80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nidam seni görmedim canım sen nasılsın

tesekkurler canım ıyıyım..ben bugun tartınabıldım gecen hafta pazartesı baslamıstım dıyete 89 basladım 86,30 geldım..cok sevındım..ılk defa bu kıloya cıkıyorum ınsallah verırım..ama yılmak yok yola devam..bende artık cumadan cumaya tartılacagım..buraya yazacagım..bu arada sen nasılsın

İyİ akŞamlar kızlar presnamka serra

merhaba canım...dün akşam görmedim yazmışsın ama..nasıl gidiyor ..ben hafta sonu kardeşime gittim sağolsun annemde gelmiş..pastalar börekler köy ekmeklerii...hepsi bana komplo kuruyo sanki...biraz kaçtı tabiii..ama bu hafta işi sıkı tutmak lazım..kardeşimde nivea body nin aerobik cd si varmış onu yükledim başlıycam bakalım..öpüyorum seni...

Gerçekten karşılıklıymışız gibi yazıyor insan değil mi? Kendine engel olamıyor. Aman zaten olmayalımda değil mi kızlar? Nidam cım çok ıyı vermişsin tebrik ederim seni.. Serradeniz yoklama işine ne diyorsun?

bitti sayılır canım dün dip köşe temizlik yaptık ufak tefek işler kaldı bol bol çamaşır ütü gibi ben de seviyorum canım mis gibi koktu evim yaza temiz temiz giriyorum şimdi sıra diyette

hadi geçmiş olsun cnm..bana ütü deme en nefret ettiğim ev işidir..sağolsun eşim yapıyo arada sırada:)

merhaba canım..aslında buralardaydım hatta dün msj da yazdım ama ilginç ya göndermeyi unuttum :)) tablomuda düzelteyim gelmişken.sen nasılsın nasıl gidiyor

Kızlar kendime öğlen için birşeyler hazırlamaya gidiyorum. Gelince neler yediğimi anlatacağım. Bu arada biraz sıkı kıyafet giydim. Midem sıkılınca karınım çok acıkmıyor gibi sanki. Hem sıkılıktan fazlada yemek yiyemiyorum böyle olunca. Bilmem artık züğürt tesellisi mi? Ama dünkü yemek davetine de sıkı pantalon giyip gittim. Az az yediğim halde pantolon sıkınca kaçıramadım. Tatlıdan ağzıma sürmedim. Bol salata, zeytiyağlı sebze yemeklerini tercih ettim. Bakalım cuma ola hayrola. Hoş daha hafta başındayız ama..

canım olur tabi hatta gurubumuza başkan seçelim o bu işlerle ilgilensin iki kişide olabilir giriş çıkışlara baksın ve günlük ne yediğimizi akşamlardada toplu yazalım ve değerlendirelim cuma günü en geç öğlene kadar herkes kilosunu belirtsin handerya ona göre kilo çizelgesini hazırlar bide ne kadar verdiğimii yazalım kaç kg ye indiğimizideğil hatırlatayım dedim eğer olur diyosanız oylama yapalım ne dersiniz yani başka olmak isteyenler arasından iki kişi seçelim bana cevap yazarsan sevinirim alnağmecim ve diğer arkadaşlarım çünkü kuaral olursa işimizi daha ciddiye alırız diyorum ben yaza az kaldı zaman çok çabuk geçiyo ona göre haaaaaadelikafaduldenkaydirigubbakcemile2

bak hele kimsecikler yokkk kızlar bu dediklerimi ciddiye alalım olurmu ha bu arada bende adayım şimdi fikri ben attım ortaya ama boş vaktim oluyo ilgilene bilirim ok yorumlarınızı bekliyorum canlarımmmmsırnaşık şey

merhaba canım..aslında buralardaydım hatta dün msj da yazdım ama ilginç ya göndermeyi unuttum :)) tablomuda düzelteyim gelmişken.sen nasılsın nasıl gidiyor
ben iki haftadır kilom aynı biraz kendimi saldım galiba ama yine kendime geldim başaracaz inşallaha.s.

hım bide herkes kendinden kısaca bahsede bilir güzel olur daha iyi tanımış oluruz demi canalarrrkaydirigubbakcemile5

tamam canım ben sana katılıyorum..bence baskan sen ol.benım oyum sana.işimizi tabi ciddiye allalım eger ben bu hızla gıdersem temmuz sonu gıbı 52 kılo olucam.inşallah

tamam canım ben sana katılıyorum..bence baskan sen ol.benım oyum sana.işimizi tabi ciddiye allalım eger ben bu hızla gıdersem temmuz sonu gıbı 52 kılo olucam.inşallah

teşekkürler canım diğer arkadaşlarımızın fikrini alalım sonra bir karar veririz hep beraber bencede işimizi ciddiye almamızın vakti çüünkü yaza azbi vaktimiz kaldı şöyle bi silkelenelim gevşemek yanii ona göre hepinizi sorguluycamklava: ben hiç kaçamak yapmadım valla bakalım cumaya ne kadar gidicek hadi bakalım inşş ben 60 sende 52 olursun canım benimdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…