evet ama hep ben cıkınca birileri giriyo ben varken kımse yok bak şimdi yoksun:roflol:delikafadulden
bak şimdide sen yoksunnn ozamn kanaldayken sıksık bak ben burda olunca yazarımm ok canımmkaydirigubbakcemile5
saol canımcanım çok geçmiş olsun inş bir an önce düzelir
mesela erken kalk dedi dr sık vede az asla hic yemeyerek +kg verilmez dedi en gec saat sekizde kahvaltı işi bitmiş olmalı kacamak yapacaksanız öglenden önce yap dedi sabah sıdandart kahvaltı öglen et türü akşam sebze ye dedi şimdilik bu kadar aklıma gelenler serra canım
İyİ akŞamlar kızlar presnamka serra
arkadaşım hoşgeldin inşallah yaza hep beraber zayıflamış olarak girerizkaydirigubbakcemile3merhaba ben yeniyim aranıza katılmak istiyorum 89 kılo ile başladım suan 84 üm 15 gün oldu aranıza katılırsam daha motive olup başarırım diye umuyorumkaydirigubbakcemile2
merhaba arkadaşlar.ben de aranıza katılmak istiyorum.ben 84 kiloyum ve 70kg olmak istiyorum.11 aylık bebeğim var.çoğu hamilelikten kaldı kilolarımın.doğuma 93 kg gittim ve 93 kg çıktım.nasıl oldu ben de anlamadım.ödem çoktu galiba.7-8 ayda şişlerim ancak gitti zaten.emzirseydim diyet yapamazdım ama kızım bıraktı sütümü.dün başlaım diyete ve evde ufak tefek egsersizler yapıyorum.umarım yaza hep beraber hedeflerimize ulaşmış bi şekilde gireriz...herkese başarılar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?