80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Haydi kızlar motivasyon zamanı bu bacılar başarmış biz neden başaramayalım

Eki Görüntüle 869791

Eki Görüntüle 869792

Eki Görüntüle 869793
valla gercekten mucize..ama biliyormusun benim bu resimlerden tek farkim sonrasi olan resimdekilere göre daha kilolu olmam...gecenlerde dogum sonrasi videolarima baktik..allahim hepimiz sok olduk..yavas yavas verdigim icin ne Kadar degistigimi hicbirimiz farketmemisiz..kat kat yaglar baldir Kadar Kollar koca koca öntakimlar..kamyon tekerini aratmayan arkatakimlar....ya insan ne Cabuk unutuyor eski halini degilmi...vaay be kim´diyse cocuklardan biri bana buna bakinca utaniyormusun dedi...dedimki o durumda olmadigim icin utanmiyorum...ama o durumda kalsaydim utanirdim bugun doktora söylerkende farkettim..dogumdakac Kilo aldin dedi 23-24 Kilo dedim..peki dogumdan sonra kac Kilo verdin dedi...35 dedim daha vermeyi dusunuyormusun hayir dedim aslinda hayir demekle Samimi degildim ama mecburdum bunu söylemeye ama söylerken bile gurur duydum kendimle ha...

Eki Görüntüle 866559
işte cadolozunuz. 45 var mı yokmu siz karar verin
vay artisim benim..kz bu arada elbisede cok cici duruyor ha

baslangic: 79
gecen hafta:69.9 yanlis hatirlamiyorsam tabi
bu hafta:69.6
giden:300 gr
toplam giden:9400 gr
hedef:60
spor:Allah versin
iskence:isvec dieti 68.6 lara Kadar düsmüstüm ama 24 Saat icinde hoop 1 Kilo yukari..valla aksam tartildigima bakarsak yarin artidayim kesin..iyiki bildirim bu günmüs..yarin olsaydi :gene bana hüsran gene bana canta vardi

sabah:1haslanmış yumurta,1dmtes,2zeytin,1dlm ekmek,sekersiz çay,
ara: avuç içi büyüklüğünde boğaça
öğle,1kepçe çorba,1kepçe kıymalı makarna
akşam: 1porsiyon tavada et,yeşillik salata,yarım dlm ekmek
ara : muz

liko bildirimi

baslangic: 81
gecen hafta:76,2
bu hafta:75,2
giden:1 kg
toplam giden:5,8
hedef:65

buhafta az vermişim ne bulduysam yediğim için kızlar beim diyetin suyu sıkmaya başladı kendimi tekrar nasıl motive edicem bilmiyorum, işe de başlaadım enerjim düşmesin diye yerim ben hedefime 10 kg var daha

zencefil aldım bugun sarımsak cayını deneyecegım

hadi öptüm iyi geceler

vee kaptancım İsveçlilerden sona kalan ben de an itibariyle kendilerini bırakıyorum
kendimi yine kötü hissedince sağlık önce gelir diyerekten..........
zaten kilo verdiğim de yoktu
sanırım ben de bugün yiyemediklerimi yiycem

çok güzel vermişsin canımtebrikler

duyum senin eski resimleri görmek isteriz doğrusu.
sende yapsana öncesi,sonrası.. topik için çok motive edici olur bence..

ayyy maşallah 1 kilo vermişin daha ne olsun kızz..birde diyetin suyu çıktı diyorsun..ne diyim kız hiçmi görmüyorsn millet gram gram veriyor..süpersin maşallah

tebriklerrr..sırayla doğru yolu buldunuz şükür...hepimize geçmiş olsun, İsveçliler kazasız belasız diyeti bıraktı.

arkadaşlar gunaydın yine ben geldım bugun dıyetımın 4 .gunu ve ben yine azimliyim dermişim:)))))evet kalkar kalkmaz 4 tane kaysımı yedım şimdide ballı sirkeli suyumu içiyorum ve bırazdan bıde hareket yapar kahvaltımı yaparım inşallah bugunude guzel bi şekilde kapatırız

evet canım asıl sizi kırmak istemedik ondan bıraktık

arkadaşlar kendimizi salmayalım madem başladık bi yola cıktık o yolu tamamlamadan gerı donmeyelım bak hem kılolar gıttıkce ınsan daha çok motıve oluyor sadece 36 veya 38 beden giyecegınız gunlerı düşünün ben oyle yapıyorum

günaydın kızlarr
bu gün çok soğuk burası ,hava baya sisli ..kış yeni geliyor gibi.

bende Hipokrat kahvemi içtim,,
dün akşam biraz uğraştıktan sonra fırında,doğru yolu bularak sobamın fırınına koydum az.sonrada sobanın altına koydum sabaha kadar kupkuru olmuş hemde kıpkırmızı..
normal fırında yapmaya çalıştığım az yandı ama,onuda kullanırım heralde.tabi işe yararsa.

gerçi işe yaramasada şifa niyetine içmek lazım.bir zaman Ahmet maranki nini vücut temizleme detoksunun aynı malzemeleri.
belki karaciğere faydası olur işallah..:26:..

neyse kızlar kahvaltımı yaptımda normal çayımı içmedim daha.şöyle tavşan kanı bir çay yapıyımda içiyim ..

haklısın canım..

ama BENİM İÇİN 36.38 BEDEN HAYAL BİLE DEYİL.ben 42,44 olsam göbek atarım heralde

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Sabah sabah anamın telefonuyla uyandım
Kadın temizlikle bozmuş aklını dün bendeyken bir kaç lekesi çıkmamış şeyleri alıp götürmüştü ben olmaz ben hallederim dediğim halde onların lekelerini çıkarttığını bildirmek için aramış beni sabah sabah
Yine ısrarla salı günü temizlik yapalım ben yardım ederim sana annemmmmm dedi
Kaçacak yerimde yok elim mahkum yapacağız artık

Eşim sabah arabayla ilgili bir tamir işi için sabahın köründe çıktı şimdi onun gelmesini beklerken kahvaltı için sizlere bakayım dedim

Herkese günaydın kızlar hepinize güzel haftasonları diliyorum bugün diyetimin ilk günü inşallah pes etmeden sürdürebilirim hepimize kolay gelsin

günaydın kızlarrrrrr

yarın öğretmenler günü yaaa bu haftasonu öğretmenlere indirim var onun için alışverişe gidiyorum bakalım kaç bedenlere bakıcam asıl onun için heyecanlıyım desem yalan olmazzzzz

öpüyorum hepiniziiii

Günaydınnnnnn şirin topicin ruhu güzel kalbi güzel çıtırlarıııı az sonra ünden arkadaşımla lise arkadaşıma gideceğiz kahvemi içerken bi slm vereyim dedim

geldim ama cok gec kaldim degilmi herkes cekilmis....ee anca firsat buldum..

Selammmm Özuşummmm aşkolsun bizi uyutup geliyosun dimiiii

Aslında senin önce sonra resimlerini çok merak ediyorum çok güzel kilo vermişsin

Tatlım 1 kilo verm,şsin azmı harikasın bence moral bozmadan devam

Şükür sonunda sen de pes ettinnnn doğru karar prenses

Herkese günaydın kızlar hepinize güzel haftasonları diliyorum bugün diyetimin ilk günü inşallah pes etmeden sürdürebilirim hepimize kolay gelsin

Günaydın canımmm ilk adımı attın gerisi mutlaka gelecek yeter ki sabırlı olalım

hepimzie güzel bir haftasonu dilerim kızlar

Günaydınnn canımmm

Günaydın beyazcanım inşallah faydasını görürsün canımmm şifalı sonuçta
günaydın kızlarrrrrr

Günaydınnnnn canımmm

Aleyküm selam adaşımmmm allah yardımcın olsun temizlik yapa yapa işin bitti tatlım

günaydın kızlar gercı kımse yook ortalıkta ama bı gören olur ben yazayım:)

Günaydınnnnn canımmmm ben gördümmmm

Günaydın canımmm ilk adımı attın gerisi mutlaka gelecek yeter ki sabırlı olalım

hepimzie güzel bir haftasonu dilerim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…