80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar teyzeee oluyorum cokk mutluyum kızkardesım hamıle haber verdı bugun
güzun aydin haayatim..ay sen öyle deyince ablamin benim hamilelik haberimi almasiyla kullanacagi muhtelem cümleleri hayal ettim...mesela:kizlar cok moralim bozuk bizim hatun gene hamleymis ne yapiyor bu manyak..hic Adam olmaz hiiic...o Kadar dedik ama kafasina bir tek kelime sokamamis falan iste

Kahvaltı: 2 dilim börek, 2kk peynir, 2 kaşık menemen, 2 kaşık patates sote 3 çay

Ara: yok

Öğle: 1 dilim börek, 1 kase patates salatası, 1 dilim kabak tatlısı

Ara: yok

Akşam : 1 tabak etli pırasa, 1 kase çorba, 2 kaşık yoğurt

evet onu bende duydum spıralım var dıye guvenıyorum ama rabbım alnımıza yazmıssa kacarımız yook.
ama rabbım hayırlısıyla ısteyenlere versın ısallah ıkı kızım benı yoruyo zaten:)

geçmşyapmak istedim ama olmadı yeni girdim eve çok yorgunum yarın da okul var napcam ben yaaa

öğretmenlerimmm canlarımmm günümüz bitmeden kutlu olsunnn doya doya yaşadım bu iki günü

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 3.2 [/TD] [TD] 9.8 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] minieksper [/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 84.7 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 8.8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] bebek bakmak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] bilgisever [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 5.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] 88prenses22 [/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 88.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] sweetdimple [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 83.2 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 5.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 420 dak yürüyüş bandı mekik twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] pembeHipopotam [/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 84.2 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] EYLÜL SILA [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 82.7 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 6.3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] hergün 2.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 9.4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] Allah versin [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ceco34 [/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 118.8 [/TD] [TD] 118.6 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 40dk tempolu yüzme suda hareket yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] beyazcan [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 77.4 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 8.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] melankoli 84 [/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 87.4 [/TD] [TD] 87.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6.1 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]

[/table]

dün

sabah domates yumurta 2 dilim ekmek zeytin domates

öğle : küçük boy kumpir

akşam: wallla davette ne verdilersee hepsi

bugün
sabah :yarım simit peynir zeytin salam

öğle: 2 avuç beyaz leblebi

akşam salata ve mangal da et tavuk ama 1 dilim ekmek

veeeeee fena halde artıdayımmmm bilginizeeeee

Leslie ile haftaya süper bir başlangıççç

Eminim tatlım 2 kaşıktı :126: sütü ben zor hazmediyorum yoğurdu tercih ediyorum beyazcanımda denemeye başlamıştı sebze kahvesini siz deneyin bakalım ama yok bana göre değil inş faydasını görürsünüz

canım verdım 1,5 ama aclıktan o ya gerı gelırse

Gelmez minikcim neden gelsin dikkat edersen spor yaparsan gelmesine imkan yok

Gözün aydnnn sağ salim doğsun yeğenin inş
ay evet Boyle giderse ayin 3.nü imkansiz bekleyemem...yarin iki randevum birden var.biri kbb doktorunda digeride dis doktorunda yarin cilt doktoruna vaktim yok malesef herhalde sali gunu solugu cilt dokturunda alacagim yeniden

Geldimi üst üste gelir derler ya Özuşum seninki de o hesap olmuş Allah şifa versin bcmm

cısları allahtan öğleye almışsın menünde bi gün cıs görmücekmiyim bacımmm

Aman kaptancım isveçten sonra saldırdın ne güzel kilo verdin alma geri yarın toparla artık liste için tşkler ellerine sağlık özür yoplam sporu yazmamışım yordum seni

Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim

Sabahkahvaltiya bizim herifin teyzesine davetliydik)
2 yk sucuklu yumurta
yarim acma
peynir domates ekmek 1 hindisucugu

ögle:1 kase asure ziyarette ikram ettiler

ara:2 kurabiye 1 pogaca 2 yk cekirdek(arkadastaydim aksam ustu.)

anlasildigi üzere tüm gun disardaydim...hem kasindim hem yedim ictim...yarin biraz telafi etsem iyi olacak
valla uzun zamandir böyle yememistim..o degilde benim azim gayret nereye gitti ya bir gevsekleklik var üstümde anlatamam yani..cakmanin halleri bile etkilemiyor ..turkiyeye gidecegim haqftasonunki dügüüün hiic birak vermeyi verdigimi alacagim valla imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat:18::18::18::18:

Yakın takibime alimmi seni Özuşummmmm akşam yememişsin bu da güzel

Bugünkü MENÜM

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
2 yumurtalı çılbır
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
1 domates
3 kuru kayısı

ÖĞLE :
1 kase keten tohumlu üzüm çekirdekli yoğurt

AKŞAM:
Kuru fasulye
Salata
1 bardak ayran
SPOR:
45 dk karışık hızda yürüyüş 30 mekik 10 dk tiffany

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3

iyi gecelerr tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum..iyiki varsınız.

[Q

UOTE=minieksper;32794338]

Beyazcanım insan isterse patates salatasından patatesi ayırabiliyo haklısın ayırmak biraz zor oldu ama kalanlar bana yetti normalde acıkmıyorum zaten napim bacım ondan bi lokma bundan bi lokma diye diye bu hale geldim artık zerre kaçamak yok

ahh ahhh..ne bu kardaşim ..elektirikçiyle evlendim,herif kamyon şöförü çıktı resmen

dün gece geldi herif bu akşam gitti..gerçi bu koca modali ideal olan ama çocuklar baba istiyor işte..

neyse menümü yazıyım

sabah.
sucuklu yumurta
az peynir
2 dlm kadar ekmk

ara
1 mandalina

öğlen
4 çiğköfte

ara
1 yeşil elma

akşam
4 kaşık saç kavurma
5 kşk pilav
yoğurt
1 lokma ekmk

bu gün tatlı yemedim kendimle iftihar ettim doğrusu

Süpersin canımmmm istersen başarabiliyorsun bak tatlısız bir gün harikasınnn

Ellerine sağlık. Nice çantasız listelerimiz olsun inşallah :)

Bak senin hatrına çikolata yemiyorum daha ne :)???? Şaka bi yana bugün sabah açık büfe kahvaltıdaydık kv ve kp geldiler de misafir ağırladık yani. Öğlen de (2 gibiydi) taziyeye gittik o yüzden yine börek mörek oldu. Önüme konan tabağı yiyom ben yaaaaaaa. Ama keke dokunmadım tabakta

Ya yoğurtla öğlen geçiştirilir mi yaaaaaaaaa?!?! Sabah kaçta kahvaltı yapıyorsun?? Akşam kaçta yiyorsun canım???

Farketmeden diyet hahahhaha. Benim haftasonları hep böyle. Demekki çalışmayıp ev hanımı olsam 200 kilo olcam. Yüne iyiki burası var da utancımdan akşamları kısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…