80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Zayiflamanin Püf Noktalari

:dance: felsefemiz herseyi ye, ancak yedigini bil, ölcü koy ve zayifla.

:dance: bol su icin, her ögünde 15-20 dk önce ve 1,5-2 saat sonra 1-2 bardak su icin

:dance: zayiflamak istiyorsaniz ögün atlamayin. ögün atlamak kan sekerinizin asiri düsmesini, sonraki ögünde daha fazla yemenize ve sismanlamaniza nede olacaktir

:dance: sabirli olun, günlük mucizeler beklemeyin. sismanlamaniz nasil uzun zaman aldiysa kilo vermeniz de o kadar zaman alacaktir

:dance: en sevdiginiz sporu belirleyin ve haftada 3 kez birer saat mutlaka yapin

:dance: eger caniniz abur cubur yemek isterse baska birseyle ilgilenin. dus alin, yürüyüse cikin, dans edin, ilik su veya nane-ihlamur cayi icin.

:dance: az yag kullanin. 1 kilo sebze yemegi icin 2 yemek kasigindan fazla yag kullanmayin. salatalara konan zeytinyaginin bir tatli kasigini asmamasina, kirmizi et yagsiz olmasina dikkat edin. tavuk, hindi ve baligin derisini yemeyin.

:dance: porsiyon ölcülerine dikkat ediniz. sizin icin uygun olan yiyecek tüm aile bireyleri icin de uygundur. ayri zamanda yemek yemenize veya kendinize ayri yemek pisirmenize gerek yoktur.

:dance: eger bi lokanta veya davette fazlar yerseniz moralinizi bozmayin. bir sonraki ögünü sadece meyve-yogurt-salata ile gecistirin.

:dance: saglikli zayiflama ile haftada ortalama 250-900 gr verilmesi, zayiflama programi süresince dengeli beslenme aliskanligi kazandirilmasi ve verilen kilonun korunmasi ana hedefimiz olup: kilo vereceginize inanin.

kızlar gunaydın. 3 gundur kayıptım ama geldim işe burdayım. Tüm yazılanları okudum. Aramıza yeni geleneler hoşgeldiler. Handerya cım ellerine sağlık listemiz. Ama yerden göğe kadar haklısın berbat durumda dökülüyoruz. Daha sıkı tutmamız lazım bu işi kızlar silkelenelim ve kendimize gelelim. Bu sene bizim ailede sünnet ve düğünler çok hafta sonu kıyafet bakmaya gittim. bir modelde 42 ye girdim ama acayip yapıştı üstüme. 44 aldım. Dün yemekli davete gittik. Herşeyden yedim ama az az. Akşam da sadece meyve yedim. Sabah tahıllı peksimet, peynir, çay, 2 ad. y.zeytin yedim. Tam gaz devam. Bu hafta geçen haftanın yenilgisini kapatmam lazım. Ama buraya girmezsem kendimi engelleyemiyorum. Buraya girersem yemek yemeden önce hep burası aklıma geliyor ve vicdanım sızlıyor yediğime dikkat ediyorum. Yarıştan sıkılanlar, ümidini kaybedenler, tekrar aramıza dönün hep beraber başladık. Pes etmek yok.. Hadi kızlar gaza basma zamanı.. Hepinizi kocaman öpüyorum benim zayıflama arkadaşlarım..

kızlar artık evimdeyim aranıza döndüm geçen hafta kilo veremedim evde iş var diye sağolsun eş dost eli kolu dolu geldi az da olsa yedim ben de ama artık alnagmenin dediği gibi gaza basma zamanı kesinlikle burda motive oluyorum ben hadi bakalım hep beraber çıtır olucaz

aaaa yaşasın eylülcem gelmiş.. Arkadaşım sen olmayınca bende veremedim kiloları.. Ay öteki arkadaşlarım kızmasın şaka yapıyorum kızlar.. Ama gözlerim aradı zayıflama arkadaşımı. Tekrar hoşgeldin. Evet bu hafta ikimizde gaza basalım. ıkimizin de bir haftası eksiye geçti.

kızlar mrb cok sevınclıyım..1 haftada 2,5 kılo vermısım cok sevındım ya...basarıcam ınsallah cok gusel gıdıyor..

sorma arkadaşım buraya girmeyince motivasyon sıfır iyi ki varsınız:teselli:

ben bu sabah biraz yarım dilim çavdarlı ekmek peynir yarım da kek yedim alışverişe gidicem evde hiç bişey kalmamış bol bol yeşillik alıcam

sabah:bir kahve fincanı yeşil çay actıve kayısılı 1 kase corba içtim..oh oh yaramasında kıloda olmasın..:)

oooooooooo kimleri görüyorum yaaaaaaaaa o kadar isyana geldiniz haaaaa ya arkadaşlar lütfen girin birbirimize ihtiyacımız var

eflatun aramıza hoş geldin canımm eylülce bitirdinmi boya işini alnağme sen nasılsın selmacım sen ay çok sevindim hepinizi birlikte görünce

benimde oyle kalmamış birşey benim de almam lazım. C.tesi turp otu aldım haşladım bu akşam onu yiyeceğim. Akşam gidersem alışverişe brokoli falan alacağım bol bol ot yemem lazım. Serradeniz bende herkesi burada görünce çok seviniyorum. Alalım yoklama. Ayrıca bir de yoklama listemiz olsun. Belli bir limit koyalım herkes o limitte günlük girmek zorunda olsun. Günde en az 3 kere mesela. (çok çok istisnai durumlar hariç ve mazaretler hariç) haftada 21 kere yapar ki az girenlere yaptırımımız olsun. Bu iş biraz daha sıkı tutalım dıyorum ne dersiniz? Tekrar ediyorum ama mazereti olanlar önceden bildirmek kaydı ile muaf olsun bu yaptırımdan.

eylülce cim bu arada sen neler yaptın bitirdin mi badanaları? oh mis gibi kokmuştur evler şimdi. Badana temziliğini çok seviyorum. Dip temel her yer temizleniyor. Bende kışa gireken yaptım. Güle güle kirlen.

eylülce cim bu arada sen neler yaptın bitirdin mi badanaları? oh mis gibi kokmuştur evler şimdi. Badana temziliğini çok seviyorum. Dip temel her yer temizleniyor. Bende kışa gireken yaptım. Güle güle kirlen.

bitti sayılır canım dün dip köşe temizlik yaptık ufak tefek işler kaldı bol bol çamaşır ütü gibi ben de seviyorum canım mis gibi koktu evim yaza temiz temiz giriyorum şimdi sıra diyette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…