eşimle geçen sene yurtdışı sınavına girdik o kıbrısa gitti ben kaldım bi kere daha sınava gireyim dedim ama kılavuz açıklandı malesef özel eğitimci almadıklarını açıkladılar bi daha ki sınvada artık seneye olurrr yalnızlık zor ve gereksiz onun yanına gidebilmek için ücretsiz izin alıyorum
ohhhh ohhhhhh çok üzüldümben geldim
sanırım erkenmiş..yorgunum yattım tam uykuya daldım telefon.açmadım.ama olurmu bi ısrar aynı şahıs defalarca cep telefonunu çaldırdı.arıyorda arıyor..yaa uyumak isterken zarr zarr tel sesi çıldırttı beni..aç konuş diyceksiniz ama istemedim konuşmayıda,şimdi can sıkıcı gereksiz şeyler söyliycek zaten biliyorum..
off olan benim uykuma oduu.sinirlerimde zıpladı ..içim çarpıyor hala ,uykudayken korkdum telin sesinden..ayyy gel uykumm gell
ya arkadaşlar sizin şu alt kısımda imzalarınız var ya (kilo cetveli şeklinde), ben de istiyorum ondan, nasıl yapacağım?
organizasyonun iyi olmaması kötü olmuşatatürk parkı var ya oraya kapalı mekan yapmışlar. çok güzel olmuş ama işte beceremiyo adamlar organizasyonu. hep böylekp cuma yada cumartesi diyo gidiş zamanı için. gel tezkere gel
az kalmış dayan
ceco canım mümkünse annenin süpürgesinin marka ve modelini istiyorum tam aradığım şeySelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Ev işinden nefretlik geldi yaaaaaaaaaaaa
Annemle sabah halı işini halletmek için çıktık ve yağmura rağmen birde pazara uğradıkiyikide uğramışım çünkü yatak odama ve mutfağıma pazardan çok güzel yolluklar aldım
Bir sürü şey aldım yine
Allah razı olsun annem yine kuruş ödetmedi bende eşimden aldığım pazar parasını indirdimHastalık için sakladığım zulama ilave ettim Eşimin sağ olsun hiç kenara koyma huyu yok o yüzden bende mecbur böyle yapıyorum
Eve döndükten sonrada az dinlenip yatak odama giriştim
Yarın annem süpürgesiyle gelecekmiş( hanımın süpürgesi maşallah halıyı kaldırıyor süpürürken )
Bari o gelmeden yatak odasını aradan çıkartayımda işimiz biraz azalsın dedim
Eşimde sağ olsun akşam mutfağı bir elden geçirmeme yardımcı olacakmiş
Yarın en azından yatak odasından yırtarım mutfağında sadece fayansları kalır yapılması gereken
Hadi gözünüz aydın
İnşallah Rabbim arzu eden tüm bayanlarada o güzel duyguyu nasip eder....Aminnnnn
Sorma canım yaa bende soğan kürü zayıflatıyor diye duymuştum ama işte hamile kalmak için daha fazla tüketildiğini bildiğimden korkudan kullanamıyorum üstelik tadıda pek hoşuma gitmemişti
Bende de spiral var ama yinede tedirginlik yaşıyorum
İremciğim Ellerine ve emeğine sağlık
Hakkını helal et okadar uğraşıyorsun bizler için
Kızlarrrrrrr hepinizi tek tek tebrik ediyorum harikasınız
Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah yanılıyorsundurİlk fırsatta doktora git ki emin olasın
Kız sen çok yaşa emi birde herife bulaştırsammı diye soruyorsun
hoş geldin canımmerhaba arkadaşlar... ben yeni üyeyim, hergün paylaşımlarınızı okuyorum, motive oluyorum, aktif olarak katılırsam daha faydalı olacağına inanıyorum.
4 ay önce doğum yaptım. hamile kaldığımda 60 kiloydum, 86 da doğum yaptım, doğumdan sonra 80 dim, sütüm olmadı, gelsin diye yedim de yedim kurban bayramı sonunda 86 yı gördüm. bu sayıyı görünce yeter dedim ve diyete başladım. şimdilik 4.5 kilo verdim. 60 kiloya inene kadar vazgeçmeyeceğim. aslında çok zor değil, yeter ki isteyelim. ben hamur işini, yapay şekerle yapılan herşeyi ve paketli hazır gıdaları kestim, mutlaka ara öğün yapıyorum. onun dışında herşeyi yiyorum. bu şekilde 1 ayda 4.5 kilo verdim. günlük yediklerimi paylaşmak istiyorum
KAHVALTI
7.30 1 haşlanmış yumurta, canım istediği kadar beyaz peynir, istediğim kadar bal ya da pekmez, 2-3 tane zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, yeşillikler
10.00 1 meyve ya da 1 kase yoğurt
12.30 1 tabak evde hangi yemeği yaptıysam, 1 dilim tam buğday ekmeği, bol yeşil salata (önce salatayı yiyip bitirin, sonra yemeği yiyin) 1 kase yoğurt
15.00 1 kase süt ve müsli, 1 meyve
17.30 1 kase çorba, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kase yoğurt
18.45 1 meyve
bütün bunları yerken 3 litre suyumu mutlaka içtim, sütüm oluo gayet güzel yetio bebeğime, sütü ve yoğurdu da hazır almıyorum, yaşadığım yerde hayvancılık yapılıo, öğretmenim ben velilerimden satın alıyorum doğal hem güzel hem sağlıklı, erken uyuyorum, çünkü oğlum da çok erken uyuyor ve çok erken uyanıyor (4 gibi). akşam o uyuyunca spor yapmak istiyorum ama o kadar yoruyor ki beni spor yapamıyorum, bazen koşu bandında yürüyorum 45 dk kadar 5 km hızla. başta söylediğim gibi, aslında çok zor değil, spor da yapabilsek çok iyi olacak.
eşimle geçen sene yurtdışı sınavına girdik o kıbrısa gitti ben kaldım bi kere daha sınava gireyim dedim ama kılavuz açıklandı malesef özel eğitimci almadıklarını açıkladılar bi daha ki sınvada artık seneye olurrr yalnızlık zor ve gereksiz onun yanına gidebilmek için ücretsiz izin alıyorum
çok iyi yapıyorsun iremcim yalnızlık zor
Herkeslere iyi geceler ben yatmaya çalışıcam tabi kızım uyursa hanfendi 7 de yattı 9 da kalktı şimdide uyumuyor bi boy yemek pişirme yedirme oyunu oynuyo deliricim hadi öpüldünüz
Kahvaltı: 1kk peynir, 6 zeytin, 1 dilim ekmek
Ara: elma
Öğle: 8 tane lahana dolması, 3 kaşık yoğurt, yarım dilim ekmek
Ara: 1 poğaça
Akşam : 4 tane lahana dolması, 2 kaşık yoğurt
Sıkıntıdan: beyaz çay, 1 avuç karışık kuruyemiş, 4 tutku bisküvi(
şalgam suyu içebilr miyim diyet yaparken ?
merhaba arkadaşlar... ben yeni üyeyim, hergün paylaşımlarınızı okuyorum, motive oluyorum, aktif olarak katılırsam daha faydalı olacağına inanıyorum.
4 ay önce doğum yaptım. hamile kaldığımda 60 kiloydum, 86 da doğum yaptım, doğumdan sonra 80 dim, sütüm olmadı, gelsin diye yedim de yedim kurban bayramı sonunda 86 yı gördüm. bu sayıyı görünce yeter dedim ve diyete başladım. şimdilik 4.5 kilo verdim. 60 kiloya inene kadar vazgeçmeyeceğim. aslında çok zor değil, yeter ki isteyelim. ben hamur işini, yapay şekerle yapılan herşeyi ve paketli hazır gıdaları kestim, mutlaka ara öğün yapıyorum. onun dışında herşeyi yiyorum. bu şekilde 1 ayda 4.5 kilo verdim. günlük yediklerimi paylaşmak istiyorum
KAHVALTI
7.30 1 haşlanmış yumurta, canım istediği kadar beyaz peynir, istediğim kadar bal ya da pekmez, 2-3 tane zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, yeşillikler
12.30 1 tabak evde hangi yemeği yaptıysam, 1 dilim tam buğday ekmeği, bol yeşil salata (önce salatayı yiyip bitirin, sonra yemeği yiyin) 1 kase yoğurt
18.45 1 meyve
bütün bunları yerken 3 litre suyumu mutlaka içtim, sütüm oluo gayet güzel yetio bebeğime, sütü ve yoğurdu da hazır almıyorum, yaşadığım yerde hayvancılık yapılıo, öğretmenim ben velilerimden satın alıyorum doğal hem güzel hem sağlıklı, erken uyuyorum, çünkü oğlum da çok erken uyuyor ve çok erken uyanıyor (4 gibi). akşam o uyuyunca spor yapmak istiyorum ama o kadar yoruyor ki beni spor yapamıyorum, bazen koşu bandında yürüyorum 45 dk kadar 5 km hızla. başta söylediğim gibi, aslında çok zor değil, spor da yapabilsek çok iyi olacak.
ceco canım mümkünse annenin süpürgesinin marka ve modelini istiyorum tam aradığım şey
canım aramıza h.geldinmerhaba arkadaşlar... ben yeni üyeyim, hergün paylaşımlarınızı okuyorum, motive oluyorum, aktif olarak katılırsam daha faydalı olacağına inanıyorum.
KAHVALTI
18.45 1 meyve
şu son bisküviler olmasaymış en güzel menün diyecektim
niye sıkıntın var ki:26::26:
Benim çok uykusuz bir çocuğum var. 17 aylık ama okadar çok kalkıyor ki anlatamam. Yani geceleri 4-5 saat uyusam kendimi şanslı sayıyorum. Ha tabi kesintisiz uykudan bahsetmiyorum. E bi de öğretmenim lisede. Şu ara sınavlar bastırdı ve imkanı yok okuyamıyorum evde yazılıları. Bakıcımızın annesi vefat edince kv ve kp geldiler; yüküm hafifleyeceğine evde artık hiç rahat edemez oldum. Kendime vakit ayırmak, spora gitmek, sinemaya gitmek, kitap okumak istiyorum ama yok... İki gündür bayır bayır bayıyorum yani. Ha bi de kv pişiriyo ve kendi sevdiklerini yapınca önümüzdeki şu iki gün tamamen karbonhidrat ağırlıklı olacak; makarna ve pizza :/ ben nasıl diyet yapayım a dostlar?!?! Sen kendine ayrı pişir demeyin çünkü bozuluyorlar...
Herkese günaydın. Güzel bir gün diliyorum...
Benim çok uykusuz bir çocuğum var. 17 aylık ama okadar çok kalkıyor ki anlatamam. Yani geceleri 4-5 saat uyusam kendimi şanslı sayıyorum. Ha tabi kesintisiz uykudan bahsetmiyorum. E bi de öğretmenim lisede. Şu ara sınavlar bastırdı ve imkanı yok okuyamıyorum evde yazılıları. Bakıcımızın annesi vefat edince kv ve kp geldiler; yüküm hafifleyeceğine evde artık hiç rahat edemez oldum. Kendime vakit ayırmak, spora gitmek, sinemaya gitmek, kitap okumak istiyorum ama yok... İki gündür bayır bayır bayıyorum yani. Ha bi de kv pişiriyo ve kendi sevdiklerini yapınca önümüzdeki şu iki gün tamamen karbonhidrat ağırlıklı olacak; makarna ve pizza :/ ben nasıl diyet yapayım a dostlar?!?! Sen kendine ayrı pişir demeyin çünkü bozuluyorlar...
Herkese günaydın. Güzel bir gün diliyorum...
kızlar bısey sorcam nolur bılen cevap versın ısımlerımızın altında nılufer orkıde papatya falan yazıyorya neye göre degısıyor oo
bende papatya yazıyordu nılüfer olmus o ısımden nefret ederım görmeye tahammulum yook valla sıteyı acasım gelmıyo
nolur yardım nasıl degısır
kızlar bısey sorcam nolur bılen cevap versın ısımlerımızın altında nılufer orkıde papatya falan yazıyorya neye göre degısıyor oo
bende papatya yazıyordu nılüfer olmus o ısımden nefret ederım görmeye tahammulum yook valla sıteyı acasım gelmıyo
nolur yardım nasıl degısır
şalgam suyu içebilr miyim diyet yaparken ?
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Ev işinden nefretlik geldi yaaaaaaaaaaaa
Annemle sabah halı işini halletmek için çıktık ve yağmura rağmen birde pazara uğradıkiyikide uğramışım çünkü yatak odama ve mutfağıma pazardan çok güzel yolluklar aldım
Bir sürü şey aldım yine
Allah razı olsun annem yine kuruş ödetmedi bende eşimden aldığım pazar parasını indirdimHastalık için sakladığım zulama ilave ettim Eşimin sağ olsun hiç kenara koyma huyu yok o yüzden bende mecbur böyle yapıyorum
Eve döndükten sonrada az dinlenip yatak odama giriştim
Yarın annem süpürgesiyle gelecekmiş( hanımın süpürgesi maşallah halıyı kaldırıyor süpürürken )
Bari o gelmeden yatak odasını aradan çıkartayımda işimiz biraz azalsın dedim
Eşimde sağ olsun akşam mutfağı bir elden geçirmeme yardımcı olacakmiş
Yarın en azından yatak odasından yırtarım mutfağında sadece fayansları kalır yapılması gereken
Hadi gözünüz aydın
İnşallah Rabbim arzu eden tüm bayanlarada o güzel duyguyu nasip eder....Aminnnnn
Sorma canım yaa bende soğan kürü zayıflatıyor diye duymuştum ama işte hamile kalmak için daha fazla tüketildiğini bildiğimden korkudan kullanamıyorum üstelik tadıda pek hoşuma gitmemişti
Bende de spiral var ama yinede tedirginlik yaşıyorum
İremciğim Ellerine ve emeğine sağlık
Hakkını helal et okadar uğraşıyorsun bizler için
Kızlarrrrrrr hepinizi tek tek tebrik ediyorum harikasınız
Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah yanılıyorsundurİlk fırsatta doktora git ki emin olasın
Kız sen çok yaşa emi birde herife bulaştırsammı diye soruyorsun
iyi akşamlar kızlar
menüm
sabah
kuzinede pişmiş 1 patates
1 dlm kadar peynir
öğlen
1 simit
ara
1 armut
1 mandalin
1 çy gevreği
akşam
2 saçböreği
2 kşk aşure
ara 1 mandalin
sabah : kepek ekmeğiyle yağsız tost ,1 nescafe
ara : 1 kurabiye , şekersiz çay
öğle : 1,5 kase çorba , yarım dilim ekmek
ara : çeyrek havuç
akşam : az çorba , 3 s.k z.y kuru fasulye , yeşil salat ve ayran
ara : bilinmiyor . . . :44:
selam kızlar nasılsınız bakalım
ya ben bundan sonra pazar sabahları bildirim yapıcam yaaaa 2.5 kilo artıdayım haftasonu deli gibi yedim nasılolsa bildirim yaptım ya ama pazar yaparken tırsıyodum yemiyodum iyiydi
bu arada ben bugün bişey yaptım 1 hafta önce groupon da bursada bi fırsat yakaladım 10 seasnlık incelme paketi 680 den 40 a düşürmüşler tanıtım için onu satın almıştım ona gittim :))
okul sonrası masajlar bii iii geldi anlatamam bakalım faydası da olacak mı??
ölçümler alındı 2 seans yapıldı 8 seansım daha var
mrb kızlar nasılsınız bakalım bugün ben menümü çok az bi fazlaylada olsa başarılı kapattığımı düşünyrm
sabah:geç kaldık eşimle okula o yüzden simit çaybayadır yemiyrdm simti
öğle:soğan suyu önce sonrada bezelyeli tavuk 2 dilim ekmek ve salata
akşam:soğan suyu sonra koca bi tabak karnabahar turp mercimek çorbası ve yoğurt
aralarda çay içtim sadece 1 lt suyum var şimdiye kadar yatarken yine soğan suyu içicem meyve falan yemiycem inş
şimdi leslie yapayım birazdan dönerim
bu arada regl oldum çok mutluyum
merhaba arkadaşlar... ben yeni üyeyim, hergün paylaşımlarınızı okuyorum, motive oluyorum, aktif olarak katılırsam daha faydalı olacağına inanıyorum.
KAHVALTI
18.45 1 meyve
Kahvaltı: 1kk peynir, 6 zeytin, 1 dilim ekmek
Ara: elma
Öğle: 8 tane lahana dolması, 3 kaşık yoğurt, yarım dilim ekmek
Ara: 1 poğaça
Akşam : 4 tane lahana dolması, 2 kaşık yoğurt
Sıkıntıdan: beyaz çay, 1 avuç karışık kuruyemiş, 4 tutku bisküvi(
slm kızlar ancak gelebıldım gecmıs yaptım yıne kaynatılmıs ama öznur yook ortalarda
doktora gıtcektı acep noldu?
menüm
sabah
sırkelı su yesılcay sarımsakcayı lahana corbası
öğlen
yesılcay sırkelısu sogansuyu lahana corbası 2 mandalına
aksam lahaa corbası yesılcay yatarkende sırkelı su sarımsak cayı
menuden anlasıldıgı gıbı lahana corbası dıyetıne basladım bugun bakalım kacgun dayanıcam:)
ama mısafırlıkteydım bugun yarımdılım evyapımı kek 1kasık makarna yedım
ınsallah dıyetımı baltalamaz bu sabah 81.6 gördum tartıda uctum 10gun sonra esımın dogum gunu
7lı rakam görmek ıstıyorum oyuzden lahana corbasına basladım bakalım hayırlısı
hergun duzenlı 1 saat sabah 1 saat aksam yuruyuste yapıyorum bakalım ınsallah verırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?