aylincim güle güle kullan canım..artık zayıflamaya şartlan..haftaya bakalım sonuç ne olacak..????
ay sinir oldum bugün nettemi sorun var benim pcdemi anlamadım neyse kilo veren arkadaşlar tbr ederim aylincim sana gelince senin bünyen daha gelişiyor yemek ye ama ihtiyacın kadar ye saat başı 1 bardak su iç su diyetinden esinlendim işe yarıyor kilo vermesende inan vucudun toparlanıyor ben 4 kilo verdim ama gören 10 kilomu verdin diyolarr 6 öğün yemek ye senin yediklerini görünce ben çok yemiş gibi hissediyorum kendimi ama senin bünyen sonra seni yemeye itiyor ama benimki itmiyorr aç kalarak yada yemek yemiyerek kilo verirsen geri alırsın demişti dr evet çok doğruu
bende öyle yapiyorum zaten. 6 ögün veya 5. rejimi birakmadan cok iyi gidiyordum, bi 2 bi 1 bi 500gr veriodum hep. sicak havalar gelince biraktim ve izine cikinca
sonunda benim de bir kilo çizelgem oldu :sm_cool:
teşekkürler Aylincim
evet aylin sınav
ben birsey yapmadimki kendin yapmissin :)
bu sana sectigim cizelge diil :)yerimseniben
aylincım nasıl bır lıseye gırecegını belırleme sınavı
selmacım benim oğlumda girdi sbs ye 444 puan aldı 6. sınıf çok ii değil ama seneye daha sıkı tutucaz inş. siz kaç aldınız peki?
kızlar günaydın
biz yeni kalktıkta
nabersiniz
kilo durumları nasıl bakem
ya ben kilo veremedim biliyorum az sonra tartılcam
ama kendimi biliyorum
zaten bugün yarın regl başlayacağı içinde tatlılar hominigırtlak
kendime verdiğim sözleri tutamadım
oof bunalıma gircem resmen
yardım edin başaramayacağım sanırım mafoldumben
galıba ben bu hafta kac kg oldugumu yazmadım
gecen hafta 82 2
bu hafta 83100
gelen galıba 900 gr
nasılım kızlar süperim kg alma şampiiyonu :hooray::hooray::hooray: kk en cabuk kg alan üyesı rekor bende kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
klava mymeka::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?