80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın İremcim iyi güzel alışverişler öğretmenler günün şimdiden kutlu olsun tatlımmm

gunaydin kizlar bi gecmis yapim dedim ama ne mumkun ne kaynatmissiniz siz ya. anladigim kadariyla motivasyon icin bizim gibi tombis hatunlarin citir hatunlar olma fotolarini paylasmisiz. bizde bir gun olacaz insallah. gerci oznurum o yolda buuk yol katetti ama neyse. ay kiskandimmi ne.

çok teşekkür ederim gerçekten çok yol katediyorsunuz tebrik ederim seni ve bütün topiği maşallah çok büyük başarı gösteriyorsunuz, herkes azminize hayran kalıyor, tabi siz de çok mutlu oluyorsunuz başarılarınızı görünce. ablamın yanlış hatırlamıyorsam iki önceki gelişinde herkes çok şaşırdı, nasıl zayıfladın bu kadar diye çok güzel bi duygu olmalı, hedeflerinize en kısa zamanda ulaşacağınıza inanıyorum aplalarım

Son düzenleme:
himmm hadi bakalim sanirim eteklerede bakacaksin degilmi

bende cok istedim oncesi sonrasi yapmayi ama bulamiyorumki resimlerimi..sanirim esip pc yi formatlarken icabina bakti..Video koysam olmazmi dermisim...ya sahi videodan Foto yapilmiyormuydu dur herifi ayarina getiremde bir yoklayayim agizini onun yapamayacagi hicbirsey yok

kiz Boyle masum kiskancliklar cok normal..bende hayatim boyunca hep ablami kiskandim.onu kiloda gectigim yani zayiflamak olarak cok nadirdir..sanirim bu yasima Kadar 2 defa ondan ince olabildim..birinde o yeni dogum yapmisti...bende gene bu zamanlar gibi zaayiflama moduna girmistim...digeride o ikinci dogumunu yapti.cok Aldi bir kismini Verdi bir kismini veremedi ki veremedigi kiloyu ben daha bu 2 ayda gecebildim..verebilse gene gecemezdim... ama son kiskanclik krizim dün Sabah görümcemde cakmayla tartildigimiz Zaman oldu..caqkma benden 5 Kilo daha az gösteriyordu tartida...ya aslinda ona ragmen ben daha ince görünüyorum cunku boyum ondan uzun...ama onun tartidaki miktari ciddiye aqldigini bildigim icin onun kafasinda onu gecmem lazim ...o Zaman bu sessiz savasi ben kazanmis olacagim Hemde ne kazanma simdilik keyfini sürsün ona 6 ay daha keyiflenme süresi veriyorum sonra zafer benimmm

canim birsey sorucam bu Avatar resmi sanami ait:26:
ay evet ya neydi o kabus..

mrb millet nasılsınz bakalım bugün dünkü menüm ve bildirimimi yazayım hemen

menüm
sabah:2 dilim ekmek kabaklı yumurta maydonz peynir zeytin çay

öğle:1 dankek 1 minik gofret

akşam:bamya pilav slata

ara:nar ve mandalina

gece 2 dilim kabak tatlısı hepsi eşim yüzünden regl olacam ya dayanamadım yedim

bildirim

başlangıç:77
geçen hafta:74.8
bu hafta:76.00
gelen:1.2
top giden:1kg
spor yok hedef:65

işveççiler nasıldı ya maraton bendemi yapsam ya bi kaç günde 2-3 kilo verirsem belki motive olurum aama tek korkum midemin ağrıması

kızlar ben bu haftayı resmen çöpe attım olmadı ama söz çok muhteşem bi haftayla geliyorum gerçi pazartesi okulda öğretmenler günü nedeniyle bütün personel yemeğe gitcez ama orada bile devam edicem kararlıyım çünkü berbat durumdayım elbiselerim dar geliyor ya düşünün xL bile olmayacak yakında bi toplamak lazım artık beni konsantre edin ya diyom diyom da tokken açken bu kadar kararlı olamıyorum ya ağlıycam lütfen beni bi sallayın sayın sövün ama beni yola getirin

alkış bana da
işveççiler nasıldı ya maraton bendemi yapsam ya bi kaç günde 2-3 kilo verirsem belki motive olurum aama tek korkum midemin ağrıması
ilk 3 gün dayanıyor insaan ama sonrası feci
zaten bu sabah tartıldığımda +100 gr çıktım
iyice moralim bozuldu onca açlığa rağmen
miden ağrıyosa daha kötü
bu saabah 2 saat kıvrandım

menüm
1adet haslanmıs yumurta
1dilim peynir
ayran

akşam
dondurma
1kase makarna

yavas yavas yumusak gıdalarla yemeye basladım sukur yınede makarna yerıne baska bısıy yıyebılseydım ıyıydı:)

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
peynir,nane,dereotu
ara 1 gün kurusu 2 ceviz
öğlen
koca bir tabak makarna limonlu soda
ara 2 ceviz 1 limonllu soda
akşam
1 kase dondurma ufak parça çikolata :18: çok pişmanım

olmamış dimi olmamış tabi böyle diyet menüsü mü olur ya ben tutamıyorum hiç kendimi

sabah güzel başlamışsın ama sonra özellikle öğleyin çıldırmışsın canım bendensin ama gerçekten zayıflamak istiyorsan makarnayı aklından sil hele 1 tabağı tamamen unut derim ben

sabah güzel başlamışsın ama sonra özellikle öğleyin çıldırmışsın canım bendensin ama gerçekten zayıflamak istiyorsan makarnayı aklından sil hele 1 tabağı tamamen unut derim ben

makarnalı olmaz mı ya makarna benim en sevdiğim ama inşallah kendimi alıştırıcam azaltmaya

Merhaba kızlar bende yarın diyete başlıyorum.kendi çabalarımla 5 kilo verdim fakat motivasyona ihtiyacım var gibi sizin grubunuzdada bunu bulabiliceğimi düşündüm :) umarım öyle olur. Hergun menunuzumu paylaşıyorsunuz?

Bu arada bende 86 kiloydum şuanda 80.9 kiloya indim sporla ..hedefim diyete de başlayarak 70 lere inmek boyumda 170

iyi akşamlar kızlar
menümü yazıyımda çıkıyım kocam geliyormuş yoldan aradı şimdi..
sabahda bişey demedi gelicem falan diye süpriz oldu doğrusu.neyse gidiyimde yemek falan hazırlayım adamcağıza

menüm
sabah
sebze kahvesi
sirkeli su
1 yumurta
2 ceviz
1 dlm peynir

ara
1armut

öğlen
1 kase kısır
turşu
çay

ara
2 mandalin

akşam
işte olan oldu:18:
2 dilim tandır ekmeği
3çiğköfte
1 gofret
1 kurabiye

daha bitmedi
1 cennet hurması
1 kase yoğurt.

hoşgeldinn

tebrik ederim seni çok güzel 5 kilo vermişin kendi başına..

aradığın motivasyon işte burda canım..:13:.hergün menü paylaşıyoruz

ve cumaları kilo bildirimi yapıyoruz.
yeni arkadaşkar 2 hafta düzenli menü paylaşır burda daimi olursa3.bildirim yapıp, hafta listeye girmeye hak kazanıyor..
işallah sende bizimle beraber güzel kilolar verirsin

Kahvaltı: beyaz peynirli omlet, 1 dilim ekmek, 4 zeytin, 1 tatlı kaşığı reçel,emzirme çayı

Ara: yok

Öğle: 6 kaşık etli pırasa yemeği, bir kase çin pilavı, 1 kaşık yoğurt, emzirme çayı

Ara: yok

Akşam : 1 porsiyon hamsi tava, 1 dilim ekmek, 1 kase salata, 1 halka tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…