80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)
Sweetdimple, beyazcan+, duyum+, ayyuzlum0211+, 88prenses22, PembeHipopotam, wintersun+

haydi kızlar bendensiniz ziyaretçiler dahil

helal sanaa insan azmedince yapamayacağı şey yok aslında..ben sanırım azmimi kaybettim..bulan ve gören olursa insaniyet namına bana getirsin nolur

ben bee be beeeeeen sanirim uyuz oldum internetten baktim bendeki dertlerin hepsi uyuzu gösteriyor yahu iki ginde bir üst degisiyorum haftalik carsafin yikaniyor nasil olu<or bu derkeeen birde okudumki bilakis Temiz vucudu tercih ediyorlarmis...veeeeeeeeeeeeeeee bir ömür yasayabiliyormus senle veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bulasiciymissssss

herifede bulastirsammi ne

selam kızzlar

tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun

kızlar teyzeee oluyorum cokk mutluyum kızkardesım hamıle haber verdı bugun
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün

ellerine sağlık canım
inş listelerimiz hep böyle güzel olur

Benim hatırıma çikolatayı yemediğin için tşk ederim tatlım bende her gün misafir ağırlıyorum ama midem rahatsız deyip tabağa dalmıyorum pembe bir yalan gerçi ama napimm dokunma tatlım tabaklarda cıss varsa dokunma
sabah 9 da kahvaltı yapıyorum akşam 6 da akşam yemeğimi bitiriyorum öğlen yoğurt bana yetiyor üstelik şeker hastasıyım
gerçi karataydan sonra artık bu sorundan da kurtuldum şükür

aman deme özuşum sen bence ürtiker oldun komşumuzun gelini de senin gibiydi uyuz değil tatlım bu

oğlumu uyutup uyumuştum ne güzel
ne vardı kalkıp o kadar ağlıyacak
uykumu kaçırdı sağolsun
çünkü 2 saat salladım

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)
Sweetdimple, beyazcan+, duyum+, ayyuzlum0211+, 88prenses22, PembeHipopotam, wintersun+

haydi kızlar bendensiniz ziyaretçiler dahil

sağol tatlım

Evet Özuşum Ürtiker diye bi hastalık inş değilsindir dr lardan çare bulamadı Ahmet Marankiye gitmişti İst a 2 yılda zor kurtuldu Allah korusun

Prenses yolla oğluşunu bana ben sallarım bacım
of ya hiic iyi degilim.resmen kasinti krizindeyim..özellikle aksam fazlalasiyor..internette okudum güzde ve gögüste olmazmis uyuz..tek kasinmayan yerim...geri kalan her yerim milim milim kasinma krizinde...kabar bakar ..cildiracagim

duyumcum bence sadece alerjidir canım
sen yine de ihmal etme

Evet Özuşum Ürtiker diye bi hastalık inş değilsindir dr lardan çare bulamadı Ahmet Marankiye gitmişti İst a 2 yılda zor kurtuldu Allah korusun

Prenses yolla oğluşunu bana ben sallarım bacım

valla ne iyi olur
ama sen de sıkılırsın
17 aydır her gece neredeyse sabaha kadar ağlar
sabahları uykusuzluktan ben

of ya hiic iyi degilim.resmen kasinti krizindeyim..özellikle aksam fazlalasiyor..internette okudum güzde ve gögüste olmazmis uyuz..tek kasinmayan yerim...geri kalan her yerim milim milim kasinma krizinde...kabar bakar ..cildiracagim

canim allah yardimcin olsun. ay cok zor kasinmak ya nefret ediyorum. heleki ulasamadigin yerdeyse fena. benimde ellerimde egzama yeniledi. sagolsun kp nin gecen gunku olayindan sonra. malum bu zikimda psikolojik. simdi atlatana kadar kac hafta yarasini cekecem.

neyse kizlar ben cikiyorum..yarin 8.30 da dis doktorunda randevum var..14.30 Dada kbb de..disten erken cikabilirsem direeek ciktdoktoruna gidecegim...kendimi hic iyi hissetmiyorum..haftalardir hep saglik sorunum var nden anlamiyor ama yüregim kaldirmiyor artik...yani SIKINTISIZ kasinmadan agri cekmeden 1 Saat oturabilmenin 1 Saat uyuyabilmenin hayallerini kurar vaziyetteyim..bu son 2 haftada cok yiprandim gercekten coook tadim tuzum keyfim kalmadi... ya ne is kulaginim dibine arkasina Kadar kasiniyorum ..of ooooffffffff

İyi geceler Özuşum yarın iyi haberlerle gel inş tekrar geçmiş olsun inş alerjidir canım:26:

uyuz olduysan zaten bulaşmıştır merak etme senama insan durduk yerede uyuz olmazki kız..kız yoksa birinin kıyafetini falanmı giydin..ayyy sen şu internetten 2. el ayakkabıydı spor aletiydi bişeyler almştın galibakızzz valla onlardan geçmiş olabilir..ama senin sırtındaydı demi kaşıntı:26::26:hıımmm uyuz olsan sırtında olmazdı..tek sırtı tutmuyor uyuz...

nerden biliyorsun deme,.veya de bir zamanlar uyuz olmuştum daçok utanç verici bi durum hakkaten ama oldum işte..sağ olsun annem kız kardeşimin arkadaşlarına çok yüz verirdi .gelir evimizde kalırlar eşyalarımızı kullanırlardı uyuzlar

o uyuz benim kız kardeşin giysisini giymş..ondankardeşime,kardeşimden bana geçti..ayy allah düşman başına vermesin ne fena bişeyy....kolay kolayda geçmiyor yatak yorgan ger yere yumurta bırakırmış bit gibi..baya bi uğraştım..ilaçlanırım yatak yorgan yıkarım kıyafetleri kaynatırım.hoppp tekrar başlar benden sana senden bana...hele yazın sıcakdan harekete geçiyor bu uyyuz derinin içinde yürürmüş mikrop..allahh intihar etmek istediğimi hatırlıyorum...işallah uyuz deyildir uyuzsan bile evdekilerin eşyalarını kullanma yastık yorgan terlik sakın giyme çok çabuk yayılıyor ve sonra baş edemiyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…