80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar asuremi dagittim ayagima kara sular indi gerci arabayla dagittim ama merdiven in cik bayagi yoruldum.menüm de cok kötü oldu . yarina fazla bir sey yemem dengelerim üc haftadan beri dikkat ediyorum dört kilo gitti.sadece bugun fazla kacirdim

Herkese merabalar. Ben 21 yaşındayım 85 kiloyum ve yıllardır zayıflamaya çalışıyorum ama bi türlü başaramıyorum irademe sahip olamıyorum desteklerinize ihtiyacım var bana yardımcı olur musunuz önerilerinizi bekliyorum ne yapmalıyım

ALLAH kabul etsin canım , ellerine emeğine sağlık

menüm
sabah 2 haslanmıs yumurta domates salatalık,
öğlen
1tabak yesıl mercımek salata ara 3 cevız 5 form bıskuvı,
aksam 4 kasık kerevız yemegı 1kase sehrıye corbası 3 4 kasıık yogurt 2 catal ıspanak
bugun 2 tane octavıa bayramlık cıkolatalardan yedım
artık bıtkı caylarını ve suyu yazmıyorum onlarda sınır tanımıyorum masallah ıcıyomda içiyom:)

hoşgeldinn aramıza

tabikide burda sana yardım edicek çokk arkadaş var .yeterki sen iste ve bizim yanımızda ol

menüm

sabah.öğlen

1 yumurta
3 ceviz
peynir

ara
1 küçük muz

akşam
1 dlm kaşar
2 lokma ekmk
1 lokma helva
1 tabak pırasa

ara
1 meyveyerim sanırım

sabah bende kötü oldum hemen bıraktım zaten başlarkende ööle demiştim hastalık varsa biter diye :)

İsveçi bıraktınmı kaptancım

Çok garip bir çelişki kilo vermene sevindim ama isveç diyetini bırakmana da sevindim:44::44:

anlaştık ortada buluşalım apla

Tebrikler cimcime 100 gr almışsınnn

Yapma tatlım hemen moral bozmak yok bizde gr gr veriyoruz sabırlı ol ve diyetini bırakma ne olur

Allah kabul etsin canım ellerine sağlık

Hoşgeldin aramıza canım çok gençsin metabolizman hızlı çalışıyor biraz dikkat edersen kolayca verirsin tatlım vermemen için neden yok her gün yedikelrini içtiklerini ve yaptığın sporları bizimle paylaş ki yardımcı olabilelim birbirimize

ovtavialar helvalar(1 lokma da olsa) götürülmüşşş yineee afiyetolsun ne diyim

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Akşam üzere eşimin Bursada Üniversiteye giden Kuzeni geldi
Uzun zamandır görüşemiyorduk Özlemişim keratayı
Ya zaman ne çabuk geçiyor yaa :26: biz evlendiğimizde 4 yaşındaydı yenge yenge diye peşimde dolanır bacaklarıma sarılırdı Şimdi maşallah bir boy var ben sarılacağım bacaklarına neredeyse Çocuk 1.85 boyunda
Aslında koca adam oldu ama benim gözümde hala o havuç kafalı ufaklık
Sağ olsun benide eşimide çok sever hatta bazen geldiğinde bir kaç gün kaldığı oluyordu annesi arayıp kız bir tane oğlum var onuda siz aldınız diye takılırdı Kendi evlatlarımdan ayrı tutmam ne onu nede onunla yaşıt olan diğer kuzenini

Birlikte yemek yedik sonrada internetten güzel bir film izledik
Şimdide eşimle oyun konsolunun başına geçtilerde bende fırsattan istifade buraya attım kendimi
Bu arada ayıptır söylemesi piyaz yaptım bugün ama soğanı fazla doğramıştım içine seviyorum diye fakat şimdi gazdan ölüyorum karnım oldu davul gibi

Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah en kısa zamanda ağrında kanamanda geçer
Benim herşeyim anormal olduğundan doğumdan sonra kanamamda 3 günde bitmişti ( sanki regl olmuş gibi ) Şimdi bana tuhaf geliyor 1 ay kanamam sürdü diyenler olunca ama asıl anormallik bende

RAbbim kabul etsin canım .... Aminnnnnnnnn

Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah hep birlikte çok çok güzel kilolar veririz motivasyon burada fazlasıyla bulursun emin ol

Hoşgeldin adaşım doğanların gözü büyümekte benim dün ayağımda salladığım kuzenlerim şimdi ünv de ya da askerde insan gerçekten inanamıyor yıllar sonra bi bakmışsın topigimizin prensesi dila büyümüş ve bu satırları okuyor

ben 16 yaşımdayken 10 ayda 20 kilo vermiştim, 80 den 60 inmiştim, 22 yaşımdayken tekrar kilo almaya başladım 87 ye kadar çıktım geçen sene 5 kilo vermiştim, şimdi de 2 hafta önce başladım 3 kilo verdim çok şükür, ama hiç kilo almamak ve dikkat etmek en iyisi bi verdim bi aldım vücudum süzgeç gibi oldu bu yaşta

Hoşbulduk çok sağolun umarım başarırız hep birlikte :)

Haydi kızlar motivasyon zamanı bu bacılar başarmış biz neden başaramayalım

Eki Görüntüle 869791

Eki Görüntüle 869792

Eki Görüntüle 869793

aman allahımmminanmak zor geliyor inan ..acep bizde başarıcakmıyız kızlar:26:..ben kendimden şüpheliyim ya,,aşureleri hüplettim kaç gündür,ama bu gün 1 lokma helvayla kurtardım şükür..yarın anneme gitmeyi düşünüyorum..tehlike benim için ye ye diye ısrar ediyorlar..ben zaten hazırım yemeye..allah irade versin banada

ayrıca aşure pişiren kızlar allah kabul etsin
İsveçliler geçmiş olsun

Hepimiz aynı şeyleri yaşadık canım inş böyle vermeye devam edersin sürekli kontrol altında tutmak en iyisi tamamen katılıyorum
fakat bazen hastalıklar vs girince elimizde olmadan kilo alabiliyoruz ne diyelim bugünümüze şükür

veririz merak etme bi gün kaçırırız bi gün telafi ederiz, bugün kaçırdım deyip diyeti bırakmadıktan sonra

Başarıcizzz tabiki beyazcanım bunlar da bizim gibi insan sonuçta ama öncelikle başaracağımıza inanacağız

Ben sana inanıyorum aşure ayı hepimiz için tam bir irade sınavıydı

Israr edenlere midem kötü de tatlım sakın yeme ben böyle yapıyorum hem gezmeye gidiyorum hem evsahiplerini kırmamış oluyorum
millet olarak yedirmeye içirmeye meraklıyız misafirimize ikram ettikçe mutlu oluyoruz malesef
hepimize irade versin canımcım

Seneler ne kadar çabuk geçiyor gerçekten yaaa :26:
Hayır yeni evliyken annemler Almanyaya döndükleri gece sabaha kadar ağlamıştım 1 sene geçmeyecek ben annemleri göremeyeceğim diye eşim hatta demişti o zaman bir bakmışsın 10 sene bitmiş diye hatta hem burnumu çeke çeke 10 sene nasıl geçecek senle demiştim herhalde başıma gelecekleri hissetmiştim ki daha ilk günden ağlarken öyle demiştim hatta eşimle hala bile bazen o anı hatırlar güleriz bende hep derim demekki içime doğmuş yaşayacaklarım bak yalanda değilmiş diye

Bazen kızlarıma bakıyorumda ya bunlar gerçekten benimmi diye düşünürüm Sanki çocukları emanet aldım anaları iş çıkışı gelip çocukları alayım diyecek gibi bir his vardı hatta ilk zamanlar

Eminim benim küçük cadıda büyüdüğünde okuma yazmayı söker sökmez KKyı okuyacak senelerdir anam neler yazıyor bir bakayım diyecek
Artık dilaya dert yanar sen bilmezsin bunlar senelerdir yazışıyorlar diye bazen dur şu cümlemide yazayımda çayını koyarım bile diyordu babama diye şikayet eder

Ahhhh ahhh o konuda bende kendime çok kızıyorum
Ne güzel 52 kgdum ne diye eşimin ölümü gör ye demelerine aldırış ettim ne diye KVye kızıp kızıp agobun gazı gibi abur cuburları yedim ne diye ilk hamileliğimden sonra jetonum düşmedide 85lerdeyken kendime çeki düzen vermedim ...vs. vs. diye uzarrrrrrrrr gider keşkelerim ama işte olanla ölmüşe çare yok maalesef
O yüzden bugünümüze bakıp elimizden geleni yapmamız gerekiyor İnşallah Allahın izniylede başaracağız şu kilo verme işini Aminnnnnnnnnn

Ne güzel anlatıyosun adaşım hakikaten bebişler büyüyünce biz laptop ta kullanmayız o zamana neler çıkacak kimbilir

dediklerine aynen katılıyorum olmuşla ölmüşe çare yok dün dünde kaldı hep birlikte geleceğe bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…