teşekkür ederim canım gerçekten çok sevinirim birilerinin beni sallamasına ihtiyacım var gerçekten birazdan menümüdeım yazacam ama evde olmak bana iyi gelmiyor ekmeği abarttm bugün
sabah - öğle : 2 lokma kuymak , 2 dilim k.e ile yağsız karışık tost , 4 zeytin ,şekersiz çay
ara : küçücük kase aşure
akşam : 1,5 kase çorba , 3 s.k makarna
ara : bilinmiyor . . .
hafta sonu olunca sabah ve öğle birleşiyor , evde olmama rağmen fena bir menü olmadı sanırım, en azından kaçamaksız oldu şimdilik, inşallah günü bu şekilde tamamlarım
menüm
sabah:kalkar kalkmaz 1b soğan suyu 3 dilim ekmek menemen peynir zeytin maydonz
öğle:1b soğan suyu 1çay b süt sonrada çorba ve 4 dilim ekmek marul ayran
akşam:bezelyeli tavuk yemeği 3 dilim ekmek marul
yatarken süt ve soğan suyu olur heralde çok acıktığımı hissetmezsem sütü içmem
Bak bak kızmaca yok didim ya korkuttummu yoksa menünü yazmadan ekmeği abarttım bugün yazmışsın hemennn
tatlım ben her gün evdeyim kararlıysak bu bahane değil bence önce zayıflayalım en güzel cicilerin içine sığalım sonra keyif yaparız dimi
Kıyamam sana canım evet 12 gündür hakikaten iyi dayandın inş bi an önce yaraların kapanır bitanem
:2:
yok canım korkmak değilde gerçekten ben normal günde okula giderken kendimi daha iyi kontro edebiliyrdm bugün ekmeğe yaslandım resmen ama insanın böyle gözlenmesi hoşuna gidiyo ve daha kontrollü olması gerektiğini düşünüyorya önyüzden galiba
10 dilim ekmek yemişsin canım bugün ne olur dilimleri yarıya indirmeye çalışşş acıktııkça su veya ayran iç fazla soğan suyu dokunmasın
özellikle akşamları ekmek yememeye çalış bol salata ve yoğurt yemekle birlikte gayet doyurucu olur
ay inşallah canım ben karatay yapıyordum karnım doyuyordu vallahı sımdı ıse hem acım hemde adam gıbı kılo veremedım
aynı fikirdeyim canım karatay gerçekten doyduğunu hissettiren bi diyet programı ve şunu fazlasıyla görüyorum ki ne kadar karbonhidrat yani ekmek tarzı şey yersem o kadar çok acıkıyorumay inşallah canım ben karatay yapıyordum karnım doyuyordu vallahı sımdı ıse hem acım hemde adam gıbı kılo veremedım
tama canım hazırla mikroskopunu muhteşem bi öğrenci olacağımdan emin olabilirsin bu hafta sonunda zaten listeyede giriyorm baştan giricem inş şimdi çayımı içip biraz leslie yapıcam görüşrüüüüüüüüüüüüüüzPeki hadi bakalım hafta içi menülerini mikroskopla inceleyeceğim ona göre
Kahvaltıda ne yersen ye inan kızmam amaaaaa aşure cıssshadi canın çekti diyelim en fazla 2 kaşık al
her akşam mutlaka salata veya yoğurt görmek istiyorum akşam menünde bitanem salata olsaydı 3 servis kaşığı yerine 1 servis kaşığı yeterdi şimdi bana yine diyeceksin benim servis kaşığım mnik diye dimiiiiiiben anlamam o s.k nın önündeki rakamlar mnimuma düşecek
SLM KIZLAR KKMEVSIM 5 arkadasım sogan suyunu nezamandır ıcıyosun fayda gördunmu
bende ıcıyodum arar ara ama bıraktım sımdı kılo verdırıyo dıye duyuyorum yıne baslayasım var
ben tadından rahatsızda degılım alıstım ot çöp sogan maydanoz:)
guzel gelıyo valla
maşallah canım güzel vermişsinben 84 ile başladım diyete şu an 77.5 i gördüm..inşallah 60 larıda görmek istiyorum:)
Merhaba ben de bugun siteye ve araniza katildim. Bugune kadar 80 den yukarisini gormemeiztim ama sabah tartida 83 kiloyu gorun e karar verdim. Bu sitede gordum tavuk ve salata diyetine basladim sabah itibariyle. Karbonatli 1.5 litre suyumu hazirladim. Besi bi yerde cayimi ortaliga cikardim. Bir de su selulut giderici masaj aletiyle karin masaji yaptim yarim saat. Umarim burda birbirimize destek olArak kilo veririz.
hoş geldinnn
selam kızlar
menüm
sabah
1 yumurta
peynir,3 zeytin
öğle
yok
ara
1 dlm yalancı tavukgöğsü
1 küçük simit
ara
yarım muz
akşam
yarım tabak haşlama et
2 kaşık yoğurtlu brokoli
salata
ara
yarım portakal
Ben de karatay yapıyorum canım hakikaten ömrümde ilk kez doyasıya yiyorum cıslar haric tabiii ve kilo veriyorum
O kadar üzülme aç kaldın ama bu hafta 1.5 kilo vermemişmiydin sen minikcim benmi karıştırdım acaba:26:
hadi ya aman diim Allah isteyenlere versin haayirlisi olsun..bende yarin olmam lazim haplarim yalan soylemiyorsa :26::26:Canım bende bugün başladım nette baya baktım verdirdiğine dair baya yazı okudum o yüzden başladım vücuttaki iltihabı falan attoırıyormuş faydasını görenler var ama tek korkum hamile kalmak konusunda çok yardımcıymış ben hamile kalmak istemyrm hatta bugün regl olmam gerekiyodu olamadım hamilemiym diye kara kara düşünyrm bakalım faydasını görecekmiyim
insallah gelmez ya...isvecli olarak benimki fazlasiyla geldi yanicanım verdım 1,5 ama aclıktan o ya gerı gelırse
5 günde kac Kilo verdin ortalamaselam arkadaşlar bugun diyete başlayalı 5. gunum sabah kalkar kalmaz akşamdan ıslattıgım 4 adet kaysımı yedim ve suyunu içtim ardından 1 bardak sirkeli suyumuda içtim biraz ara verdıkten sonra kahvaltımı yaptım kahvaltıda 1 adet yumurta 1 dilim ekmek kahvaltı arkası 1 lt yakın su ve hergun yaptıgım gıbı 1 saatlık oyun havası açtım oynadım şimdide ev işi yemek vs derken 1 kaç saatte oyle gecer guzel bı salata yapar yerım akşamada menude ne varsa abartmamak şartıyla yıyorum gun içinde 3 veya 4 lt yakın su içiyorum ikindine dogruda acıom ınternetten kas yaptırma hareketlerını bıraz onları yapıom birazda yıne ınternetten aerobik yapıom akşam 7den sonrada yeşil çayımı içtikten sonra agzıma hiç birşey almıyorum inşallah mayısa kadar bi 10 veya 15 kılo verebilirim
ay sorma gittigim yerlerde elim heryerimde öyle pis birseyki kendimi o Kadar zor frenliyorumki yeminle diim isvec dieti bundan iyiydi yaahhh canım yaaa çok geçmiş olsun , kaşınmakta ayrı bir şey , bir gece başıma gelmişti de parçalamıştım resmen kendimi, inşallah sorun çıkmaz dr. kontrolunde, alerjik durumdur belki canım , kii inşallah öyledir
ay evet Boyle giderse ayin 3.nü imkansiz bekleyemem...yarin iki randevum birden var.biri kbb doktorunda digeride dis doktorunda yarin cilt doktoruna vaktim yok malesef herhalde sali gunu solugu cilt dokturunda alacagim yenidenAman tatlım üç bacımızı zorla vazgeçirdik seni de kurban etmeyelim isveçlilerin diyetini kendileri uygulasın
bu hafta senin menülerini sıkı takipteyim ama kızmaca yok ona göre
şükür hamsiden sonra makarnaya başlamışsın çorba içseydin keşke makarna yerine
Resmin harika canım
ama öznurcuğumun da hatırlattığı gibi herkese açık yapmasan kötü niyetli kişiler olabilir bitanem
miden için geçmiş olsun cnm inş iyisindir şimdi:44:
öğlene kadar gayet iyi gitmişsin canım ama diğer cıslar olmamışşşsoda yerine bol bol su iç tatlım limonlu 2lt su içmeye çalış makarna yerine bulgur dene tatlım 3 kaşığı geçmemek kaydıyla
Hoşgeldin canımmm çok güzel kilo vermişsin motivasyon için doğru yerdesin
:2: beyazcanım naptın yineeeeee uzaktan dalcam senin sofraya bütün cısları saklıcam artık ona göre toparlan bacım
akşamları şu cıslara dokunmasan süper olacak tatlım
Hoşgeldin canım allah bağışlasın bebişini hebirlikte gidecek kilolar inşoğluşuna geçmiş olsun cnm
moral bozmak yok tatlım dr a git bakalım pozitif düşünelim herşey etkilemiş olabilir geçen hafta bu haftaya bakalım artık
çok ta berbat değil tatlım kabak tatlısını görmezsek aile mutluluğu herşeyden önemli tatlım
Geçmiş olsunnn Özuşum ama o kötü kelimeyi aklına bile getirme allah korusun sık sık kontrol yaptırmak en güzeli tabiki ayın 3 üne de var gerçi:44:
Hoşgeldin aramıza canımmm
Harikasın bacımmm süper gidiyorsun eminim en kısa zamanda hedefine ulaşacaksınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?