80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah - öğle : 2 lokma kuymak , 2 dilim k.e ile yağsız karışık tost , 4 zeytin ,şekersiz çay
ara : küçücük kase aşure
akşam : 1,5 kase çorba , 3 s.k makarna
ara : bilinmiyor . . .

hafta sonu olunca sabah ve öğle birleşiyor , evde olmama rağmen fena bir menü olmadı sanırım, en azından kaçamaksız oldu şimdilik, inşallah günü bu şekilde tamamlarım

teşekkür ederim canım gerçekten çok sevinirim birilerinin beni sallamasına ihtiyacım var gerçekten birazdan menümüdeım yazacam ama evde olmak bana iyi gelmiyor ekmeği abarttm bugün

Bak bak kızmaca yok didim ya korkuttummu yoksa menünü yazmadan ekmeği abarttım bugün yazmışsın hemennn

tatlım ben her gün evdeyim kararlıysak bu bahane değil bence önce zayıflayalım en güzel cicilerin içine sığalım sonra keyif yaparız dimi

menüm
sabah:kalkar kalkmaz 1b soğan suyu 3 dilim ekmek menemen peynir zeytin maydonz

öğle:1b soğan suyu 1çay b süt sonrada çorba ve 4 dilim ekmek marul ayran

akşam:bezelyeli tavuk yemeği 3 dilim ekmek marul

yatarken süt ve soğan suyu olur heralde çok acıktığımı hissetmezsem sütü içmem

Kahvaltıda ne yersen ye inan kızmam amaaaaa aşure cısss hadi canın çekti diyelim en fazla 2 kaşık al
her akşam mutlaka salata veya yoğurt görmek istiyorum akşam menünde bitanem salata olsaydı 3 servis kaşığı yerine 1 servis kaşığı yeterdi şimdi bana yine diyeceksin benim servis kaşığım mnik diye dimiiiiii ben anlamam o s.k nın önündeki rakamlar mnimuma düşecek

10 dilim ekmek yemişsin canım bugün ne olur dilimleri yarıya indirmeye çalışşş acıktııkça su veya ayran iç fazla soğan suyu dokunmasın

özellikle akşamları ekmek yememeye çalış bol salata ve yoğurt yemekle birlikte gayet doyurucu olur

:2:
yok canım korkmak değilde gerçekten ben normal günde okula giderken kendimi daha iyi kontro edebiliyrdm bugün ekmeğe yaslandım resmen ama insanın böyle gözlenmesi hoşuna gidiyo ve daha kontrollü olması gerektiğini düşünüyorya önyüzden galiba

Peki hadi bakalım hafta içi menülerini mikroskopla inceleyeceğim ona göre

yarına gerçekten çok güzel bir menüm olacak canım hepsine dikkat edicem ve ekmek olayını kontrol edcem bundan eminim

ay inşallah canım ben karatay yapıyordum karnım doyuyordu vallahı sımdı ıse hem acım hemde adam gıbı kılo veremedım

Ben de karatay yapıyorum canım hakikaten ömrümde ilk kez doyasıya yiyorum cıslar haric tabiii ve kilo veriyorum
O kadar üzülme aç kaldın ama bu hafta 1.5 kilo vermemişmiydin sen minikcim benmi karıştırdım acaba:26:

ay inşallah canım ben karatay yapıyordum karnım doyuyordu vallahı sımdı ıse hem acım hemde adam gıbı kılo veremedım
aynı fikirdeyim canım karatay gerçekten doyduğunu hissettiren bi diyet programı ve şunu fazlasıyla görüyorum ki ne kadar karbonhidrat yani ekmek tarzı şey yersem o kadar çok acıkıyorum

Peki hadi bakalım hafta içi menülerini mikroskopla inceleyeceğim ona göre
tama canım hazırla mikroskopunu muhteşem bi öğrenci olacağımdan emin olabilirsin bu hafta sonunda zaten listeyede giriyorm baştan giricem inş şimdi çayımı içip biraz leslie yapıcam görüşrüüüüüüüüüüüüüüz

• menüm sabah üc dilim ekmek,bir kac peynir,dometes saltalik,cay
  • öglen sosis bir dilim,uc tane poca
  • ara bir kase asüre
  • bir avuc findik,bir avuc kuru kayisi,cay
  • türk kahvesi
  • suu

eyvallah bacım :26: aşurem geçekten 2 kaşık kadardı :18: bu ara yoğurt değilde daha çok süte sardım , yoğurdu ekliycem yarından itibaren :44: birde maydanoz yemeyi unuttum onuda ekliycem , birde sebze kahvesini yapıcam onuda aralara sıkıştırdım mıydı süper olcak

bu arada bu sabah tartıldı eski kilomdayım yani 87,4 çıktım, dün ise ödemden fazla çıktım neyse haftaya bakalım ne olcak

SLM KIZLAR KKMEVSIM 5 arkadasım sogan suyunu nezamandır ıcıyosun fayda gördunmu
bende ıcıyodum arar ara ama bıraktım sımdı kılo verdırıyo dıye duyuyorum yıne baslayasım var
ben tadından rahatsızda degılım alıstım ot çöp sogan maydanoz:)
guzel gelıyo valla

Canım bende bugün başladım nette baya baktım verdirdiğine dair baya yazı okudum o yüzden başladım vücuttaki iltihabı falan attoırıyormuş faydasını görenler var ama tek korkum hamile kalmak konusunda çok yardımcıymış ben hamile kalmak istemyrm hatta bugün regl olmam gerekiyodu olamadım hamilemiym diye kara kara düşünyrm bakalım faydasını görecekmiyim

unutmadan menumude yazayım
sabah
sırkelı su yesılcay ardından 1kepeklı sandvıc ekmegıyle 1 dılımkasarlı yagsız tost 1haslanmıs yumurta domates
ara 2 cevız
öglen
salata yagsız 1 tabak ıspanak yogurt
ara 2c3vız
aksam salata yogurt 1parca tost makınesınde kızarmıs yagsız tavuk göğsu
1 tane un kuranıyesı
saat 7de mutfak kapanıyo benım için ondan sonra su ve yesılcay
bu arada gun içinde 3 4fıncan daha bıtkı cayı içmiştım

canım verdım 1,5 ama aclıktan o ya gerı gelırse

hadi ya aman diim Allah isteyenlere versin haayirlisi olsun..bende yarin olmam lazim haplarim yalan soylemiyorsa :26::26:

canım verdım 1,5 ama aclıktan o ya gerı gelırse
insallah gelmez ya...isvecli olarak benimki fazlasiyla geldi yani

5 günde kac Kilo verdin ortalama

ay sorma gittigim yerlerde elim heryerimde öyle pis birseyki kendimi o Kadar zor frenliyorumki yeminle diim isvec dieti bundan iyiydi ya

ay evet Boyle giderse ayin 3.nü imkansiz bekleyemem...yarin iki randevum birden var.biri kbb doktorunda digeride dis doktorunda yarin cilt doktoruna vaktim yok malesef herhalde sali gunu solugu cilt dokturunda alacagim yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…