- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
teşekkrler canım elllerine sağlıkkkkaptanım
eksik menüler
ayça35.5
şekernaz.4
suesue.yok
beyazcan.2
eylülsıla.2
hoşgeldin canım aramızaaaHerkese merabalar. Ben 21 yaşındayım 85 kiloyum ve yıllardır zayıflamaya çalışıyorum ama bi türlü başaramıyorum irademe sahip olamıyorum desteklerinize ihtiyacım var bana yardımcı olur musunuz önerilerinizi bekliyorum ne yapmalıyım
hmde ne yemek yemekkkkkk bildirim yapmıycam yazamam çünküüüübıraktın mıyaşasın yemek yemek
İsveçi bıraktınmı kaptancım
Çok garip bir çelişki kilo vermene sevindim ama isveç diyetini bırakmana da sevindim:44::44:
teşekkrler canım elllerine sağlıkkk
hoşgeldin canım aramızaaa
hmde ne yemek yemekkkkkk bildirim yapmıycam yazamam çünküüüü
walla zordu ama bende sonuca sevindim 1.5 kilosunu geri alsam bile bana 2 kilosu yeter
Kahvaltı: 1 yumurta, 1kk peynir, 1 dilim ekmek, 4 zeytin,emzirme çayı
Ara: yok
Öğle: 1 dilim börek, 1 kase patates salatası, 5 tane ufak mercimek köftesi, 1 tane kadın budu köfte, tatlı
Ara: yok
Akşam : 1/2 krepli börek, 2 sarma, 3kk peynir, 1 kaşık yoğurt, 2 kk tavuk
Okulda öğlen öğretmenler günü ikramı vardı. Akşam da öğrt günü yemeği. Sma akşamki eti beğenmediğim için başka şeyler tırtıkladım :)
inş almazsın İremcim ama sen yine de dikkat et o kadar işkence çektin
walla canım akşam yediklerim bütün bi hafta yemediklerimdi desem tutamadımkendimimmiii yaaaa yok böyle bi gözü açlıkkk
ama ben ağlamak istiyorum yaaaaa . . . kızlar maaşallah hepiniz ne güzel kilo vermişsiniz , ben bu sabah tartıldım ama sonuç pek hoşuma gitmedi eğer mümkünse ben yarın kilo bildirimimi yapmak istiyorum , belki bir umut eksi çıkarım
3 gün öncesinde ne güzel eksideydim ve şimdi ise artı gösteriyo baskül , bugün diyetisyene gittim ve durumumu anlattım dr. hanıma , tahlil istedi benden , inşallah p.tesi yada en geç salı kurs öncesi hastaneye gidip kan vericem ve bakalım bu sefer ne olacak , şu ödem beni mahvetti yaaaa
Haydi kızlar motivasyon zamanı bu bacılar başarmış biz neden başaramayalım
Eki Görüntüle 869791
Eki Görüntüle 869792
Eki Görüntüle 869793
Öğle menüne bayıldımcadalozzzzz bunları yiyeceksin işte
Şimdiden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım amaaaaaaaa
akşam neler tırtıkladın sevgili öğretmenimm
Yapma tatlım hemen moral bozmak yok bizde gr gr veriyoruz sabırlı ol ve diyetini bırakma ne olur
moralim bozulmuyo desem yalan olur ama bırakmak yok tabi bu yolculuğu :44:
Benüm vücudum da çok su toplardı. Diyetisyenim her sabah yarım demet maydonoz yedirirdi. Sen de dene istersen ve moralini bozma
Yaza kadar veririz canım ben inanıyorum
inşALLAH canım , umudumu yitirmedim çok şükür ama bazen sıkmıyo değil bu diyet yaşama düşüncesi beni, basıyo sanki uffffsonra toparlıyorum çok şükür , geçen sene dikkat edip vermiştim bir kaç kilo, çok şükür almadım geri, 86 rakamını geçemedim bi ama, en azından 7 li rakamları bir görsem, bu sefer azmim daha artacak ama bakalım , 4 gözle bekliyorum o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?