- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Beyazcanım insan isterse patates salatasından patatesi ayırabiliyohaklısın ayırmak biraz zor oldu ama kalanlar bana yetti normalde acıkmıyorum zaten napim bacım ondan bi lokma bundan bi lokma diye diye bu hale geldim artık zerre kaçamak yok
aksam 1 elma yedim..bolcada ihlamur ictimYakın takibime alimmi seni Özuşummmmmakşam yememişsin bu da güzel
he kiz iyiki dogurmusumİnş Özuşum kim önce doğurursa yaşatıcam didim yine hareket yokaynen öyle olmuş iyiki doğurmuşsun
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünkızlar teyzeee oluyorum cokk mutluyum kızkardesım hamıle haber verdı bugun
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 3.2 [/TD] [TD] 9.8 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] minieksper[/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 84.7 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 8.8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] bebek bakmak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] bilgisever[/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 5.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 88.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] sweetdimple[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 83.2 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 5.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 420 dak yürüyüş bandı mekik twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] pembeHipopotam[/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 84.2 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] EYLÜL SILA[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 82.7 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 6.3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] hergün 2.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 9.4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] Allah versin [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 118.8 [/TD] [TD] 118.6 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 40dk tempolu yüzme suda hareket yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 77.4 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 8.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 87.4 [/TD] [TD] 87.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6.1 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
Ellerine sağlık. Nice çantasız listelerimiz olsun inşallah :)
Bak senin hatrına çikolata yemiyorum daha ne :)???? Şaka bi yana bugün sabah açık büfe kahvaltıdaydık kv ve kp geldiler de misafir ağırladık yani. Öğlen de (2 gibiydi) taziyeye gittik o yüzden yine börek mörek oldu. Önüme konan tabağı yiyom ben yaaaaaaa. Ama keke dokunmadım tabakta
Ya yoğurtla öğlen geçiştirilir mi yaaaaaaaaa?!?! Sabah kaçta kahvaltı yapıyorsun?? Akşam kaçta yiyorsun canım???
Farketmeden diyet hahahhaha. Benim haftasonları hep böyle. Demekki çalışmayıp ev hanımı olsam 200 kilo olcam. Yüne iyiki burası var da utancımdan akşamları kısıyorum
ben bee be beeeeeen sanirim uyuz olduminternetten baktim bendeki dertlerin hepsi uyuzu gösteriyor yahu iki ginde bir üst degisiyorum haftalik carsafin yikaniyor nasil olu<or bu derkeeen birde okudumki bilakis Temiz vucudu tercih ediyorlarmis...veeeeeeeeeeeeeeee bir ömür yasayabiliyormus senle veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bulasiciymissssss
herifede bulastirsammi ne
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)
Sweetdimple, beyazcan+, duyum+, ayyuzlum0211+, 88prenses22, PembeHipopotam, wintersun+
haydi kızlar bendensiniz ziyaretçiler dahil
urtukermi oda neaman deme özuşum sen bence ürtiker oldun komşumuzun gelini de senin gibiydi uyuz değil tatlım bu
helal sanaainsan azmedince yapamayacağı şey yok aslında. .ben sanırım azmimi kaybettim. .bulan ve gören olursa insaniyet namına bana getirsin nolur
urtukermi oda ne
iyi gecelerr tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum..iyiki varsınız.
[Q
UOTE=minieksper;32794338]hehehe gittim bile. bu arada ne bir haftasi kiz 17 gun oldu. bebise kaynanam bakti biz bir bucuk saatligine kactik. ama rezil bi geceydi. grup olarak gittik ama geri zekali isletme sahipleri butun masalari ayri yapmislar. normalde birlestirmeleri gerekiyodu. canli muzik vardi ama ses o kadar fazlaydi ki kimse kimseyi duymuyodu konusurken. yemekler buz gibiydi. ne corba icebildim nede yemek yiyebildim su an acim anlicaniz. soylemesi ayip kavurma vardi yemekte ama ben azicik parca et tuketemedigimden sadece pilav ve ekmek yiyebildim. hos pilavin yaninda da ekmek ne gider dimi. birazda salata yedim hepsi o. esim kafayi yedi soylemesem icim yanmazdi gidip anlattim neler yapacaklarini falan diye hatta 50 tane karanfil yaptirmis gerzek adamlar diger musterilere dagitmis cixekleri. bizim ogretmenlere bise yok. bizimki sinirden kudurdu. hos ne zaman o lokantada duzenlesek bu isi hep bi olay oluyo bizimkiler her seferinde diyo bir daha burda yapmixaz diye her seferindede yapiuolar yine. amaaaan neyse bir davet daha bitti. darisi diger ogretmenler funu davetlerine insallah. tabi dershanemiz kapanmazsacanim ya cok zor ve yipratici bir dieet hiiiiiiiiiiiiiiiic tavsiye etmem
MİNİKCİK ARKADAŞLAR DOĞRU SÖYLÜYOR.MAŞALLAH ÇOK GÜZEL HATUNSUN ÇOK HOŞ ÇIKMIŞSIN HATTA DÜN ANNEMDEYKEN BAKIYIM SENİN ŞU GİRDİĞİM SİTE NEYMİŞ DEDİ..AÇTIM SENİ GÖRDÜ AA NE GÜZEL KADINMIŞ KOYMASAYDI RESMİNİ BİRİLERİ DÜŞMESİN PEŞİNE DEDİ..HATTA BENDE GÜLDÜM HERKES KADIN DİYE
HOŞGELDİN ARAMIZA
RESMEN GÖZLERİM YERİNDEN ÇIKIYORDU ..SEN CİDDİ CİDDİ GİDİCEKMİSİN ..SEN İYİLEŞTİNMİ AYYÜZLÜMM KIZ DAHA 1 HAFTA OLDU DOĞURALI Bİ DUR
TEBRİK EDERİM VALLA..AMA AKLIM ALMADI PATATES SALATASI YİYİP,PATATES YEMMEMEYİ NASIL BECERDİN:26:
BENİDEEE BENİDEE
KUTLARIM CANIM.HAYIRLI UĞURLU OLSUN İŞALLAH
AHHH AHHH SENLEN BEN NASIL DİYET YAPIYOZ BİLMEM.:26:.İYİKİ DİYETTEYİZ BİRDE OLMASAK NOLUCAK BİLMEM ÖRTMENİM
KAPTANIM ELLERİNE EMEĞİNE SAĞLIK..MAŞALLAH KİMSE ARTIDA DEYİL BU HAFTA İŞALLAH HAFTAYA HERKES OK GÜZEL KİLOLAR VERİR TEKRAR
of ya hiic iyi degilim.resmen kasinti krizindeyim..özellikle aksam fazlalasiyor..internette okudum güzde ve gögüste olmazmis uyuz..tek kasinmayan yerim...geri kalan her yerim milim milim kasinma krizinde...kabar bakar ..cildiracagimEvet Özuşum Ürtiker diye bi hastalık inş değilsindir dr lardan çare bulamadı Ahmet Marankiye gitmişti İst a 2 yılda zor kurtuldu Allah korusun
Prenses yolla oğluşunu bana ben sallarım bacım
iyi gecelerr tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum..iyiki varsınız.
[Q
UOTE=minieksper;32794338]
hehehe gittim bile. bu arada ne bir haftasi kiz 17 gun oldu. bebise kaynanam bakti biz bir bucuk saatligine kactik. ama rezil bi geceydi. grup olarak gittik ama geri zekali isletme sahipleri butun masalari ayri yapmislar. normalde birlestirmeleri gerekiyodu. canli muzik vardi ama ses o kadar fazlaydi ki kimse kimseyi duymuyodu konusurken. yemekler buz gibiydi. ne corba icebildim nede yemek yiyebildim su an acim anlicaniz. soylemesi ayip kavurma vardi yemekte ama ben azicik parca et tuketemedigimden sadece pilav ve ekmek yiyebildim. hos pilavin yaninda da ekmek ne gider dimi. birazda salata yedim hepsi o. esim kafayi yedi soylemesem icim yanmazdi gidip anlattim neler yapacaklarini falan diye hatta 50 tane karanfil yaptirmis gerzek adamlar diger musterilere dagitmis cixekleri. bizim ogretmenlere bise yok. bizimki sinirden kudurdu. hos ne zaman o lokantada duzenlesek bu isi hep bi olay oluyo bizimkiler her seferinde diyo bir daha burda yapmixaz diye her seferindede yapiuolar yine. amaaaan neyse bir davet daha bitti. darisi diger ogretmenler funu davetlerine insallah. tabi dershanemiz kapanmazsa
Hoşgeldin canım iyi yapmışsın gitmekle bi değişiklik olmuştur pek eğlenememişsin gerçi ama genelde oyle olur zaten hakedenlere hiçbirey verilmez müşteriler günü kutlanmış desene
Evet Özuşum Ürtiker diye bi hastalık inş değilsindir dr lardan çare bulamadı Ahmet Marankiye gitmişti İst a 2 yılda zor kurtuldu Allah korusun
Prenses yolla oğluşunu bana ben sallarım bacım
of ya hiic iyi degilim.resmen kasinti krizindeyim..özellikle aksam fazlalasiyor..internette okudum güzde ve gögüste olmazmis uyuz..tek kasinmayan yerim...geri kalan her yerim milim milim kasinma krizinde...kabar bakar ..cildiracagim
neyse kizlar ben cikiyorum..yarin 8.30 da dis doktorunda randevum var..14.30 Dada kbb de..disten erken cikabilirsem direeek ciktdoktoruna gidecegim...kendimi hic iyi hissetmiyorum..haftalardir hep saglik sorunum var nden anlamiyor ama yüregim kaldirmiyor artik...yani SIKINTISIZ kasinmadan agri cekmeden 1 Saat oturabilmenin 1 Saat uyuyabilmenin hayallerini kurar vaziyetteyim..bu son 2 haftada cok yiprandim gercekten coooktadim tuzum keyfim kalmadi... ya ne is kulaginim dibine arkasina Kadar kasiniyorum ..of ooooffffffff
değişiklik yapman iyi olmuş ama daha iyi geçseymiş keşke nereye gittiniz ki:26:iyi gecelerr tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum..iyiki varsınız.
[Q
UOTE=minieksper;32794338]
hehehe gittim bile. bu arada ne bir haftasi kiz 17 gun oldu. bebise kaynanam bakti biz bir bucuk saatligine kactik. ama rezil bi geceydi. grup olarak gittik ama geri zekali isletme sahipleri butun masalari ayri yapmislar. normalde birlestirmeleri gerekiyodu. canli muzik vardi ama ses o kadar fazlaydi ki kimse kimseyi duymuyodu konusurken. yemekler buz gibiydi. ne corba icebildim nede yemek yiyebildim su an acim anlicaniz. soylemesi ayip kavurma vardi yemekte ama ben azicik parca et tuketemedigimden sadece pilav ve ekmek yiyebildim. hos pilavin yaninda da ekmek ne gider dimi. birazda salata yedim hepsi o. esim kafayi yedi soylemesem icim yanmazdi gidip anlattim neler yapacaklarini falan diye hatta 50 tane karanfil yaptirmis gerzek adamlar diger musterilere dagitmis cixekleri. bizim ogretmenlere bise yok. bizimki sinirden kudurdu. hos ne zaman o lokantada duzenlesek bu isi hep bi olay oluyo bizimkiler her seferinde diyo bir daha burda yapmixaz diye her seferindede yapiuolar yine. amaaaan neyse bir davet daha bitti. darisi diger ogretmenler funu davetlerine insallah. tabi dershanemiz kapanmazsa
canim allah yardimcin olsun. ay cok zor kasinmak ya nefret ediyorum. heleki ulasamadigin yerdeyse fena. benimde ellerimde egzama yeniledi. sagolsun kp nin gecen gunku olayindan sonra. malum bu zikimda psikolojik. simdi atlatana kadar kac hafta yarasini cekecem.
geçmiş olsun canım
çok zor ya egzama da ben de var bilirim
gitmiyor mu kp
ben bee be beeeeeen sanirim uyuz olduminternetten baktim bendeki dertlerin hepsi uyuzu gösteriyor yahu iki ginde bir üst degisiyorum haftalik carsafin yikaniyor nasil olu<or bu derkeeen birde okudumki bilakis Temiz vucudu tercih ediyorlarmis...veeeeeeeeeeeeeeee bir ömür yasayabiliyormus senle veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bulasiciymissssss
herifede bulastirsammi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?