günaydınlar kızlarrr opuyorumnanaktan
aylincim günaydın..moral bozmak yok geçmişi düşünme...diyete başlama sevindim..tam gaz devamını bekliyorum saçlarını da dert etmeeeeeeeee..
benim de moralim bozuldu kızlar ya sabah tartıldım sadece 800 gr vermişim nerdeyse her akşam sadece karpuz yedim hiç kaçak yapmadım...geri reglim şu anda ve bağırsak problemim var ama olsun yine de fazla vermem gerekiyordu:bu duurmda 13 temmuzdan beri yani 18 günde 4 kilo vermiş oluyorum..haftaya en az 2.5 vermem lazım..
ben kahvalti ve ögle yemeklerine pek düsmem, düsememde iste oluyorum cünkü, AKSAM yemeklerinde dayanamiyorum, evde oldugum icinde tencerenin dibine gidip yiyorum geliyorum yiyorum gidiyorum kaydirigubbakcemile
benim gibi olan varmi :kedi:
başlangıç...116,800
geçen hafta...111,100
bu hafta...110,100
giden...1 kg:lepi:
hedef...90
daha fazla bekliyordum hiç kaçamağım olmadı 1 simit dışında ve düzenli yürüyüşümü yaptımkafamçokkarıştıben nerde yanlış yaptım acabaCADIARZU
işte aynı ben :kedi:
günaydiiiin
başlangıç...116,800
geçen hafta...111,100
bu hafta...110,100
giden...1 kg:lepi:
hedef...90
daha fazla bekliyordum hiç kaçamağım olmadı 1 simit dışında ve düzenli yürüyüşümü yaptımkafamçokkarıştıben nerde yanlış yaptım acabaCADIARZU
elimphiacım 18 günde 4 kilo çok güzel alkisalkisalkis bunda üzülecek birşey yok sevinmelisin bence
bir müddet sonra vücudun dirence geçmesi ve kilo vermenin yavaşlaması beklenen bir şey
çok iyi gidiyosun sevgili rakibem aynen devam :lepi: alkisalkisalkis
işte aynı ben :kedi:
aylinciğim resim çok net olmasada güzel olmuş saçların iyi günlerde uzasın yeniden kaydirigubbakcemile3ayrıca kutlarım aramıza döndüğün için devam güzel kardeşim bırakmak yokopuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız benimde moralım bozuk sbs sonucları berbat oglumun moralım bozuldu daha tartılmadım canım hiiiic tartılmak ıstemıyor
neden olmadığını bir türlü çözemedimcizelgen neden olmuyor senin?
linkin sonunda / varsa sil
günaydın kızlar nasılsınız benimde moralım bozuk sbs sonucları berbat oglumun moralım bozuldu daha tartılmadım canım hiiiic tartılmak ıstemıyor
tekrar resim cekicem sizler icin, tsk ederim ablamm ins busefer olucak opuyorumnanaktan
neden olmadığını bir türlü çözemedim
/ vardı sildim şimdi bakalım olacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?