80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay sorma belki benimkide ekzamadir..internette baktim onada cok benziyor..nedir bu ya neeeee...buranin ciltdoktorlarida cok kotu...ilaci yaziyor saliyor..olmadi hadi baska ilac dene...bu kacinci Doktor degistigim ama bir ara sac dökülmesi icin gittim iki kere sacimi yoldular örnek aldilar ama sonuc yok...olusan yaralarim hep yeniden tekrar ediyor..nedir bu yaaaaaaa
duyumcum bence sadece alerjidir canım
sen yine de ihmal etme

valla ne iyi olur
ama sen de sıkılırsın
17 aydır her gece neredeyse sabaha kadar ağlar
sabahları uykusuzluktan ben
insallah alerjidir ama yok canim bu oyle birseye benzemiyor malesef

canim evet bir takim elbise aldim ama ondan önce baslamisti kasinti zaten..birde sirtta baslamadi..Bikini bölgesinde hemen bacak kenarinda cikti...hatta kadin doktoruna gitmistim onun icin..nasilsa alerjik bir sey kren yazar diye...cilt doktorlari genelde 3-5 Saat arasi bekletiyorlarda ama uyuz a cok benziyor..ben gecen ay elektrikli baddaniye almistim..1-2 haftadir onu kullaniyorum..ama yataga serdim..uzerine su gecirmez carsaf serdim..yani hicbir sekilde tene temas etmiyordu...esim battaniyeden diye israr edince tamam dedim bu aksan acmayacagim...ama birkere yakandim kasintiya..ama battaniye sicak tutuyor ya sanirim sicak azdiriyor uyuzu...cunku ben bu hafta arabayi kullanirken koltugun isitmasini actim...idarar yollarimi usutunce cabul iltahap aliyprumda...popo ve arka baldirlarimda kasinti cok cok artti...sicagin azdirdigi kesin..ama hersey icin cok gec kasinmayan bir milimlik yerim yok ve cildiracagim artik

Herşey biz insanlar için beyazcanım neden utanılacak bi durum olsun allah dermansız dert vermesin kimseye gelmiş geçmiş olsun sana da ama çok dikkatli olmak gerekiyor aldığımız kıyafetleri bile yıkamadan giymemek lazım

bu arada ben de kaçıyorum uyku zamanı herkese iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşürüz nasipse

ayyy aklınım geleceği her yere yani her yereeyerleşiyor uyuz..işallahh uyuz deyilsindir canım .bence salı gün muhakkak git dr

hemen tedavi olursun en azından:26:

inş önemsiz bişeydir :18::18:

Kızlarrrrrrrrrrr ben geldimm

Ya iki gündür bu ne biçim yorgunluksa koltuğa iki dakika uzanayım diyorum ve anında uyuya kalıyorum
Akşam eşimin halalarına birde amcasının ailesi eklendi ve çok güzel bol kahkahalıı bir akşam geçirdik
Yeni doğmuş kuzucuklarıda vardı ( amcasının torunu )
Anammm okadar tatlı bir şeyki bu bebekler hani az daha kilom eksik olsaydı anında niyeti bozardım
Eşimde bebeği görünce başladı banu biz buseye kardeş düşünsekmi diye
Küçük kızım bebeğin başından ayrılmadı ama bizde kalsın senin yatağında yatar falan diyince baştan bebek bizde kalsın diye tutturdu ama sonradan bir baktım sen bebeği halama ver bak o istiyor diyip durdu
Kardeş istiyorum diyor ama eminim şu an da kardeşi olsa kesinlikle kıskançlıktan ne yapacağını şaşırır

Bu arada ben birazdan yine dışarı atıyorum kendimi
Artık akşama hem dünki hem bugünki menümü yazarım
Annemle yatak odama yolluk bakmaya gidiceğiz birde bir kaç eksiğim var onları alayım diyorum
Gelince akşam girerim yine nasılsa

Hepinize bol enerjili ve bol eksili bir gün diliyorum
Herşey gönlünüzce olsun

sabah (08.00)
6 adet yeşil zeytin, 1kk peynir salatalık domates,2 dilim tamtahıl ekmek

ara(10.30)
2 adet ceviz
6 adet çekirdekli kuru üzüm

öğlen (şimdi yenmek üzere bekliyorlar :))
6 yemek kaşığı ıspanak
yopurt
2 dilim ekmek
salata

daha sonrası için planlarım :)

ara
2 adet mandalina
1 fincan beyaz çay
yarım paket yulaflı kepekli bisküvi

akşam
1 kase mercimek çorbası
ayran
salata 1 dilim ekmek
et

ara
meyve

1 çay bardağı süt

herkese merhaba

yaaa kış geldi ya iice artık günler ne kadar çabuk geçiyor anlamıyorum.birde benim oğlan iice hareketlendi.sürekli oyun istiyor kerata..ne yapalım çalışmaya başlayana kadar işimiz o....bol bol beraber vakit geçirelim istiyorum....

umarım herkes güzel bir gün geçiriyordur...

hemen menümü paylaşayım
sabah
peynirli yumurta
1 ç.k. bal
domates biber
1 dilim ekmek
süzme yogurt
4 tane zeytin

üzerine 1 büyük bardak yeşil çay

birazdan portakal yerim ara öğün olarak..kahvaltıyı geç yapınca acıkmıyorum

akşama da dünden kalan zetinyağlı fasulye
yogurt
ıspanak yemeği var

akşam 8 öncesi meyvesi de kivi 2 adet

Tünaydın güzeller iç işleri dış işleri derken bu saat oldu

Hoşgeldin adaşımm oh ne güzel sohbet etmişsiniz tüm ailece iyi alışverişler sana

Merhaba canım menün gayet güzel inş yatana kadar böyle sonlandırırsın

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Ev işinden nefretlik geldi yaaaaaaaaaaaa
Annemle sabah halı işini halletmek için çıktık ve yağmura rağmen birde pazara uğradık iyikide uğramışım çünkü yatak odama ve mutfağıma pazardan çok güzel yolluklar aldım
Bir sürü şey aldım yine
Allah razı olsun annem yine kuruş ödetmedi bende eşimden aldığım pazar parasını indirdim Hastalık için sakladığım zulama ilave ettim Eşimin sağ olsun hiç kenara koyma huyu yok o yüzden bende mecbur böyle yapıyorum

Eve döndükten sonrada az dinlenip yatak odama giriştim
Yarın annem süpürgesiyle gelecekmiş ( hanımın süpürgesi maşallah halıyı kaldırıyor süpürürken )
Bari o gelmeden yatak odasını aradan çıkartayımda işimiz biraz azalsın dedim
Eşimde sağ olsun akşam mutfağı bir elden geçirmeme yardımcı olacakmiş
Yarın en azından yatak odasından yırtarım mutfağında sadece fayansları kalır yapılması gereken

kızlar teyzeee oluyorum cokk mutluyum kızkardesım hamıle haber verdı bugun

Hadi gözünüz aydın
İnşallah Rabbim arzu eden tüm bayanlarada o güzel duyguyu nasip eder....Aminnnnn

evet onu bende duydum spıralım var dıye guvenıyorum ama rabbım alnımıza yazmıssa kacarımız yook.
ama rabbım hayırlısıyla ısteyenlere versın ısallah ıkı kızım benı yoruyo zaten:)

Sorma canım yaa bende soğan kürü zayıflatıyor diye duymuştum ama işte hamile kalmak için daha fazla tüketildiğini bildiğimden korkudan kullanamıyorum üstelik tadıda pek hoşuma gitmemişti
Bende de spiral var ama yinede tedirginlik yaşıyorum

İremciğim Ellerine ve emeğine sağlık
Hakkını helal et okadar uğraşıyorsun bizler için
Kızlarrrrrrr hepinizi tek tek tebrik ediyorum harikasınız

Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah yanılıyorsundur İlk fırsatta doktora git ki emin olasın

Kız sen çok yaşa emi birde herife bulaştırsammı diye soruyorsun

yok mu cevap vericek kimse?

bence içmende bir sakınca yok..şalgam suyu kalorili bişey deyil ..kola veya meyvesuyu gibi deyil iç canım seviyorsan..ama tabi ayran içmek diyette çok güzel oluyor hem tok tutuyor hem yağ yakımına faydalıymış..

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar

menüm
sabah
kuzinede pişmiş 1 patates
1 dlm kadar peynir

öğlen
1 simit

ara
1 armut
1 mandalin
1 çy gevreği

akşam
2 saçböreği
2 kşk aşure

ara 1 mandalin

kaptancım ellerine emeğin sağlık, ben artıdaydım bildirim yaptığımda ama pazar eski kiloma geri gelmiştim , sanırım onu baz aldın, teşekkür ederim canım yoksa tek çanta yiyen ben olacaktım
canım ya ALLAH şifa versin en kısa zamanda , tez zamanda iyileş ( amin ) kocanı da düşünme

sabah : kepek ekmeğiyle yağsız tost ,1 nescafe
ara : 1 kurabiye , şekersiz çay
öğle : 1,5 kase çorba , yarım dilim ekmek
ara : çeyrek havuç
akşam : az çorba , 3 s.k z.y kuru fasulye , yeşil salat ve ayran
ara : bilinmiyor . . . :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…