80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet canım doğru söylüüyorsun ne kadar aktifsen o kadar çok çoğalıyor derecen ama altta tarif ettiğim gibi çiçek isimleri yerine başka bir şey yazabilirsin

MENÜM ( dünkü)
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
1 lop yumurta 1 muz
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
5 zeytin
2 dilim peynir
1 domates
1 kuru kayısı

ÖĞLE :
1 elma yarım ayva tarçınlı

AKŞAM:
Fırında karnıbahar
Salata
1 bardak ayran

SPOR:
90 dk karışık hızda yürüyüş 30 mekik 10 dk tiffany

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3

tesekkur ederım yaptım bakalım olmusmu

ceco nuhan evlendi mi?gittin mi düğününe?bu arada temizlikte allah kolaylık versin....

allah yardımcın olsun canım....bu veletler ne değişik huylar ediniyorlar yaaa akşama kadar oyun oynuyorsun uyusana ne güzel...oğlum beni uyutmadığı zaman sen bir büyü bende sana acımıycam okula giderken erkenden kaldıracağım diyorum:)

oluru aldım dimi hocam sen bide bugünkü menümü gör bak daha muhteşem geliyorum inş şimdi tekrar leslie yapmaya gidiyrm

herkese merhaba

Allaha şükür güzel bir gün geçiriyorum bugün oğlum beni pek yormadı.akşam için yemeğimide yaptım...beklemeye başladım evimin erkeğini.:)
sabah:
oğlumun yediği yumurtanın beyazı ve cok az sarı
domates biber
çökelek
1dilim ekmek
bir çatal petekli bal
süzme yogurt
7 adet zeytin

ara:
1 adet portakal
1 adet hurma

akşam
etli patates yemeği
yoğurt
yaaa yanına yanına yapacak biirsey bulamadım..pilav yapsam patates olduğu için olmaz.....bugün de böyle olsun zaten akşam çok yemiyoruz..yemekten sonra da kivi yediğimiz için acıkmıyorum zaten...

1 saat pilates

su içebilidğim kadar içiyorum ama ne kadar olduğunu takip etmiyorum açıkçası...

yaaa iyi ki burası var yoksa ben hala 80 li kilolarda şişman bir şekilde hayatıma devam edecektim....hergün buraya menü yazacağım diye kırk kere düşünüyorum ne yiyecegimi:)

sağolsun benim düşünceli kocam sarelle almış bana çok seviyorum diye:)onu bile hiç açmadan görmeyeceğim bir yere kaldırdım...69.9 oldugum gün açıp yiyecegim biraz.ödül olarak...hani bir film vardı ya yatagımda ki düşman diye....kocamda aynen böyle davrandı hem kilo ver der hem de sarellle alır gelir...:)neyse su anlık asayiş berkemal...:)

bu arada kaptancığım ben listeye ne zaman gireceğim....?iki hafta bekleyecek miyim?

bu arada kaptancığım ben listeye ne zaman gireceğim....?iki hafta bekleyecek miyim?

selaaaaaammmm kizlar ne zamandir giremiom isler guckler gezmeler derken giremedim gecmiside okuyamadim adam evdeydi bayadir nese o basladi ise cok sukur.kilo durumlarini hiiiic sormayin 89 kilo oldummm malesef.yarin isvec diyetine baslamak istiorum ama emin deilim warmi deniyen yapan arkadaslar nolur yardim edin

yaa nıye olmuyokı

Bilemedimki neden olmuyor acaba :44:

oluru aldım dimi hocam sen bide bugünkü menümü gör bak daha muhteşem geliyorum inş şimdi tekrar leslie yapmaya gidiyrm

Almazmısın harikaydı mikroskobumla bekliyorum hadi bakalım bende yürüyüşümü yaptım duş ve saç kurut bu saç kurutma kol kaslarımı geliştiriyor

Aman maşallah oğluşun bugün sana kıyamadı demekki pilav yerine yap bi salata canım ne gerek var pilava

sarelle cıs cısss

Canın sağolsun hg tekrardan isveç diyeti cısss :113::113:tatlım çok sakıncalı sakın yapma tamam güzel kilo veriyorsun ama sağlığın bozuluyor

İrem Özuş ve prenses yaptı 4. gün sonunda bıraktılar şükür sağlıklı beslen az yemeye çalış

işte budur harikasınn bilinmiyor derken cıslar yoktur umarımm:44::44:
eyvallah canım akşam cıs yoktu kendimi tebrik ettim

amanıııııııııııııııınnn bizde isveç yok :113: türkiş zayıflama var sağlıklı beslenerek aç kalmadan

eyvallah canım akşam cıs yoktu kendimi tebrik ettim

amanıııııııııııııııınnn bizde isveç yok :113: türkiş zayıflama var sağlıklı beslenerek aç kalmadan

Sen menünde cısss bulundurma ben sen her gün tebrik ederim canımcımm:119:

Aynennn İsveçe hayırrr:117::117:

sabah : kepek ekmeği arası az kaşar , maydanoz ve nescafe
ara : 1 ceviz büyüklüğünde ev yapımı poğaça
öğle : az melemen , 2 dilim k.e ve şekersiz çay
ara : 4 badem , 2 y.k aşure
akşam : az hamsi , yeşil salata , 1 dilim k.e ( daha yemedim ama menüm bu )
ara : 1 mandalina , yarın s.b yoğurt
yatarken : kahveli süt

sweetdimple ballım olmuş mu :44::26:

tatlım akşam bol hamsi ve salata ye neden az yiyorsunki hamsiyi bol omega 3 ama arada yoğurt yeme canım yoğurtla balık yenmezki balık yediğin günler 1 parça tatlı yiyebilirsin 1 dilim helva olabilir mesela meyvelerini öğle akşam arası yersen daha faydalı olur akşam yediğimiz meyveler yağ olarak depolanıyor

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Ay kızlar ölüyyorum yorgunluktan :26: Sabah 10a doğru bizim kakılmış geldi elinde süpürgesiyle
Anam ben normal şöyle bir üstten yaparız diye düşünürken balkondan başladı ve şark köşemin altını bile kaldırdı
Ne cam kaldı ne perde hepsini söktük, yıkadık, pakladık hatta bir sürüde ben bunu evde yıkarım diye topladığı şeyde vardı
Allahtan yatak odasını daha evvel yapmışım yoksa hayatta bitmezdi.
Ben mutfağı ve banyoyu hallettim oda sağ olsun salon ve balkonu halletti
Büyük kızda kendi odasına girişti derken akşam üzere 4 gibi bitirdik sayılır
Aslında biraz daha işim varda onları biraz dinlendikten sonra yaparım ( bir iki yerleştirilecek eşya var birde gece yapacağım bir sepet ütüm var )

Hesapta bugün yüzmeye gidecektim ama nerdeeee bacaklarımı almamıştım o yüzdende gidemedim birde anneme kalk git iş bitti nasılsa demek ayıp olurdu o yüzden bugün gidemedim. Zaten gitsemde bacaklarımda derman yok zor yüzerdim
Artık perşembe günü inşallah
Çok yoruldum ama mis gibi oldu her yer keşke hiç pislenmese

Ayyüzlüm yazmış zaten ama benim bildiğim sıfırlama şansın yok ancak daha fazla aktif olarak bir sonraki rütbeyi edinmek
Ayarlardan yokmu onu kaldırma şansın :44: Bir pisküüte mesaj atıp sorsan belki o bir yol gösterir

Yeni cicilerini güle güle kullan canım bide bedavaya gelince süper olmuş şu temizlik olayından bana fenalık geldi inan iyi dayanıyosun adaşım

Ay sorma bayılacaktım bir ara ama yok anam kadın durmak bilmiyor
Ona kalsa duvarlarıda silecekti de zor engelledim dur kız nasılsa ayın 19unda mevlüt var ondan evvel bir kere daha yaparız o zaman duvarları sileriz dedim de öylelikle vazgeçti
Valla temizlik konusunda annem kadar asla olamam kadın herşeyi temizliyor. Mandal torbama kadar söküp aldı ben bunuda bir yıkıyayım diye

ceco nuhan evlendi mi?gittin mi düğününe?bu arada temizlikte allah kolaylık versin....

Evet canım Nüket evlendi 1 ay evvel
Çok istedim ama maalesef gidemedim bana çok uzak olduğundan. Sonradan görüştük çok şükür ve ilk fırsatta yine görüşmeyi düşünüyoruz Ayşe ( moni ) arkadaşımızın taşınma telaşı bitince
Resimlerini gördüm gerçekten kuğu gibi gelin olmuş

Temizlik için sağ olasın canım Şükür birinci faslı atlattık ikincide 20 gün sonra en geç

Hoşgeldin adaşımmm hadi gözün aydın 20 gün rahatsın ellerine sağlık yüzmeye gitmiş kadar kalori harcatmıştır annen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…