- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aleyküm selam adaşımmmm allah yardımcın olsun temizlik yapa yapa işin bitti tatlım
Merhaba kızlar bende yarın diyete başlıyorum.kendi çabalarımla 5 kilo verdim fakat motivasyona ihtiyacım var gibi sizin grubunuzdada bunu bulabiliceğimi düşündüm :) umarım öyle olur. Hergun menunuzumu paylaşıyorsunuz?
Bu arada bende 86 kiloydum şuanda 80.9 kiloya indim sporla ..hedefim diyete de başlayarak 70 lere inmek boyumda 170
Merhaba ben de bugun siteye ve araniza katildim. Bugune kadar 80 den yukarisini gormemeiztim ama sabah tartida 83 kiloyu gorun e karar verdim. Bu sitede gordum tavuk ve salata diyetine basladim sabah itibariyle. Karbonatli 1.5 litre suyumu hazirladim. Besi bi yerde cayimi ortaliga cikardim. Bir de su selulut giderici masaj aletiyle karin masaji yaptim yarim saat. Umarim burda birbirimize destek olArak kilo veririz.
uyuz oldum kasinip duruyorum iste...gitmedi su kasintilar ustumden ..ayin 3 de randevum var cilt doktorunda ciltkanseri taramasi yapilacak..ikisenede bir yaptirmak gerekmis..8 senedir almanyadayim daha yeni haberim oldu...demekki avrupada yasamak yeterli degil insan kör sagirsa her yerde kör Sagir
selamunaleyküm arkadaşlar,
uzun bir ayrılıktan sonra çok şükür yine aranızdayım..ben 8 ay önce dogum yapmış kilolarıyla başı dertte bir anneyim.buyarışa zorunlu olarak bi süre ara verdim.inşallah tekrar aynı azimle sizinle zayıflamak istiyorum...dogumdan kalan kilolarımı verdim sayılır çok şükür eski kıyafetlerimi giyebiliyorum ama doğumdan öncede kilolu oldugum için daha yolun çok başındayım
işveççiler nasıldı ya maraton bendemi yapsam ya bi kaç günde 2-3 kilo verirsem belki motive olurum aama tek korkum midemin ağrıması
kızlar ben bu haftayı resmen çöpe attım olmadı ama söz çok muhteşem bi haftayla geliyorum gerçi pazartesi okulda öğretmenler günü nedeniyle bütün personel yemeğe gitcez ama orada bile devam edicem kararlıyım çünkü berbat durumdayım elbiselerim dar geliyor ya düşünün xL bile olmayacak yakında bi toplamak lazım artık beni konsantre edin ya diyom diyom da tokken açken bu kadar kararlı olamıyorum ya ağlıycam lütfen beni bi sallayın sayın sövün ama beni yola getirin
menüm
1adet haslanmıs yumurta
1dilim peynir
ayran
akşam
dondurma
1kase makarna
yavas yavas yumusak gıdalarla yemeye basladım sukur yınede makarna yerıne baska bısıy yıyebılseydım ıyıydı:)
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
peynir,nane,dereotu
ara 1 gün kurusu 2 ceviz
öğlen
koca bir tabak makarnalimonlu soda
ara 2 ceviz 1 limonllu soda
akşam
1 kase dondurma ufak parça çikolata :18: çok pişmanım
olmamış dimi olmamış tabi böyle diyet menüsü mü olur ya ben tutamıyorum hiç kendimi
Merhaba kızlar bende yarın diyete başlıyorum.kendi çabalarımla 5 kilo verdim fakat motivasyona ihtiyacım var gibi sizin grubunuzdada bunu bulabiliceğimi düşündüm :) umarım öyle olur. Hergun menunuzumu paylaşıyorsunuz?
Bu arada bende 86 kiloydum şuanda 80.9 kiloya indim sporla ..hedefim diyete de başlayarak 70 lere inmek boyumda 170
iyi akşamlar kızlar
menümü yazıyımda çıkıyım kocam geliyormuş yoldan aradı şimdi..
sabahda bişey demedi gelicem falan diye süpriz oldu doğrusu.neyse gidiyimde yemek falan hazırlayım adamcağıza
menüm
sabah
sebze kahvesi
sirkeli su
1 yumurta
2 ceviz
1 dlm peynir
ara
1armut
öğlen
1 kase kısır
turşu
çay
ara
2 mandalin
akşam
işte olan oldu:18:
2 dilim tandır ekmeği
3çiğköfte
1 gofret
1 kurabiye
daha bitmedi
1 cennet hurması
1 kase yoğurt.
akşamları şu cıslara dokunmasan süper olacak tatlımKahvaltı: beyaz peynirli omlet, 1 dilim ekmek, 4 zeytin, 1 tatlı kaşığı reçel,emzirme çayı
Ara: yok
Öğle: 6 kaşık etli pırasa yemeği, bir kase çin pilavı, 1 kaşık yoğurt, emzirme çayı
Ara: yok
Akşam : 1 porsiyon hamsi tava, 1 dilim ekmek, 1 kase salata, 1 halka tatlı
selamunaleyküm arkadaşlar,
uzun bir ayrılıktan sonra çok şükür yine aranızdayım..ben 8 ay önce dogum yapmış kilolarıyla başı dertte bir anneyim.buyarışa zorunlu olarak bi süre ara verdim.inşallah tekrar aynı azimle sizinle zayıflamak istiyorum...dogumdan kalan kilolarımı verdim sayılır çok şükür eski kıyafetlerimi giyebiliyorum ama doğumdan öncede kilolu oldugum için daha yolun çok başındayım
başlangıç : 93,5
geçen hafta : 87,4
bu hafta : 87,9
giden : yok
gelen : +0,5
hedef : 80 ( şimdilik )
spor : yok
kızlar ödemden böyleyiim bu yüzden çok üzgünüminşallah bu hafta içi istenen testleri yaptırıp diyetisyene gidicem , bakalım neler olcak :44:
sabah - öğle - akşam : 3 adet mangal tavuk yağsız , az salata , ve 1,5 dilim ekmek
ara : çok az kabak tatlısı ,şekersiz çay
berbat bir menü oldu , hafta sonu ailecek bir araya geldik ve sonuç böyle oldu
uyuz oldum kasinip duruyorum iste...gitmedi su kasintilar ustumden ..ayin 3 de randevum var cilt doktorunda ciltkanseri taramasi yapilacak..ikisenede bir yaptirmak gerekmis..8 senedir almanyadayim daha yeni haberim oldu...demekki avrupada yasamak yeterli degil insan kör sagirsa her yerde kör Sagir
Merhaba ben de bugun siteye ve araniza katildim. Bugune kadar 80 den yukarisini gormemeiztim ama sabah tartida 83 kiloyu gorun e karar verdim. Bu sitede gordum tavuk ve salata diyetine basladim sabah itibariyle. Karbonatli 1.5 litre suyumu hazirladim. Besi bi yerde cayimi ortaliga cikardim. Bir de su selulut giderici masaj aletiyle karin masaji yaptim yarim saat. Umarim burda birbirimize destek olArak kilo veririz.
selam arkadaşlar bugun diyete başlayalı 5. gunum sabah kalkar kalmaz akşamdan ıslattıgım 4 adet kaysımı yedim ve suyunu içtim ardından 1 bardak sirkeli suyumuda içtim biraz ara verdıkten sonra kahvaltımı yaptım kahvaltıda 1 adet yumurta 1 dilim ekmek kahvaltı arkası 1 lt yakın su ve hergun yaptıgım gıbı 1 saatlık oyun havası açtım oynadım şimdide ev işi yemek vs derken 1 kaç saatte oyle gecer guzel bı salata yapar yerım akşamada menude ne varsa abartmamak şartıyla yıyorum gun içinde 3 veya 4 lt yakın su içiyorum ikindine dogruda acıom ınternetten kas yaptırma hareketlerını bıraz onları yapıom birazda yıne ınternetten aerobik yapıom akşam 7den sonrada yeşil çayımı içtikten sonra agzıma hiç birşey almıyorum inşallah mayısa kadar bi 10 veya 15 kılo verebilirim
selam nekadar süre içinde 77.5 düştünüz acaba bende 83 başladım şuan 5 gunum
yaklasık 2 ayda verdim ben canım..emzirdiğim için öyle katı bir diyet yapmadım ama günlük 1 saat mutlaka spor yaptım..onun çok faydasını gördüm....azim et inşallah başarırsın...
selam arkadaşlar bugun diyete başlayalı 5. gunum sabah kalkar kalmaz akşamdan ıslattıgım 4 adet kaysımı yedim ve suyunu içtim ardından 1 bardak sirkeli suyumuda içtim biraz ara verdıkten sonra kahvaltımı yaptım kahvaltıda 1 adet yumurta 1 dilim ekmek kahvaltı arkası 1 lt yakın su ve hergun yaptıgım gıbı 1 saatlık oyun havası açtım oynadım şimdide ev işi yemek vs derken 1 kaç saatte oyle gecer guzel bı salata yapar yerım akşamada menude ne varsa abartmamak şartıyla yıyorum gun içinde 3 veya 4 lt yakın su içiyorum ikindine dogruda acıom ınternetten kas yaptırma hareketlerını bıraz onları yapıom birazda yıne ınternetten aerobik yapıom akşam 7den sonrada yeşil çayımı içtikten sonra agzıma hiç birşey almıyorum inşallah mayısa kadar bi 10 veya 15 kılo verebilirim
slm kızlar bütün öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun. bu akşam dershanemizin öğretmenler günü yemeği var. veeee eşim sen de gelebilirsin dediiiii. yetiştim yaşasın. doğum dolayısı ile gidemeyecem diye canım sıkılıyodu. bu ortamlarda hocaların eşleriyle tanışıyoruz ve güzel bi gece geçirmiş oluyoz. çevre yapıyom kendime
kıııız nerdesin sen merak ediyodum bende seni. umarım bi sorun yoktur. seni yeniden görmek güzel
sağol canım teşekkürler....Aman tatlım üç bacımızı zorla vazgeçirdik seni de kurban etmeyelim isveçlilerin diyetini kendileri uygulasın
bu hafta senin menülerini sıkı takipteyim ama kızmaca yok ona göre
şükür hamsiden sonra makarnaya başlamışsın çorba içseydin keşke makarna yerine
Resmin harika canım
ama öznurcuğumun da hatırlattığı gibi herkese açık yapmasan kötü niyetli kişiler olabilir bitanem
miden için geçmiş olsun cnm inş iyisindir şimdi:44:
öğlene kadar gayet iyi gitmişsin canım ama diğer cıslar olmamışşşsoda yerine bol bol su iç tatlım limonlu 2lt su içmeye çalış makarna yerine bulgur dene tatlım 3 kaşığı geçmemek kaydıyla
Hoşgeldin canımmm çok güzel kilo vermişsin motivasyon için doğru yerdesin
:2: beyazcanım naptın yineeeeee uzaktan dalcam senin sofraya bütün cısları saklıcam artık ona göre toparlan bacım
akşamları şu cıslara dokunmasan süper olacak tatlım
Hoşgeldin canım allah bağışlasın bebişini hebirlikte gidecek kilolar inşoğluşuna geçmiş olsun cnm
moral bozmak yok tatlım dr a git bakalım pozitif düşünelim herşey etkilemiş olabilir geçen hafta bu haftaya bakalım artık
çok ta berbat değil tatlım kabak tatlısını görmezsek aile mutluluğu herşeyden önemli tatlım
Geçmiş olsunnn Özuşum ama o kötü kelimeyi aklına bile getirme allah korusun sık sık kontrol yaptırmak en güzeli tabiki ayın 3 üne de var gerçi:44:
Hoşgeldin aramıza canımmm
Harikasın bacımmm süper gidiyorsun eminim en kısa zamanda hedefine ulaşacaksınn
sağol canım teşekkürler....
DÜNKÜ MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
menemen
8 zeytin
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan adaçayı
1 domates
3 kuru kayısı
ÖĞLE :
patates salatası (patateslerini yemedim) diğer cıslara dokunmadım gezmedeydik
AKŞAM:
Taze fasulye
2 ızgara köfte
salata
canım benım artık mıdemı tutacak benı ayakta tutacak yıyecekler yemek zorundayım halsızlıkten ve bas donmesınden yataktan kalkamıyorum malum 12 gun oldu amelıyat oldu olalı bir iki kasık dondurma ayran ve hazır corba ıcmekten bayılıcam artık sadece makarna yıyebıldım yumusak dıye ve az da olsa tok tutuyor.ıyıce ıleşince makarna yemıycem kısa bır donem bademcıklerımın yarası kapanana dek idare et şimdilik olmaz mı yoksa aclıktan olucem artık
SPOR:
dün yapamadım
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
2 fincan siyah çay
1 fincan adaçayı
takviye olarak omega 3
teşekkür ederim canım gerçekten çok sevinirim birilerinin beni sallamasına ihtiyacım var gerçekten birazdan menümüdeım yazacam ama evde olmak bana iyi gelmiyor ekmeği abarttm bugünAman tatlım üç bacımızı zorla vazgeçirdik seni de kurban etmeyelim isveçlilerin diyetini kendileri uygulasın
bu hafta senin menülerini sıkı takipteyim ama kızmaca yok ona göre
şükür hamsiden sonra makarnaya başlamışsın çorba içseydin keşke makarna yerine
Resmin harika canım
ama öznurcuğumun da hatırlattığı gibi herkese açık yapmasan kötü niyetli kişiler olabilir bitanem
miden için geçmiş olsun cnm inş iyisindir şimdi:44:
öğlene kadar gayet iyi gitmişsin canım ama diğer cıslar olmamışşşsoda yerine bol bol su iç tatlım limonlu 2lt su içmeye çalış makarna yerine bulgur dene tatlım 3 kaşığı geçmemek kaydıyla
Hoşgeldin canımmm çok güzel kilo vermişsin motivasyon için doğru yerdesin
:2: beyazcanım naptın yineeeeee uzaktan dalcam senin sofraya bütün cısları saklıcam artık ona göre toparlan bacım
akşamları şu cıslara dokunmasan süper olacak tatlım
Hoşgeldin canım allah bağışlasın bebişini hebirlikte gidecek kilolar inşoğluşuna geçmiş olsun cnm
moral bozmak yok tatlım dr a git bakalım pozitif düşünelim herşey etkilemiş olabilir geçen hafta bu haftaya bakalım artık
çok ta berbat değil tatlım kabak tatlısını görmezsek aile mutluluğu herşeyden önemli tatlım
Geçmiş olsunnn Özuşum ama o kötü kelimeyi aklına bile getirme allah korusun sık sık kontrol yaptırmak en güzeli tabiki ayın 3 üne de var gerçi:44:
Hoşgeldin aramıza canımmm
Harikasın bacımmm süper gidiyorsun eminim en kısa zamanda hedefine ulaşacaksınn
canım benım artık mıdemı tutacak benı ayakta tutacak yıyecekler yemek zorundayım halsızlıkten ve bas donmesınden yataktan kalkamıyorum malum 12 gun oldu amelıyat oldu olalı bir iki kasık dondurma ayran ve hazır corba ıcmekten bayılıcam artık sadece makarna yıyebıldım yumusak dıye ve az da olsa tok tutuyor.ıyıce ıleşince makarna yemıycem kısa bır donem bademcıklerımın yarası kapanana dek idare et şimdilik olmaz mı yoksa aclıktan olucem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?