80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

• menüm sabah omlet.domtes salatalik
  • bir tas corbe .bir tabak kabak .salata
  • ca dört tane kayisi kurusu
  • türk kahvesi cay
  • aksam bir tas tarhana corbasi .tursu
  • 2 saat yürüyüs

selam kızlar nasılsınız bakalım

ya ben bundan sonra pazar sabahları bildirim yapıcam yaaaa 2.5 kilo artıdayım haftasonu deli gibi yedim nasılolsa bildirim yaptım ya ama pazar yaparken tırsıyodum yemiyodum iyiydi

bu arada ben bugün bişey yaptım 1 hafta önce groupon da bursada bi fırsat yakaladım 10 seasnlık incelme paketi 680 den 40 a düşürmüşler tanıtım için onu satın almıştım ona gittim :))

okul sonrası masajlar bii iii geldi anlatamam bakalım faydası da olacak mı??

ölçümler alındı 2 seans yapıldı 8 seansım daha var

cnım bildirimini göremedim bende bi yerde aynı olduğunu okudum ordan girdim bilgilrini :))

mrb kızlar nasılsınız bakalım bugün ben menümü çok az bi fazlaylada olsa başarılı kapattığımı düşünyrm

sabah:geç kaldık eşimle okula o yüzden simit çay bayadır yemiyrdm simti

öğle:soğan suyu önce sonrada bezelyeli tavuk 2 dilim ekmek ve salata

akşam:soğan suyu sonra koca bi tabak karnabahar turp mercimek çorbası ve yoğurt

aralarda çay içtim sadece 1 lt suyum var şimdiye kadar yatarken yine soğan suyu içicem meyve falan yemiycem inş

şimdi leslie yapayım birazdan dönerim

bu arada regl oldum çok mutluyum

cnım bildirimini göremedim bende bi yerde aynı olduğunu okudum ordan girdim bilgilrini :))

oh ohhh iyi olmuş kaptancım , hemen tıcerımıda değiştireyim , ödemden fazla çıkmıştım ama şimdi aynıyım ne aldım ne verdim gözüküyo inşallah bu hafta ekside olurum hatta oluruz cümle topik

işalllah canım ama benim asla mümkün olmayacak bişey ooo

belki isvece başlarsam....

3mil leslie yaptım yaklaşık 45 dk ve şuan su içindeyim şimdide duşa gidiyrm valla hafifledim şimdiden spor yapmak gerçekten insana kendisini iyi hissettiriyor

bu arada ben yazmayı unuttum , ben bugün yaklaşık 2,5 saat yürüş yaptım , çarşı işlerim vardı, arabaya binmedim ,çarşıya yürürdüm,eee çarşıda da dolaştım , eve dolmuşla çıktım . . . az kalsın dolmuşa binip gidiyordum çarşıya sonra dedim kendime kız yürü, hafifte yağmur çisiyodu, kafa dinledim biraz ,düşündüm . . . iyi geldi bana

iyi geceler kızlarr
ben gidiyom
daha erken değilmi ya nereye böyle
valla çok iyi yapmışsın bende severim yağmur altında yürümeyi eminim çok iyi gelmiştir sana insan kendisini dinleyebiliyor

merhaba arkadaşlar... ben yeni üyeyim, hergün paylaşımlarınızı okuyorum, motive oluyorum, aktif olarak katılırsam daha faydalı olacağına inanıyorum.
4 ay önce doğum yaptım. hamile kaldığımda 60 kiloydum, 86 da doğum yaptım, doğumdan sonra 80 dim, sütüm olmadı, gelsin diye yedim de yedim kurban bayramı sonunda 86 yı gördüm. bu sayıyı görünce yeter dedim ve diyete başladım. şimdilik 4.5 kilo verdim. 60 kiloya inene kadar vazgeçmeyeceğim. aslında çok zor değil, yeter ki isteyelim. ben hamur işini, yapay şekerle yapılan herşeyi ve paketli hazır gıdaları kestim, mutlaka ara öğün yapıyorum. onun dışında herşeyi yiyorum. bu şekilde 1 ayda 4.5 kilo verdim. günlük yediklerimi paylaşmak istiyorum
KAHVALTI
7.30 1 haşlanmış yumurta, canım istediği kadar beyaz peynir, istediğim kadar bal ya da pekmez, 2-3 tane zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, yeşillikler
10.00 1 meyve ya da 1 kase yoğurt
12.30 1 tabak evde hangi yemeği yaptıysam, 1 dilim tam buğday ekmeği, bol yeşil salata (önce salatayı yiyip bitirin, sonra yemeği yiyin) 1 kase yoğurt
15.00 1 kase süt ve müsli, 1 meyve
17.30 1 kase çorba, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kase yoğurt
18.45 1 meyve
bütün bunları yerken 3 litre suyumu mutlaka içtim, sütüm oluo gayet güzel yetio bebeğime, sütü ve yoğurdu da hazır almıyorum, yaşadığım yerde hayvancılık yapılıo, öğretmenim ben velilerimden satın alıyorum doğal hem güzel hem sağlıklı, erken uyuyorum, çünkü oğlum da çok erken uyuyor ve çok erken uyanıyor (4 gibi). akşam o uyuyunca spor yapmak istiyorum ama o kadar yoruyor ki beni spor yapamıyorum, bazen koşu bandında yürüyorum 45 dk kadar 5 km hızla. başta söylediğim gibi, aslında çok zor değil, spor da yapabilsek çok iyi olacak.

hoşgeldin canım
ne güzel bi karar vermişsin hem de ne güzel bi yerde yaşıyosun öyle her şey doğal nerdesin

bende öğretmenim işitme engelliler branşım ama mesleğime ara veriyorum son 15 günüm :)

kaptanım hayır olsun çok özel değilse neden ara veriyorsun diye sorsam merak ettim insan alışınca çok zor geliyor ara vermek ben doğumdan sonra 1 yıl çalışmadım resmen işkence oldu o yüzden sordum

evet ben de 2. dönem başlayacağım okula, o kadar zor geliyor ki gözümde büyüyor, hem çalışmak, hem oğlumu bırakmak:_( ama çalışırken eminim çok daha hızlı kilo vereceğim, anasınıfı öğretmeniyim ve tam gün çalışıyorum, yemek yiyecek zamanım olmıcak, bi de süt izni için eve git gel git gel koşturmacada biraz daha kilo gider inşAllah:))

sağol canım,
giresundayım, hayırdır neden ara veriyorsun?

kaptanım hayır olsun çok özel değilse neden ara veriyorsun diye sorsam merak ettim insan alışınca çok zor geliyor ara vermek ben doğumdan sonra 1 yıl çalışmadım resmen işkence oldu o yüzden sordum

eşimle geçen sene yurtdışı sınavına girdik o kıbrısa gitti ben kaldım bi kere daha sınava gireyim dedim ama kılavuz açıklandı malesef özel eğitimci almadıklarını açıkladılar bi daha ki sınvada artık seneye olurrr yalnızlık zor ve gereksiz onun yanına gidebilmek için ücretsiz izin alıyorum

en güzeli, ben de olsam ayrı kalamazdım, yarın yaşayacağımızın garantisi yok, kalan zamanı sevdiklerinde geçirmek en güzeli, takdir ettim

daha erken değilmi ya nereye böyle

valla çok iyi yapmışsın bende severim yağmur altında yürümeyi eminim çok iyi gelmiştir sana insan kendisini dinleyebiliyor

ben geldim

sanırım erkenmiş..yorgunum yattım tam uykuya daldım telefon.açmadım.ama olurmu bi ısrar aynı şahıs defalarca cep telefonunu çaldırdı.arıyorda arıyor..yaa uyumak isterken zarr zarr tel sesi çıldırttı beni..aç konuş diyceksiniz ama istemedim konuşmayıda,şimdi can sıkıcı gereksiz şeyler söyliycek zaten biliyorum..

off olan benim uykuma oduu.sinirlerimde zıpladı ..içim çarpıyor hala ,uykudayken korkdum telin sesinden..ayyy gel uykumm gell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…