handerya canım elerine sağlık cok güzel olmuş kilo verenleri tebrik ediyorum dünden beri giremiyorum kızımla uğraşiyoru ateşi düşmüyor kötü gırip olmuş
merhaba ben yeniyim aranıza katılmak istiyorum 89 kılo ile başladım suan 84 üm 15 gün oldu aranıza katılırsam daha motive olup başarırım diye umuyorumkaydirigubbakcemile2
handeryacım ellerine sağlık, yine harika olmuş listemiz.
lavitacım sen nasıl 3300 gr. verdin, sırrın varsa bize de anlatır mısın? tebrik ederim canım.
merhaba ben yeniyim aranıza katılmak istiyorum 89 kılo ile başladım suan 84 üm 15 gün oldu aranıza katılırsam daha motive olup başarırım diye umuyorumkaydirigubbakcemile2
handerya canım elerine sağlık cok güzel olmuş kilo verenleri tebrik ediyorum dünden beri giremiyorum kızımla uğraşiyoru ateşi düşmüyor kötü gırip olmuş
gecmiş olsun kızına ben bu gün diyetisyene gittim bir sürü yanlışlar yapıyormuşuz zayıflarkan cok yanlış hareketlera.s.a.s.
ya arkadaşlar belirli bir kaç kişiden başka kimse doğru düzgün girmiyo ama olmazki birisi bana hak vermiyomu yavvvv
hosgeldin canimcim burasi cok güzel bi yer yaaaaaa
hep beraber basarcaz cnm
hoşgeldin canımm aramıza :1hug:
hoş bulduk canım sağol bide birileriyle denk gelebilsem iyi olacak senağlama
ben varımya canımmm aaa aşk olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?