80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Dün gece çok geç saatte dönünce fırsat bulupta bir türlü uğrayamadım
Eve geldiğimizde ufak cimcimeyle uğraşırken bende felaket yorulduğumdan anında yatıp uyumuşum
Misafirliğimiz gayet güzel geçti ama 3 canavar ( benim küçük cadı ve ikiz yeğenler ) kudurup durdular :26:
Bir ara hepsinin totoşlarına birer tane patlatasım geldi tuvalete girenlerin arkasından ışığı bile kapatıp durdu muzurlar
Sabahta biraz geç uyandım ve birazdan yine temizliğe girişeceğim
Valla öööö geldi şu bitmeyen temizlikten
Sağ olsun benim kızlarda baya bir dağınık onların peşlerini her gün toplamazsam ev alıp başını gidecek
Akşamad eşimin halaları oturmaya geleceklermiş
Allahtan Annem dün yaptığı börekten yolladıda akşama çayın yanına çıkartırım tabi ben yemeyi düşünmüyorum

Bu arada dünki menümüde paylaşayım

Sabah;
3 dilim ekmek
2 - 3 Kaşık kadar sucuklu yumurta
3 tane yeşil zeytin
Domates
Salatalık
1 kk kaşar peynir
1 büyük bardak şekersiz çay

ara;
1 ufak kase aşure

Öğlen;
avuç içi kadar ıspanaklı börek
1 büyük bardak ayran

ara;
Yoldaydık aksadı

akşam;
1 ufak kase çorba
2 Yk pilav
2 köfte
2 dilim patates ( fırında )
2 YK barbunya
3 tane acılı bulgur köftesi ( çakma çiğköfte haşlanmış bulgurla yapılmış )

( Anammm şimdi bakıyorumda dünyayı yemişim meğer akşam )
Toplam 2 litre su içtim

Aleyküm selam adaşımmmm allah yardımcın olsun temizlik yapa yapa işin bitti tatlım

Nerdeeeeeeeee keşke bitse ama her gün daha fazla çıkıyor iş sanki
Annemin de şu titizlik hastalığı beni deli edicek :26:
Sabah kızı yolladım anneme git börek verecekmiş anannen akşam halalar için dedim sen kızın üzerindeki çeketin kolunda bir leke görmüş ( ki o ceketi ben yarın renklilerle yıkıyacaktım ) sen nasılsa hava çok soğuk değil ver üzerindekini ben yıkıyayım demiş
Sırf benden alıp götürmesin diye herşeyi kendim daha ayrıntılı yapayım diye düşünüyorum ama maşallah hızına yetişemiyorum hatunun anında almış üzerinden
Salı günü artık en ince ayrıntıya kadar girer beni deli eder ama yapcak birşey yok hayır neredeyse Almanyaya gitseler diye dua edeceğim yoksa bana rahat yok

Aramıza hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrr
İnşallah çok çok güzel kilolar veririz birlikte aminnnn

Son düzenleme:

ahhh canım yaaa çok geçmiş olsun , kaşınmakta ayrı bir şey , bir gece başıma gelmişti de parçalamıştım resmen kendimi, inşallah sorun çıkmaz dr. kontrolunde, alerjik durumdur belki canım , kii inşallah öyledir

Başta Büyük Öğretmen Atatürk olmak üzere tüm Öğretmenlerin Öğretmenler günü kutlu olsun
Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin ki sizler aklı başında, dürüst, başarılı ve hayatı boyunca kendi ve vatanı için hayırlı işlerle uğraşacak çok daha fazla Öğrenciler yetiştirebilesiniz

slm kızlar bütün öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun. bu akşam dershanemizin öğretmenler günü yemeği var. veeee eşim sen de gelebilirsin dediiiii. yetiştim yaşasın. doğum dolayısı ile gidemeyecem diye canım sıkılıyodu. bu ortamlarda hocaların eşleriyle tanışıyoruz ve güzel bi gece geçirmiş oluyoz. çevre yapıyom kendime

kıııız nerdesin sen merak ediyodum bende seni. umarım bi sorun yoktur. seni yeniden görmek güzel

işveççiler nasıldı ya maraton bendemi yapsam ya bi kaç günde 2-3 kilo verirsem belki motive olurum aama tek korkum midemin ağrıması

Aman tatlım üç bacımızı zorla vazgeçirdik seni de kurban etmeyelim isveçlilerin diyetini kendileri uygulasın

bu hafta senin menülerini sıkı takipteyim ama kızmaca yok ona göre

menüm
1adet haslanmıs yumurta
1dilim peynir
ayran

akşam
dondurma
1kase makarna

yavas yavas yumusak gıdalarla yemeye basladım sukur yınede makarna yerıne baska bısıy yıyebılseydım ıyıydı:)

şükür hamsiden sonra makarnaya başlamışsın çorba içseydin keşke makarna yerine
Resmin harika canım

ama öznurcuğumun da hatırlattığı gibi herkese açık yapmasan kötü niyetli kişiler olabilir bitanem

miden için geçmiş olsun cnm inş iyisindir şimdi:44:

öğlene kadar gayet iyi gitmişsin canım ama diğer cıslar olmamışşş soda yerine bol bol su iç tatlım limonlu 2lt su içmeye çalış makarna yerine bulgur dene tatlım 3 kaşığı geçmemek kaydıyla

Hoşgeldin canımmm çok güzel kilo vermişsin motivasyon için doğru yerdesin

:2: beyazcanım naptın yineeeeee uzaktan dalcam senin sofraya bütün cısları saklıcam artık ona göre toparlan bacım

akşamları şu cıslara dokunmasan süper olacak tatlım

Hoşgeldin canım allah bağışlasın bebişini hebirlikte gidecek kilolar inş oğluşuna geçmiş olsun cnm

moral bozmak yok tatlım dr a git bakalım pozitif düşünelim herşey etkilemiş olabilir geçen hafta bu haftaya bakalım artık

sabah - öğle - akşam : 3 adet mangal tavuk yağsız , az salata , ve 1,5 dilim ekmek
ara : çok az kabak tatlısı ,şekersiz çay

berbat bir menü oldu , hafta sonu ailecek bir araya geldik ve sonuç böyle oldu

çok ta berbat değil tatlım kabak tatlısını görmezsek aile mutluluğu herşeyden önemli tatlım

Geçmiş olsunnn Özuşum ama o kötü kelimeyi aklına bile getirme allah korusun sık sık kontrol yaptırmak en güzeli tabiki ayın 3 üne de var gerçi:44:

Hoşgeldin aramıza canımmm

Harikasın bacımmm süper gidiyorsun eminim en kısa zamanda hedefine ulaşacaksınn

DÜNKÜ MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
menemen
8 zeytin
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan adaçayı
1 domates
3 kuru kayısı

ÖĞLE :
patates salatası (patateslerini yemedim) diğer cıslara dokunmadım gezmedeydik

AKŞAM:
Taze fasulye
2 ızgara köfte
salata

SPOR:
dün yapamadım
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
2 fincan siyah çay
1 fincan adaçayı
takviye olarak omega 3

inşallah canım...azim ve kararlılığın elinden hiç birsey kurtulamaz

yok canım yaa alllaha şükür...eylül ayında trabzona gitmiştim..sonra döndükten sonrada annemle muğlaya gittim 45 gün kadar da oradaydım...güzel bir hava değişimi oldu...evime döndüm sonunda...

sağol canım teşekkürler....

Selam kızlar herkese iyi akşamlar diliyorum tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum. Bugünkü menümü yazayım yine berbat bi menü ama arkadaşlarla dışardaydık herkes yerken tutamadım yine kendimi
Sabah
2 dilim tb ekmeği
Domates salatalık zeytin peynir 1 kaşık Rus salatası
Ara 2 ceviz 1 kaşık yumurtalı patates
Öğlen ve akşam 2 lahmacun ayran salata
Ara 1 avuç patlamış Mısır soda
Yine olmadı yine irademe sahip olamadım dünyayı yedim
Neyse yarın pazartesinin verdiği gazla haftaya sıkı bi giriş yapmayı düşünüyorum inşallah tabi

sabah tavuk haşlama ve salata
öğlen tavuk haşlama salata ve yoğurt
akşam bir kase konfleks ve süt

canım çok fazla tatlı çektiği için konfleks ve süt içtim

sağol canım teşekkürler....

canım benım artık mıdemı tutacak benı ayakta tutacak yıyecekler yemek zorundayım halsızlıkten ve bas donmesınden yataktan kalkamıyorum malum 12 gun oldu amelıyat oldu olalı bir iki kasık dondurma ayran ve hazır corba ıcmekten bayılıcam artık sadece makarna yıyebıldım yumusak dıye ve az da olsa tok tutuyor.ıyıce ıleşince makarna yemıycem kısa bır donem bademcıklerımın yarası kapanana dek idare et şimdilik olmaz mı yoksa aclıktan olucem artık

bugunki menüm
sabah
2adet haslanmıs yumurta
4kasık dondurma

aksam
makarna1kase
ayran

gun oyu boll suu

canım benım artık mıdemı tutacak benı ayakta tutacak yıyecekler yemek zorundayım halsızlıkten ve bas donmesınden yataktan kalkamıyorum malum 12 gun oldu amelıyat oldu olalı bir iki kasık dondurma ayran ve hazır corba ıcmekten bayılıcam artık sadece makarna yıyebıldım yumusak dıye ve az da olsa tok tutuyor.ıyıce ıleşince makarna yemıycem kısa bır donem bademcıklerımın yarası kapanana dek idare et şimdilik olmaz mı yoksa aclıktan olucem artık

teşekkür ederim canım gerçekten çok sevinirim birilerinin beni sallamasına ihtiyacım var gerçekten birazdan menümüdeım yazacam ama evde olmak bana iyi gelmiyor ekmeği abarttm bugün

Kıyamam sana canım evet 12 gündür hakikaten iyi dayandın inş bi an önce yaraların kapanır bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…