80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

en doğrusunu yapmışsın bitanem boşver hayatını yaşa biraz o kazansın sen ye bakalım gerek yok ayrılığa

ohhhh ohhhhhh çok üzüldüm
ya arkadaşlar sizin şu alt kısımda imzalarınız var ya (kilo cetveli şeklinde), ben de istiyorum ondan, nasıl yapacağım?

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burdan bi dene canım yapamazsan tekrar bakalım

Son düzenleme:

herkese iyi akşamlar arkadaşlar..umarım herkes iyiydir......uykum var ama oğlum hala ayaktao yuzden yatamıyorum....

bugün 1 saat pilatesimi de yaptım vicdanım rahat uyuyacağim....:)umarım herkes için diyete sadık bir gün olmuştur...kendinize ii bakın görüşmek üzere....

selam kızlar

menüm

sabah
2 yumurta
peynir
2 zeytin
yarım domates
1 dlm ekmek

ara
kahve

öğle
yarım tabak ıspanak
yoğurt
1 dlm ekmek

ara
yarım portakal

akşam
1 tabak haşlama et
bol salata

Herkeslere iyi geceler ben yatmaya çalışıcam tabi kızım uyursa hanfendi 7 de yattı 9 da kalktı şimdide uyumuyor bi boy yemek pişirme yedirme oyunu oynuyo deliricim hadi öpüldünüz

Kahvaltı: 1kk peynir, 6 zeytin, 1 dilim ekmek

Ara: elma

Öğle: 8 tane lahana dolması, 3 kaşık yoğurt, yarım dilim ekmek

Ara: 1 poğaça

Akşam : 4 tane lahana dolması, 2 kaşık yoğurt

Sıkıntıdan: beyaz çay, 1 avuç karışık kuruyemiş, 4 tutku bisküvi (

şu son bisküviler olmasaymış en güzel menün diyecektim
niye sıkıntın var ki:26::26:

slm kızlar ancak gelebıldım gecmıs yaptım yıne kaynatılmıs ama öznur yook ortalarda
doktora gıtcektı acep noldu?
menüm
sabah
sırkelı su yesılcay sarımsakcayı lahana corbası
öğlen
yesılcay sırkelısu sogansuyu lahana corbası 2 mandalına
aksam lahaa corbası yesılcay yatarkende sırkelı su sarımsak cayı
menuden anlasıldıgı gıbı lahana corbası dıyetıne basladım bugun bakalım kacgun dayanıcam:)
ama mısafırlıkteydım bugun yarımdılım evyapımı kek 1kasık makarna yedım
ınsallah dıyetımı baltalamaz bu sabah 81.6 gördum tartıda uctum 10gun sonra esımın dogum gunu
7lı rakam görmek ıstıyorum oyuzden lahana corbasına basladım bakalım hayırlısı
hergun duzenlı 1 saat sabah 1 saat aksam yuruyuste yapıyorum bakalım ınsallah verırım

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Yatak odasından sonra birde akşam yemeğinden sonra mutfağıda hafif bir elden geçirdim yarına az işim kalsın diye
Birtek ütülerime söylenecektir kızım şunları bekletmeden anında ütüleseydin ya diye o zamanda anne ütü masası kapının arkasında getirim istersen derim
Aslında o bana ütümü yapsa ben diğer işleri seve seve yaparım yeminle

Baya yoruldum ama sizlere bakmadan yatmak istemedim
Malum sabah erken gelicek bizim kakılmış o bendeykende bilgisayar açtırmaz ille önce işimizi yapalım diye
Artık anam gidince vaktim kalırsa damlarım olmadı artık akşam yüzmeden sonra

Bu arada bugünlük menü paylaşmıyorum çünkü bugün hayatımın en saçma menüsü oldu
Çok yemedim ama liste dışına çıktım maalesef:26:
Eşim uzun zamandır ilk kez oluyor bukadar takma diyor ama kendime de kızmıyor değilim yani Neyse yarında biraz şaşar düzenim ama sonra yine aynen devam

şalgam suyu içebilr miyim diyet yaparken ?

Şalgamın tadı nasıldır bilmiyorum ama turşu suyu gibi birşeyse tuzundan dolayı dikkat et derim

Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte şu kilolardan kurtulacağız

ceco canım mümkünse annenin süpürgesinin marka ve modelini istiyorum tam aradığım şey

Canım valla türkiyede satılıyormu bilmiyorum :44:
VORWERK diye bir marka Almanyada distüribitörlük şeklinde satılıyor yani mağazalarda yok bildiğim kadarıyla
Annemler ilkini 20 sene önce aldılar hatta almanyada hala köpek gibi çalışıyor kardeşim çakal el koymuş nasılsa annem emekli olup buraya gelecek diye. Annemde zaten bir tanede burada kullanmak için oradan alıp getirmişti
Valla yalan olmasın ama 1 600 euroya almıştı diye biliyorum Duyum biliyordur o markayı.
Adamlar sattıkları malun ömür boyu garantili veriyorlar bir keresinde ben bekarken kızgın ütünün yanına koymuştumda hortumu eridi adamlar hiç sorgusuz eskiyi yolla yenisini gönderelim dediler
Açma kapaması ele tutulan sap kısmında ve emiş güçünü istersen daha düşük de ayarlayabiliyorsun yolluk falan süpüreceğin zaman tam emiş güçü açıkken halı resmen havalanıyor

Biraz süpürge tanıtımı gibi oldu ama gerçekten hayranım o makineye keşke anam banada alsa ( ben alamam valla beni aşar )

sabah nesfit

öğle yarım tabak fasülye yarım tb pilav 1 kase çorba yaım şekerpare

ara 1 türk kahvesi

akşam az yağlı et salata

ara diyet bisküvi

ara 1 portakal 5 ceviz

canım aramıza h.geldin

şu son bisküviler olmasaymış en güzel menün diyecektim
niye sıkıntın var ki:26::26:

Benim çok uykusuz bir çocuğum var. 17 aylık ama okadar çok kalkıyor ki anlatamam. Yani geceleri 4-5 saat uyusam kendimi şanslı sayıyorum. Ha tabi kesintisiz uykudan bahsetmiyorum. E bi de öğretmenim lisede. Şu ara sınavlar bastırdı ve imkanı yok okuyamıyorum evde yazılıları. Bakıcımızın annesi vefat edince kv ve kp geldiler; yüküm hafifleyeceğine evde artık hiç rahat edemez oldum. Kendime vakit ayırmak, spora gitmek, sinemaya gitmek, kitap okumak istiyorum ama yok... İki gündür bayır bayır bayıyorum yani. Ha bi de kv pişiriyo ve kendi sevdiklerini yapınca önümüzdeki şu iki gün tamamen karbonhidrat ağırlıklı olacak; makarna ve pizza :/ ben nasıl diyet yapayım a dostlar?!?! Sen kendine ayrı pişir demeyin çünkü bozuluyorlar...

Herkese günaydın. Güzel bir gün diliyorum...

günaydın kızlarrrr

tıpkı benim oğlumu anlattın canım
benimki de 17 aylık ve aynen uykusuz
ben dün yalnızca 45 dk uyuyabilmiştim mesela
şu iki gün abartmazsan en azından kilo almazsın

canım senı en ıyı ben anlarım 21 aylık kızım var bende delıksız 2 3 saat uyusam elhamdulıllah dıyorum
allahtan calısmıyorum ama bıtırıyo benı yarımsaat bıle delıksız uyumuyo gecelerı doktora göturdum
cuma gunu tahlıller testler sonuc hıc bısey.huyu suyu bbuymus.ablasıda öyleydı zor buyuttum onuda ama 1.5 yasından sonra bayagı
duzelmıstı bunda tık yook bırazda sımarık nazlanıyo
uykusuz kaldıkca ınsan kıloda veremıyoo duzenlı uyku sartmıs ama nasıl uyuycaz:)

kızlar bısey sorcam nolur bılen cevap versın ısımlerımızın altında nılufer orkıde papatya falan yazıyorya neye göre degısıyor oo
bende papatya yazıyordu nılüfer olmus o ısımden nefret ederım görmeye tahammulum yook valla sıteyı acasım gelmıyo
nolur yardım nasıl degısır

bildiğim kadarıyla ne kadar çok beğeni yaparsan ne kadar çok konu yazarsan o kalpler çoğalıyo ve isimler değişiyo. biraz uzun zaman alıyo. o senin sanırım kk daki dereceni belirliyo diye biliyom yanlışım varsa düzeltin beni kızlar.

tatlım kullanıcı kontrol panelinden yapabilirsin profilini düzenleye gir

Isteğe Bağlı Bilgiler - Buraya Gireceginiz Tüm Bilgiler Diger Forum Kullanıcıları Tarafindan Görünebilecektir.
Kişisel Rütbe:
Aktüel Rütbe

Son Gün 1 Nisan ve 65kg Sıfırla
Buradan verebileceğiniz Kişisel Rütbeniz her Mesajınızda gösterilir. Mesaj sayınıza uygun Rütbeye geri dönmek için "İptal" kutuçuğuna işaret koynaız yeterlidir.

Günaydınnnn şeker topicin şekerleri

şalgam suyu içebilr miyim diyet yaparken ?

Şalgam suyunda tuz miktarı fazla olduğu için fazla içmemeni öneririm acılı olanını tercih et içerken yine de fazla içme bence vücutta su tutuyor

Yeni cicilerini güle güle kullan canım bide bedavaya gelince süper olmuş şu temizlik olayından bana fenalık geldi inan iyi dayanıyosun adaşım
iyi akşamlar kızlar

menüm
sabah
kuzinede pişmiş 1 patates
1 dlm kadar peynir

öğlen
1 simit

ara
1 armut
1 mandalin
1 çy gevreği

akşam
2 saçböreği
2 kşk aşure

ara 1 mandalin

beyazcanım şu saç böreklerini akşam yemesen

işte budur harikasınn bilinmiyor derken cıslar yoktur umarımm:44::44:

Hemen toparla kendini kaptancım isveç boşa gitti desene incelme paketinin mutlaka faydası olur

isveçe tekrar başlamak yasakkkk

ohhh ekmekler yok olmuş menüden soğan getirmiştir reglini hadi gözün aydın sporda harika tebrikler

hoşgeldin aramıza canımm menün çok güzel iyi de kilo vermişsin tebrikler birlikte eğlenerek daha çok motive oluyoruz buraya gelmekle en doğru kararı vermişsin

Bisküviye rağmen fazla cıss olmayan bir menüü

Lahana çorbası mı başarılar tatlımmmm ama devam edersen gerçekten faydasını göreceksin

Öznur gelmemiş hiç merak ettim tahlil sonuçları nasıl çıktı acaba:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…