80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

• menüm sabah bir tost beyaz peynirli
  • ara bir kase asure,kahve
  • öglen bir tabak manti alti kasik falan ,yogurt salata
  • bir kase asure .cay
  • aksam corba bir kase.alti tane mercimek köfte .salatalik.
  • ara caylar ,su

Çok teşekkür ederim cnm yorumun için bende yarından itibaren listemi paylaşmaya başlıycam :)

makarnalı olmaz mı ya makarna benim en sevdiğim ama inşallah kendimi alıştırıcam azaltmaya

makarnayı sevme gülüm hatta nefret et bence bende makarna sevenlerdenim ama ne geldiyse başıma o sevgiden geldi ben bulundurmak istemyrm ama çocuk var mecburen yapıyoruz bence sen yapma yeme uzak dur ondan

bende bugün başladım umarım burda bulduğumuz motivasyonla başarırız. bu arada sporla ne kadar sürede verdin 5 kiloyu ve ne kadar süre hangi sporları yaptın. bende düzenli olarak yürüyüş yapmaya çalışıyorum umarım faydasını görürüm

Diyet menüsü yapıyorum diye düşünme öncelikle menüdeki eksiklerini tamamla :) örneğin mutlaka yoğurt yemelisin. Sabahki yumurta hariç hiç protein yok menünde. Ben de makarna çok severim ve diyet yaparken de hep yedim. Ama yağ koymadım mesela ve iki kaşığının bir dilim ekmek olduğunu bilerek yedim bi de soda çok tüketme. Çünkü soda midemizi genişletiyo ve o yüzden rahatlıyoruz. Oysaki midemiz genişlemesin ki çılgınlar gibi yemeyelim

Menüye toplamda yenilenler olarak bakarsak çok kötü değil aslında. Ama akşam sırf karbonhidrat olmuş :)

Bi de geçen yazacaktım unuttum. Haftada 1 kilo vermek gayet iyi ve ideal bir durum. Mesela ceyda düvenci bir taş olmuş ama iki yılda 24 kilo vermiş. Bu ayda 1 kilo demek. Kilo almadığımız her hafta kardır ve ayda 2 kilo versek on ayda 20 kilo eder

sağol canımm..evet akşam sırf ekmek oldu,oysaki akşamakadar güzek gitmiştim...akşam kv ler çağırdımisafir gelmiş.bende eve yeni gelmiştim daha yemek yemeye fırsat bulamadım ve çayın yanına konanlardan 1 aldım ve ardını kesemedim işte

bu huyumdan nefret ediyorum ağzıma1 lokma alınca ardını kesemiyorum.. millete imreniyom tadımlık yemeyi başaramıyorum işte

selamunaleyküm arkadaşlar,
uzun bir ayrılıktan sonra çok şükür yine aranızdayım..ben 8 ay önce dogum yapmış kilolarıyla başı dertte bir anneyim.buyarışa zorunlu olarak bi süre ara verdim.inşallah tekrar aynı azimle sizinle zayıflamak istiyorum...dogumdan kalan kilolarımı verdim sayılır çok şükür eski kıyafetlerimi giyebiliyorum ama doğumdan öncede kilolu oldugum için daha yolun çok başındayım

Evet çok haklısın düzensiz eksikli ve fazlalı bi menü yavaş yavaş düzene sokmaya çalışıyorum sağlıklı beslenmek adına çünkü ben çok sağlıksız beslenen nerdeyse hiç ev yemeği yemeyen öğünlerini abur cuburla geçiren biriyim teşekkür ederim tavsiyelerin için burda sizlerin de tecrübelerinizle sağlıklı günlere kavuşurum inşallah bir pko hastası olarak zayıflamam şart

gelmişken hemen bugün ki menümüde yazayım...umarım biran önce listeye girebilirim...
sabah:
1 adet haslanmış yumurta
8 adet zeytın
yağsız çökelek
10 adet patates kızartmsı(cok az yağla bugulama pişirildi)
domates
biber
1 bardak çay
ekmeğin ölçüsünü hatırlayamıyorum şimdi
öğlen yok

arada 1 adet trabzon hurması
1 adet mandalina
2 adet kivi
1 adet portakal
(tabi bunlar gün içinde)

akşam 1 kase tarhana çorbası
bende bu akşam herkesin baş belası olan makarna yedim:)peynirli
1 kase yoğurt
karnıbahar 3 kaşık

şimdi de adaçayı içiyorum

ben yaklaşık 2 ay önce spora başladım. haftada 3 gün gitmeye çalışıyorum ama aynı zamanda çalıştığım ve yüksek lisansta yaptığım için iş yoğunluğuna göre hiç gidemediğim hafta yada 5 gün gittiğim haftada oldu.

bu süreçte biraz kısmaya çalıştım yemeklerden ama herhangi bir diyet uygulayamadım. fastfood tükettim malesef

spor olarakta bir hocayla çalışıyorum. ben daha önce hiç spor yapmadığım için ilk iki hafta benim nabzımla uğraştık genelde. şimdi yaklaşık 60-70 dk arası kardiyo rahatlıkla yapabiliyorum. bide plates ve ayrıca kas gruplarınada başladık bakalım artık kısmet diyetle hedefime ulaşırım umarım

başlangıç : 93,5
geçen hafta : 87,4
bu hafta : 87,9
giden : yok
gelen : +0,5
hedef : 80 ( şimdilik )
spor : yok

kızlar ödemden böyleyiim bu yüzden çok üzgünüm inşallah bu hafta içi istenen testleri yaptırıp diyetisyene gidicem , bakalım neler olcak :44:

sabah - öğle - akşam : 3 adet mangal tavuk yağsız , az salata , ve 1,5 dilim ekmek
ara : çok az kabak tatlısı ,şekersiz çay

berbat bir menü oldu , hafta sonu ailecek bir araya geldik ve sonuç böyle oldu

Onu ben de beceremiyorum malesef :/ ya hiç yememeliyim yada coşmalıyım. Oysaki orta karar takıl dimi??? Neyse zayıfladıkça motive oluruz inşallah

Ben de pkoluyum canım. Bu şekilde kilo vermek daha zor oluyo. Ama veriliyo ve çok da güzel oluyo bi de ben çikolata vs yiyeceğim zaman şöyle düşünüp kendimi durduruyorum: bu çikolatadan alacağım en az 150 kalori. İki dilim ekmek arasına peynir koysam yesem de aynı kalori ama daha doyurucu. O yüzden salla çikolatayı :) sen de kendinle böyle deli deli konuşabilirsin

Güzel olacak eminim. Moralini bozma ve hemen maydonoz tüketmeye başla :)
sabah - öğle - akşam : 3 adet mangal tavuk yağsız , az salata , ve 1,5 dilim ekmek
ara : çok az kabak tatlısı ,şekersiz çay

berbat bir menü oldu , hafta sonu ailecek bir araya geldik ve sonuç böyle oldu

Yine toplama bakarsak kötü değil bence :) yani aldığın kalori çok değil ama tabi vücuda ara ara gıda girse daha iyi :) amaaaaaaaaaa diyet hep yapılır, kilo elbet verilir; fakat ailece bir araya gelmek paha biçilemez

işveççiler nasıldı ya maraton bendemi yapsam ya bi kaç günde 2-3 kilo verirsem belki motive olurum aama tek korkum midemin ağrıması
canim ya cok zor ve yipratici bir dieet hiiiiiiiiiiiiiiiic tavsiye etmem

moralim bozuldu bozulmadı arası bir şey :)) ama bırakmaya niyetim yok maydanoza da başlıycam yarın inşallah

evet çok az beslenebildim, atıştırma da yapamadım klabalıktık ama dediğin gibi bir araya gelmek paha biçilemez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…