80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba ben yeniyim aranıza katılmak istiyorum 89 kılo ile başladım suan 84 üm 15 gün oldu aranıza katılırsam daha motive olup başarırım diye umuyorumkaydirigubbakcemile2

handerya canım elerine sağlık cok güzel olmuş kilo verenleri tebrik ediyorum dünden beri giremiyorum kızımla uğraşiyoru ateşi düşmüyor kötü gırip olmuş

handerya canım elerine sağlık cok güzel olmuş kilo verenleri tebrik ediyorum dünden beri giremiyorum kızımla uğraşiyoru ateşi düşmüyor kötü gırip olmuş

gecmiş olsun kızına ben bu gün diyetisyene gittim bir sürü yanlışlar yapıyormuşuz zayıflarkan cok yanlış hareketlera.s.a.s.

kızlar merhaba yeni eve geldikk hemen kilomu bildiriyorum kızlar,malesef buhafta kilo verememişim,86kiloyum.diyetisyenime gittim ve allak bullak oldum,tüm diyeti harfiyen uymama ragmen verdigim 2kgda yagdan degil su ve kastan vermişim,ben biliyordum böle olacıgını bende diyordum nasıl 2kg verdim,ben ayda 1kg zor veriyorumm off offf öle moralim bozukki,ben bu kilolarla yaşamaya mahkummuyum yaa,diyetisyenim hergün 1.5saat yürüsen dedi daha ne yapayım yaa aclık sınırında yaşıyorum hergünde 1saat düzenli yürüyorum,yakında diyecekki hergün 1saatte amuda kalksan:)))offf da offfffff .

handeryacım ellerine sağlık, yine harika olmuş listemiz.
lavitacım sen nasıl 3300 gr. verdin, sırrın varsa bize de anlatır mısın? tebrik ederim canım.

ya cnm ben cok hirs yapmisim suan iki gündür ayni kiloda duruom
cnm ben diyet listemi bi ara yazcam ben bu aksam yazarim herhalde ama bir kac gün ona uymucam, sabah kahvaltimi yapcam öglen ve aksam salata yicem:)))

bide sevgilim beni d.günüm de ck üzmüstü canim önce tatliya vurdum kendimi sonra burdaki güzeller beni kendime getirdi hirs yaptim ona inat yaz yedim ve o hafta cok spor yaptim :))))

günaydınnn arkadaşlar..hepinize az kalorili bir hafta diliyorum..handeryacım tablo için teşekkürler.sanal79 hoşgeldin aramıza.

haftasonu berbat geçti biraz moral bozukluğu hemen küçük kaçamaklar yapmama neden oldu.

ya arkadaşlar belirli bir kaç kişiden başka kimse doğru düzgün girmiyo ama olmazki birisi bana hak vermiyomu yavvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…