80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mesela erken kalk dedi dr sık vede az asla hic yemeyerek +kg verilmez dedi en gec saat sekizde kahvaltı işi bitmiş olmalı kacamak yapacaksanız öglenden önce yap dedi sabah sıdandart kahvaltı öglen et türü akşam sebze ye dedi şimdilik bu kadar aklıma gelenler serra canım

arkadaşlar ben giremiyorum bir süredir.önce eşim hasta oldu grip.3 gündürde oğlum çok hasta o yüzden fırsat bulamıyorum.iyileşsinler allahın izniyle devam.. şu anda diyette sallantıda zaten uykusuzluk filan az yiyince tansiyonum düştü o yüzden bu hafta pek kilo veremicem sanırım.almıyımda şükür dicem.hepinizi öptüm..görüşmek üzere byeeee

Tablomuz arkalarda kalmasın bakıp bakıp hırs yapalım dimi! Kızlar çok geçmiş olsun bu hastalıklar çok fena yapıyor adamı biz de hala iyileşemedik şu kış bi geçsin yaaa...gerçi kış geçince yaz hemencik geliyor ve ben yazı bu halde karşılamak istemiyorum daha hazır değilim!!!!
Bugün biraz kaçamaklarım oldu malüm iştahlı kocacım evdeeee ve bende ne kadar tutayım desem de biraz kaçırdım ama 3 gündür düzenli yürüyorum keşke bu hafta hep birileri gelse de oğluşa baksa bende yürüsem..

çok sağol canım

merhaba ben yeniyim aranıza katılmak istiyorum 89 kılo ile başladım suan 84 üm 15 gün oldu aranıza katılırsam daha motive olup başarırım diye umuyorumkaydirigubbakcemile2
arkadaşım hoşgeldin inşallah yaza hep beraber zayıflamış olarak girerizkaydirigubbakcemile3

günaydin canlarim
dün sktm disimi:) ve iki gün veremedim gr lari verdim

birazdan diyet listemi yazcam arkadaslar:) sogan suyuma bakip gelim:)

Uyaninca: 2-3 bardak ilik su + 2-3 adet kayisi

Sabah 7.00-9.00:

Karbonhidrat : Mevsim Sebzeleri (cig veya yemek seklinde)
Karbonhidrat : Ekmek veya Patates haslama veya meyve
Protein : Süt veya Peynir veya Yogurt

Limonlu yesil cay - sekersiz
Ara 11.00 :
K: -
P: -

Ögle 12.00-14.00 :
K : Ekmek + Sebze (cig veya yemek)
P : Ton Baligi (balik) veya yogurt veya Tavuk

Ara 15.00-16.00 :
DONDURMA (külahsiz 2-3 top) veya ceviz ici veya meyve

Ara 17.00 :
Kahve veya Cay sekersiz

Aksam 18.00-19.00 :
K : Sebze (salata veya yemek)
P : K.Baklagil veya et yemegi veya yumurta (omlet veya menemen)

Ara 21.00 :
K : Mevsim Meyvesi
P : Ceviz ici 2-3 adet

arkadaslar tabiki yemekler cok az yagli ve mümkünse balik ve et izgara olcak:)))

bide ben erken kalktim icin bu liste böle hazirlandi, haftasonlari gec kalkliorum o zaman ya bi ögün atliorum ya da saat araliklarina uyarak yine uyuorum :))

birazdan bi kac püf nokta yazcam:) bildimiz seyler ama yinede yazim

selma canim benim günaydin afiyet olsun:)

merhaba arkadaşlar.ben de aranıza katılmak istiyorum.ben 84 kiloyum ve 70kg olmak istiyorum.11 aylık bebeğim var.çoğu hamilelikten kaldı kilolarımın.doğuma 93 kg gittim ve 93 kg çıktım.nasıl oldu ben de anlamadım.ödem çoktu galiba.7-8 ayda şişlerim ancak gitti zaten.emzirseydim diyet yapamazdım ama kızım bıraktı sütümü.dün başlaım diyete ve evde ufak tefek egsersizler yapıyorum.umarım yaza hep beraber hedeflerimize ulaşmış bi şekilde gireriz...herkese başarılar....

hoş geldın aramıza eflatunŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…