80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah:
2 dilim ekmek
peynir zeytin salam domates salatalik

öyle:bir Tabak kurufasulye 1 dilim ekmek

aksam:2 cigköfte+bir Tabak kurufasulye

sporda ne hic tanimiyorum ben onu:44::44:

:) çok haklısın inşallah zamanla bunu kendime bi yaşam standardı haline getirmeye çalışıcam.

Inşallah canım çok rahat ulaşırsın bence spor artı diyet gayet iyi sonuçlar veriyo pes etmeden devam edilirse

hamdolsun iyi canım , senden nbr ?
uyuz oldum kasinip duruyorum iste...gitmedi su kasintilar ustumden ..ayin 3 de randevum var cilt doktorunda ciltkanseri taramasi yapilacak..ikisenede bir yaptirmak gerekmis..8 senedir almanyadayim daha yeni haberim oldu...demekki avrupada yasamak yeterli degil insan kör sagirsa her yerde kör Sagir

Avrupada standarda bağlamışlar ne güzel... Tabi sende birşey çıkmayacak Allah'ım izniyle de ayın 3 üne de çok var yahuuuuu :/ umarım kaşıntıların hemen azalır.... Bi de geçen yorum yazmayı unuttuğum bir konuya şimdi yazıcam izninle :) çakma ile tartılmışsınız vs ya. Öncelikle o ne be bir aradayken tartılmak falan??? Bu kadar takıntı yapmayın bence. Sonracıma önemli olan o çökmüş sen ise taş gibi ayaktasın; aradaki kilo farkını salla gitsin :)

Herkese günaydın. Öğretmen arkadaşlarımın gününü kutlarım. Emeğimizin karşılığını gördüğümüz nice günlerimiz olsun :)

gunaydın kızlar dunku menumu yazmamıstım yazayım
sabah peynırlı omlet yagsız 1yumurtayla
ara 2 cevız
öğlen 1 parca tavukgöğüs teflonda yagsız kızarttım bol baharatla+yesıllık salatası 1tatlı kasıgı yagla
ara 1paket etıform 1mandalına
akasam tavuk göğüs aynen +salata+2catal menemen
ara 5 etıform 2 cevız
bıtkı caylarım ve sırkem fıx oldu yazmıyorum artık :)
cok sıvı tukettıgım için suyu 1.5 lıtreden fazla yapamıyorum artırsam emınım sonuc daha guzel olucak

bu gece mükemmmel uyudum. oğlum kaç gündür hastaydı yarım saatte bir uyanıyordu o yüzden çok bitkindim.bu gece çok şükür sorunsuz geçti .gayet rahatlamış ve enerjik bir şekilde uyandım...birazdan kahvaltı hazırlamaya başlayacagım...sabah 45 dk pilates yaptım..enerjime enerji kattım:)

kahvaltıda
1 adet haşlanmış yumurta
domates biber
8 adet zeytin
çökelek
cay
süzme yogurt var...

öğle ve akşam içinse
biraz peynirli makarna
zeytinyağlı fasulye yemegi ve yoğurt var

aralarda da
hurma,mandalina portakal kivi

bu ara meyve bol memleketten getirdik....:)
gün içinde oğlum o kadar çok zamanımı alıyor ki ancak sabahları yada o uyuduktan sonra girebiliyorum..şu an ücretsiz izindeyim ocak ayında işe başlamayı planlıyorum....
bebeğimi yabancı birine emanet etme fikri beni çok huzursuz ediyor(((

Merhaba ben de bugun siteye ve araniza katildim. Bugune kadar 80 den yukarisini gormemeiztim ama sabah tartida 83 kiloyu gorun e karar verdim. Bu sitede gordum tavuk ve salata diyetine basladim sabah itibariyle. Karbonatli 1.5 litre suyumu hazirladim. Besi bi yerde cayimi ortaliga cikardim. Bir de su selulut giderici masaj aletiyle karin masaji yaptim yarim saat. Umarim burda birbirimize destek olArak kilo veririz.

hoşgeldin canım

tüm öğretmen arkadadşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum ve onları kocaman öpüyorummm

selam arkadaşlar bugun diyete başlayalı 5. gunum sabah kalkar kalmaz akşamdan ıslattıgım 4 adet kaysımı yedim ve suyunu içtim ardından 1 bardak sirkeli suyumuda içtim biraz ara verdıkten sonra kahvaltımı yaptım kahvaltıda 1 adet yumurta 1 dilim ekmek kahvaltı arkası 1 lt yakın su ve hergun yaptıgım gıbı 1 saatlık oyun havası açtım oynadım şimdide ev işi yemek vs derken 1 kaç saatte oyle gecer guzel bı salata yapar yerım akşamada menude ne varsa abartmamak şartıyla yıyorum gun içinde 3 veya 4 lt yakın su içiyorum ikindine dogruda acıom ınternetten kas yaptırma hareketlerını bıraz onları yapıom birazda yıne ınternetten aerobik yapıom akşam 7den sonrada yeşil çayımı içtikten sonra agzıma hiç birşey almıyorum inşallah mayısa kadar bi 10 veya 15 kılo verebilirim

Bugunkü menum şu şekilde

Sabah(09:00)
1dilim yağsız peynir
6 yeşil zeytin
Domates salatalık ve biber
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara(10.30)
2adet ceviz
1kaşık çekirdekli kuru üzüm

Öğlen(12:30inş birazdan yiycem)
Haşlanmış brokoli
Yoğurt
Salata
2dilim ekmek

Öğleden sonra yemeği planladıklarım da şu şekilde

Ara(15.3-16:30)
2adet mandalina
1 fincan beyaz çay
Yarım paket yulaflı kepekli bisküvi

Akşam(18:30-19:00)
1 kase mercimek çorbası
3adet köfte
Ayran
Salata
1dilim ekmek

Ara(20:30)
Elma

22:00 yağsız a çay bardağı süt

Merhaba ben de bugun siteye ve araniza katildim. Bugune kadar 80 den yukarisini gormemeiztim ama sabah tartida 83 kiloyu gorun e karar verdim. Bu sitede gordum tavuk ve salata diyetine basladim sabah itibariyle. Karbonatli 1.5 litre suyumu hazirladim. Besi bi yerde cayimi ortaliga cikardim. Bir de su selulut giderici masaj aletiyle karin masaji yaptim yarim saat. Umarim burda birbirimize destek olArak kilo veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…