80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elimphiacım 18 günde 4 kilo çok güzel alkisalkisalkis bunda üzülecek birşey yok sevinmelisin bence
bir müddet sonra vücudun dirence geçmesi ve kilo vermenin yavaşlaması beklenen bir şey
çok iyi gidiyosun sevgili rakibem aynen devam :lepi: alkisalkisalkis

ben kahvalti ve ögle yemeklerine pek düsmem, düsememde iste oluyorum cünkü, AKSAM yemeklerinde dayanamiyorum, evde oldugum icinde tencerenin dibine gidip yiyorum geliyorum yiyorum gidiyorum kaydirigubbakcemile
benim gibi olan varmi :kedi:

bana gelince ben sadece 700 gr verebildim bunada şükür diyorum o kadar kaçamağa rağmen
başlangıç kilom 87,700 kg
geçne hafta 85.700 kg
bu hafta 85,0 kg
böylece kilo bildirimi de yapmış olayım

başlangıç...116,800
geçen hafta...111,100
bu hafta...110,100
giden...1 kg:lepi:
hedef...90
daha fazla bekliyordum hiç kaçamağım olmadı 1 simit dışında ve düzenli yürüyüşümü yaptımkafamçokkarıştıben nerde yanlış yaptım acabaCADIARZU

işte aynı ben :kedi:

ablacim yavasliyo yerimseniben her hafta 2 kilo veremezsinki vereliniortak
tebrikler yani yinedevereliniortak

alkisalkisalkis alkisalkisalkis
çok iyi yağmurgözlüm bence iyi gidiyosun bu ayda 4 kilo demek ve gayet sağlıklı
hepimiz biliyoruzki ani verilen kilolar fazlasıyla geri geliyor hiç moralini bozma se doğrusunu yapıyosun :1hug:

günaydın kızlar nasılsınız benimde moralım bozuk sbs sonucları berbat oglumun moralım bozuldu daha tartılmadım canım hiiiic tartılmak ıstemıyor

sağol canım da ne bileyim moralim bozuldu işte haftaya izne çıkıyorum haftaya c.tesiye dek 80 e inmek istiyordum....neyse buna da şükür napalım..moral bozmak yok di mi:)

aylinciğim resim çok net olmasada güzel olmuş saçların iyi günlerde uzasın yeniden kaydirigubbakcemile3ayrıca kutlarım aramıza döndüğün için devam güzel kardeşim bırakmak yokopuyorumnanaktan

tekrar resim cekicem sizler icin, tsk ederim ablamm ins busefer olucak opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız benimde moralım bozuk sbs sonucları berbat oglumun moralım bozuldu daha tartılmadım canım hiiiic tartılmak ıstemıyor

selmacım sen de oğluşun da üzmeyin kendinizi ya..bu çocuklara da üzülüyorum bu yaşta hemen birsürü sınav koşturmaca sürekli yarışatı psikolojisi..herşey olacağına varır herşeyin başı sağlık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…