ay sorma belki benimkide ekzamadir..internette baktim onada cok benziyor..nedir bu ya neeeee...buranin ciltdoktorlarida cok kotu...ilaci yaziyor saliyor..olmadi hadi baska ilac dene...bu kacinci Doktor degistigim ama bir ara sac dökülmesi icin gittim iki kere sacimi yoldular örnek aldilar ama sonuc yok...olusan yaralarim hep yeniden tekrar ediyor..nedir bu yaaaaaaacanim allah yardimcin olsun. ay cok zor kasinmak ya nefret ediyorum. heleki ulasamadigin yerdeyse fena. benimde ellerimde egzama yeniledi. sagolsun kp nin gecen gunku olayindan sonra. malum bu zikimda psikolojik. simdi atlatana kadar kac hafta yarasini cekecem.
insallah alerjidir ama yok canim bu oyle birseye benzemiyor malesefduyumcum bence sadece alerjidir canım
sen yine de ihmal etme
valla ne iyi olur
ama sen de sıkılırsın
17 aydır her gece neredeyse sabaha kadar ağlar
sabahları uykusuzluktan ben
canim evet bir takim elbise aldim ama ondan önce baslamisti kasinti zaten..birde sirtta baslamadi..Bikini bölgesinde hemen bacak kenarinda cikti...hatta kadin doktoruna gitmistim onun icin..nasilsa alerjik bir sey kren yazar diye...cilt doktorlari genelde 3-5 Saat arasi bekletiyorlardauyuz olduysan zaten bulaşmıştır merak etme senama insan durduk yerede uyuz olmazki kız..kız yoksa birinin kıyafetini falanmı giydin..ayyy sen şu internetten 2. el ayakkabıydı spor aletiydi bişeyler almştın galiba kızzz valla onlardan geçmiş olabilir..ama senin sırtındaydı demi kaşıntı:26::26:hıımmm uyuz olsan sırtında olmazdı..tek sırtı tutmuyor uyuz...
nerden biliyorsun deme,.veya de bir zamanlar uyuz olmuştum daçok utanç verici bi durum hakkaten ama oldum işte..sağ olsun annem kız kardeşimin arkadaşlarına çok yüz verirdi .gelir evimizde kalırlar eşyalarımızı kullanırlardı uyuzlar
o uyuz benim kız kardeşin giysisini giymş..ondankardeşime,kardeşimden bana geçti..ayy allah düşman başına vermesin ne fena bişeyy....kolay kolayda geçmiyor yatak yorgan ger yere yumurta bırakırmış bit gibi..baya bi uğraştım..ilaçlanırım yatak yorgan yıkarım kıyafetleri kaynatırım.hoppp tekrar başlar benden sana senden bana...hele yazın sıcakdan harekete geçiyor bu uyyuz derinin içinde yürürmüş mikrop..allahh intihar etmek istediğimi hatırlıyorum...işallah uyuz deyildir uyuzsan bile evdekilerin eşyalarını kullanma yastık yorgan terlik sakın giyme çok çabuk yayılıyor ve sonra baş edemiyorsun...
uyuz olduysan zaten bulaşmıştır merak etme senama insan durduk yerede uyuz olmazki kız..kız yoksa birinin kıyafetini falanmı giydin..ayyy sen şu internetten 2. el ayakkabıydı spor aletiydi bişeyler almştın galiba kızzz valla onlardan geçmiş olabilir..ama senin sırtındaydı demi kaşıntı:26::26:hıımmm uyuz olsan sırtında olmazdı..tek sırtı tutmuyor uyuz...
nerden biliyorsun deme,.veya de bir zamanlar uyuz olmuştum daçok utanç verici bi durum hakkaten ama oldum işte..sağ olsun annem kız kardeşimin arkadaşlarına çok yüz verirdi .gelir evimizde kalırlar eşyalarımızı kullanırlardı uyuzlar
o uyuz benim kız kardeşin giysisini giymş..ondankardeşime,kardeşimden bana geçti..ayy allah düşman başına vermesin ne fena bişeyy....kolay kolayda geçmiyor yatak yorgan ger yere yumurta bırakırmış bit gibi..baya bi uğraştım..ilaçlanırım yatak yorgan yıkarım kıyafetleri kaynatırım.hoppp tekrar başlar benden sana senden bana...hele yazın sıcakdan harekete geçiyor bu uyyuz derinin içinde yürürmüş mikrop..allahh intihar etmek istediğimi hatırlıyorum...işallah uyuz deyildir uyuzsan bile evdekilerin eşyalarını kullanma yastık yorgan terlik sakın giyme çok çabuk yayılıyor ve sonra baş edemiyorsun...
17 günmüüüiyi gecelerr tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum..iyiki varsınız.
[Q
UOTE=minieksper;32794338]
hehehe gittim bile. bu arada ne bir haftasi kiz 17 gun oldu. bebise kaynanam bakti biz bir bucuk saatligine kactik. ama rezil bi geceydi. grup olarak gittik ama geri zekali isletme sahipleri butun masalari ayri yapmislar. normalde birlestirmeleri gerekiyodu. canli muzik vardi ama ses o kadar fazlaydi ki kimse kimseyi duymuyodu konusurken. yemekler buz gibiydi. ne corba icebildim nede yemek yiyebildim su an acim anlicaniz. soylemesi ayip kavurma vardi yemekte ama ben azicik parca et tuketemedigimden sadece pilav ve ekmek yiyebildim. hos pilavin yaninda da ekmek ne gider dimi. birazda salata yedim hepsi o. esim kafayi yedi soylemesem icim yanmazdi gidip anlattim neler yapacaklarini falan diye hatta 50 tane karanfil yaptirmis gerzek adamlar diger musterilere dagitmis cixekleri. bizim ogretmenlere bise yok. bizimki sinirden kudurdu. hos ne zaman o lokantada duzenlesek bu isi hep bi olay oluyo bizimkiler her seferinde diyo bir daha burda yapmixaz diye her seferindede yapiuolar yine. amaaaan neyse bir davet daha bitti. darisi diger ogretmenler funu davetlerine insallah. tabi dershanemiz kapanmazsakız ne zaman oluverdi 17 günn...ayy zaman ne kadar çabuk geşiyor...
neyse sanaa bi değ,şiklik olmuş o zaman canım
of ya hiic iyi degilim.resmen kasinti krizindeyim..özellikle aksam fazlalasiyor..internette okudum güzde ve gögüste olmazmis uyuz..tek kasinmayan yerim...geri kalan her yerim milim milim kasinma krizinde...kabar bakar ..cildiracagim
inanma sen o internete
göğüstede oluyor uyuz .en azından bende olmuştu..en çokda parmak aralarında olur..gecede kudurtur uyutmaz..sıcakdan dahada azar..ben yıkanırken çok acırdı.ayy kaşınmaya başladım huylandım resmen..birdeo zaman yani ben uyuzkenrengim koyulaşmıştı resmen esmerleşmişti vucudum
canim evet bir takim elbise aldim ama ondan önce baslamisti kasinti zaten..birde sirtta baslamadi..Bikini bölgesinde hemen bacak kenarinda cikti...hatta kadin doktoruna gitmistim onun icin..nasilsa alerjik bir sey kren yazar diye...cilt doktorlari genelde 3-5 Saat arasi bekletiyorlardaama uyuz a cok benziyor..ben gecen ay elektrikli baddaniye almistim..1-2 haftadir onu kullaniyorum..ama yataga serdim..uzerine su gecirmez carsaf serdim..yani hicbir sekilde tene temas etmiyordu...esim battaniyeden diye israr edince tamam dedim bu aksan acmayacagim...ama birkere yakandim kasintiya..ama battaniye sicak tutuyor ya sanirim sicak azdiriyor uyuzu...cunku ben bu hafta arabayi kullanirken koltugun isitmasini actim...idarar yollarimi usutunce cabul iltahap aliyprumda...popo ve arka baldirlarimda kasinti cok cok artti...sicagin azdirdigi kesin..ama hersey icin cok gec kasinmayan bir milimlik yerim yok ve cildiracagim artik
ay sorma belki benimkide ekzamadir..internette baktim onada cok benziyor..nedir bu ya neeeee...buranin ciltdoktorlarida cok kotu...ilaci yaziyor saliyor..olmadi hadi baska ilac dene...bu kacinci Doktor degistigim ama bir ara sac dökülmesi icin gittim iki kere sacimi yoldular örnek aldilar ama sonuc yok...olusan yaralarim hep yeniden tekrar ediyor..nedir bu yaaaaaaa
insallah alerjidir ama yok canim bu oyle birseye benzemiyor malesef
değişiklik yapman iyi olmuş ama daha iyi geçseymiş keşke nereye gittiniz ki:26:
geçmiş olsun canım
çok zor ya egzama da ben de var bilirim
gitmiyor mu kp
atatürk parkı var ya oraya kapalı mekan yapmışlar. çok güzel olmuş ama işte beceremiyo adamlar organizasyonu. hep böylekp cuma yada cumartesi diyo gidiş zamanı için. gel tezkere gel
bugunki menüm
sabah
2adet haslanmıs yumurta
4kasık dondurma
aksam
makarna1kase
ayran
gun oyu boll suu
Kızlarrrrrrrrrrr ben geldimm
Ya iki gündür bu ne biçim yorgunluksa koltuğa iki dakika uzanayım diyorum ve anında uyuya kalıyorum
Akşam eşimin halalarına birde amcasının ailesi eklendi ve çok güzel bol kahkahalıı bir akşam geçirdik
Yeni doğmuş kuzucuklarıda vardı ( amcasının torunu )
Anammm okadar tatlı bir şeyki bu bebeklerhani az daha kilom eksik olsaydı anında niyeti bozardım
Eşimde bebeği görünce başladı banu biz buseye kardeş düşünsekmi diye
Küçük kızım bebeğin başından ayrılmadıama bizde kalsın senin yatağında yatar falan diyince baştan bebek bizde kalsın diye tutturdu ama sonradan bir baktım sen bebeği halama ver bak o istiyor diyip durdu
Kardeş istiyorum diyor ama eminim şu an da kardeşi olsa kesinlikle kıskançlıktan ne yapacağını şaşırır
Bu arada ben birazdan yine dışarı atıyorum kendimi
Artık akşama hem dünki hem bugünki menümü yazarım
Annemle yatak odama yolluk bakmaya gidiceğiz birde bir kaç eksiğim var onları alayım diyorum
Gelince akşam girerim yine nasılsa
Hepinize bol enerjili ve bol eksili bir gün diliyorum
Herşey gönlünüzce olsun
herkese merhaba
yaaa kış geldi ya iice artık günler ne kadar çabuk geçiyor anlamıyorum.birde benim oğlan iice hareketlendi.sürekli oyun istiyor kerata..ne yapalım çalışmaya başlayana kadar işimiz o....bol bol beraber vakit geçirelim istiyorum....
umarım herkes güzel bir gün geçiriyordur...
hemen menümü paylaşayım
sabah
peynirli yumurta
1 ç.k. bal
domates biber
1 dilim ekmek
süzme yogurt
4 tane zeytin
üzerine 1 büyük bardak yeşil çay
birazdan portakal yerim ara öğün olarak..kahvaltıyı geç yapınca acıkmıyorum
akşama da dünden kalan zetinyağlı fasulye
yogurt
ıspanak yemeği var
akşam 8 öncesi meyvesi de kivi 2 adet
kızlar teyzeee oluyorum cokk mutluyum kızkardesım hamıle haber verdı bugun
evet onu bende duydum spıralım var dıye guvenıyorum ama rabbım alnımıza yazmıssa kacarımız yook.
ama rabbım hayırlısıyla ısteyenlere versın ısallah ıkı kızım benı yoruyo zaten:)
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 3.2 [/TD] [TD] 9.8 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] minieksper[/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 84.7 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 8.8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] bebek bakmak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] bilgisever[/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 5.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 88.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] sweetdimple[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 83.2 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 5.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 420 dak yürüyüş bandı mekik twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] pembeHipopotam[/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 84.2 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] EYLÜL SILA[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 82.7 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 6.3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] hergün 2.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 9.4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] Allah versin [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 118.8 [/TD] [TD] 118.6 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 40dk tempolu yüzme suda hareket yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 77.4 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 8.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 87.4 [/TD] [TD] 87.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6.1 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
ben bee be beeeeeen sanirim uyuz olduminternetten baktim bendeki dertlerin hepsi uyuzu gösteriyor yahu iki ginde bir üst degisiyorum haftalik carsafin yikaniyor nasil olu<or bu derkeeen birde okudumki bilakis Temiz vucudu tercih ediyorlarmis...veeeeeeeeeeeeeeee bir ömür yasayabiliyormus senle veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bulasiciymissssss
herifede bulastirsammi ne
şalgam suyu içebilr miyim diyet yaparken ?
yok mu cevap vericek kimse?
kaptancım ellerine emeğin sağlık, ben artıdaydım bildirim yaptığımda ama pazar eski kiloma geri gelmiştim , sanırım onu baz aldın, teşekkür ederim canım[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 3.2 [/TD] [TD] 9.8 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] minieksper[/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 84.7 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 8.8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] bebek bakmak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] bilgisever[/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 5.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 88.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] sweetdimple[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 83.2 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 5.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 420 dak yürüyüş bandı mekik twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] pembeHipopotam[/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 84.2 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] EYLÜL SILA[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 82.7 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 6.3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] hergün 2.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 9.4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] Allah versin [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 118.8 [/TD] [TD] 118.6 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 40dk tempolu yüzme suda hareket yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 77.4 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 8.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 87.4 [/TD] [TD] 87.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6.1 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
canım ya ALLAH şifa versin en kısa zamanda , tez zamanda iyileş ( amin ) kocanı da düşünmeben bee be beeeeeen sanirim uyuz olduminternetten baktim bendeki dertlerin hepsi uyuzu gösteriyor yahu iki ginde bir üst degisiyorum haftalik carsafin yikaniyor nasil olu<or bu derkeeen birde okudumki bilakis Temiz vucudu tercih ediyorlarmis...veeeeeeeeeeeeeeee bir ömür yasayabiliyormus senle veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bulasiciymissssss
herifede bulastirsammi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?