güzun aydin haayatim..ay sen öyle deyince ablamin benim hamilelik haberimi almasiyla kullanacagi muhtelem cümleleri hayal ettim...mesela:kizlar cok moralim bozuk bizim hatun gene hamleymis ne yapiyor bu manyak..hic Adam olmaz hiiic...o Kadar dedik ama kafasina bir tek kelime sokamamis falan istekızlar teyzeee oluyorum cokk mutluyum kızkardesım hamıle haber verdı bugun
Canım bende bugün başladım nette baya baktım verdirdiğine dair baya yazı okudum o yüzden başladım vücuttaki iltihabı falan attoırıyormuş faydasını görenler var ama tek korkum hamile kalmak konusunda çok yardımcıymış ben hamile kalmak istemyrm hatta bugün regl olmam gerekiyodu olamadım hamilemiym diye kara kara düşünyrm bakalım faydasını görecekmiyim
güzun aydin haayatim..ay sen öyle deyince ablamin benim hamilelik haberimi almasiyla kullanacagi muhtelem cümleleri hayal ettim...mesela:kizlar cok moralim bozuk bizim hatun gene hamleymis ne yapiyor bu manyak..hic Adam olmaz hiiic...o Kadar dedik ama kafasina bir tek kelime sokamamis falan iste[/
aslında bızımkınınde olması için erken bir vakit ama oldu diye çok sevindim benim cocuk oluyoe tup bebek falan fılan epey macera yasadım tam oldu tamam kaldım derken 4tane dusuk felan olunca herkes bunun olmadı kız kardesınınde olmaz felan deyıp canımızı sıkıyordu biliyormusun sinekte küçük ama mide bulandırıyordu benım rahatsızlıgım yuzunden onun da psıkolojısını bozuyolardı korunuyolardı erken olasını ıstemıyolardı ama ıste rabbım nasıp edınce oluyor o acıdan asırı sevındım ya bıde teyze olmak muthıs bı duygu ogrendıgımden berı hayal edıyorum nasıl bısey dogar dıye:)kıme benzer felan nebılım sevındım ıste cok
bana benzer kesin banaaaaagüzun aydin haayatim..ay sen öyle deyince ablamin benim hamilelik haberimi almasiyla kullanacagi muhtelem cümleleri hayal ettim...mesela:kizlar cok moralim bozuk bizim hatun gene hamleymis ne yapiyor bu manyak..hic Adam olmaz hiiic...o Kadar dedik ama kafasina bir tek kelime sokamamis falan iste[/
aslında bızımkınınde olması için erken bir vakit ama oldu diye çok sevindim benim cocuk oluyoe tup bebek falan fılan epey macera yasadım tam oldu tamam kaldım derken 4tane dusuk felan olunca herkes bunun olmadı kız kardesınınde olmaz felan deyıp canımızı sıkıyordu biliyormusun sinekte küçük ama mide bulandırıyordu benım rahatsızlıgım yuzunden onun da psıkolojısını bozuyolardı korunuyolardı erken olasını ıstemıyolardı ama ıste rabbım nasıp edınce oluyor o acıdan asırı sevındım ya bıde teyze olmak muthıs bı duygu ogrendıgımden berı hayal edıyorum nasıl bısey dogar dıye:)kıme benzer felan nebılım sevındım ıste cok
benim sadece bir kizkardesim var..ablam daha dogrusu..aramizda 2 Yas var.hayattada baska kardesim yok..oda sadece 2 tane dogurdu..bir oglu birde kizi oldu..bana kalsa birtane daha dogursun isterim ama hiiiiiiiiiiiiiiic sanmam..zaten cok pimpirikli Tezcan birsey..bir bebek daha kaldiramaz..Allah ömür verirse bana teyze diyen iki can var ya onlar bana yeter cok sükür.ayni sey onun icinde gecerli tabi..ama ben ondan cesaretli ciktim..haa bu arada cesaretin fazlasina delilik dediklerinide hatirlatmam gerek
aslinda isterdim son bir bebegim daha olsun ..sezon finali yapayim ama evde cocuk sebebinden o Kadar cok huzursuzluklarimiz oluyorki bir bbek daha benim icin intihardan baska birsey degil..yorgunluguna yipratmasina falan raziyim ama cocuklariminda hakkindan moralinden zamanindan mutlulugundan calmak istemiyorum bu sebeple böööyle bakiniyorum iste avere avare
canim ellerine saglik..yani bu bildirim Cuma Sabah degilde bu gun olsaydi kesin gene cantayi yemistim kafama...isvecdietinden hemen sonra birden kutlama yapinca agirbasman normal..daha fazla alacagini sanmiyorum..moralini bozma..ha bu arada Kilo veren arkadaslari kutluyorum basarilarinin devamini onlarada banada diliyorum[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 3.2 [/TD] [TD] 9.8 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] minieksper[/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 84.7 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 8.8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] bebek bakmak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] bilgisever[/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 5.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 88.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] sweetdimple[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 83.2 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 5.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 420 dak yürüyüş bandı mekik twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] pembeHipopotam[/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 84.2 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] EYLÜL SILA[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 82.7 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 6.3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] hergün 2.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 9.4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] Allah versin [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 118.8 [/TD] [TD] 118.6 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 40dk tempolu yüzme suda hareket yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 77.4 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 8.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 87.4 [/TD] [TD] 87.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6.1 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
:42.
dün
sabah domates yumurta 2 dilim ekmek zeytin domates
öğle : küçük boy kumpir
akşam: wallla davette ne verdilersee hepsi
bugün
sabah :yarım simit peynir zeytin salam
öğle: 2 avuç beyaz leblebi
akşam salata ve mangal da et tavuk ama 1 dilim ekmek
veeeeee fena halde artıdayımmmm bilginizeeeee
aynı fikirdeyim canım karatay gerçekten doyduğunu hissettiren bi diyet programı ve şunu fazlasıyla görüyorum ki ne kadar karbonhidrat yani ekmek tarzı şey yersem o kadar çok acıkıyorum
tama canım hazırla mikroskopunu muhteşem bi öğrenci olacağımdan emin olabilirsin bu hafta sonunda zaten listeyede giriyorm baştan giricem inş şimdi çayımı içip biraz leslie yapıcam görüşrüüüüüüüüüüüüüüz
eyvallah bacım :26: aşurem geçekten 2 kaşık kadardı :18: bu ara yoğurt değilde daha çok süte sardım , yoğurdu ekliycem yarından itibaren :44: birde maydanoz yemeyi unuttum onuda ekliycem , birde sebze kahvesini yapıcam onuda aralara sıkıştırdım mıydı süper olcak
bu arada bu sabah tartıldı eski kilomdayım yani 87,4 çıktım, dün ise ödemden fazla çıktımneyse haftaya bakalım ne olcak
canım verdım 1,5 ama aclıktan o ya gerı gelırse
ay evet Boyle giderse ayin 3.nü imkansiz bekleyemem...yarin iki randevum birden var.biri kbb doktorunda digeride dis doktorunda yarin cilt doktoruna vaktim yok malesef herhalde sali gunu solugu cilt dokturunda alacagim yeniden
Kahvaltı: 2 dilim börek, 2kk peynir, 2 kaşık menemen, 2 kaşık patates sote 3 çay
Ara: yok
Öğle: 1 dilim börek, 1 kase patates salatası, 1 dilim kabak tatlısı
Akşam : 1 tabak etli pırasa, 1 kase çorba, 2 kaşık yoğurt
dün
sabah domates yumurta 2 dilim ekmek zeytin domates
öğle : küçük boy kumpir
akşam: wallla davette ne verdilersee hepsi
bugün
sabah :yarım simit peynir zeytin salam
öğle: 2 avuç beyaz leblebi
akşam salata ve mangal da et tavuk ama 1 dilim ekmek
veeeeee fena halde artıdayımmmm bilginizeeeee
bana benzer kesin banaaaaa
benim sadece bir kizkardesim var..ablam daha dogrusu..aramizda 2 Yas var.hayattada baska kardesim yok..oda sadece 2 tane dogurdu..bir oglu birde kizi oldu..bana kalsa birtane daha dogursun isterim ama hiiiiiiiiiiiiiiic sanmam..zaten cok pimpirikli Tezcan birsey..bir bebek daha kaldiramaz..Allah ömür verirse bana teyze diyen iki can var ya onlar bana yeter cok sükür.ayni sey onun icinde gecerli tabi..ama ben ondan cesaretli ciktim..haa bu arada cesaretin fazlasina delilik dediklerinide hatirlatmam gerek
aslinda isterdim son bir bebegim daha olsun ..sezon finali yapayim ama evde cocuk sebebinden o Kadar cok huzursuzluklarimiz oluyorki bir bbek daha benim icin intihardan baska birsey degil..yorgunluguna yipratmasina falan raziyim ama cocuklariminda hakkindan moralinden zamanindan mutlulugundan calmak istemiyorum bu sebeple böööyle bakiniyorum iste avere avare
canim ellerine saglik..yani bu bildirim Cuma Sabah degilde bu gun olsaydi kesin gene cantayi yemistim kafama...isvecdietinden hemen sonra birden kutlama yapinca agirbasman normal..daha fazla alacagini sanmiyorum..moralini bozma..ha bu arada Kilo veren arkadaslari kutluyorum basarilarinin devamini onlarada banada diliyorum:42.
Offff kıskanıyorum sizi ama bana ne hala diyen var ne teyse diyen abimde kızkardeşimde hala düşünme aşamasındalar
bi an önce yeğenlerim olsa da sevsem:emir_bebek
Sabahkahvaltiya bizim herifin teyzesine davetliydik)
2 yk sucuklu yumurta
yarim acma
peynir domates ekmek 1 hindisucugu
ögle:1 kase asure ziyarette ikram ettiler
ara:2 kurabiye 1 pogaca 2 yk cekirdek(arkadastaydim aksam ustu.)
anlasildigi üzere tüm gun disardaydim...hem kasindim hem yedim ictim...yarin biraz telafi etsem iyi olacak
valla uzun zamandir böyle yememistim..o degilde benim azim gayret nereye gitti ya bir gevsekleklik var üstümde anlatamam yani..cakmanin halleri bile etkilemiyor ..turkiyeye gidecegim haqftasonunki dügüüün hiic birak vermeyi verdigimi alacagim valla imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat:18::18::18::18:
Leslie ile haftaya süper bir başlangıççç
Eminim tatlım 2 kaşıktı :126: sütü ben zor hazmediyorum yoğurdu tercih ediyorum beyazcanımda denemeye başlamıştı sebze kahvesini siz deneyin bakalım ama yok bana göre değil inş faydasını görürsünüz
Gelmez minikcim neden gelsin dikkat edersen spor yaparsan gelmesine imkan yok
Gözün aydnnn sağ salim doğsun yeğenin inş
Geldimi üst üste gelir derler ya Özuşum seninki de o hesap olmuşAllah şifa versin bcmm
cısları allahtan öğleye almışsınmenünde bi gün cıs görmücekmiyim bacımmm
Aman kaptancım isveçten sonra saldırdın ne güzel kilo verdin alma geri yarın toparla artık liste için tşkler ellerine sağlık özür yoplam sporu yazmamışım yordum seni
Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim
olur olur merak etme..insana evlat gibi öyle gizel bir hiski helede senin cocuklarinla yasitsa banbaska bir tadi oluyor.ablaminkiler benim cocuklardan tam 9 ay kucuk iki cocuguda 9 ay kucuk..ben dogurdukca o gaza gelmis demiOffff kıskanıyorum sizi ama bana ne hala diyen var ne teyse diyen abimde kızkardeşimde hala düşünme aşamasındalar
bi an önce yeğenlerim olsa da sevsem:emir_bebek
canim ya cok zor ve yipratici bir dieet hiiiiiiiiiiiiiiiic tavsiye etmem
MİNİKCİK ARKADAŞLAR DOĞRU SÖYLÜYORne kötüsü kiz...cok hos guzel bir hatunmussun..bence cikar resmini burdan..artniyetli biri senin resimi Profil resmi falan olarak kullanabilir...cok masum hos görünüyorsun...simdi erkek olsam sarkardim sana ama daha kötüsü kadinim..kiskanmaktan baska alternatifim kalmiyor..hadi zayifi kiskaninca gayret Edip zayifliyorumda güzeli kiskanmak kötü..Allah vergisi sonradan olmuyorki aaaah aaaahhhhhhh
yok be sekerim o senın yüreginin güzelliğio kadar güzel deilim ne yapsınlar benim resmimi tas gıbı hatunlar varken emınım sende cok güzel hos azimli ve zayıf ayrıca zekı ve espırılı hatunsun vesselam önemli olan bahtımız güzel olsun bacım .MAŞALLAH ÇOK GÜZEL HATUNSUN ÇOK HOŞ ÇIKMIŞSIN HATTA DÜN ANNEMDEYKEN BAKIYIM SENİN ŞU GİRDİĞİM SİTE NEYMİŞ DEDİ..AÇTIM SENİ GÖRDÜ AA NE GÜZEL KADINMIŞ KOYMASAYDI RESMİNİ BİRİLERİ DÜŞMESİN PEŞİNE DEDİ..HATTA BENDE GÜLDÜM HERKES KADIN DİYE
HOŞGELDİN ARAMIZAMerhaba ben de bugun siteye ve araniza katildim. Bugune kadar 80 den yukarisini gormemeiztim ama sabah tartida 83 kiloyu gorun e karar verdim. Bu sitede gordum tavuk ve salata diyetine basladim sabah itibariyle. Karbonatli 1.5 litre suyumu hazirladim. Besi bi yerde cayimi ortaliga cikardim. Bir de su selulut giderici masaj aletiyle karin masaji yaptim yarim saat. Umarim burda birbirimize destek olArak kilo veririz.
slm kızlar bütün öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun. bu akşam dershanemizin öğretmenler günü yemeği var. veeee eşim sen de gelebilirsin dediiiii. yetiştim yaşasın. doğum dolayısı ile gidemeyecem diye canım sıkılıyodu. bu ortamlarda hocaların eşleriyle tanışıyoruz ve güzel bi gece geçirmiş oluyoz. çevre yapıyom kendime
kıııız nerdesin sen merak ediyodum bende seni. umarım bi sorun yoktur. seni yeniden görmek güzelRESMEN GÖZLERİM YERİNDEN ÇIKIYORDU ..SEN CİDDİ CİDDİ GİDİCEKMİSİN ..SEN İYİLEŞTİNMİ AYYÜZLÜMM KIZ DAHA 1 HAFTA OLDU DOĞURALI Bİ DUR
DÜNKÜ MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
menemen
8 zeytin
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan adaçayı
1 domates
3 kuru kayısı
ÖĞLE :
patates salatası (patateslerini yemedim) diğer cıslara dokunmadım gezmedeydik
AKŞAM:
Taze fasulye
2 ızgara köfte
salata
SPOR:
dün yapamadım
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
2 fincan siyah çay
1 fincan adaçayı
takviye olarak omega 3
TEBRİK EDERİM VALLA..AMA AKLIM ALMADI PATATES SALATASI YİYİP,PATATES YEMMEMEYİ NASIL BECERDİN:26:
BENİDEEE BENİDEEPeki hadi bakalım hafta içi menülerini mikroskopla inceleyeceğim ona göre
kızlar teyzeee oluyorum cokk mutluyum kızkardesım hamıle haber verdı bugunKUTLARIM CANIM.HAYIRLI UĞURLU OLSUN İŞALLAH
AHHH AHHH SENLEN BEN NASIL DİYET YAPIYOZ BİLMEM.:26:.İYİKİ DİYETTEYİZ BİRDE OLMASAK NOLUCAK BİLMEM ÖRTMENİMKahvaltı: 2 dilim börek, 2kk peynir, 2 kaşık menemen, 2 kaşık patates sote 3 çay
Öğle: 1 dilim börek, 1 kase patates salatası, 1 dilim kabak tatlısı
Akşam : 1 tabak etli pırasa, 1 kase çorba, 2 kaşık yoğurt
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] 0
[/TD]
[TD] nick
[/TD]
[TD] başlangıç
[/TD]
[TD] geçen hafta
[/TD]
[TD] bu hafta
[/TD]
[TD] giden
[/TD]
[TD] toplam giden
[/TD]
[TD] hedef
[/TD]
[TD] spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1
[/TD]
[TD] wintersun
[/TD]
[TD] 83
[/TD]
[TD] 76.8
[/TD]
[TD] 73.6
[/TD]
[TD] 3.2
[/TD]
[TD] 9.8
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2
[/TD]
[TD] minieksper
[/TD]
[TD] 83.5
[/TD]
[TD] 79.5
[/TD]
[TD] 78
[/TD]
[TD] 1.5
[/TD]
[TD] 5.5
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD] ayyuzlum0211
[/TD]
[TD] 93.5
[/TD]
[TD] 86
[/TD]
[TD] 84.7
[/TD]
[TD] 1.3
[/TD]
[TD] 8.8
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] bebek bakmak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4
[/TD]
[TD] bilgisever
[/TD]
[TD] 81
[/TD]
[TD] 76.3
[/TD]
[TD] 75.2
[/TD]
[TD] 1.1
[/TD]
[TD] 5.8
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5
[/TD]
[TD] 88prenses22
[/TD]
[TD] 89.9
[/TD]
[TD] 88.5
[/TD]
[TD] 88
[/TD]
[TD] 0.5
[/TD]
[TD] 1.9
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6
[/TD]
[TD] sweetdimple
[/TD]
[TD] 88
[/TD]
[TD] 83.2
[/TD]
[TD] 82.8
[/TD]
[TD] 0.4
[/TD]
[TD] 5.2
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] 420 dak yürüyüş bandı mekik twist
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7
[/TD]
[TD] pembeHipopotam
[/TD]
[TD] 86.1
[/TD]
[TD] 84.5
[/TD]
[TD] 84.2
[/TD]
[TD] 0.3
[/TD]
[TD] 3
[/TD]
[TD] 75
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8
[/TD]
[TD] EYLÜL SILA
[/TD]
[TD] 89
[/TD]
[TD] 83
[/TD]
[TD] 82.7
[/TD]
[TD] 0.3
[/TD]
[TD] 6.3
[/TD]
[TD] 68
[/TD]
[TD] hergün 2.5 saat yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 9
[/TD]
[TD] duyum
[/TD]
[TD] 79
[/TD]
[TD] 69.9
[/TD]
[TD] 69.6
[/TD]
[TD] 0.3
[/TD]
[TD] 9.4
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD] Allah versin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 10
[/TD]
[TD] ceco34
[/TD]
[TD] 120
[/TD]
[TD] 118.8
[/TD]
[TD] 118.6
[/TD]
[TD] 0.2
[/TD]
[TD] 1.4
[/TD]
[TD] 85
[/TD]
[TD] 40dk tempolu yüzme suda hareket yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 11
[/TD]
[TD] beyazcan
[/TD]
[TD] 86
[/TD]
[TD] 77.6
[/TD]
[TD] 77.4
[/TD]
[TD] 0.2
[/TD]
[TD] 8.6
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 12
[/TD]
[TD] melankoli 84
[/TD]
[TD] 93.5
[/TD]
[TD] 87.4
[/TD]
[TD] 87.4
[/TD]
[TD] 0
[/TD]
[TD] 6.1
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KAPTANIM ELLERİNE EMEĞİNE SAĞLIK..MAŞALLAH KİMSE ARTIDA DEYİL BU HAFTA İŞALLAH HAFTAYA HERKES OK GÜZEL KİLOLAR VERİR TEKRAR
olur olur merak etme..insana evlat gibi öyle gizel bir hiski helede senin cocuklarinla yasitsa banbaska bir tadi oluyor.ablaminkiler benim cocuklardan tam 9 ay kucuk iki cocuguda 9 ay kucuk..ben dogurdukca o gaza gelmis demi
İnş Özuşum kim önce doğurursa yaşatıcam didim yine hareket yokaynen öyle olmuş iyiki doğurmuşsun
ahh ahhh..ne bu kardaşim ..elektirikçiyle evlendim,herif kamyon şöförü çıktı resmen
dün gece geldi herif bu akşam gitti..gerçi bu koca modali ideal olan ama çocuklar baba istiyor işte..
neyse menümü yazıyım
sabah.
sucuklu yumurta
az peynir
2 dlm kadar ekmk
ara
1 mandalina
öğlen
4 çiğköfte
ara
1 yeşil elma
akşam
4 kaşık saç kavurma
5 kşk pilav
yoğurt
1 lokma ekmk
bu gün tatlı yemedim kendimle iftihar ettim doğrusu
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 3.2 [/TD] [TD] 9.8 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] minieksper[/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 84.7 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 8.8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] bebek bakmak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] bilgisever[/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 5.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 88.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] sweetdimple[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 83.2 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 5.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 420 dak yürüyüş bandı mekik twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] pembeHipopotam[/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 84.2 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] EYLÜL SILA[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 82.7 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 6.3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] hergün 2.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 9.4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] Allah versin [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 118.8 [/TD] [TD] 118.6 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 40dk tempolu yüzme suda hareket yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 77.4 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 8.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 87.4 [/TD] [TD] 87.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6.1 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
Leslie ile haftaya süper bir başlangıççç
Eminim tatlım 2 kaşıktı :126: sütü ben zor hazmediyorum yoğurdu tercih ediyorum beyazcanımda denemeye başlamıştı sebze kahvesini siz deneyin bakalım ama yok bana göre değil inş faydasını görürsünüz
Gelmez minikcim neden gelsin dikkat edersen spor yaparsan gelmesine imkan yok
Gözün aydnnn sağ salim doğsun yeğenin inş
Geldimi üst üste gelir derler ya Özuşum seninki de o hesap olmuşAllah şifa versin bcmm
cısları allahtan öğleye almışsınmenünde bi gün cıs görmücekmiyim bacımmm
Aman kaptancım isveçten sonra saldırdın ne güzel kilo verdin alma geri yarın toparla artık liste için tşkler ellerine sağlık özür yoplam sporu yazmamışım yordum seni
Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim
Bugünkü MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
2 yumurtalı çılbır
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
1 domates
3 kuru kayısı
ÖĞLE :
1 kase keten tohumlu üzüm çekirdekli yoğurt
AKŞAM:
Kuru fasulye
Salata
1 bardak ayran
SPOR:
45 dk karışık hızda yürüyüş 30 mekik 10 dk tiffany
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3
iyi gecelerr tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum..iyiki varsınız.
[
MİNİKCİK ARKADAŞLAR DOĞRU SÖYLÜYOR.MAŞALLAH ÇOK GÜZEL HATUNSUN ÇOK HOŞ ÇIKMIŞSIN HATTA DÜN ANNEMDEYKEN BAKIYIM SENİN ŞU GİRDİĞİM SİTE NEYMİŞ DEDİ..AÇTIM SENİ GÖRDÜ AA NE GÜZEL KADINMIŞ KOYMASAYDI RESMİNİ BİRİLERİ DÜŞMESİN PEŞİNE DEDİ..HATTA BENDE GÜLDÜM HERKES KADIN DİYE
HOŞGELDİN ARAMIZA
RESMEN GÖZLERİM YERİNDEN ÇIKIYORDU ..SEN CİDDİ CİDDİ GİDİCEKMİSİN ..SEN İYİLEŞTİNMİ AYYÜZLÜMM KIZ DAHA 1 HAFTA OLDU DOĞURALI Bİ DUR
TEBRİK EDERİM VALLA..AMA AKLIM ALMADI PATATES SALATASI YİYİP,PATATES YEMMEMEYİ NASIL BECERDİN:26:
BENİDEEE BENİDEE
KUTLARIM CANIM.HAYIRLI UĞURLU OLSUN İŞALLAH
AHHH AHHH SENLEN BEN NASIL DİYET YAPIYOZ BİLMEM.:26:.İYİKİ DİYETTEYİZ BİRDE OLMASAK NOLUCAK BİLMEM ÖRTMENİM
KAPTANIM ELLERİNE EMEĞİNE SAĞLIK..MAŞALLAH KİMSE ARTIDA DEYİL BU HAFTA İŞALLAH HAFTAYA HERKES OK GÜZEL KİLOLAR VERİR TEKRAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?