serra cım ben buralardayım ama iş yeri olunca her zaman yazamıyorum. Bence bu işi ciddiye alalım ve başkan sen ol. Bu işleri listeleri sen hazırla. Hergün kim gelmiş kim gelmemiş belirleyelim. Ona göre listede kalabilsin ya da çıkarılsın. İş ciddi olsun. Bu arada arkadaşlar ben bir arkadaşımı grubumuza davet etmek istiyorum. Kendisi 67 kilo olduğu için utanıyor aramıza gelmeye. Ayıp olmasın diyor. Ama ben onu gözümün önüne alıp takip etmek istiyorum. Sizce bir sakıncası yok ise onuda grubumuza dahil etmek istiyorum.
serra cım ben buralardayım ama iş yeri olunca her zaman yazamıyorum. Bence bu işi ciddiye alalım ve başkan sen ol. Bu işleri listeleri sen hazırla. Hergün kim gelmiş kim gelmemiş belirleyelim. Ona göre listede kalabilsin ya da çıkarılsın. İş ciddi olsun. Bu arada arkadaşlar ben bir arkadaşımı grubumuza davet etmek istiyorum. Kendisi 67 kilo olduğu için utanıyor aramıza gelmeye. Ayıp olmasın diyor. Ama ben onu gözümün önüne alıp takip etmek istiyorum. Sizce bir sakıncası yok ise onuda grubumuza dahil etmek istiyorum.
canım sana feda bitaneciğim valla beni frenlemezsen bu gurubun da üstüne çıkma olasılığım yüksek hemen kendimi bırakıyorum yaaaaa olmaz ki canımmm :)
öğlen yemegimi yazıyorum
2 adet orta boy haşlanmıs patates yogurtlu..cok tok tutuyor..
kızlar ben bır sorunumu paylasagım sızle ben bu rejıme basladım baslayalı cok az wc cıkıyorum..buda bır sıkıntı benım ıcın..bu sorunu yasayan varmı ve cozum bulan?
canım benim sağol ben ilgilenirimde bana yardımcı arıyorum kim olaki ondan sonra kurallar yaktım sizi kızlarrrr hepinizi eritecem:jeyyar: kendimde dahilllllklava:delikafadulden ha bide arkadaşımızın başımızın üstünde yeri varr canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?