer faturaları yatırdım birazda eve alış veriş yaptım geldim..nasıl oldud interneti kesmediler hayret..

bu arada kırmızı pancar ve yeşil elmamıda aldım şu sebze kahvesini yapıyım bakalım,bende işe yarıycakmı
gidiyimde çocukların karnını doyurup sonrada pancar rendeleyim,,bizim burada pek bilinmediğinden kırmızı pancar markette zor b
uldum ,hatta kenara koymuşlar şu ucuz satılan çürük çarık sebzelerin yanına..tabi buda kendinden geçmiş baya iyilerini seçtim zar zor..yokmuş güzeli olsaydı keşke.demekki pek satılmıyor burda

slm kizlar oluyom ya. iki gunden beri karnim cok sancilanihodu. yolculuktan heralde diyodum. bide bu kadar yemenin uzerine az kili verdim gibi geliyodu megerse durum farkliymis. kanamam basladi yine ya. ne guzel bitti heralde diyodum. ama iste salak kafa kirk gune kadar bitmiyo unutmusum. masallah bu gun kimse artida gorunmuyo. benim hevesimi hepiniz kursagimda birakmaya ahtettiniz degilmi. aman cadoloz birken on mu oldu lan kiz kardesimsiniz diye kilo olarak da o ami cekeceniz. beni kilolu mu birakacaniz yoksa

Benim 2,5 ay sürmüştü kanamam!!!

Başlangıç; 83
Geçen hafta: 76.8
Bu hafta:73.6
Giden:3.2
Toplam giden:9.4
Hedef:70
spor 7 saat yürüyüş 100 dk spor aletleri

bugün ki menüm

sabah:1 limonlu rendelenmiş havuç
öğle:200 gr balık
akşam:200 grlık biftek,brokoli,salata

Çok tatlı olmuş maşallah kırkbinkere resimleri paylaşmasan canım gerçekten nazar değer diye tırsıyorum

Saldır yemeklere minikcim hakettin hamsileri de götürmüşsün dün afiyetolsun canım ama ne güzel kilo vermişsin tbrkler

Adaşım ve Ayça35 allah kabul etsin aşurelerinizi

isveçliler size de afiyetolsun nihayet güzel bugünkü menünüz İremcim kızmıştım ama hakikaten güzel kilo vermişsin

Kilo v eren tüm arkadaşları tebrik ederim

geçmiş olsun canımıniçi inşallah düzelirsin hemen

geçmiş olsun canımm..

daha senin yatman dinlenmen lazım canım1 haftalık lohusasın ,yolada gittin hava soğuk üşüttünmü canım dikkat et dikişlerin soğukdsn etkilenir ..kanamanda çok gelirse dr git ihmal etme,hoş normal daha gelmesi sen kendini ii oldum sanıyorsun ama dur bakalım daha 40ın çıkmadı şeker.dikkat et kendine,hazır bakan annen varken yanında iyileşmeye bak onlar gisdince bütün iş sana kalıcak.fırsatı iyi değerlendir derim ben
Başlangıç; 83
Geçen hafta: 76.8
Bu hafta:73.6
Giden:3.2
Toplam giden:9.4
Hedef:70
spor 7 saat yürüyüş 100 dk spor aletleri
oooooooo kaptanımmbu neee..duyumun dediği gbi kolunu falanmı kestin sen 3 kilokızdık mızdık ama işallah geri almazsın çok iyi kilo

ama ben ağlamak istiyorum yaaaaa . . . kızlar maaşallah hepiniz ne güzel kilo vermişsiniz , ben bu sabah tartıldım ama sonuç pek hoşuma gitmedi eğer mümkünse ben yarın kilo bildirimimi yapmak istiyorum , belki bir umut eksi çıkarım

3 gün öncesinde ne güzel eksideydim ve şimdi ise artı gösteriyo baskül , bugün diyetisyene gittim ve durumumu anlattım dr. hanıma , tahlil istedi benden , inşallah p.tesi yada en geç salı kurs öncesi hastaneye gidip kan vericem ve bakalım bu sefer ne olacak , şu ödem beni mahvetti yaaaa

sabah - öğle : t.b ekmeği ile karışık yağsız tost , şekersiz çay
ara : 5 badem , 1,5 kepçe aşure
akşam : 1 kase mercimek çorbası , 3 s.k makarna , 1 bardak ayran
ara : 1 mandalina

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…