80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla öyle de canım..hepimiz hep yaparız ya ay şunun da tadına bakayım ay bukadarcıktan ne olur ee sonra bir bakıyorsun diyet bitti..eee bozuldu şimdi ee napayım p.tesi yeniden başlarım sonra gömülürüz yemeklere tatlılar ee bi bakarsın bir haftada verdiğimiz emekler iki günlük rahatlığımızla gidiveriyor..kaçaklara hiç geçit vermemk lazım en azından bir süre:))ay ben de çok biliyorum ya ondan bu kadar şişkoyum :dance::dance:

slm kızlar dun sormussunuz kac kılosun dıye kendımı tanıtırken ekstra yazmadım cızelgedekı gıbı 93.8 dı gecen cuma yarın tekrar yazarım sıze buyrunnnnnnnnn

cokbılmış nasılsın yarına hazırmısın

iyiydim ama bugün değilim.değişen bişi yok bu hafta aslında çok iyi gidiyordu taki kpssden atamam olmadığını öğrenene kadar ozaman yemeye başladım eve almadığım herşey orda mevcuttu. tutamadım kendimi aburcubur yedim çok üzgündüm kendimle savaşmaya hiç halim kalmamıştı ama yemeklerde çok dikkat ettim genede mutluyum almadım .

umarım herkes iyidir ve kilolar gitmiştir

günaydın kızlar ben pek bişey yazmıyorum aama sizi takip ediyorum tartıldım 100 g gitmiş gibi belkide çok gitti ama regly dönemim ödem var ayrıca dijital tartım bozuldu geçen hafta 84 idim bu haftada 84 diyelim 100 g saymıyalım
unutmadan mekik aleti aldım günde 100 yada 150 çekiyorum kilo vermedim ama cidden inceldim karnım yavaşca toparlanıyorr

ALINTI YAPMAYIN LÜTFEN

günaydin arkadaslarrrr

dün kuaföre gittim, moralim cok bozuk ablalarim......
kuaför abla saclarin cokkk incelmis dedi, ve farkindaydim evet, rejim yapa yapa saclarim hep döküldü toparlanamiyor bitürlü mafoldumbenmafoldumben istedigim sac sekillerin hicbiri olmnuyordu. SIKLASMASI icinde kipkisa kestirmem lazimdi kii BUNU YAPAMADIM. igrenc bir aylin cikardi ortaya.... KAT KAT oldu sadece, eh iste 70% memnun kaldim, bugün sacimi tekrar yikayip dogruduzgun foto cekicem sekillendiricem.

(daha iyi bir resim cekip göstericem)

ve size iyi bir haberim var, REJIME BASLADIM BUGÜN iyice bi sirkeledim kendimi, yeter artik 3 aydir ugras sonra 3 kilo al, benim gibi aptal yoktur dünyada..... beni destekleyin olurmu......

86,1 olmusum, yani 100gr almisim, gecen hafta 86 idim sorun degil, bu hafta tam gaz basliyorummmmmmmmmmmmm INSALLAHHHHHHHHHH

Son düzenleme:
günaydın kızlar demin msj yazdım ama nedense kaydolmamışş tartıldım 100 g vermişim sanırım ama regly dönemimdeyim ödem var belkide daha fazla verdim bilemiyorum spor olarak mekik aleti aldım onla çalışıyorum inceldim karnım toparlanıyoorr geçen haftada 84 düm bu haftada 84 sayın 100 g çok azzz

günaydin evrasu nasilsin

tşk ederim canım iyiyim ama benim yazdığım msjlar bende görünmüyo sanırım sorun var çokbilmişin msjdan sonrası görünmüyo bende neyse sen nasılsın bitaenm iyimisin aylin bişey diycem üzülme ama canım senin verdiğin kiloyu alıcağını tahmin etmiştim çünkü yapın bana benziyor hızlı vermiyosun ama hızlı alıyosun şok diyetler aç kalma işe yaramıyo eğer istersen benimm yaptıklarımıuygula ozaman daha kolay kilo verrisin

mesajlarin bende görünüyor
abla ben hizli kilo verebilyiorum, AMA VERMICEM saclarim gitti büsbütün, yavas yavas verdim ilk kez iyide oldu, ama 3 hafta boyunca ayi gibi yersen dikkat etmezsen 3 kilo az bile almisim yani, dikkat etsem almam, ama etmedim sorun bu

elimphia abla albümüme bak resim koydum kestirdim saclari. pek belli de degil, yeni foto cekerim

aylincim günaydın..moral bozmak yok geçmişi düşünme...diyete başlama sevindim..tam gaz devamını bekliyorum saçlarını da dert etmeeeeeeeee..
benim de moralim bozuldu kızlar ya sabah tartıldım sadece 800 gr vermişim nerdeyse her akşam sadece karpuz yedim hiç kaçak yapmadım...geri reglim şu anda ve bağırsak problemim var ama olsun yine de fazla vermem gerekiyordu:bu duurmda 13 temmuzdan beri yani 18 günde 4 kilo vermiş oluyorum..haftaya en az 2.5 vermem lazım..

tmm ablam.

abla delirdinmni sen 2,5 verilirmi haftada, geri alirsin kilolari karismam, yavas ver, sükret 800gr vermisin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…