80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

boncukoyunu nbr canım nasılsınn ooo 1kg vermişin bana yetiştin fıstık benide gecicen bile:))yaa ben yediklerimi günlük yazsam haftalık zor olur yaa,günlük yazayım yanlış yaparsam siz yorumlarsınız ok.mi,heryerde secim var kkdada secim havası esiyorr :))hadi bakalım bana enfazla kilo verdiren kimse oyum onaa:)))

zeynepcim merhaba nasıl gidiyor buarada aka punktur zayıflayan varmı ara nızda varsa lütfen yazarmısınız

serra cım ben buralardayım ama iş yeri olunca her zaman yazamıyorum. Bence bu işi ciddiye alalım ve başkan sen ol. Bu işleri listeleri sen hazırla. Hergün kim gelmiş kim gelmemiş belirleyelim. Ona göre listede kalabilsin ya da çıkarılsın. ış ciddi olsun. Bu arada arkadaşlar ben bir arkadaşımı grubumuza davet etmek istiyorum. Kendisi 67 kilo olduğu için utanıyor aramıza gelmeye. Ayıp olmasın diyor. Ama ben onu gözümün önüne alıp takip etmek istiyorum. Sizce bir sakıncası yok ise onuda grubumuza dahil etmek istiyorum.

buyursun gelsin cnm.bizede motive olur..hem yakında bizde inicez o kilolara dimi yani....

bozma sen arkadaşım moralini ben seni ele aldım artık bırakmam. Bak burda herkes sana kucak açıyor. ayrıca bundan sonra serradeniz başkanlığında yoklama alıyoruz gün içinde herkes belli bir adette girecek ve kendini gösterecek arzu duydun mu canım? mecburiyetin var. Her yediğini satır satır istiyorum buraya ona göre. Elime geçtin artık ona göre karışmam.

canım sana feda bitaneciğim valla beni frenlemezsen bu gurubun da üstüne çıkma olasılığım yüksek hemen kendimi bırakıyorum yaaaaa olmaz ki canımmm :)

öğlen yemegimi yazıyorum

2 adet orta boy haşlanmıs patates yogurtlu..cok tok tutuyor..

kızlar ben bır sorunumu paylasagım sızle ben bu rejıme basladım baslayalı cok az wc cıkıyorum..buda bır sıkıntı benım ıcın..bu sorunu yasayan varmı ve cozum bulan?

canım benim sağol ben ilgilenirimde bana yardımcı arıyorum kim olaki ondan sonra kurallar yaktım sizi kızlarrrr hepinizi eritecem:jeyyar: kendimde dahilllllklava:delikafadulden ha bide arkadaşımızın başımızın üstünde yeri varr canım

evet arzu cum bugun neler yediğini yazarak başla bakalım. sabahtan bu yana ne yedin. saati saatine. Ayrıca grubumuzdakı bazı arkadaşlarla ben sandoloz sakızı çiğniyoruz. Sana bahsetmiştim galiba aktardan alıyorsun. Elma sirkesi.. Sabah akşam içiyoruz. Tokluk hissi veriyor sirkede yağları yakıyor. Akşama al kendine hemen.

Benim de en büyük sorunum bu. Merak etme yalnız değilsin. Bol ılık veya sıcak su ve 3 adet kuru kayısı ya da 1 adet kuru incir yiyorum hergun sabah.

valla ben yaparım dersem yalan olur. Çünkü iş yerinden girdiğim için başımda çok insan oluyor. Ancak bunları yazacak kadar vaktim oluyor. sen kendine yardımcı bul bende elimden geleni yaparım ama ağırlık sende..

evet kızlar sık sık girenleri yazıyırom alnağme ,boncukoyunu,ceren16,eylülce,flatlıners,güzelresim,halimesaka,handerya,lavita,nidam34,paresnamka,selma12,sevilay36,yumukum,zeynep2630,arzu7474 ve benn bunlar sık girenler kızlar bundan sonra günde üç defa giricez tamam

kızlar bende varım ama kimseyle denk gelemiyorum birilerini bılsam bende sıksık yazıcam ama kımseyı bulamıyorumsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…