80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aylincim güle güle kullan canım..artık zayıflamaya şartlan..haftaya bakalım sonuç ne olacak..????

valla spora gidermiyim bilmiyorum, cünkü havalar haftaya tekrar sicak olmaya basliyor.
birgüncük izin alip yüzmeye gidesim var :)
pazar günü kesinlikle gidecem ama...

ay sinir oldum bugün nettemi sorun var benim pcdemi anlamadım neyse kilo veren arkadaşlar tbr ederim aylincim sana gelince senin bünyen daha gelişiyor yemek ye ama ihtiyacın kadar ye saat başı 1 bardak su iç su diyetinden esinlendim işe yarıyor kilo vermesende inan vucudun toparlanıyor ben 4 kilo verdim ama gören 10 kilomu verdin diyolarr 6 öğün yemek ye senin yediklerini görünce ben çok yemiş gibi hissediyorum kendimi ama senin bünyen sonra seni yemeye itiyor ama benimki itmiyorr aç kalarak yada yemek yemiyerek kilo verirsen geri alırsın demişti dr evet çok doğruu

bende öyle yapiyorum zaten. 6 ögün veya 5. rejimi birakmadan cok iyi gidiyordum, bi 2 bi 1 bi 500gr veriodum hep. sicak havalar gelince biraktim ve izine cikinca

kızlar günaydın
biz yeni kalktıkta
nabersiniz
kilo durumları nasıl bakem
ya ben kilo veremedim biliyorum az sonra tartılcam
ama kendimi biliyorum
zaten bugün yarın regl başlayacağı içinde tatlılar hominigırtlak
kendime verdiğim sözleri tutamadım
oof bunalıma gircem resmen
yardım edin başaramayacağım sanırım mafoldumben

selmacım benim oğlumda girdi sbs ye 444 puan aldı 6. sınıf çok ii değil ama seneye daha sıkı tutucaz inş. siz kaç aldınız peki?

canım benim oglum 7 sınıf malesef 400 bu puanlarla hiç bır yer olmuyor acıktayız sızın güzel maşşalah nerde oturuyorsun göremiyorum şehırlere göre degışır

sevdemer üzülme canım yazın herkes artıda sıkma canını başarırsın bak bende kac aydır aynıyım malesef :1hug:

galıba ben bu hafta kac kg oldugumu yazmadım
gecen hafta 82 2

bu hafta 83100

gelen galıba 900 gr

nasılım kızlar süperim kg alma şampiiyonu :hooray::hooray::hooray: kk en cabuk kg alan üyesı rekor bende kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

klavamymeka::mymeka:

selmacımmmklava:geçen haftaki karpuz diyeti boşa gitti canım :mymeka::mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…