- 6 Temmuz 2009
- 1.079
- 62
- 318
mesai bitti yarın büyük gün herkese iyi akşamlar
cokbılmış nasılsın yarına hazırmısın
günaydin evrasu nasilsin
tşk ederim canım iyiyim ama benim yazdığım msjlar bende görünmüyo sanırım sorun var çokbilmişin msjdan sonrası görünmüyo bende neyse sen nasılsın bitaenm iyimisin aylin bişey diycem üzülme ama canım senin verdiğin kiloyu alıcağını tahmin etmiştim çünkü yapın bana benziyor hızlı vermiyosun ama hızlı alıyosun şok diyetler aç kalma işe yaramıyo eğer istersen benimm yaptıklarımıuygula ozaman daha kolay kilo verrisin
yine olmadı sanırım msj görünmüyooo
mesajlarin bende görünüyor
abla ben hizli kilo verebilyiorum, AMA VERMICEM saclarim gitti büsbütün, yavas yavas verdim ilk kez iyide oldu, ama 3 hafta boyunca ayi gibi yersen dikkat etmezsen 3 kilo az bile almisim yani, dikkat etsem almam, ama etmedim sorun bu
aylincim günaydın..moral bozmak yok geçmişi düşünme...diyete başlama sevindim..tam gaz devamını bekliyorum saçlarını da dert etmeeeeeeeee..
benim de moralim bozuldu kızlar ya sabah tartıldım sadece 800 gr vermişim nerdeyse her akşam sadece karpuz yedim hiç kaçak yapmadım...geri reglim şu anda ve bağırsak problemim var ama olsun yine de fazla vermem gerekiyordu:bu duurmda 13 temmuzdan beri yani 18 günde 4 kilo vermiş oluyorum..haftaya en az 2.5 vermem lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?