- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 123
- 39
nidam seni görmedim canım sen nasılsın
İyİ akŞamlar kızlar presnamka serra
bitti sayılır canım dün dip köşe temizlik yaptık ufak tefek işler kaldı bol bol çamaşır ütü gibi ben de seviyorum canım mis gibi koktu evim yaza temiz temiz giriyorum şimdi sıra diyette
canım cok güzel kilo vermişsin senin adına cooook sevindim kaydirigubbakcemile3kızlar mrb cok sevınclıyım..1 haftada 2,5 kılo vermısım cok sevındım ya...basarıcam ınsallah cok gusel gıdıyor..
Gerçekten karşılıklıymışız gibi yazıyor insan değil mi? Kendine engel olamıyor. Aman zaten olmayalımda değil mi kızlar? Nidam cım çok ıyı vermişsin tebrik ederim seni.. Serradeniz yoklama işine ne diyorsun?
ben iki haftadır kilom aynı biraz kendimi saldım galiba ama yine kendime geldim başaracaz inşallaha.s.merhaba canım..aslında buralardaydım hatta dün msj da yazdım ama ilginç ya göndermeyi unuttum :)) tablomuda düzelteyim gelmişken.sen nasılsın nasıl gidiyor
iyidir canım cocukları okula yolladım kızıda uyuttum şimdide keyif yapıyorum buarada cok sıkı rejim yapıyorum çünkü biraz gevşemiştimparesnamka ceren16 nbr kızlar neler yapıyorsunuz
bak hele kimsecikler yokkk kızlar bu dediklerimi ciddiye alalım olurmu ha bu arada bende adayım şimdi fikri ben attım ortaya ama boş vaktim oluyo ilgilene bilirim ok yorumlarınızı bekliyorum canlarımmmmsırnaşık şey
tamam canım ben sana katılıyorum..bence baskan sen ol.benım oyum sana.işimizi tabi ciddiye allalım eger ben bu hızla gıdersem temmuz sonu gıbı 52 kılo olucam.inşallah
paresnamka ceren16 nbr kızlar neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?