naber fistiklar ne var ne yok
Onu ben de beceremiyorum malesef :/ ya hiç yememeliyim yada coşmalıyım. Oysaki orta karar takıl dimi??? Neyse zayıfladıkça motive oluruz inşallah
Ben de pkoluyum canım. Bu şekilde kilo vermek daha zor oluyo. Ama veriliyo ve çok da güzel oluyobi de ben çikolata vs yiyeceğim zaman şöyle düşünüp kendimi durduruyorum: bu çikolatadan alacağım en az 150 kalori. İki dilim ekmek arasına peynir koysam yesem de aynı kalori ama daha doyurucu. O yüzden salla çikolatayı :) sen de kendinle böyle deli deli konuşabilirsin
Güzel olacak eminim. Moralini bozma ve hemen maydonoz tüketmeye başla :)
Yine toplama bakarsak kötü değil bence :) yani aldığın kalori çok değil ama tabi vücuda ara ara gıda girse daha iyi :) amaaaaaaaaaa diyet hep yapılır, kilo elbet verilir; fakat ailece bir araya gelmek paha biçilemez
ben yaklaşık 2 ay önce spora başladım. haftada 3 gün gitmeye çalışıyorum ama aynı zamanda çalıştığım ve yüksek lisansta yaptığım için iş yoğunluğuna göre hiç gidemediğim hafta yada 5 gün gittiğim haftada oldu.
bu süreçte biraz kısmaya çalıştım yemeklerden ama herhangi bir diyet uygulayamadım. fastfood tükettim malesef
spor olarakta bir hocayla çalışıyorum. ben daha önce hiç spor yapmadığım için ilk iki hafta benim nabzımla uğraştık genelde. şimdi yaklaşık 60-70 dk arası kardiyo rahatlıkla yapabiliyorum. bide plates ve ayrıca kas gruplarınada başladık bakalım artık kısmet diyetle hedefime ulaşırım umarım
uyuz oldum kasinip duruyorum iste...gitmedi su kasintilar ustumden ..ayin 3 de randevum var cilt doktorunda ciltkanseri taramasi yapilacak..ikisenede bir yaptirmak gerekmis..8 senedir almanyadayim daha yeni haberim oldu...demekki avrupada yasamak yeterli degil insan kör sagirsa her yerde kör Sagirhamdolsun iyi canım , senden nbr ?
uyuz oldum kasinip duruyorum iste...gitmedi su kasintilar ustumden ..ayin 3 de randevum var cilt doktorunda ciltkanseri taramasi yapilacak..ikisenede bir yaptirmak gerekmis..8 senedir almanyadayim daha yeni haberim oldu...demekki avrupada yasamak yeterli degil insan kör sagirsa her yerde kör Sagir
canim ya cok zor ve yipratici bir dieet hiiiiiiiiiiiiiiiic tavsiye etmem
ne kötüsü kiz...cok hos guzel bir hatunmussun..bence cikar resmini burdan..artniyetli biri senin resimi Profil resmi falan olarak kullanabilir...cok masum hos görünüyorsun...simdi erkek olsam sarkardim sana ama daha kötüsü kadinim..kiskanmaktan baska alternatifim kalmiyor..hadi zayifi kiskaninca gayret Edip zayifliyorumda güzeli kiskanmak kötü..Allah vergisi sonradan olmuyorki aaaah aaaahhhhhhh
alkış bana da
ilk 3 gün dayanıyor insaan ama sonrası feci
zaten bu sabah tartıldığımda +100 gr çıktım
iyice moralim bozuldu onca açlığa rağmen
miden ağrıyosa daha kötü
bu saabah 2 saat kıvrandım
sende sende
yok be sekerim o senın yüreginin güzelliğio kadar güzel deilim ne yapsınlar benim resmimi tas gıbı hatunlar varken emınım sende cok güzel hos azimli ve zayıf ayrıca zekı ve espırılı hatunsun vesselam önemli olan bahtımız güzel olsun bacım
hoş geldin
sen de hoş geldin kaç kilosun şuan ?:26:
ben 84 ile başladım diyete şu an 77.5 i gördüm..inşallah 60 larıda görmek istiyorum:)
ben 84 ile başladım diyete şu an 77.5 i gördüm..inşallah 60 larıda görmek istiyorum:)
selam nekadar süre içinde 77.5 düştünüz acaba bende 83 başladım şuan 5 gunum
Merhaba ben de bugun siteye ve araniza katildim. Bugune kadar 80 den yukarisini gormemeiztim ama sabah tartida 83 kiloyu gorun e karar verdim. Bu sitede gordum tavuk ve salata diyetine basladim sabah itibariyle. Karbonatli 1.5 litre suyumu hazirladim. Besi bi yerde cayimi ortaliga cikardim. Bir de su selulut giderici masaj aletiyle karin masaji yaptim yarim saat. Umarim burda birbirimize destek olArak kilo veririz.
Inşallah canım çok rahat ulaşırsın bence spor artı diyet gayet iyi sonuçlar veriyo pes etmeden devam edilirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?