hoşgeldinn
tebrik ederim seni çok güzel 5 kilo vermişin kendi başına..
aradığın motivasyon işte burda canım..:13:.hergün menü paylaşıyoruz
ve cumaları kilo bildirimi yapıyoruz.
yeni arkadaşkar 2 hafta düzenli menü paylaşır burda daimi olursa3.bildirim yapıp, hafta listeye girmeye hak kazanıyor..
işallah sende bizimle beraber güzel kilolar verirsin
makarnalı olmaz mı ya makarna benim en sevdiğim amainşallah kendimi alıştırıcam azaltmaya
makarnayı sevme gülüm hatta nefret et bence bende makarna sevenlerdenim ama ne geldiyse başıma o sevgiden geldi ben bulundurmak istemyrm ama çocuk var mecburen yapıyoruz bence sen yapma yeme uzak dur ondan
Merhaba kızlar bende yarın diyete başlıyorum.kendi çabalarımla 5 kilo verdim fakat motivasyona ihtiyacım var gibi sizin grubunuzdada bunu bulabiliceğimi düşündüm :) umarım öyle olur. Hergun menunuzumu paylaşıyorsunuz?
Bu arada bende 86 kiloydum şuanda 80.9 kiloya indim sporla ..hedefim diyete de başlayarak 70 lere inmek boyumda 170
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
peynir,nane,dereotu
ara 1 gün kurusu 2 ceviz
öğlen
koca bir tabak makarnalimonlu soda
ara 2 ceviz 1 limonllu soda
akşam
1 kase dondurma ufak parça çikolata :18: çok pişmanım
olmamış dimi olmamış tabi böyle diyet menüsü mü olur ya ben tutamıyorum hiç kendimi
iyi akşamlar kızlar
menümü yazıyımda çıkıyım kocam geliyormuş yoldan aradı şimdi..
sabahda bişey demedi gelicem falan diye süpriz oldu doğrusu.neyse gidiyimde yemek falan hazırlayım adamcağıza
menüm
sabah
sebze kahvesi
sirkeli su
1 yumurta
2 ceviz
1 dlm peynir
ara
1armut
öğlen
1 kase kısır
turşu
çay
ara
2 mandalin
akşam
işte olan oldu:18:
2 dilim tandır ekmeği
3çiğköfte
1 gofret
1 kurabiye
daha bitmedi
1 cennet hurması
1 kase yoğurt.
Diyet menüsü yapıyorum diye düşünme öncelikle menüdeki eksiklerini tamamla :) örneğin mutlaka yoğurt yemelisin. Sabahki yumurta hariç hiç protein yok menünde. Ben de makarna çok severim ve diyet yaparken de hep yedim. Ama yağ koymadım mesela ve iki kaşığının bir dilim ekmek olduğunu bilerek yedimbi de soda çok tüketme. Çünkü soda midemizi genişletiyo ve o yüzden rahatlıyoruz. Oysaki midemiz genişlemesin ki çılgınlar gibi yemeyelim
Menüye toplamda yenilenler olarak bakarsak çok kötü değil aslında. Ama akşam sırf karbonhidrat olmuş :)
Bi de geçen yazacaktım unuttum. Haftada 1 kilo vermek gayet iyi ve ideal bir durum. Mesela ceyda düvenci bir taş olmuş ama iki yılda 24 kilo vermiş. Bu ayda 1 kilo demek. Kilo almadığımız her hafta kardır ve ayda 2 kilo versek on ayda 20 kilo eder
Diyet menüsü yapıyorum diye düşünme öncelikle menüdeki eksiklerini tamamla :) örneğin mutlaka yoğurt yemelisin. Sabahki yumurta hariç hiç protein yok menünde. Ben de makarna çok severim ve diyet yaparken de hep yedim. Ama yağ koymadım mesela ve iki kaşığının bir dilim ekmek olduğunu bilerek yedimbi de soda çok tüketme. Çünkü soda midemizi genişletiyo ve o yüzden rahatlıyoruz. Oysaki midemiz genişlemesin ki çılgınlar gibi yemeyelim
Menüye toplamda yenilenler olarak bakarsak çok kötü değil aslında. Ama akşam sırf karbonhidrat olmuş :)
Bi de geçen yazacaktım unuttum. Haftada 1 kilo vermek gayet iyi ve ideal bir durum. Mesela ceyda düvenci bir taş olmuş ama iki yılda 24 kilo vermiş. Bu ayda 1 kilo demek. Kilo almadığımız her hafta kardır ve ayda 2 kilo versek on ayda 20 kilo eder
iyi geceler kızlar
bende bugün başladım umarım burda bulduğumuz motivasyonla başarırız. bu arada sporla ne kadar sürede verdin 5 kiloyu ve ne kadar süre hangi sporları yaptın. bende düzenli olarak yürüyüş yapmaya çalışıyorum umarım faydasını görürüm
alkış bana da
ilk 3 gün dayanıyor insaan ama sonrası feci
zaten bu sabah tartıldığımda +100 gr çıktım
iyice moralim bozuldu onca açlığa rağmen
miden ağrıyosa daha kötü
bu saabah 2 saat kıvrandım
cok tsk ederrim canım o senın yuregının tatlılığı
hoş geldinMerhaba kızlar bende yarın diyete başlıyorum.kendi çabalarımla 5 kilo verdim fakat motivasyona ihtiyacım var gibi sizin grubunuzdada bunu bulabiliceğimi düşündüm :) umarım öyle olur. Hergun menunuzumu paylaşıyorsunuz?
Bu arada bende 86 kiloydum şuanda 80.9 kiloya indim sporla ..hedefim diyete de başlayarak 70 lere inmek boyumda 170
selamunaleyküm arkadaşlar,
uzun bir ayrılıktan sonra çok şükür yine aranızdayım..ben 8 ay önce dogum yapmış kilolarıyla başı dertte bir anneyim.buyarışa zorunlu olarak bi süre ara verdim.inşallah tekrar aynı azimle sizinle zayıflamak istiyorum...dogumdan kalan kilolarımı verdim sayılır çok şükür eski kıyafetlerimi giyebiliyorum ama doğumdan öncede kilolu oldugum için daha yolun çok başındayım
sen de hoş geldin kaç kilosun şuan ?:26:
sağol canımm..evet akşam sırf ekmek oldu,oysaki akşamakadar güzek gitmiştim...akşam kv ler çağırdımisafir gelmiş.bende eve yeni gelmiştim daha yemek yemeye fırsat bulamadım ve çayın yanına konanlardan 1 aldım ve ardını kesemedim işte
bu huyumdan nefret ediyorum ağzıma1 lokma alınca ardını kesemiyorum.. millete imreniyom tadımlık yemeyi başaramıyorum işte
Evet çok haklısın düzensiz eksikli ve fazlalı bi menü yavaş yavaş düzene sokmaya çalışıyorum sağlıklı beslenmek adına çünkü ben çok sağlıksız beslenen nerdeyse hiç ev yemeği yemeyen öğünlerini abur cuburla geçiren biriyim teşekkür ederim tavsiyelerin için burda sizlerin de tecrübelerinizle sağlıklı günlere kavuşurum inşallah bir pko hastası olarak zayıflamam şart
başlangıç : 93,5
geçen hafta : 87,4
bu hafta : 87,9
giden : yok
gelen : +0,5
hedef : 80 ( şimdilik )
spor : yok
kızlar ödemden böyleyiim bu yüzden çok üzgünüminşallah bu hafta içi istenen testleri yaptırıp diyetisyene gidicem , bakalım neler olcak :44:
sabah - öğle - akşam : 3 adet mangal tavuk yağsız , az salata , ve 1,5 dilim ekmek
ara : çok az kabak tatlısı ,şekersiz çay
berbat bir menü oldu , hafta sonu ailecek bir araya geldik ve sonuç böyle oldu
canim ya cok zor ve yipratici bir dieet hiiiiiiiiiiiiiiiic tavsiye etmemişveççiler nasıldı ya maraton bendemi yapsam ya bi kaç günde 2-3 kilo verirsem belki motive olurum aama tek korkum midemin ağrıması
ne kötüsü kiz...cok hos guzel bir hatunmussun..bence cikar resmini burdan..artniyetli biri senin resimi Profil resmi falan olarak kullanabilir...cok masum hos görünüyorsun...himmm hadi bakalim sanirim eteklerede bakacaksin degilmi
bende cok istedim oncesi sonrasi yapmayi ama bulamiyorumki resimlerimi..sanirim esip pc yi formatlarken icabina bakti..Video koysam olmazmi dermisim...ya sahi videodan Foto yapilmiyormuydu dur herifi ayarina getiremde bir yoklayayim agizini onun yapamayacagi hicbirsey yok
kiz Boyle masum kiskancliklar cok normal..bende hayatim boyunca hep ablami kiskandim.onu kiloda gectigim yani zayiflamak olarak cok nadirdir..sanirim bu yasima Kadar 2 defa ondan ince olabildim..birinde o yeni dogum yapmisti...bende gene bu zamanlar gibi zaayiflama moduna girmistim...digeride o ikinci dogumunu yapti.cok Aldi bir kismini Verdi bir kismini veremedi ki veremedigi kiloyu ben daha bu 2 ayda gecebildim..verebilse gene gecemezdim...ama son kiskanclik krizim dün Sabah görümcemde cakmayla tartildigimiz Zaman oldu..caqkma benden 5 Kilo daha az gösteriyordu tartida...ya aslinda ona ragmen ben daha ince görünüyorum cunku boyum ondan uzun...ama onun tartidaki miktari ciddiye aqldigini bildigim icin onun kafasinda onu gecmem lazim ...o Zaman bu sessiz savasi ben kazanmis olacagim Hemde ne kazanma simdilik keyfini sürsün ona 6 ay daha keyiflenme süresi veriyorum sonra zafer benimmm
canim birsey sorucam bu Avatar resmi sanami ait:26:
ay evet ya neydi o kabus..[/QU
evet canım avatardaki benim cokmu kötüyümsimdi erkek olsam sarkardim sana ama daha kötüsü kadinim..kiskanmaktan baska alternatifim kalmiyor..hadi zayifi kiskaninca gayret Edip zayifliyorumda güzeli kiskanmak kötü..Allah vergisi sonradan olmuyorki aaaah aaaahhhhhhh
alkış bana da
ilk 3 gün dayanıyor insaan ama sonrası feci
zaten bu sabah tartıldığımda +100 gr çıktım
iyice moralim bozuldu onca açlığa rağmen
miden ağrıyosa daha kötü
bu saabah 2 saat kıvrandım
sende sendeçok tatlısın
Güzel olacak eminim. Moralini bozma ve hemen maydonoz tüketmeye başla :)
Yine toplama bakarsak kötü değil bence :) yani aldığın kalori çok değil ama tabi vücuda ara ara gıda girse daha iyi :) amaaaaaaaaaa diyet hep yapılır, kilo elbet verilir; fakat ailece bir araya gelmek paha biçilemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?